Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%
β...εδω να σας δω...β
Λεω εγω τωρα......
Γιατι η γυναικα για να κανει ερωτα πρεπει πρωτα να τα εχει βρει με τον συντοφο της και να ειναι καλα ενω ο ανδρας για να τα βρει και να ειναι καλα με την συντροφο του πρεπει πρωτα να κανει ερωτα?
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα,
τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Φίλη βλονδ...
δεν θα συμφωνούσα μαζί σου...
Δεν σκέφτονται όλοι οι άντρες έτσι αλλά και ούτε όλες οι γυναίκες....
Μπορεί στην πλειοψηφία αλλά δεν είναι κανόνας κατά την γνώμη μου.
Προσωπικά πιστεύω ότι η σωματική επαφή βοηθά περισσότερο στο να βρούν δύο άνθρωποι μετά από ένα καυγά ...και μετά μια καλή συζήτηση λύνει το πρόβλημα εντελώς.
Το θέμα έχει να κάνει με τις συναισθηματικές ανάγκες του καθενός. ΥΠάρχουν άτομα που δεν μπορούν να λειτουργήσουν ερωτικά όταν είναι θυμωμένα ενώ άλλα πάλι εκτονώνουν τον θυμό τους κατά την διάρκεια μιας ερωτικής επαφής...
Κατά την γνώμη μου τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει πιο κοντά , όταν έχεις ψυχρανθεί με τον σύντροφο σου , από την ερωτική επαφή που είναι και η απόλυτη ένωση του ενός με τον άλλο. Τα λόγια και οι επεξηγήσεις...δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο 'διορθωτικό' αποτέλεσμα!
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
Γιατι?
Η σεξουαλικότητα σε ένα άντρα λειτουργεί διαφορετικά από ότι σε μια γυναίκα ...και θα εξηγήσω τι εννοώ: Ο άντρας μέσα από το σεξ ...μπορεί να αγαπήσει στη συνέχεια μια γυναίκα και στο τέλος να σκεφτεί αν θα την παντρευτεί!Η γυναίκα από την άλλη όσο και αν θέλει να το παίζει απελευθερωμένη πρώτα δένεται συναισθηματικά με ένα άντρα και στη συνέχεια του δίνεται.
Φυσικά σε όλα αυτά δεν υπάρχουν ετικέτες και καλούπια αλλά παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα στο πως θα συμπεριφερθεί ένας άνθρωπος...για παράδειγμα ...παίζει ρόλο η οικογένεια που μεγαλώνει ο καθένας,τα βιώματα που θα αποκτήσει,ο χαρακτήρας του.Πάντως εκείνο που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι υπάρχει ιδιαιτερότητα στον σεξουαλικό τομέα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή λειτουργεί πρωταρχικά σε ένα άντρα ότι θα πρέπει να την αφήνει να λειτουργεί έτσι χωρίς να λογαριάζει πέρα από τη σωματική επαφή και τον ψυχικό,συναισθηματικό κόσμο μιας γυναίκας!Έπίσης μπορεί να συμβαίνει και το αντίστροφο...μια γυναίκα να χρησιμοποιεί σεξουαλικά μόνο ένα άντρα...στο βάθος όμως κάτι παραπάνω νιώθει πέρα από σεξουαλική ηδονή για αυτόν.Ή κι αν δεν νιώθει θα ψάξει να βρει κάτι άλλο που να την γεμίζει.Ένας άντρας όμως όσο κι αν λέει ότι δεν πηγαίνει με την όποια κι όποια στο τέλος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απλά και με αυτή που θα επιλέξει να λειτουργήσει πρωταρχικά μόνο σεξουαλικά.Κι αυτό το βλέπουμε πολύ στους παντρεμένους που δεν χαλάνε το σπίτι τους αλλά μπορεί να έχουν τις εκάστοτε περιπετειούλες τους έξω από το γάμο τους...αλλά τη γυναίκα και τα παιδάκια τους κορώνα στο κεφάλι τους...και που πολλοί από αυτούς μπορεί να μην έχουν και ουσιαστικά προβλήματα στο γάμο τους!Μια γυναίκα όμως αν δεν μπορεί πλέον να την καλύψει ο σύζυγος θα φύγει και θα χαλάσει το σπιτικό της αν παρακάτω γνωρίσει κάτι άλλο που θα την γεμίσει...Φυσικά σε όλα αυτά δεν υπάρχουν όπως προείπα δεδομένα και σε τελική ανάλυση ο κάθε άνθρωπος είτε άντρας ή γυναίκα μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά πάντοτε!!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!
