Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η εκδίκηση!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Rafaella

# 21 στις 6/3/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44
'Aρεσαν+: 0%

Προφάνώς ο τύπος είναι αδικαιολόγητα καχύποπτο και εκδικητικό άτομο...

πάντα στη ζωή τους άλλους τους μαθαίνεις καλύτερα όταν τους πας λίγο κόντρα!

# 22 στις 6/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
καποτε ενοιωσα πραγματικα τοσο μεγαλη οργη που ηθελα να εκδικηθω με καθε τροπο
συγκρατημενη εκ φυσεως ομως δεν εκανα πραξη οσα σκεφτομουν
σημερα ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου που ξεφυγα απο το δαιμονιο της εκδικησης
η καλυτερη εκδικηση τελικα ειναι η πληρης αδιαφορια
ειναι να εχεις απεναντι σου τον αλλο να τον κοιτας και να μην τον βλεπεις
να τον διαπερνα το βλεμμα σου σαν να ειναι διαφανος αορατος
κι αυτος να το καταλαβαινει...

lactaki

# 23 στις 12/3/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Για νικήσεις μια φορά εκδικήσου.
Για να νικήσεις για πάντα συγχώρεσε.

Και μια ματιά...

http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1607
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

sula-sula

# 24 στις 13/3/2004
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 37

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Το να μπεις στην διαδικασία να βρεις τρόπο για να εκδικηθείς κάποιον το θεωρώ αρρώστεια, αλλωστε όπως έχω ξαναπεί υπάρχει Θεία Δίκη και τα καταφερνεί μια χαρά...

Συμφωνώ μαζί σου!Ποτέ δεν εκδικήθηκα!Αλλά υπάρχει Θεία Δίκη!
Άλλωστε τα άτομα που λειτουργούν με κακία αυτοεκδικούνται...πάντα βράζουν στο ζουμί τους!

# 25 στις 13/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Υπαρχουν ... στιγμες ... που με πιανει απιστευτη μανια και κακια για καταστασεις και πραγματα ... ειναι ομως στιγμες ...

Οχι, δεν εχω τα "κοτσια" να εκδικηθω ... αν και κανεις δεν μου εχει κανει ποτε καποιο τοοοοσο μεγαλο κακο ωστε να φτασω σ'αυτο το σημειο.

Θυμωνω, ομως, πολυ...
Υ.Γ.
... για του λογου το αληθες:

somebody961

# 26 στις 16/3/2004
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Είναι ένα πιάτο λένε που τρώγεται κρύο... Με αποτέλεσμα τελικά να παθαίνουμε όλοι πονόλαιμο και βήχα...

Οταν κάποιος κάνει κάτι που αξίζει να τον εκδικηθείς, απλά δεν χρειάζεται! Επειδή την μεγαλύτερη εκδίκηση θα την εισπράττει καθημερινά από το μυαλό που κουβαλάει προκειμένου να φερθεί έτσι ώστε να θυμώσει και να στενοχωρήσει κάποιον.
Μικρός ρώταγα, μητέρα, ο θεός δεν μπορεί να "τιμωρήσει" κάποιον που δεν πράττει τα σωστά, γιατί μας τον παρουσιάζουν τόσο μικρόψυχο? Ειναι δυνατόν? Για να κατανοήσω την απάντηση αρκετά χρόνια μετά, Εμείς είμαστε που τιμωρούμε τους εαυτούς μας με το να μην είμαστε αυτό που αρχικά προοριζόμαστε. Ανθρωποι!
Εξάλλου με το να ψάχνουμε τρόπους εκδίκησης προκαλούμε άφθονη αρνητική ενέργεια και το είχα βιώσει προσωπικά κάποτε! Οσο σκεφτόμουν εκδίκηση, όλα μα όλα μου πήγαιναν στραβά!
Και κάτι τελευταίο.
Ο Πλάτωνας, αυτή η τόσο πλούσια κληρονομιάς μας, το είχε πει και κάπως αλλιώς. Οταν κάποιος πει κάτι κακό για σένα, η καλύτερη εκδίκηση είναι να δείξεις σε όλους το πόσο άδικο είχε!!!

Να περνάτε καλά...
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

RRRLGB

# 27 στις 16/3/2004
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Είναι απο τα πιο παιδαριώδη πράγματα που έχω ακούσει.Δείχνει έλλειψη κατανόησης, έλλειψη νοημοσύνης, απίστευτο εγωισμό, παντελή έλειψη αυτοεκτίμησης και ανοριμότητα πλήρη.

tea_77

# 28 στις 18/3/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Εγω θα πω κατι αλλο,οσον αφορα την εκδικηση.Δε σε εκδικειται καποιος ο οποιος δεν αισθανεται κατι για'σενα.Κατ'αρχην και μονο που εχασε αυτον τον ελαχιστο χρονο απο τη ζωη του για να σκεφτει πως θα σε εκδικηθει γι αυτο που εκανες,το οτι εχασε χρονο περιμενοντας να του δωθει η ευκαιρια να σε πληγωσει οπως τον πληγωσες,αυτο σημαινει οτι τη δεδομενη στιγμη τουλαχιστον, νοιαζοταν για'σενα,ηθελε να μαθεις οτι πληγωθηκε μ'αυτο που εκανες.
Απο'κει και περα,το να προσπαθησει να με εκδικηθει καποιος για κατι που του εκανα,το θεωρω πολυ ανωριμο και προσωπικα δε θα συνεχιζα επαφες με το σγκεκριμενο ατομο.Οπως εγω εχω τα κοτσια να πω:Ξερεις,το Α που εκανες με πληγωσε,με προσβαλλε ή οτιδηποτε αλλο,ετσι εχω και την απαιτηση απο τον αλλο να ερθει να μου το πει.
Η συζητηση και η κατανοηση λυνει τα προβληματα στις σχεσεις.Η εκδικηση,απλα λυνει τις σχεσεις!
Να'στε καλα ολοι....

the_moonlight_girl

# 29 στις 28/3/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

χα!

Πολύ ωραίος αυτός ο κύριος!
Καραγκιόζης ετσι?
Πιστεύω οτι είναι τελείως ανώριμος και
εχει μια μεγάλη τάση παλλημπεδισμού!
Αν γίνεται ακραίος κι εκδικητικός απο κάτι τέτοια μικροπράγματα,φαντάσου στα πιο σοβαρά ζητήματα...Τι θα κάνει τότε?
....ΕΓΚΛΗΜΑ?
Σώθηκε η φιλενάδα σου..μη το συζητάς!
Εκδίκηση...ηχεί ωραία αυτη η λέξη για τους ανθρώπους που μας έχουν πικράνει..Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι όλα είναι δανεικά κι οτι όλοι στο τέλος
παθαίνουν αυτο που τους αξιζει...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!

malvina

# 30 στις 29/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Πλάκα έχει που απαντάμε όλοι απόλυτα λογικά και ξεκαθαρισμένα. Και αφού όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες λογικές απόψεις, γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας; Πάω στοίχημα πως ότι ο τύπος που φέρθηκε τόσο ανόητα στην κοπέλα, τα ίδια θα απαντούσε στο site. Μοιάζει με το ανέκδοτο του απαγορευμένου κυνηγιού. "Έχεις ένα ελάφι στον ώμο σου." "¨Εγώ; Που; Που;"
Αυτός αντέδρασε έτσι και μάλλον όχι για εκδίκηση, απλά ξύπνησε και σκέφτηκε "Άντε πάλι τα ίδια, άντε πάλι να ανησυχώ, άντε πάλι να προσπαθώ...τι να κάνω για να το αποφύγω; Θα πω την πιο άθλια δικαιολογία να με παρατήσει στην ησυχία μου" κι έτσι βγαίνει κάτι του τύπου " άντε πια εσύ και ο γρύλλος σου" , σε ελεύθερη μετάφραση "Δεν μπορώ χρυσή μου, έχω meeting" . Ο περισσότερος κόσμος έχει αποκτήσει έναν παρανοϊκό κάλο, που άμα του τον πατήσεις, φεύγει με ελαφριά πηδηματάκια, αντί να κάτσει να μιλήσει. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αλλιώς, όλοι εμείς οι λογικοί άνθρωποι, δεν θα καθόμασταν να περιττολογούμε μέσα στο ¨"σχέσεις".

