Παράθεση:
Originally posted by periplanwmenos
Συμφωνώ με όλα τα παιδιά που τοποθετήθηκαν πριν. Απλά καλή μου lorna αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σου προκαλεί τέτοια εντύπωση και το κάνεις θέμα... Είμαστε μια μικρογραφία του κόσμου έξω... Ε, ανάλογα συμβαίνουν και εδώ μέσα.. τι νομίζεις ότι είμαστε? Άγγελοι??
Παράθεση:
Originally posted by lorna
Παράθεση:
Συμφωνώ με όλα τα παιδιά που τοποθετήθηκαν πριν. Απλά καλή μου lorna αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σου προκαλεί τέτοια εντύπωση και το κάνεις θέμα... Είμαστε μια μικρογραφία του κόσμου έξω... Ε, ανάλογα συμβαίνουν και εδώ μέσα.. τι νομίζεις ότι είμαστε? Άγγελοι??
Αγαπητέ μου φίλε θα σου πω γιατί το κάνω θέμα.
Πρώτον μπήκα σ' αυτό το site γιατί μου αρέσει να μαθαίνω νέες απόψεις και να περνάω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου. Φυσικά και θέλω να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους μέσα απο την επικοινωνία που μας παρέχει το sxeseis. Δεν αποκλείω βέβαια τους παντρεμένους φίλους μας ούτε και κάθε μήνυμα που θα στείλει κάποιος έχει σκοπό την δημιουργία σχέσης.
Ομως ειναι αρκετοί που έχουν αυτό το σκοπό...Οταν σου στείλει ένα μηνυμα κάποιος και αντί να συστηθεί σου λέει οτι ειναι παντρεμένος με πολλαπλές σχέσεις, τότε τι εκτίμηση βγάζει για τη γυναίκα με την οποία ειναι παντρεμένος, και σε ποιά μοίρα τοποθετεί "τις πολλαπλές σχέσεις"?
Ειναι καθαρά ηθικό το θέμα. Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες προσωπικά, αλλά έχω ζήσει μέσα απο φίλες μου τέτοιες σχέσεις και σε πληροφορώ πονάνε πολύ.
Σίγουρα η κοινωνία μας δεν ειναι για αγγέλους αλλά αν όλοι ήμασταν λίγο πιό συγκρατημένοι στις επιλογές μας δεν θάταν καλύτερα?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αγαπητέ μου φίλε θα σου πω γιατί το κάνω θέμα.
Πρώτον μπήκα σ' αυτό το site γιατί μου αρέσει να μαθαίνω νέες απόψεις και να περνάω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου. Φυσικά και θέλω να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους μέσα απο την επικοινωνία που μας παρέχει το sxeseis. Δεν αποκλείω βέβαια τους παντρεμένους φίλους μας ούτε και κάθε μήνυμα που θα στείλει κάποιος έχει σκοπό την δημιουργία σχέσης.
Ομως ειναι αρκετοί που έχουν αυτό το σκοπό...Οταν σου στείλει ένα μηνυμα κάποιος και αντί να συστηθεί σου λέει οτι ειναι παντρεμένος με πολλαπλές σχέσεις, τότε τι εκτίμηση βγάζει για τη γυναίκα με την οποία ειναι παντρεμένος, και σε ποιά μοίρα τοποθετεί "τις πολλαπλές σχέσεις"?
Ειναι καθαρά ηθικό το θέμα. Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες προσωπικά, αλλά έχω ζήσει μέσα απο φίλες μου τέτοιες σχέσεις και σε πληροφορώ πονάνε πολύ.
Σίγουρα η κοινωνία μας δεν ειναι για αγγέλους αλλά αν όλοι ήμασταν λίγο πιό συγκρατημένοι στις επιλογές μας δεν θάταν καλύτερα?
Μάλιστα... να σε ρωτήσω κάτι? Μήπως είσαι λιγάκι ρομαντική? Λίγο αθώα ίσως? Ή έχεις την εντύπωση ότι η δική σου νύξη θα φέρει τα πράγματα στα ίσα τους? Καλά και οι φίλες σου τι ήθελαν να μπλέξουν σε τέτοιες σχέσεις? Έχουν και επακόλουθα ξέρεις..
Να σου πω, πλάκα μου κάνεις? Δηλ. όταν ένας παντρεμένος στέλνει μην σε μια κοπελίτσα απο δω μέσα τι ψάχνει? Φιλία? Τι κοινό σημείο αναφοράς μπορεί να έχουν? Τι έχει να του πει η κοπελίτσα για τη ζωή της πέρα απο μια... τρυφερή συντροφιά?? Δεν ξέρω απλά νομίζω ότι είσαι λιγάκι εκτός πραγματικότητας..
Δεν κατηγορώ κανέναν έτσι? Απλά θα σου πω ότι αυτοί που θα το καταδικάσουν αυτό, είναι και αυτοί που θα πλασσαριστούν σαν φίλοι μήπως και τους κάτσει τίποτα...Τουλ. οι άλλοι οι losers λένε ξεκάθαρα τι θέλουν...
Πρόσεξε με, δεν στην λέω, ούτε έχω κάτι μαζί σου, απλά εξακολουθώ να απορώ τι σου κάνει τόση εντύπωση και το κάνεις θέμα, χωρίς να σημαίνει οτι το επικροτώ, αυτό έτσι? Δηλ. νομίζεις οτι οι "κακοί" είναι στη φυλακή? Και τι πάει να πει "κακός" στην τελική? Ο δολοφόνος, ο βιαστής, αυτός που σε εκμεταλλεύεται, που σε κοροιδεύει, αυτός που σε κερατώνει, ο υποκριτής, αυτός που κλέβει, αυτός που σε κάνει να κλαίς, αυτός που πουλάει πρέζα, αυτός που ενώ ξέρει οτι έχει AIDS κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις? ΠΟΙΟΣ?? Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω??![]()
Παράθεση:
Εντάξει παιδιά μπορεί να ειμαι λίγο ρομαντική και να ειμαι λίγο πιό ευθύς απο άλλους αλλά πιστεύω οτι δεν απαλλάσει των ευθυνών του οταν κάποιος σου πεί ξεκάθαρα οτι ειναι παντρεμένος, μερικοί το λένε οτι ειναι "ειλικρινής" όμως πίσω απο αυτή την ειλικρίνεια κρύβεται μία ωμότητα αυτού του ανθρώπου που αμέσως σε βάζει τη θέση σου. δηλ. "μη ζητήσεις τίποτα παραπάνω γιατί δε σε παίρνει" αν λοιπόν ενδώσεις τότε εν γνώσει σου γίνεσαι αντικείμενο...
Οχι οτι συμφωνώ με αυτούς που το κρύβουν οτι ειναι παντρεμένοι γιατί αυτοί ειναι ακόμα χειρότεροι αυτοι ειναι και ψεύτες.
Αλλά ρε παιδιά γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι που θέλουν να το παίζουν ελεύθεροι και ωραίοι εφόσον έχουν ήδη απορρίψει τη σύντροφό τους και ειναι δυστυχισμένοι όπως λένε δεν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να χωρίσουν? Γιατί μονο οι γυναίκες τολμούν κάτι τέτοιο και τα βάζουν με τα "σίδερα", γιατί οι άντρες μονίμως να "βολεύονται"????![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media