# 4
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αμαζονα μου θα συμφωνησω με το σχολιο της΄ Μυρτω.
Γυναίκα / 63 / Ελεύθερη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
εδώ να σας δω
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
Λεω εγω τωρα......
Γιατι η γυναικα για να κανει ερωτα πρεπει πρωτα να τα εχει βρει με τον συντοφο της και να ειναι καλα ενω ο ανδρας για να τα βρει και να ειναι καλα με την συντροφο του πρεπει πρωτα να κανει ερωτα?
Ο ανδρικός εγωϊσμός εμποδίζει αρκετά έναν άνδρα να παραδεχτεί κάποιο λάθος του. Πλησιάζοντας τη γυναίκα, της δείχνει έμμεσα τη μεταμέλειά του. Αν εκείνη ανταποκριθεί ξέρει ότι τον έχει συγχωρέσει, οπότε πολύ πιο εύκολα μετά συζητάει μαζί της.
Από την άλλη η γυναίκα νιώθει πολύ πιο όμορφα όταν έχει την αποδοχή και την αναγνώριση του συντρόφου της. Οι γυναίκες καλώς ή κακώς έχουμε ανάγκη από τη ρητή αποδοχή του συντρόφου μας.
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Για μένα η σωματική επαφή είναι η ολοκλήρωση,η ένωση με τον σύντροφό..Δεν θα μπορούσα να κάνω έρωτα με τον οποιοδήποτε χωρίς να έχω σχέση.Οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν έρωτα με συναισθηματικούς σκοπούς.Θεωρούν ότι μπορείς να πας πολύ εύκολα στο κρεβάτι,και εκτός και εντός σχέσης.
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Απαντήσεις: 183
Αν μια γυναικα στην ζωη της εχει γνωρισει μονο αντρες που για να τα "βρουν" μαζι της πρεπει να κανουν πρωτα ερωτα μαζι της,ενα ειναι σιγουρο...οτι η γυναικα αυτη θα εχει αποκτησει την γνωμη οτι ολοι οι αντρες θεωρουν σαν πρωτο βημα το σεξ για να αισθανθουν οτι τα βρισκουν με την συντροφο τους.Εγω προσωπικα εχω γνωρισει και γυναικες που απλα επιρεαζομενες απο την "μαγεια" της στιγμης προχωρησαν και σε ερωτα μαζι μου χωρις προηγουμενως να τα εχουν βρει μαζι μου.Αλλες παλι λειτουργουν με απαραιτητη προυποθεση την οικειοτητα και το "δεσιμο".Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος κανονας που να ακολουθειται απο ολους γενικα.Τα πραγματα διαφοροποιουνται καπως στην συναψη πιο μονιμης σχεσης που πιστευω πως εκει χρειαζεται να τα εχεις βρει με τον αλλο/η.
# 8
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα συμφωνήσω με την Μυρτώ,
για να μην γράφω τα ίδια.
και θα προσθέσω
Προσοχη σε αυτα που μένουν ακόμη και... μετά τον έρωτα.
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Το σχολιο της Μυρτως με βρισκει και μενα συμφωνη!!
Η ερωτηση μου εχει απλα να κανει με την πλειοψηφια.
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 151
Πισω απο την επιθυμια για ερωτικη πραξη κρυβεται το ενστικτο της αναπαραγωγης . Τα αρσενικα θελουν να γονιμοποιησουν οσα περισσοτερα θυλικα μπορουν και να συνεχισουν τις επαγγελματικες τουσ υποχρεωσεις στην σαβαννα. Τα θυλικα ομως που ειναι ευαλωτα κατα την εγκυμοσυνη και που πληρωνουν περισσοτερο τον λογαριασμο σε ζωη θελουν να ειναι σιγουρα οτι διαλεξαν τον κατα το δυνατον καλυτερο και ει δυνατον αυτον που θα τις βοηθησει μεχρι την ενηλικιωση. τα ποιο εξελιγμενα θυλυκα ανακαλυψαν και το συνεχες sex σε μια προσπαθεια να εχουν παντα εξασφαλισμενο συντροφο. ετσι ανοιγοκλεινουν και την βανα του sex κατα το δοκουν.
