Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν άλλους προκειμένου να απεγκλωβιστούν απο μια σχέση?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

anna-44

# 21 στις 5/3/2004
author
Γυναίκα / 64 / Ελεύθερη
Η.Π.Α.
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 18
'Aρεσαν+: 0%
ΙΖΑΜΠΕΛΑ,,,,,,με καλυψες αρκετα,,,οι ανθρωπινες σχεσεις,,δυστιχως περνανε μια κριση,,πολυ ψεμα,,και πολυ υποκρισια ,,,,,και λυπαμαι πολυ,,,,γιατι αξιολογη ανθρωποι,,να φτανουν εκει,,φιλια

erotikomynima

# 22 στις 8/7/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 49

Αισωπος, φιδια και σκορπιοι...

Πρωτα πρωτα να πω πως τοποθετω την απαντηση μου εδω ενω στην ουσια ειναι γραμμενη για ενα παλιο θεμα του Ραζα, οπου πρωτος μιλα για τα βατραχια και τους σκορπιους. Δυστυχως το θεμα ειναι κλειδωμενο και θελω παρ'ολ'αυτα να απαντησω. Ειναι σχετικη και με αυτα που γραφτηκαν εδω.

Ας αρχισω αναφερωντας πως μια ιστορια σαν αυτη εγραψε πρωτος ο Αισωπος και αφορα ενα γεωργο και ενα φιδι. Ο γεωργος βρηκε το φιδι παγωμενο και το λυπηθηκε, οταν εκεινο ξεπαγωσε, τον δαγκωσε, γιατι αυτη ειναι η φυση του. Προσεξτε μια διαφορα. Ο γεωργος ποτε δε ζητησε απο το φιδι να μην τον δαγκωσει. Ο γεωργος ζεστανε το φιδι απο συμπονια, γνωριζοντας πως ισως τον δαγκωνε. Κανω την αναφορα για χαρη της ιστορικης αληθειας και για να διαβασετε κι αλλα του Αισωπου, αν τυχον γουσταρετε. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο φιλος Ραζα την εχει διαβασει.

Οσο για την ερωτηση που θετει και την προτροπη που απευθυνει, συμφωνω κι εγω με την Σανταλ. Ο ερωτας δεν ειναι μαχη, ειναι δωρο. Δεν υπαρχουν νικητες και νικημενοι, χανουν οσοι δε χανονται στη φωτια του. Ποναει, ναι. Αλλα ετσι δεν ψηνομαστε να γινουμε καρβελι, που ελεγε και ο παπους μου? Λυπαμαι γι'αυτους που δεν τολμουν και συνδραμω οσους εφαγαν τη μαχαιρια η το φαρμακι, οπως θες πες το. Αυτο φτανει, οι σκιορπιοι ας ζησουν κι αυτοι, μακρια απο μας.

Τελος, ειναι αστειο αλλα και θλιβερο αυτο που γραφτηκε για τους σκιορπιους-ζομπι. Στο κατω κατω της γραφης ομως ο καθενας απο μας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και το πως φερει εαυτον οποτε και ο καθενας πληρωνει τα κριματα του. Ακομα και οι Σκορπιοι φιλε Ραζα. Οι ερρυννιες δεν κανουν διακρισεις, πιστεψε με.
ωορδς, ωορδς, ωορδς...

SONAP

# 23 στις 9/7/2004
author
Ανδρας / 73 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 71
Νομίζω, αγαπητοί φίλοι, πως όλα εξαρτώνται από την ποιότητα του ανθρώπου και από το πως συνηθίζει να αντιμετωπίζει τα συναισθήματα των άλλων.

Το βρίσκω εντελώς φυσικό και ανθρώπινο, όταν βγαίνει κανείς από μια σχέση που του έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο, να έχει ανάγκη να πιαστεί από κάπου. Δεν είναι κακό.
Αρκεί να είναι αποφασισμένος να συμπεριφερθεί με ευγένεια και τρυφερότητα στον άνθρωπο που θα τον ''βοηθήσει'' να ξεπεράσει μια κατάσταση!

Και, ποιος ξέρει, ίσως βρει στον καινούριο σύντροφο αυτό που δεν βρήκε στην προηγούμενη σχέση!

verywindy

# 24 στις 9/7/2004
author
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 341

Είναι σαν να ψάχνεις να βρεις βελόνα στ' αχυρα !!

