Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Παντρεμένοι "Εραστές"

Σελίδα : 1

lorna

# 1 στις 3/3/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 446
'Aρεσαν+: 0%

Παντρεμένοι "Εραστές"

Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να θέσω επί τάπητος ένα φλέγον ζήτημα για να ξέρουμε που πάμε και που βρισκόμαστε.
Ειμαι στο sxeseis λίγο καιρό. Οσο χρειάζεται ίσως για να εκτιμήσω την προσφορά του στις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία μεταξύ μας.
Τοποθετώ το sxeseis σε αρκετά υψηλό επίπεδο και δεν το συγκρίνω με διάφορα άλλα sites γνωριμιών γιατί έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα ήθος αλλά και μια ποιότητα μέσα από όλους αυτούς τους φίλους που καταθέτουν τον εαυτό τους μέσα από συζητήσεις και απόψεις.
Εχω προσέξει όμως ότι υπάρχουν και μερικοί, ειδικά κάποιοι παντρεμένοι κύριοι που ψάχνουν εναγωνίως να βρούν φιλενάδα μέσα από το sxeseis. Ετσι αρχίζουν τα μηνύματα του στυλ «ειμαι παντρεμένος και έχω πολλαπλές σχέσεις» ή «θέλεις να γνωριστούμε?» κλισέ που καταντάνε γελοία πια και που όταν τα ακούει μια έξυπνη γυναίκα γελάει με τα χάλια τους. Γιατί τι να σε κάνει βρε κακομοίρη μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της? Γιατί να έρθει μαζί σου όταν μπορεί να βρεί ένα ελεύθερο και ωραίο άντρα να περάσει καλά? Δεν καταλαβαίνουν πια οι απανταχού παντρεμένοι και καταπιεσμένοι ότι καταντάει γελοίο? Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να την «κάνουν» στην καταπιεσμένη γυναικούλα τους? Επιτέλους σοβαρευτείτε και μαζευτείτε γιατί κυκλοφορεί και AIDS.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Lorna
Αρέσει στο μέλος Moti45

# 2 στις 3/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εχουν το θαρρος της γνώμης.

Καπου ετσι οπως τα λες ειναι...τα πραγματα...αλλα σε βρισκω λιγο επιθετική οσο αφορά τους παντρεμενους ανδρες. Ο Καθενας ειναι επιλογη του να ψαχνει οτι ψαχνει και με οποιο τροπο εκεινος θέλει. Τωρα απο εκει και πέρα δικαιωμά σου ειναι να αποριψεις και να δεχτεις οποιον θες εσυ. Τι παει να πει παντρεμενος και ελευθερος...εσυ αυτό κοιτας? Γιατι δεν υπαρχουν ανθρωποι εδώ που ειναι ελευθεροι και εχουν σχέση? Ασφαλως και θα υπάρχουν...και δεν τους διακρινω..στην ιδια μοιρα με τους παντρεμενους ειναι...απο την στιγμη που ειναι σχεση η μια σχεση και η αλλη. Τι δηλαδη..η βέρα κανει την διαφορά? μπα δεν νομιζω το μυαλο κανει την διαφορα...κι απο την στιγμη που μεσα στο μυαλο του αλλου ειναι η σχεση....σε σαιτ γνωριμιών τι αν εχει σχεση..τι αν ειναι παντρεμενος...απιστια και στην μια και στην αλλη περιπτωση...τωρα οσο αφορά το Ειτζ...λαθος το τοπεθετεις εδώ..υπαρχει ειδικό θέμα σε αλλη Ενοτητα...που αναφερεται στην χρηση προφυλακτικών.

