πολλες τετοιες αγγελιες υπαρχουν..δυστυχως

και σε εταιρειες και σε πιο μικρους
θυμαμαι πριν αρκετα χρονια ειχα παει σε μια αγγελια που ηταν για προωθηση προιοντων σε σουπερ μαρκετ..μας εκαναν την ενημερωση που λες..μας εδωσαν και απο ενα κοκκινο πουκαμισακι και πηγα....
επρεπε να ειμαστε ομορφα ντυμενες με τακουνακι..φουστιτσα και το πουκαμισακι τους....
και πηγα εκει...ηρθε μια στριμμενη και κακοτροπη και μου ειπε οτι στο 8ωρο που θα ειμαι εκει εχω μια φορα διαλειμμα μιση ωρα αν θυμαμαι καλα...και οτι πρεπει να στεκομαι ορθια χωρις να ακουμπησω καπου και ημουν και κοντα στα ψυγεια σχετικα με εκεινο το πουκαμισακι ( χειμωνας ητανε

)....
καλα τα πηγα..εδωσα αρκετα απο αυτα που ειχα

σε καποια φαση ξαναρθε η τυπισσα και μας μιλησε πολυ ασχημα γιατι λεει τιποτα δεν καναμε....η αλη η κοπελα ηταν στην εισοδο με τα κουπονια...εγω πουλουσα πραγματα για καποιο ποσο ( αρκετο ποσο ) και κερδιζαν καποιο δωρο η και τιποτα...μετα τα ακουγε η κοπελα εκει γιατι τα δωρα ηταν ελαχιστα μεσα στο καλαθι

και δεν ηταν και τιποτα αξιας να πεις..τελος παντων...
πηγα δυο μερες...την δευτερη αποφασισα να φυγω....
με ειπαν και εβγαλα το πουκαμισο τους

και εφυγα ετσι...
τοτε δεν μιλουσα...ημουν χαμηλων εως ανυπαρκτων τονων
οταν πηγα να ζητησω τα λεφτα μου ( παντα πηγαινα..εστω και για δυο μερες δουλειας

) μου ειπαν οτι επρεπε να υπογραψω πως εργαστηκα γι'αυτους

εφυγα χωρις δραχμη αλλα υπογραφη δεν εβαλα
εχω και κανα δυο αλλα τετοια...

παντα οταν πηγαινα σε αγγελια και μου ελεγαν για δοκιμαστικο μιας βδομαδας''ρωτουσα...θα το πληρωθω?'' και ποτε δεν με επαιρναν τηλεφωνο

α..ενα αλλο..μια αγγελια που υπηρχε για χρονια...
ηταν για εργασια στο σπιτι...πηγαμε μπολικα ατομα εκει και τι μας ειπε?
επρεπε να πουλησουμε πρωτα ενα σετ μαχαιρια νομιζω ητανε και μετα θα μας εδινε την δουλεια...

εφυγα εννοειτε και απο εκει....
βιοτεχνιες που ηταν να κλεισουνε και επαιρναν προσωπικο και μετα μην τον ειδατε....

αφεντικα για πολλα βαγονια ξυλο....

γενικα δυσκολα τα πραγματα...και τωρα ακομη πιο δυσκολα

στα social media