(σαφως ξενερωτη απαντηση , αντιφεμινηστικη , δεν προσφερεται για προφιλ εραστη , αλλα ειναι πληρως λογικη , και σε ανατριχιαστικο βαθμο κυνικα τεκμηριωμενη )
Μετρολογοσ
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
;;;
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
δεν θα συμφωνούσα μαζί σου...
Δεν σκέφτονται όλοι οι άντρες έτσι αλλά και ούτε όλες οι γυναίκες....
Μπορεί στην πλειοψηφία αλλά δεν είναι κανόνας κατά την γνώμη μου.
Προσωπικά πιστεύω ότι η σωματική επαφή βοηθά περισσότερο στο να βρούν δύο άνθρωποι μετά από ένα καυγά ...και μετά μια καλή συζήτηση λύνει το πρόβλημα εντελώς.
Το θέμα έχει να κάνει με τις συναισθηματικές ανάγκες του καθενός. ΥΠάρχουν άτομα που δεν μπορούν να λειτουργήσουν ερωτικά όταν είναι θυμωμένα ενώ άλλα πάλι εκτονώνουν τον θυμό τους κατά την διάρκεια μιας ερωτικής επαφής...
Κατά την γνώμη μου τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει πιο κοντά , όταν έχεις ψυχρανθεί με τον σύντροφο σου , από την ερωτική επαφή που είναι και η απόλυτη ένωση του ενός με τον άλλο. Τα λόγια και οι επεξηγήσεις...δεν νομίζω ότι έχουν το ίδιο 'διορθωτικό' αποτέλεσμα!
Συμφωνώ απόλυτα όσο περισσότερα λες πάνω στην ένταση τόσο χειρότερα μπορείς να τα κάνεις τα πράγματα, η σωματική επαφή με τον σύντροφό σου καταλυτική στην προκειμένη περίπτωση. Επίσης πιστεύω ότι παίζει και ρόλο ο λόγος για τον οποίο έχεις φτάσει στο σημείο να τσακωθείς...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
# 13
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
η καρδουλες σε μαραναν!
Γιατι......ειναι ο ευκολος τροπος γι αυτους ...το χωρις λογια που λεμε...και νομιζουν πως ολα ειναι καλα μετα απο αυτο..
Επισης σημασια εχει με πιο κεφαλι σκεφτεσαι....με πιανεις?
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
....καλυτερα να μην το σχολιασω......
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
# 15
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by karpe_diem
Θα συμφωνήσω με την Μυρτώ,
για να μην γράφω τα ίδια.
και θα προσθέσω
Προσοχη σε αυτα που μένουν ακόμη και... μετά τον έρωτα.
Προσωπικά το κρεβάτι δεν νομίζω ότι λύνει τα προβλήματα, απλά τα βάζει στην άκρη... Αυτά όμως είναι εκεί και επανεμφανίζονται!! Εκτός κι να περάσεις ΟΛΗ σου την ζωή σε ένα κρεβάτι!! Που να βρείς χρόνο να σκεφτείς για προβλήματα, λέω εγώ τώρα..

# 16
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Aχ δεν μπορω θα τα πω!!!!
Το παραμυθακι μετα πως τελειωνει?
Με το αυτοι ζησαν καλα και εμεις καλυτερα?
Μηπως ζουμε σε ενα παραμυθακι????
Για βαλτε λιγο το χερι στην καρδια και αφηστε τα δηθεν για το οτι οι γυναικες πρεπει να ειναι πρωτα καλα με τον εκαστοτε συντροφο τους!!
Να μην πω απο το πρωτο ραντεβου ανοιγουν τα ποδια πολλες!!!
Τι να πρωτοαναφερω και τι να πρωτοκρυψω!!!
Μηπως θα επρεπε να αλλαξεις τα φυλα στην ερωτηση σου φιλη αμαζονα?
Περισοτερη ειλικρινεια δεν βλαπτει πιστευω!!!!
Συγνωμη για το υφος μου αλλα με οσα βλεπω να συμβαινουν στην ζωη καποιες φορες πραγματικα κλαιω μεσα μου!!
Φιλικα Κωστας!!!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Aχ δεν μπορω θα τα πω!!!!
Το παραμυθακι μετα πως τελειωνει?