Α και κατι τελευταιο.....τουλαχιστον αναγνώρισε στου παντρεμενους το θαρρος της γνώμης στο να λενε το τι ειναι και το τι ψαχνουνε. Γιατι θα εκπλαγεις απο πολλους ελευθερους στην πορεια...που θα σου βγουν παντρεμένοι....απλά προσεχε...δεν εχουν ολοι το θαρρος της γνώμης..η ανωνυμία βλεπεις...

lagga

# 3 στις 3/3/2004
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ηρακλείου / Προφήτης Ηλίας
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
Συμφωνώ σε πολλά σημεία με την απάντησή σου Adoni66.
Οπωσδήποτε είναι επιλογή του καθενός αυτό που κάνει όπως επίσης είναι επιλογή και της γυναίκας να απαντήσει, να δεχθεί ή όχι τα όποια μηνύματα.
Κατ' αρχήν δεν είναι όλοι οι παντρεμένοι που είναι στο "ΣΧΕΣΕΙΣ" για να βρουν ερωτικό σύντροφο. Ίσως έχει παρεξηγηθεί η έννοια της φιλίας, της γνωριμίας και της καλής σχέσης και επικοινωνίας. Γιατί;
Δεν μπορούν, δηλαδή, δύο άνθρωποι, είτε είναι παντρεμένοι είτε είναι ελεύθεροι να είναι φίλοι, πρέπει υποχρεωτικά να σκέφτονται την ερωτική σχέση, ή να γίνονται παρεξηγήσεις;
Είναι μεγάλο λάθος και ειδικά από την πλευρά των γυναικών, όχι όλων βέβαια, όπως το διαπίστωσα από εδώ μέσα, να πιστεύουν ότι όταν κάποιος ζητήσει μια γνωριμία και μια επικοινωνία να το θεωρούν ερωτικό κάλεσμα. Ελπίζω κάποτε να καταλάβουν ότι δεν είναι ο έρωτας το παν. Εκείνο που είναι καμιά φορά σημαντικότερο αίναι η καλή επικοινωνία και μια καλή και ειλικρινής φιλία. Και άτομα που το καταλαβαίνουν και το νιώθουν ευτυχώς υπάρχουν αρκετά

# 4 στις 3/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνω και εγω με τον adoni66.
Ειναι επιλογη του καθενος να δεχτει και να απορριψει τις "προτασεις" του καθενος.
Αυτοι που εχουν το θαρρος να το λενε καλα κανουν...εμεις ομως μπορουμε να το δεχτουμε ή οχι..

# 5 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνώ με όλα τα παιδιά που τοποθετήθηκαν πριν. Απλά καλή μου lorna αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σου προκαλεί τέτοια εντύπωση και το κάνεις θέμα... Είμαστε μια μικρογραφία του κόσμου έξω... Ε, ανάλογα συμβαίνουν και εδώ μέσα.. τι νομίζεις ότι είμαστε? Άγγελοι??

lorna

# 6 στις 4/3/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by periplanwmenos
Συμφωνώ με όλα τα παιδιά που τοποθετήθηκαν πριν. Απλά καλή μου lorna αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σου προκαλεί τέτοια εντύπωση και το κάνεις θέμα... Είμαστε μια μικρογραφία του κόσμου έξω... Ε, ανάλογα συμβαίνουν και εδώ μέσα.. τι νομίζεις ότι είμαστε? Άγγελοι??

Αγαπητέ μου φίλε θα σου πω γιατί το κάνω θέμα.
Πρώτον μπήκα σ' αυτό το site γιατί μου αρέσει να μαθαίνω νέες απόψεις και να περνάω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου. Φυσικά και θέλω να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους μέσα απο την επικοινωνία που μας παρέχει το sxeseis. Δεν αποκλείω βέβαια τους παντρεμένους φίλους μας ούτε και κάθε μήνυμα που θα στείλει κάποιος έχει σκοπό την δημιουργία σχέσης.
Ομως ειναι αρκετοί που έχουν αυτό το σκοπό...Οταν σου στείλει ένα μηνυμα κάποιος και αντί να συστηθεί σου λέει οτι ειναι παντρεμένος με πολλαπλές σχέσεις, τότε τι εκτίμηση βγάζει για τη γυναίκα με την οποία ειναι παντρεμένος, και σε ποιά μοίρα τοποθετεί "τις πολλαπλές σχέσεις"?
Ειναι καθαρά ηθικό το θέμα. Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες προσωπικά, αλλά έχω ζήσει μέσα απο φίλες μου τέτοιες σχέσεις και σε πληροφορώ πονάνε πολύ.
Σίγουρα η κοινωνία μας δεν ειναι για αγγέλους αλλά αν όλοι ήμασταν λίγο πιό συγκρατημένοι στις επιλογές μας δεν θάταν καλύτερα?

