Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι μας κρατάει;

Σελίδα : 1

kandinsky

# 1 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 22
'Aρεσαν+: 0%

Τι μας κρατάει;

Ερωτευόμαστε. Λατρεύουμε τον τρόπο σκέψης του άλλου, τα όνειρά του, τα οράματά του, τις ιδεολογίες του, τα πιστεύω του, την ωριμότητα των συναισθημάτων του. Αυτά δεν είναι που μας δένουν με τους ανθρώπους;
Αυτοί που μας φαίνονται κοντόφθαλμοι, κενοί και κάποιες φορές πλαστοί άνθρωποι, δε μας γεμίζουν, δεν κάνουν για μας.

Δενόμαστε με τους ανθρώπους για αυτό που είναι, ή για τις στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί;

Τώρα καταλαβαίνω γιατί η ευτυχία είναι τόσο σπάνια στον κόσμο. Οι ιδεολόγοι την τοποθετούν πολύ ψηλά, οι υλιστές πολύ χαμηλά. Κι αυτή βρίσκεται δίπλα μας, στο ύψος της καρδιάς μας. Δεν είναι θυγατέρα τβ ουρανού ή της γης. Είναι θυγατέρα του ανθρώπου.

# 2 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Οι στιγμες που ζησαμε μαζι με καποιον η καποια ειναι ο καθρεφτης πιστευω του συγκεκριμενου ατομου.

Οταν ζουμε με καποιον μοιραζομαστε καποια κοματια του εαυτου του.

Αρα το ερωτημα σου οπως το αντιλαμβανομαι εγω εχει κοινες απαντησεις!!!

Οσο για το ποιους και ποιες ερωτευομαστε χωραει πολυ κουβεντα,μπορει να μην εχει και κανενα απο αυτα που ανεφερες!!!

# 3 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πως γίνεται να μοιραστείς στιγμές με κάποιον, αν δεν έχεις λατρέψει, δεν έχεις θαυμάσει, δεν έχεις διψάσει να είσαι ένα κομμάτι της ζωής του....;

Πως γίνεται να μοιραστείς με κάποιον κάτι σημαντικό όταν ο θαυμασμός σου, η πίστη σου σε εκείνον, η λαχτάρα σου να βρίσκεσαι κοντά του, να λουστείς λίγο από το φως του, δεν υπάρχει στην καρδιά σου;

Γνωρίζεις κάποιον και μοιράζεσαι...
Κι όσο μοιράζεσαι τον γνωρίζεις....
Αυτό μπορεί να έχει αρχή......δεν έχει ποτέ τέλος όμως.....

evans

# 4 στις 28/2/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Πως γίνεται να μοιραστείς στιγμές με κάποιον, αν δεν έχεις λατρέψει, δεν έχεις θαυμάσει, δεν έχεις διψάσει να είσαι ένα κομμάτι της ζωής του....;

Πως γίνεται να μοιραστείς με κάποιον κάτι σημαντικό όταν ο θαυμασμός σου, η πίστη σου σε εκείνον, η λαχτάρα σου να βρίσκεσαι κοντά του, να λουστείς λίγο από το φως του, δεν υπάρχει στην καρδιά σου;

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
NΑΤ θα συμφωνησω μαζι σου;
Με η χωρις ελια το ειπες τελεια!!!!!!!

Ετσι!

kandinsky

# 5 στις 29/2/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 22

Παράθεση:

Και όμως δυστυχώς, δεν είναι όλα τόσο ιδανικά πλασμένα. Με αρκετούς φίλους και γνωστούς που έχω μοιραστεί σκέψεις, αρκετοί είναι με κάποια άτομα γιατί τους συνδέει ένα κοινό παρελθόν. Πολλές φορές δε θαυμάζουν ή εκτιμούν τους συντρόφους ή φίλους τους (το φαινόμενο επεκτείνεται και σε φιλικό επίπεδο), απλά είναι μαζί τους γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, έχουν συνηθίσει την παρουσία τους.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί η ευτυχία είναι τόσο σπάνια στον κόσμο. Οι ιδεολόγοι την τοποθετούν πολύ ψηλά, οι υλιστές πολύ χαμηλά. Κι αυτή βρίσκεται δίπλα μας, στο ύψος της καρδιάς μας. Δεν είναι θυγατέρα τβ ουρανού ή της γης. Είναι θυγατέρα του ανθρώπου.

-maria-

# 6 στις 8/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, ζούμε μαζί του,
όσο ζούμε μαζί μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε,
μοιραζόμαστε και δενόμαστε.
Όλα είναι σαν μια αλυσίδα,
ένας της , ένας της κρίκος,
δένει και μεγαλώνει.....

# 7 στις 9/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Ρε Ναταλία βαλτή είσαι? Άσε και κανέναν άλλο να προλάβει!! Τι να πω? Συμφωνώ?? Όλο αυτό λέω...

tea_77

# 8 στις 21/3/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Θα ηθελα να συμπληρωσω μια απαντηση και ελπιζω να μη σας σοκαρω(σκεφτητε τη ομως λιγακι)...Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ!

fegarahtida

# 9 στις 21/3/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675

Παράθεση:
Originally posted by kandinsky
Και όμως δυστυχώς, δεν είναι όλα τόσο ιδανικά πλασμένα. Με αρκετούς φίλους και γνωστούς που έχω μοιραστεί σκέψεις, αρκετοί είναι με κάποια άτομα γιατί τους συνδέει ένα κοινό παρελθόν. Πολλές φορές δε θαυμάζουν ή εκτιμούν τους συντρόφους ή φίλους τους (το φαινόμενο επεκτείνεται και σε φιλικό επίπεδο), απλά είναι μαζί τους γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, έχουν συνηθίσει την παρουσία τους.

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη kandinsky
δυστυχώς οι σχέσεις πλέον τείνουν να γίνουν βόλεμα για πολλούς και πολλές..
Εχω ακούσει και την εξής φράση από διάφορους/ες: Δεν είναι αυτός/η που θέλω ή που ονειρευόμουν για σύντροφος αλλά δεν έχω την διάθεση να ψάχνω πάλι απο την αρχή ίσως μετά πεσω και στα χειρότερα καλά είμαι κι ετσι...
Δεν είναι ο κανόνας βέβαια αλλά υπάρχει κι αυτή η εκδοχή και στην εποχή μας σε μεγάλο ποσοστό..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost