Παράθεση:
Originally posted by izampella
Είμαστε άνθρωποι και λάθη κάνουμε...μια πιπίλα που την έχουμε συνέχεια στο στόμα μας και τη χρησιμοποιούμε σαν άλλοθι για να μην ψάξουμε τον εαυτό μας...
Παράθεση:
Originally posted by METROLOGOS
Γιατι ειμαστε ανθρωποι
Παράθεση:
Originally posted by izambella
Εγώ φίλε ή φίλη δεν ξέρω...δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό...θα μπορούσα ...μου δόθηκαν ευκαιρίες στη ζωή μου να το κάνω...δεν χρησιμοποίησα κανένα ερωτικά προκειμένου να βγω από μια σχέση που με πέθαινε...πήρα το δρόμο της μοναξιάς...μέχρι να σταθώ στα πόδια μου και να ανανύψω...χαζή?δεν ξέρω...ανόητη?ίσως εκτός εποχής?Τίποτε από όλα αυτά ..απλά άνθρωπος που πιστεύει σε αυτο:Ποτέ μην κάνεις στους άλλους ...όσα δεν θέλεις να σου κάνουν!
Το αποτέλεσμα ?Να κάνω πολύ καιρό...για να ξεπεράσω τον πόνο μου...δίπλα σε φίλους καλούς...και μόνη με τον εαυτό μου...Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι λοιπόν, υπάρχουν και κάποιοι για να θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά...
Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...εξαρτάται από το πόσο ψάχνεται ο καθένας μας και από το πόσο δυνατός είναι...
Ας με συγχωρέσετε...δεν κρίνω αδυναμίες...΄κι εγώ κάνω λάθη και έχω πάθη...όμως αυτό δεν το έκανα ποτέ...καλύτερα μόνη μου παρά να πληγώσω ένα άνθρωπο που δεν μου φταίει σε τίποτε ...και να βγάλω απωθημένα πάνω του...
Παράθεση:
Originally posted by diamanto
Αγαπητη Γιαννινι πολλες φορες διδασκομαστε απο τα λαθη μας.
Ο σκοπος ειναι να μην τα επαναλαμβανουμε γιατι εμεις πληγωνομαστε και κανεις αλλος.
Παράθεση:
Originally posted by izambella
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι ενώ δεν είναι ξεκαθαρισμένοι συναισθηματικά ή και σωματικά ...χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media