endless

# 7 στις 4/3/2004
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 153
Ο καθένας εδώ μέσα αλλά και στην ζωή έξω λειτουργεί ανάλογα με τη προσωπικότητα του , αν κάνουν καλά η όχι στο συγκεκριμένο αυτό είναι κάτι που κάθε ένας από εμάς το κρίνει όπως νομίζει.
Εγώ προσωπικά θεωρώ την ευθύτητα προσόν , τουλάχιστον ξέρω με τι έχω να κάνω και αποφασίζω πως πρέπει να λειτουργήσω, φαντάσου να μην σου έλεγαν την αλήθεια, να επένδυες πάνω σε κάποιον και μετά από καιρό να καταλάβαινες πως σου είχε πει ψέματα και είναι παντρεμένος!

# 8 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lorna

Παράθεση:

Πρώτον μπήκα σ' αυτό το site γιατί μου αρέσει να μαθαίνω νέες απόψεις και να περνάω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου. Φυσικά και θέλω να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους μέσα απο την επικοινωνία που μας παρέχει το sxeseis. Δεν αποκλείω βέβαια τους παντρεμένους φίλους μας ούτε και κάθε μήνυμα που θα στείλει κάποιος έχει σκοπό την δημιουργία σχέσης.
Ομως ειναι αρκετοί που έχουν αυτό το σκοπό...Οταν σου στείλει ένα μηνυμα κάποιος και αντί να συστηθεί σου λέει οτι ειναι παντρεμένος με πολλαπλές σχέσεις, τότε τι εκτίμηση βγάζει για τη γυναίκα με την οποία ειναι παντρεμένος, και σε ποιά μοίρα τοποθετεί "τις πολλαπλές σχέσεις"?
Ειναι καθαρά ηθικό το θέμα. Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες προσωπικά, αλλά έχω ζήσει μέσα απο φίλες μου τέτοιες σχέσεις και σε πληροφορώ πονάνε πολύ.
Σίγουρα η κοινωνία μας δεν ειναι για αγγέλους αλλά αν όλοι ήμασταν λίγο πιό συγκρατημένοι στις επιλογές μας δεν θάταν καλύτερα?

Μάλιστα... να σε ρωτήσω κάτι? Μήπως είσαι λιγάκι ρομαντική? Λίγο αθώα ίσως? Ή έχεις την εντύπωση ότι η δική σου νύξη θα φέρει τα πράγματα στα ίσα τους? Καλά και οι φίλες σου τι ήθελαν να μπλέξουν σε τέτοιες σχέσεις? Έχουν και επακόλουθα ξέρεις..

Να σου πω, πλάκα μου κάνεις? Δηλ. όταν ένας παντρεμένος στέλνει μην σε μια κοπελίτσα απο δω μέσα τι ψάχνει? Φιλία? Τι κοινό σημείο αναφοράς μπορεί να έχουν? Τι έχει να του πει η κοπελίτσα για τη ζωή της πέρα απο μια... τρυφερή συντροφιά?? Δεν ξέρω απλά νομίζω ότι είσαι λιγάκι εκτός πραγματικότητας..

Δεν κατηγορώ κανέναν έτσι? Απλά θα σου πω ότι αυτοί που θα το καταδικάσουν αυτό, είναι και αυτοί που θα πλασσαριστούν σαν φίλοι μήπως και τους κάτσει τίποτα... Τουλ. οι άλλοι οι losers λένε ξεκάθαρα τι θέλουν...

Πρόσεξε με, δεν στην λέω, ούτε έχω κάτι μαζί σου, απλά εξακολουθώ να απορώ τι σου κάνει τόση εντύπωση και το κάνεις θέμα, χωρίς να σημαίνει οτι το επικροτώ, αυτό έτσι? Δηλ. νομίζεις οτι οι "κακοί" είναι στη φυλακή? Και τι πάει να πει "κακός" στην τελική? Ο δολοφόνος, ο βιαστής, αυτός που σε εκμεταλλεύεται, που σε κοροιδεύει, αυτός που σε κερατώνει, ο υποκριτής, αυτός που κλέβει, αυτός που σε κάνει να κλαίς, αυτός που πουλάει πρέζα, αυτός που ενώ ξέρει οτι έχει AIDS κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις? ΠΟΙΟΣ?? Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω??

