Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η εκδίκηση!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

-maria-

# 1 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
'Aρεσαν+: 0%

Η εκδίκηση!

Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και μου είπε μια απίστευτη ιστορία.

Έβγαινε με κάποιον άντρα για ένα μήνα σχεδόν, και ενδιαφερόταν γι αυτόν , πίστευε δε,
πώς αυτή η σχέση που είχε ξεκινήσει θα είχε ένα καλό μέλλον ,
και αυτό γιατί και εκείνος έδειχνε τρομερό ενδιαφέρον .
Από την πρώτη στιγμή όμως της σχέσης είχαν ένα σημαντικό πρόβλημα ,
οι δουλειές τους ήταν τέτοιες που απαιτούσαν πολύ χρόνο και τα οράρια τους ήταν αντίθετα.
Η φίλη μου προσπαθούσε πολύ για να καταφέρει να βλέπονται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα,
αλλά και εκείνος συναινούσε αρχικά με τις ώρες που πρότεινε η φίλη μου.
Μια μέρα ενώ είχαν κανονίσει να συναντηθούν αργά το βράδυ , η φίλη μου δεν τα κατάφερε γιατί ο διευθυντής της αποφάσισε ξαφνικά ότι ήθελε να κάνουν meeting,
αυτός από εκείνη την ημέρα εξαφανίστηκε.
Μάταια η φίλη μου προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να αφήσει την δουλειά της,
και ήθελε πολύ να βρουν μια λύση, αλλά εκείνος τίποτα.
Πέρασαν 2 εβδομάδες, και πριν 3 μέρες την πήρε στο τηλέφωνο .
Φαινόταν μετανιωμένος και της ζήτησε να συναντηθούν για να μιλήσουν και για να βρουν μια λύση για να προχωρήσει αυτή η σχέση αφού και οι δύο την ήθελαν πολύ.
Ντύθηκε , στολίστηκε η φίλη μου σήμερα ,
και περίμενε να της τηλεφωνήσει για να συναντηθούν,
η ώρα πέρναγε και εκείνος δεν φαινόταν πουθενά.
Η φίλη μου του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του γιατί ανησύχησε, πιο πολύ αν του συνέβη κάτι ,
και εκείνος της απάντησε.....
Α!!! Χρυσή μου δεν θα συναντηθούμε γιατί έχω ..... meeting..... άντε γεια!

Εκδικούμαστε κάποιον γιατί δεν πιστεύουμε αυτό που μας λέει ?
Γιατί είμαστε πράγματι κακοί άνθρωποι ?
Εσείς έχετε εκδικηθεί κάποιον γιατί ..... δεν σας κάθισαν καλά τα πράγματα ?

aisiodoxi

# 2 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Βρε μαρακι...

...ψαχνεις να βρεις λυσεις μεσα στην ανωριμοτητα και τα καταλοιπα που εχει ο καθενας μεσα του....??
Και αυτο που εφερες ως παραδειγμα...ειναι και πολυ light... Ας μην αρχισω κι εγω παραδειγματα που γνωριζω, γιατι θα ξημερωσουμε....
Αν παντως πιστευουμε οτι με το να "τιμωρησουμε" η "εκδικηθουμε" τον αλλον θα αισθανθουμε καλυτερα...ας κοιταξουμε να παμε σε κανα ψυχολογο να βρει τι εχουμε και μετα προχωραμε....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

kajira

# 3 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 11
Φαντάζομαι πως η φίλη σου έχασε πλέον κάθε ιδέα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι απο τα πιο παιδαριώδη πράγματα που έχω ακούσει και με δεδομένο ότι μιλάμε για άτομο άνω των 25, δείχνει έλλειψη κατανόησης, έλλειψη νοημοσύνης και απίστευτο εγωισμό (παρτακισμός είναι η σωστότερη λέξη)!

Εγώ πάντως θα χαιρόμουν που το κατάλαβα τόσο σύντομα.. (αν και ξέρω πως άλλο να το λες, άλλο να το ζεις). Τελικά οι σχέσεις έχουν γίνει απίστευτα δύσκολες..