Με το αυτοι ζησαν καλα και εμεις καλυτερα?
Μηπως ζουμε σε ενα παραμυθακι????
Για βαλτε λιγο το χερι στην καρδια και αφηστε τα δηθεν για το οτι οι γυναικες πρεπει να ειναι πρωτα καλα με τον εκαστοτε συντροφο τους!!
Να μην πω απο το πρωτο ραντεβου ανοιγουν τα ποδια πολλες!!!
Τι να πρωτοαναφερω και τι να πρωτοκρυψω!!!
Μηπως θα επρεπε να αλλαξεις τα φυλα στην ερωτηση σου φιλη αμαζονα?
Περισοτερη ειλικρινεια δεν βλαπτει πιστευω!!!!
Συγνωμη για το υφος μου αλλα με οσα βλεπω να συμβαινουν στην ζωη καποιες φορες πραγματικα κλαιω μεσα μου!!
Φιλικα Κωστας!!!
Κωστα......
η ερωτηση μου πιστευω οτι εχει την ειλικρινεια που πρεπει γιατι αναφερετε στην πλειοψηφεια.
Εξαλλου θα επρεπε να γνωριζεις οτι παντα οτι γραφω δεν ειναι ψευτικο!!
Μαλλον τον θυμο σου πρεπει να τον κρατησεις,γιατι δεν καταλαβες καλα την ερωτηση,και να δωσεις την απαντηση που εδωσες σε καποιο αλλο θεμα με τιτλο....
Ειναι οι γυναικες την σημερον ημερα ποιο *ευκολες*?
# 18
στην 1/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η αλλη οψη...που σου διαφευγει...
Εγω θα σου απαντησω...με μια ρητορικη ερωτηση...για να δεις τελικα ποιος εχει δικιο ο ανδρας 'η η γυναίκα?
"Γιατι οταν ειναι τσακωμένο το ζευγαρι....ολα λυνονται και εξομαλύνονται μετα απο ενα ωραιο..και γεματο πάθος ερωτα?...Ειναι καλυτερο οταν εισαι τσακωμενος...χεχεχεχεχεχεχε"
Μαλλον παμε κατευθειαν στη λυση του προβλήματος εμεις οι ανδρες ε?

Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by adonis66
Εγω θα σου απαντησω...με μια ρητορικη ερωτηση...για να δεις τελικα ποιος εχει δικιο ο ανδρας 'η η γυναίκα?
"Γιατι οταν ειναι τσακωμένο το ζευγαρι....ολα λυνονται και εξομαλύνονται μετα απο ενα ωραιο..και γεματο πάθος ερωτα?...Ειναι καλυτερο οταν εισαι τσακωμενος...χεχεχεχεχεχεχε"
Μαλλον παμε κατευθειαν στη λυση του προβλήματος εμεις οι ανδρες ε?

Oxι....αν θες την γνωμη μου αυτο γινετε γιατι προτιμαμε ορισμενες φορες την ευκολη λυση...δηλ..τον ερωτα απο τον διαλογο γιατι τις περισσοτερες φορες μεσω διαλογου δεν βγαινει ευκολα ακρη.........καταλαβαινεις τι εννοω?
# 20
στις 2/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φίλοι μου, δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σκεπτόμενοι ζωνατανοί οργανισμοί, δηλαδή ζώα όσο κι αν μας κακοφαίνεται η λέξη. Τώρα βέβαια ξέρω ότι αρκετοί θα τρέξουν να πουν να μην αναφέρουμε σε όλους, αλλά μόνο στον εαυτό μου. Αυτό ακριβώς δείχνει ΄το αληθές του λόγου μου. Ακόμη λειτουργούμε με επιθετικότητα και με αίσθημα επιβίωσης.
Αν δεν είμασταν ζώα, δε θα είχαμε νεκρούς από πολέμους και τροχαία, δε θα χωρίζαμε ή δε θα παντρέυόμασταν ποτέ ίσως..Το σίγουρο όμως θα ήταν ότι μόνο με το μυαλό, θα είχαμε απόλυτη αρμονία στην ερωτική μας επαφή και δε θα ψάχναμε το πως και το γιατί. Απλά θα χαιρόμασταν τις δυνατότητες που έχουμε και που τώρα τις υποσκελίζει ο ζωώδης εγωισμός μας.-
στα social media