# 9 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Μάλιστα... να σε ρωτήσω κάτι? Μήπως είσαι λιγάκι ρομαντική? Λίγο αθώα ίσως? Ή έχεις την εντύπωση ότι η δική σου νύξη θα φέρει τα πράγματα στα ίσα τους? Καλά και οι φίλες σου τι ήθελαν να μπλέξουν σε τέτοιες σχέσεις? Έχουν και επακόλουθα ξέρεις..

Να σου πω, πλάκα μου κάνεις? Δηλ. όταν ένας παντρεμένος στέλνει μην σε μια κοπελίτσα απο δω μέσα τι ψάχνει? Φιλία? Τι κοινό σημείο αναφοράς μπορεί να έχουν? Τι έχει να του πει η κοπελίτσα για τη ζωή της πέρα απο μια... τρυφερή συντροφιά?? Δεν ξέρω απλά νομίζω ότι είσαι λιγάκι εκτός πραγματικότητας..

Δεν κατηγορώ κανέναν έτσι? Απλά θα σου πω ότι αυτοί που θα το καταδικάσουν αυτό, είναι και αυτοί που θα πλασσαριστούν σαν φίλοι μήπως και τους κάτσει τίποτα... Τουλ. οι άλλοι οι losers λένε ξεκάθαρα τι θέλουν...

Πρόσεξε με, δεν στην λέω, ούτε έχω κάτι μαζί σου, απλά εξακολουθώ να απορώ τι σου κάνει τόση εντύπωση και το κάνεις θέμα, χωρίς να σημαίνει οτι το επικροτώ, αυτό έτσι? Δηλ. νομίζεις οτι οι "κακοί" είναι στη φυλακή? Και τι πάει να πει "κακός" στην τελική? Ο δολοφόνος, ο βιαστής, αυτός που σε εκμεταλλεύεται, που σε κοροιδεύει, αυτός που σε κερατώνει, ο υποκριτής, αυτός που κλέβει, αυτός που σε κάνει να κλαίς, αυτός που πουλάει πρέζα, αυτός που ενώ ξέρει οτι έχει AIDS κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις? ΠΟΙΟΣ?? Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω??

Moυ αρεσει η απαντηση σου, φιλε, Περι στην Lorna, ετσι ειναι οπως τα λες, με μια διαφορα ομως.

Ωραια, μια μικρη κοινωνια ειμαστε εδω, οπως ειναι και αλλα παρομοια sites. Υπαρχουν οι καλοι, οι κακοι, οι αθωοι, οι ενοχοι κ.ο.κ.

Εις γνωση μας ειναι, πως οτι συμβαινει εδω, συμβαινει και στην πραγματικη ζωη μας.

Αυτο ομως δεν σημαινει πως ακριβως επειδη συμβαινει, δεν αξιζει και να το συζηταμε, να το δικαζουμε ή να το επιφημουμε ή στην τελικη να αναγνωριζουμε το δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει χωρις να μας πεφτει λογος.

Αν ηταν ετσι... θα αφηνομασταν, σε οτι μας συμβαινει, και οπου μας βγαλει.

Καλο ειναι λοιπον να συζηταμε και τα ομορφα και τα ασχημα. Γνωμες και αποψεις ζηταμε και ανταλασσουμε... μεσα απο την επικοινωνια μας, ισως, βαζουμε ενα λιθαρακι για εναν καλυτερο κοσμο... γιατι ειμαστε πολλοι και θιγουμε πολυ σημαντικα θεματα, περνουμε και δινουμε ο ενας στον αλλον... γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι.
Υ.Γ. Και παρολο που ξεκαθαριζεις οτι δεν κατηγορεις κανεναν, την γνωμη σου λες απλα, οπως ολοι, να συμπληρωσω οτι η αθωοτητα και ο ρομαντισμος στην εποχη μας συναντιουνται σπανια και ειναι τιμη και χαρα για οποιον τα κατεχει? Αν, περισσοτεροι, ειμασταν ετσι, ισως ο κοσμος μας, οι σχεσεις μας να ηταν ενα - εστω - σκαλακι πιο ψηλα απο εκει που βρισκονται.