# 4 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μαράκι ευτυχώς ...
Τυχερή η φίλη σου.
Φαντάζεσαι τι ειχε να τραβήξει αργότερα, εαν συνέχιζε αυτη η σχέση.

# 5 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αυτό ήταν κακία....που αγγίζει τα όρια της παιδικής αφέλειας εκ μέρους του κυρίου....

Angela_

# 6 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Να της πεις να χαίρεται που όλα αυτά της τα «έβγαλε» σχετικά νωρίς κι έτσι ελπίζω να μην πρόλαβε να δεθεί ιδιαίτερα μαζί του συναισθηματικά, αλλά και να ένιωθε ήδη κάτι για αυτόν, το άτομο κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Αν ο συγκεκριμένος όλο αυτό το έκανε για εκδίκηση μετά από δυο εβδομάδες που είχανε να μιλήσουνε μετά το «επεισόδιο» είναι για γέλια! Με το μυαλό του τώρα δηλαδή τι νομίζει ότι πήρε το αίμα του πίσω? Νιώθει καλά? Αισθάνεται δικαιωμένος? Είναι έξυπνος? Πώς στο καλό το σκέφτηκε όλο αυτό? Τι μυαλά είναι αυτά ρε παιδία? Τι κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας?

Φαντάσου να του έκανε και κάτι σοβαρό!

Επεσήμανέ της πόσο τυχερή πρέπει να αισθάνεται που ξεμπέρδεψε γρήγορα. Το άτομο δεν κάνει και να το προσέχει...

# 7 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα συμφωνησω με την aidiodoxi, η εκδικηση μπορει να ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο οπως λενε πολλοι αλλα πιστευω πως οποιος εκδικητε στο τελος παντα εκεινος βγαινει ο χαμενος και ισως και ο διπλα απογοητευμενος.......
Εχω μπει στον πειρασμο να εκδικηθω καποιον στο παρελθον για λογους κερατου αλλα το σκεφτηκα πιο σοβαρα και η καλυτερη τελικα εκδικηση ειναι απλα να συνεχησεις τη ζωη σου χωρις να κοιτας ουτε λεπτο το παρελθον...

# 8 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Angela_
Να της πεις να χαίρεται που όλα αυτά της τα «έβγαλε» σχετικά νωρίς κι έτσι ελπίζω να μην πρόλαβε να δεθεί ιδιαίτερα μαζί του συναισθηματικά, αλλά και να ένιωθε ήδη κάτι για αυτόν, το άτομο κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Αν ο συγκεκριμένος όλο αυτό το έκανε για εκδίκηση μετά από δυο εβδομάδες που είχανε να μιλήσουνε μετά το «επεισόδιο» είναι για γέλια! Με το μυαλό του τώρα δηλαδή τι νομίζει ότι πήρε το αίμα του πίσω? Νιώθει καλά? Αισθάνεται δικαιωμένος? Είναι έξυπνος? Πώς στο καλό το σκέφτηκε όλο αυτό? Τι μυαλά είναι αυτά ρε παιδία? Τι κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας?

Επεσήμανέ της πόσο τυχερή πρέπει να αισθάνεται που ξεμπέρδεψε γρήγορα. Το άτομο δεν κάνει και να το προσέχει...

Η Αγγελικά με κάλυψε! Το παληκάρι είναι λιγάκι... γιούχου!!!

# 9 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Angela_

Η Αγγελική με κάλυψε! Το παληκάρι είναι λιγάκι... γιούχου!!!

# 10 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μαρια..
Η φιλη σου ηταν πολυ τυχερη γιατι εγινε στην αρχη της σχεσης..
Φαντασου να προχωρουσε περισσοτερο τι ειχε να τραβηξει!!!!
Για μενα ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν ειναι ανθρωπος...απλα ειναι ενα υποκειμενο!!!!!! (βαρια κουβεντα για εναν αντρα!!)
Και οποιος προσπαθει να εκδικηθει στο τελος πληρωνει αυτος την εκδικηση του...

-maria-

# 11 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση στη φίλη μου ,
σίγουρα ευτυχώς που συνέβη αυτό το γεγονός τόσο νωρίς γιατί έτσι κατάλαβε το χαρακτήρα του ανθρώπου αυτού.