-maria-

# 31 στις 29/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Πλάκα έχει που απαντάμε όλοι απόλυτα λογικά και ξεκαθαρισμένα. Και αφού όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες λογικές απόψεις, γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας; Πάω στοίχημα πως ότι ο τύπος που φέρθηκε τόσο ανόητα στην κοπέλα, τα ίδια θα απαντούσε στο site. Μοιάζει με το ανέκδοτο του απαγορευμένου κυνηγιού. "Έχεις ένα ελάφι στον ώμο σου." "¨Εγώ; Που; Που;"
Αυτός αντέδρασε έτσι και μάλλον όχι για εκδίκηση, απλά ξύπνησε και σκέφτηκε "Άντε πάλι τα ίδια, άντε πάλι να ανησυχώ, άντε πάλι να προσπαθώ...τι να κάνω για να το αποφύγω; Θα πω την πιο άθλια δικαιολογία να με παρατήσει στην ησυχία μου" κι έτσι βγαίνει κάτι του τύπου " άντε πια εσύ και ο γρύλλος σου" , σε ελεύθερη μετάφραση "Δεν μπορώ χρυσή μου, έχω meeting" . Ο περισσότερος κόσμος έχει αποκτήσει έναν παρανοϊκό κάλο, που άμα του τον πατήσεις, φεύγει με ελαφριά πηδηματάκια, αντί να κάτσει να μιλήσει. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αλλιώς, όλοι εμείς οι λογικοί άνθρωποι, δεν θα καθόμασταν να περιττολογούμε μέσα στο ¨"σχέσεις".

Αγαπητή malvina

( "Άντε πάλι τα ίδια, άντε πάλι να ανησυχώ, άντε πάλι να προσπαθώ...τι να κάνω για να το αποφύγω; Θα πω την πιο άθλια δικαιολογία να με παρατήσει στην ησυχία μου" κι έτσι βγαίνει κάτι του τύπου " άντε πια εσύ και ο γρύλλος σου" , σε ελεύθερη μετάφραση "Δεν μπορώ χρυσή μου, έχω meeting" )
Αυτό δεν ισχύει malvina,
ο τύπος , από την αρχή της σχέσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον , και την ήθελε παρά πολύ ,
και επειδή η επιθυμία του ήταν ακριβώς τόσο μεγάλη,
δεν μπορούσε να καταλάβει ότι εκτός από αυτόν η κοπέλα είχε και άλλες υποχρεώσεις,
και θεώρησε ότι του έλεγε ψέματα,
με αυτό το σκεπτικό και αυτός λειτούργησε εκδικητικά ....
αλλά όπως προείπα δεν είναι το θέμα μας η φίλη μου , αλλά ..... η εκδίκηση ..... στις ερωτικές σχέσεις , γενικότερα ......

φιλικά
Μαρία

# 32 στις 29/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω παντως απαντησα γενικοτερα για το θεμα εκδικηση και οχι ειδικα σε αυτο που ανεφερε η -maria-!

split

# 33 στις 9/5/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Μπουμερανγκ.

Η εκδίκηση είναι ένα μπούμερανγκ. Όταν το ρίχνεις πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα γυρίσει πίσω και θα σε χτυπήσει.

Μάλιστα, όση περισσότερη δύναμη βάλεις στο ρίξιμο αυτού του πρωτόγονου όπλου, με τόση μεγαλύτερη δύναμη θα επιστρέψει.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

Alexandra21

# 34 στις 9/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339

Η εκδίκηση

Αν είναι δυνατόν...
Ο τύπος είναι πέρα για πέρα ανώριμος.
Πολύ εγωιστικό αυτό που έκανε;
Χωρίς να κάτσει καν να την ακούσει την κοπέλα
έβγαλε συμπέρασμα και αποφάσισε να την εκδικηθεί.
Για μένα καλύτερα που έγινε εκείνο το meeting
και είδε από νωρίς με τι άτομο έχει να κάνει...
Τυχερή ήταν η κοπέλα.
Ο τύπος δεν της αξίζει με τίποτα.