Υ.Γ. Φαινομαι επιθετικη.....? Δεν ειμαι, ουτε σε "μαλωνω"... την γνωμη μου λεω, μονο, πανω στα γραφομενα σου.

# 10 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Προσωπικα το καρα-καταδικαζω εντελως και παρα πολυ, εκατο τοις εκατο και δεν ξερω τι αλλο.

Δεν το καταλαβαινω, δεν με ενδιαφερει καθολου αν εχουν το θαρρος να πουν την αληθεια για την οικογενιακη τους κατασταση. Θεωρω πως ο/η παντρεμενος/η ερωτικα ανηκει μονο στον/ην συζυγο του... ολα τα αλλα περι κορεσμου, ρουτινας κτλ μου ακουγονται βερεσε.

Ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα οτι πολυ πιθανο να μου συμβει, δηλαδη να μου το κανει ο συζυγος μου, οταν και αν παντρευτω... και γιατι οχι αφου "ολοι" το κανουν.

womanbi

# 11 στις 4/3/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332

Καλή μου λόρνα μην ξεχνάς που βρίσκεσαι!!!Πιστεύεις ότι ένας παντρεμένος στην πραγματική σου ζωή θα ερχόταν και θα σου έλεγε ευθαίος ότι θέλει να κάνει κάτι μαζί σου ή να σε γνωρίσει?(λίγοι αυτοί που το κάνουν)Βρίσκεσαι σε μία virtual πραγματικότητα όπου η ανωνυμία είναι το σπαθί των περισσότερων!!!
Δέξου το απλά χαλαρά και όμορφα.δεν θέλεις να του μιλήσεις?Κανείς δεν σε υποχρεώνει και να το κάνεις.Όπως στην καθημερινή σου ζωή κάνεις τις επιλογές σου το ίδιο και εδώ μέσα.Δεν αλλάζει κάτι γιατί με ανθρώπους συναναστρέφεσε.Απλά για μερικούς η οθόνη τους είναι το όπλο για την όποια "ιστοριούλα"καταφέρουν να φτιάξουν!!Μην φτάσουμε σε σημείο να τους κατακρίνουμε γιατί αυτή δεν είναι η λύση!!!
Φιλικά!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

# 12 στις 4/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλή μου Gianini, να με μαλώσεις? Για ποιό λόγο? χαχαχαχαχα

Απλά νομίζω ότι η izambella αναφέρεται στο θέμα λες και το παρατήρησε τώρα, όπως μερικοί πολιτικοί ανακαλύπτουν προεκλογικά ότι ο λαός δεν έχει χρήματα, λες και πρίν ήταν κάτοικοι του διαστήματος...

Και ναι έχεις δίκιο... κουβεντούλα κάνουμε..

lorna

# 13 στις 4/3/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Εντάξει παιδιά μπορεί να ειμαι λίγο ρομαντική και να ειμαι λίγο πιό ευθύς απο άλλους αλλά πιστεύω οτι δεν απαλλάσει των ευθυνών του οταν κάποιος σου πεί ξεκάθαρα οτι ειναι παντρεμένος, μερικοί το λένε οτι ειναι "ειλικρινής" όμως πίσω απο αυτή την ειλικρίνεια κρύβεται μία ωμότητα αυτού του ανθρώπου που αμέσως σε βάζει τη θέση σου. δηλ. "μη ζητήσεις τίποτα παραπάνω γιατί δε σε παίρνει" αν λοιπόν ενδώσεις τότε εν γνώσει σου γίνεσαι αντικείμενο...
Οχι οτι συμφωνώ με αυτούς που το κρύβουν οτι ειναι παντρεμένοι γιατί αυτοί ειναι ακόμα χειρότεροι αυτοι ειναι και ψεύτες.
Αλλά ρε παιδιά γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι που θέλουν να το παίζουν ελεύθεροι και ωραίοι εφόσον έχουν ήδη απορρίψει τη σύντροφό τους και ειναι δυστυχισμένοι όπως λένε δεν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να χωρίσουν? Γιατί μονο οι γυναίκες τολμούν κάτι τέτοιο και τα βάζουν με τα "σίδερα", γιατί οι άντρες μονίμως να "βολεύονται"????