Αυτή η ιστορία ήταν για μένα ....
η αφορμή .... για το θέμα της .... εκδίκησης ....
Ας μιλήσουμε γι αυτήν,
και τις .... μορφές της ....
για το αν μας έχει τύχει ,
για το πως το αντιμετωπίσαμε ,
για το αν εκδικηθήκαμε και εμείς κάποιον η κάποια γιατί μας απέρριψε ,
η επειδή δεν καταλάβαμε καλά κάποια πράγματα τη δεδομένη στιγμή που συνέβαιναν.....κλπ
και ας μην μείνουμε απλά .....στην ιστορία.

# 12 στις 2/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aisiodoxi
...ψαχνεις να βρεις λυσεις μεσα στην ανωριμοτητα και τα καταλοιπα που εχει ο καθενας μεσα του....??
Και αυτο που εφερες ως παραδειγμα...ειναι και πολυ light... Ας μην αρχισω κι εγω παραδειγματα που γνωριζω, γιατι θα ξημερωσουμε....
Αν παντως πιστευουμε οτι με το να "τιμωρησουμε" η "εκδικηθουμε" τον αλλον θα αισθανθουμε καλυτερα...ας κοιταξουμε να παμε σε κανα ψυχολογο να βρει τι εχουμε και μετα προχωραμε....

-----------------------------------------------------

Mε καλυψε απολυτα!!
Αυτα ειναι αποθυμενα καποιων ανθρωπων που καλυτερο ειναι για εμας να τους κραταμε μακρυα μας!!
Και απο εμενα τυχερη ειναι η φιλη σου που γλιτωσε!!!

endless

# 13 στις 2/3/2004
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 153
Θα πω και εγώ όπως και όλοι , ότι είναι ευτύχημα που έγινε αυτό τελικά ,και έτσι η φίλη σου κατάλαβε ποιος πραγματικά είναι αυτός ο άνθρωπος.
Εμενα αν και μου έχουν κάνει πολλά κατά καιρούς και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που λειτουργούν με αυτό το τρόπο , δεν έχω φτάσει σε σημείο να εκδικηθώ κανέναν .
Το μόνο που κάνω είναι να αδιαφορώ και να γυρνάω την πλάτη μου. Πιστεύω πως αν και αυτή, είναι μια μορφή εκδίκησης , τουλάχιστον είναι ανώδυνη για τους άλλους.

METROLOGOS

# 14 στις 2/3/2004
author
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
Ανοιγοκλεισα μια φορα τα ματια μου. - γνωρισα τον πατερα μου και την μητερα μου.
Ανοιγοκλεισα παλι τα ματια μου. -
ο πατερας μου ειχε πεθανει και εγω ειχα ηδη υποχρεωσεις.
Ανοιγοκλεισα παλι τα ματια μου . -
βρεθηκα μακρια απο τους δικους μου να μην μπορω να βοηθησω οταν το χρειαζονται .
ειμαι 45 χρονων - δεν προλαβαινω για καμια εκδικηση...........
Αλλο πραγμα ομωσ η τιμωρια του καθε ειδους ενοχων.......
Μετρολογοσ

izambella

# 15 στις 2/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Ποτε..Ποτε!!

Μην κάνεις ποτέ κάτι που ο άλλος το κάνει από ανωριμότητα...μην πέφτεις σε αυτό το τρυπάκι γιατί μόνο πόνο προκαλεί.Δεν αξίζει να καλλιεργείς αγκάθια στην καρδιά επειδή κάποιος είναι αθεράπευτα ανώριμος...η ζωή συνεχίζεται και είναι όμορφη...ας βρούμε λοιπόν αυτούς που θα μας την κάνουν χαρούμενη...δεν αξίζει ..δεν χρειάζεται να πέφτεις έτσι για κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν θα σε έκανε ευτυχισμένη..το ξέρω ότι πονάς..ότι θα ήθελες να τον πληρώσεις ίσως με το ίδιο νόμισμα..το θέμα όμως είναι να αγαπάς και ο πόνος που νιώθεις τώρα είναι ευεργετικός γιατί θα σε βοηθήσει εσύ να γλυκάνεις ,να γίνεις πιο ώριμη και παρακάτω κάποιος τυχερός θα ευλογεί το Θεό που σε έφερε στο δρόμο του!!!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

evans

# 16 στις 3/3/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Οταν θα αναφερομαστε σε σχεσεις ας αναφερομαστε σε σχεσεις....