Ντροπή του...
Και ντροπή σε όσους φέρονται ανάλογα...
Σπασίκλες

Μα και βέβαια ποτέ μου δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.
Πέρα από τις εξόδους μας έχουμε και δουλειές και ποτέ
δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
Πρώτα ακούς τον άλλο και μετά βγάζεις συμπεράσματα...
Που να συνέβαινε και κάτι πιο σοβαρό δηλαδή... Τι θα έκανε;;
Λίγη κατανόηση ρε παιδιά...

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

morelli

# 35 στις 9/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Η Εκδίκηση ειναι ενα φαγητο που τρωγεται ΚΡΥΟ.
Οσο πιο κρυο , τοσο πιο νοστιμο.
Υ.Γ
Κατι ξερουν οι καμηλες !!!!!!!
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

deilino

# 36 στις 10/5/2004
author
Γυναίκα / 64 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Σαρωνίδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 333
Το να θέλω να εκδικηθώ κάποιον, σημαίνει ότι θα συνεχίσει να με απασχολεί το θέμα και να με πληγώνει ακόμη πιο βαθειά, αφαιρώντας μου πολύτιμες δυνάμεις για να αναλάβω από την ψυχική μου ταλαιπωρία. Πιστεύω ότι θα αδιαφορούσα πλήρως και θα θεωρούσα το άτομο νεκρό για μένα.

Η αδιαφορία μου είναι η χειρότερη και πιο αξιοπρεπής εκδίκησή μου. Όλοι προσπαθούμε να προβάλλουμε τον εαυτό μας, να δείχνουμε την ύπαρξή μας, την παρουσία μας, την επιτυχία μας. Αν κάποιος μας διαγράψει και στερήσει αυτήν την παρουσία, δεν είναι ό,τι χειρότερο για τον εγωισμό μας? Για σκεφθείτε το!

Και εκτός αυτού δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου καταφεύγοντας σε μικρότητες και δολοπλοκίες (είμαι κατηγορηματικά αντίθετη σ' αυτές), ούτε θα του δώσω την χαρά να καταλάβει πόσο πολύ με πλήγωσε και πόσα πολλά σήμαινε για μένα ώστε να θέλω να τον εκδικηθώ. Θα αναρωτιέται αν ήταν ο ήλιος στη ζωή μου, ή απλά ...μια σκιά που πέρασε και ξεθώριασε. Δεν είναι και αυτό ένα πλήγμα για τον εγωισμό του?

Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολύ σοβαρές περιπτώσεις όπου δεν μπορείς ούτε να συγχωρήσεις, ούτε να αδιαφορήσεις. Εκεί θα ευχόμουν το άτομο που με αδίκησε, σε κάποια στιγμή της ζωής του να αντιμετωπισθεί όπως με αντιμετώπισε και επαφίεμαι στην ρήση ...όλα εδώ πληρώνονται.

# 37 στις 10/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν θα σχολιάσω το περιστατικό με τον κύριο αυτόν.
Θέλω να πω όμως οτι η εκδίκηση μπορεί να είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ αλλά καμιά φορά το φυσάς και δεν κρυώνει...

Κάποιες φορές βρέθηκα στην πλεονεκτική θέση να μπορώ να εκδικηθώ κάποιον μετά από πολύ καιρό....Στο τέλος όμως το φιλοσόφησα λίγο και είπα "δεν πειράζει, τέλος".
Η ικανοποίησή μου ήταν αυτή, ότι ενώ ήταν σαν πουλιά πάνω στο σύρμα και δεν ήξεραν τί τους περίμενε, θα μπορούσα να προχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν το έκανα.

Ισως το μετανοιώσω αργότερα,αλλά ποιός ξέρει?
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.