# 14 στις 5/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πολλες αποριες με πολλες απαντησεις lorna.
Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος απο τον αλλον!!
Παντως για αυτο που εγραψες εχω να απαντησω οτι ο καθενας μας ειναι αξιος της μοιρας του..
Εχετε την δυναμη του να μην απαντησετε σε ενα τετοιο μυνημα!!

# 15 στις 7/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Εντάξει παιδιά μπορεί να ειμαι λίγο ρομαντική και να ειμαι λίγο πιό ευθύς απο άλλους αλλά πιστεύω οτι δεν απαλλάσει των ευθυνών του οταν κάποιος σου πεί ξεκάθαρα οτι ειναι παντρεμένος, μερικοί το λένε οτι ειναι "ειλικρινής" όμως πίσω απο αυτή την ειλικρίνεια κρύβεται μία ωμότητα αυτού του ανθρώπου που αμέσως σε βάζει τη θέση σου. δηλ. "μη ζητήσεις τίποτα παραπάνω γιατί δε σε παίρνει" αν λοιπόν ενδώσεις τότε εν γνώσει σου γίνεσαι αντικείμενο...
Οχι οτι συμφωνώ με αυτούς που το κρύβουν οτι ειναι παντρεμένοι γιατί αυτοί ειναι ακόμα χειρότεροι αυτοι ειναι και ψεύτες.
Αλλά ρε παιδιά γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι που θέλουν να το παίζουν ελεύθεροι και ωραίοι εφόσον έχουν ήδη απορρίψει τη σύντροφό τους και ειναι δυστυχισμένοι όπως λένε δεν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να χωρίσουν? Γιατί μονο οι γυναίκες τολμούν κάτι τέτοιο και τα βάζουν με τα "σίδερα", γιατί οι άντρες μονίμως να "βολεύονται"????

Γιατί θέλουν την σιγουριά και ασφάλεια του σπιτιού τους και της οικόγενειάς τους και κάτι για "αλλο" απλά για να ξεδίνουν και για να αισθάνονται μάχημοι.
Εχουν συνήθως κάποια δικαιολογία ,γυναίκα ψυχρή ,αρρωστη ,που δεν τους καταλαβαίνει κλπ.Ετσι βαυκαλίζονται οι ίδιοι μάλλον και προσπαθούν να πείσουν και εμάς ..
Καλή μου Λορνα, μου έχουν γράψει και εμένα πολλά παρόμοια μηνύματα εδώ μέσα που πράγματι με κάνουν έξαλλη.
Και βέβαια έχω την επιλογή να τα απορρίψω και να μην απαντήσω,αλλά με νευριάζει το θράσος των εν λόγω "κυρίων"που θέλουν μια σχέση ,απλά για να περνάνε οι ίδιοι καλά ,πετώντας στην άλλη τα ψίχουλα του χρόνου τους που τους περισσεύουν,συνήθως μεσημβρινές ώρες..

Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στο 90......
είχα συμβουλεύσει κάποιον παντρεμένο από μακρινό νησί ,που μου έστειλε μήνυμα και ζήταγε σχέση για οσάκις ερχόταν για δουλειές στην Αθήνα ...

Συγνώμη φίλοι παντρεμένοι ,αλλά δεν είμαστε καταναλωτικά αγαθά ..εμείς οι γυναίκες !!!

fegarahtida

# 16 στις 9/3/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Μάλλον θα γίνω λίγο σκληρή.. Θα συμφωνήσω με του πιο πολλούς/ες ότι το διαδίκτυο σε κάποιες κατηγορίες ατόμων προσφέρει την σιγουριά και την τόλμη που σίγουρα έξω δεν θα είχαν.. Για τους παντρεμένους τους οποίους ψάχνονται εδω μέσα δεν θα τους κρίνω, απλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα για να μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία γνωριμίας μήπως έχουν βρεί πρόσφορο έδαφος απο κάποιες γυναίκες που ζητούν κι αυτές ακριβώς το ίδιο και δεν εννοώ ότι αυτό γίνεται εδώ μέσα αλλά γενικότερα?? Ας μην γελιόμαστε λοιπόν όπου υπάρχει προσφορά υπάρχει και ζήτηση και αντίστροφα.. Όσο φταίνε αυτοί (αντρες) άλλο τόσο φταίμε κι εμείς οι γυναίκες..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.