Θα το ξαναπω και ας σας ξανακουρασω Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ! Kαι η αγαπη ειναι βασικο στοιχειο μιας σχεσης σε οτι επιπεδο κι αν βρισκεται.

# 17 στις 3/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ωστε ετσι ειναι ε?????????????
Οποιος εκδικειται ειναι ατομο που χρειαζεται ψυχολογικη παρακολουθηση.
Ειναι "μικρος" στενομυαλος , τερας, καθυστερημενος, και οσα αλλα με τα οποια τον "στολισατε!!!!
Ουε ημιν Φαρισαιοι υποκριται!!!
Ποιος απο εσας δεν εχει εκδικηθει καποιον που του προξενησε πονο?
Εστω και για μια και μοναδικη φορα στη ζωη του!
Λοιπον ωραιες οι θεωριες περι ανωτεροτητας κλπ αλλα η αποψη μου την οποια και εφαρμοζω ειναι
Πληρωνω παντα με το ιδιο νομισμα και εντοκως μαλιστα!!!!

fegarahtida

# 18 στις 3/3/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Το να μπεις στην διαδικασία να βρεις τρόπο για να εκδικηθείς κάποιον το θεωρώ αρρώστεια, αλλωστε όπως έχω ξαναπεί υπάρχει Θεία Δίκη και τα καταφερνεί μια χαρά...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

womanbi

# 19 στις 5/3/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Καταρχήν η εκδίκηση είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα!!!Κατα την γνώμη την δική μου είναι η οργή που βγαίνει από μέσα μας για κάποια θέματα της καθημερινή μας ζωής τα οποία μας κάνουν να θολώνουμε και να μην ξέρουμε τι κάνουμε!!!Γι'αυτό άλλωστε και είμαι της άποψης ότι άνθρωπος που ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες με τον εαυτό του ξέρει να τις κρατάει και στην ζωή του!!!

Με βάση τα παραπάνω θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματα της φίλης Μαρίας!

Εκδικούμαστε κάποιον γιατί δεν πιστεύουμε αυτό που μας λέει ?
-Αν φτάνουμε στο σημείο να εκδικούμαστε επειδή δεν πιστεύουμε τότε δεν υπάρχουν ιδανικά στις ανθρώπινες σχέσεις μας!!!

Γιατί είμαστε πράγματι κακοί άνθρωποι ?
-Τι είναι αλήθεια τελικά κακία?Είναι η ζήλεια που νοιώθουμε για κάποιους ανθρώπους?Ίσως θα έπρεπε να το αναρωτηθουμε βαθια μέσα μας!!κακός κανείς δεν γεννιέται αλλα γίνεται!!

Εσείς έχετε εκδικηθεί κάποιον γιατί ..... δεν σας κάθισαν καλά τα πράγματα ?
-Αν έχω εκδικηθει?Το νοιώθω πολλές φορές ότι θέλω να το κάνω και αυτό όταν είμαι οργισμένη!Αλλά μόλις μου περάσουν τα νεύρα καταπραυνονται τα πνεύματα!!!Άλλωστε δεν αξιζει!!!

Φιλικα!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

# 20 στις 5/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Το να μπεις στην διαδικασία να βρεις τρόπο για να εκδικηθείς κάποιον το θεωρώ αρρώστεια, αλλωστε όπως έχω ξαναπεί υπάρχει Θεία Δίκη και τα καταφερνεί μια χαρά...

Τελικά η moonray γράφει! Κι εγώ παιδιά αυτό πιστεύω, ότι κάνει κανείς θα το βρεί μπροστά του, άλλωστε ας μην ξεχνάμε όλα εδώ πληρώνονται, cruel but true..
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.