Αγαπητή izabella,

Πάντα υπήρχαν αυτού του είδους τα ατομα και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ακριβώς γιατι βρίσκουν πρόσφορο εδαφος για να κινούνται και να βολεύονται
Οπως θα εχεις διαπιστώσει και η ιδια υπάρχουν δύο ειδών : αυτοί που το κάνουν ασυνειδητα και αυτοί που το κάνουν εχοντας πλήρη επίγνωση

Ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει ασφαλής μέθοδος αποφυγής, οπότε σε οποιον του συμβεί θα πρέπει να πεί το περίφημο και τόσο συνηθισμένο : ok ας πρόσεχα .... "επαιξα και εχασα " πάμε παρακάτω ( ανεξάρτητα απο το κόστος)

# 25 στις 15/7/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αγαπητή βερυωινδυ

Παράθεση:
Originally posted by verywindybilias2003
Οπως θα εχεις διαπιστώσει και η ιδια υπάρχουν δύο ειδών : αυτοί που το κάνουν ασυνειδητα και αυτοί που το κάνουν εχοντας πλήρη επίγνωση

Νομίζω ότι, όχι μόνο σ' αυτό το θέμα, αλλά στα πάντα, όσοι δεν έχουν επίγνωση των πράξεών τους, απαλλάσονται!!!
Ο Χριστός είπε: <...άφες αυτοίς, ου γαρ είδασι τι ποιούση...>

kaliopi

# 26 στις 16/7/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 11
Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο αλλά μου έχει συμβεί ο σύντροφος που είχα να το κάνει αυτό για να ξεπεράσει εμένα . Το έμαθα τυχαία δύο μήνες μετά αφού χωρίσαμε , και είδα το αποτέλεσμα σε δύο κοπέλες που τον ερωτεύτηκαν , γιατί έτυχε να τις ξέρω - τώρα το έτυχε παίζει , γιατί μπορεί να ήταν και εσκεμμένη αυτή η επιλογή του τελικά - και εκείνος ήταν ''στο κόσμο του '' και καμία ουσιαστικά σημασία δεν τους έδινε και τους έλεγε παραμύθια . θα σου πω γιατί λοιπόν. Χωρίσαμε γιατί ήταν πολύ ανώριμος , ανεύθυνος , ευθυνόφοβος και δεν αγαπούσε τον εαυτό του και τη ζωή γενικότερα , είχε ένα μεγάλο φόβο για όλα γενικά . Όταν αγάπησε , δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε αυτή την αγάπη , και φέρθηκε σαν ανόητος 18χρονος . Μετά για ξεπεράσει όλη την κατάσταση , άρχισε να αναλώνεται σε ένα παιχνίδι γνωριμιών και σχέσεων, κενών ουσιαστικά , και φυσικά ζημιώθηκαν πρώτα οι κοπέλες αλλά πιστεύω και αυτός ,ίσως και πιο πολύ , γιατί τέτοιοι άνθρωποι , που συμπεριφέρονται με τέτοιο εσκεμμένα τρόπο , είναι άνθρωποι δυστυχισμένοι .
Αφού δεν μπορούν να αγαπήσουν τον εαυτό τους , πώς είναι δυνατόν να αγαπήσουν άλλον, και αφού δεν σέβονται τον εαυτό τους , πώς θα σεβαστούν τον άλλο ?

verywindy

# 27 στις 16/7/2004
author
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 341

Παράθεση:
Originally posted by gamatoss

Παράθεση:

Νομίζω ότι, όχι μόνο σ' αυτό το θέμα, αλλά στα πάντα, όσοι δεν έχουν επίγνωση των πράξεών τους, απαλλάσονται!!!
Υπάρχει και το " μακάριοι οι πτωχοι τω πνευματι .....

αυτό σαφώς βολεύει μερικούς δεν σημαίνει ομως οτι απαλλάσονται λογω .....βλακείας

# 28 στις 17/7/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αγαπητή βερυωινδυ

Παράθεση:
Originally posted by verywindy

Παράθεση:
Originally posted by gamatoss

Παράθεση:

Υπάρχει και το " μακάριοι οι πτωχοι τω πνευματι .....

αυτό σαφώς βολεύει μερικούς δεν σημαίνει ομως οτι απαλλάσονται λογω .....βλακείας

Εγώ δεν μίλησα για βλακεία, αλλά για άγνοια!!!
Εσύ γνωρίζεις τόσο καλά τον εαυτό σου, που να μην δέχεσαι την έννοια της άγνοιας;
Είτε σε βολεύει, είτε όχι;
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost