Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Τι να την κάνω την αγάπη σου???
Αν βάζεις άλλη στο κρεβάτι σου.....????

Ακουγα το άσμα σήμερα στην 2ωρη οδύσσεια μου προς το σπίτι και σκέφτηκα να ρωτήσω :
Πως έχουν καταντήσει έτσι οι σχέσεις μας σήμερα ? Πως τόσο εύκολα λέμε ότι αγαπάμε , πόση ανάγκη έχουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε , αλλά ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι (μιλάω και για άντρες και για γυναίκες) να ενδώσουμε σε πειρασμους?
Να μιλήσω για τους άντρες ?
Συχνά ακούω στην δουλειά , κυρίως παντρεμένους ,για τα κατορθώματα τους με την ΧΨΖ γκόμενα.Μερικοί , το έχουνε κάνει τρόπο ζωής : - Αντε να πάμε κανένα ταξίδι (κυρίως αυτοί που πάνε πρός Ανατολικές χώρες) να ανοίξει λίγο το ματάκι μας!!!!!
Και πίσω από τα ταξιδάκια τους , περιμένει μια γυναίκα , ένα δύο παιδάκια....αυτά δεν μετράνε ? Δεν μετράνε την ώρα που ο κύριος θα περνάει καλά ? Ο ίδιος δεν αισθάνεται ενοχές ? Πως αντικρίζει την σύντροφο του μετά? Δεν φοβάται ότι για ένα καλό σεξ μπορεί να τινάξει στον αέρα το σπίτι του και κατ επέκταση τη ζωή του?
Ποιά η γνώμη σας και τι νομίζετε ότι τελικά προκαλεί αυτές τις καταστάσεις?
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Μιλούσα με κάποιον παντρεμένο πρόσφατα ,ο οποίος .... επιδίδετε ....σε αυτό το σπορ πολύ συχνά,
παντρεμένος 8 χρόνια χωρίς παιδιά όμως, και όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, μου απάντησε ,
η συνήθεια,
το ότι δεν έχεις πια να μάθεις τίποτα το καινούργιο από την γυναίκα σου αφού όλα τα ξέρεις ,
επίσης ότι έχει αφήσει τον εαυτό της και έχει καταντήσει σα γου.....να ,
ότι πέφτει να κοιμηθεί από τις 11 και με αφήνει μόνο μου ,
ότι δεν μου κάνει στον έρωτα αυτά που έκανε παλιά και τώρα όλο βαριέται ,
και άλλα πολλά τέτοια,
τον οδηγούν σε αυτό!
Του λέω γιατί δεν χωρίζεις λοιπόν να βρεις κάτι άλλο για να είσαι και εσύ ευτυχισμένος αλλά και εκείνη να μη ζει ένα ψέμα?
Και η απάντηση του ήταν.....μα δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω!!!!!!!!!!
Λες και τώρα είναι παντρεμένος !!!!!!!!!
Και μένω άφωνη έτσι???
Και λέω Χριστέ μου , εμείς φταίμε τελικά για όλα ?
Και αν όντως είναι έτσι και έχει δίκιο ,
τότε πρέπει να πάμε στο άρθρο του koyrsarou
......μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει ένα άντρα???
Τι να πω????
αισθάνομαι σα να μην ξέρω τίποτα πια!!!!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Αλλαξανε τα μυαλα!!
Η νοοτροπια που υπηρχε για τις σχεσεις πριν ακομα και 30 χρονια εχει αλλαξει!!
Ναι μεν υπηρχαν και παλιοτερα οι απιστιες αλλα σε μικροτερο βαθμο και σε ενα ποσοστο 80% υπερ των ανδρων!!
Σημερα ο τροπος ζωης εχει αλλαξει....
Εχει ερθει το ευκολο *πηδημα* για τους ανδρες με πραγματικες καλλονες ζωντανους πειρασμους δηλαδη!!
Ενω για μας τις γυναικες τι ποιο ευκολο να φορεσουμε ενα μινακι και να παμε για ποτο....μολις κουνηθουμε και λιγακι...οπως και να εισαι εε καποιος θα στην πεσει!!
Γενικα σημερα εχουμε ξεφτιλισει τον ερωτα!!
Δεν καθομαστε να σκεφτουμε οτι κανοντας κατι τετοιο ναι μεν θα περασουμε καλα μια,δυο ωρες αλλα μπορει να γκρεμισουμε κατι που με κοπο φτιαχναμε χρονια και ομως το κανουμε!!
Και οχι μονο το κανουμε αλλα το κραυγαζουμε κιολας ....αυτοι ειναι οι λεγομενοι σαλιαριδες!!
Τωρα για να απαντησω τι προκαλει αυτες τις καταστασεις αυτο που μπορω να πω και που εχω ακουσει ειναι για διαφορετικους λογους!!
π.χ...ο Α το κανει επειδη η γυναικα του δεν του καθετε.
ο Β το κανει επειδη τα ειχε πιει και παρασυρθηκε.
ο Γ το κανει επειδη απλα ειχε τσακωθει ποιο πριν με το ταιρι του(για εκδικηση).
η Δ για να ξεφυγει απο την μονοτονια και την ρουτινα.
η Ε γιατι ο ανδρας της την απαταει και αυτος....
και ουτο καθεξης....ο καθενας εχει και καλα τον δικο του προσωπικο λογο!!!
Το σωστο οσο και τα χρονια να περνανε και οσο και να προοδευουμε ειναι οταν λες Σ'αγαπω σε καποιον καλο ειναι να το τηρεις και να εισαι μονο με αυτο το ατομο!!
Τωρα αν εχετε τους δικους προσωπικους λογους και θελετε να κανετε το λαθος......καντε αλλα πιστεψτε με μη το πειτε πουθενα,κρατηστε το για τον εαυτο σας γιατι οταν ενα μυστικο το ξερει και αλλος αργα η γρηγορα θα μαθευτει και ειναι κριμα ο/η συντροφος σας να το μαθει!!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα ΚΑΛΑ ζευγαρια ειναι ελαχιστα!!!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα,
τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Σε μένα μαρία στο ερώτημα γιατί δεν χωρίζεις η απάντηση ήταν πιο τρελή!!!
Γιατί λέει την αγαπούσε!!
Και ερωτώ τώρα εγώ σαν χαζό παιδάκι που είμαι!!!Τι ήδους αγάπη είναι αυτή?Μήπως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν με έχει ειδοποιήσει κανείς?Ας μου λύσει κάποιος παντρεμένος βρε παιδιά αυτή τήν απορεία!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Γιατι μικραινετε το ερωτημα???
Δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με παντρεμενους...
Δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με ΑΝΤΡΕΣ....
Γιατι δε λεμε και το οτι σε μια απλη σχεση "παιζει" το ιδιο πραγμα...??
Γιατι δε λεμε πως αντρες-γυναικες εχουν (και δε λεω εχουμε απλα γιατι σε αυτη την κατηγορια ΔΕΝ ακηκω) ξεφτιλισει την εννοια του ερωτα και το συναγουν απλα με το SEX...??
Γιατι δε λεμε πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουμε ξεχασει καποια βασικα πραγματα και οταν τα χανουμε ΜΟΝΟ τοτε χτυπαμε το κεφαλι μας....και παλι ΑΝ μας αφησει ο ηλιθιος εγωϊσμος μας...
Τελικα...ειναι καλυτερα να ξενοπ"""ας η να εισαι με καποιον/α που σε ΓΕΜΙΖΕΙ σε ολα και να ψαχνουμε να βρουμε ΓΙΑΤΙ χρειαζομαστε αυτη την χαζη αυτοεπιβεβαιωση οτι ειμαστε κατι επειδη εχουμε κανει συλλογη απο εραστες/γκομενες.....???
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Τελικα εμεις οι κακοι αντρες με τα αντρικα μας σπορ....
Τι να ειναι τελικα εκεινο που κανει εναν παντρεμενο , κυριως , να κανει
ολα εκεινα τα "ταξιδια" ;
Ειναι ανασφαλεια και ελειψη γνωσης και γευσεων πραγματικου ΕΡΩΤΑ!!!!
ΥΓ κι εδω δεν θα παρω ευχαριστω...
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Εβανς...
έχεις δίκαιο...
Δεν ξέρουμε και τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Μπορεί οι ευθύνες να βαραίνουν και την ίδια την σύζυγο που μπορεί να είναι όλη την ώρα στα όχι και στα μή...και στο ξενέρωμα.
Αλλά πιστεύω ότι όπως και να έχει το πράγμα είναι πιο τίμιο να εξηγήσαι παρά να κάνεις επιλογές και για την ζωή του άλλου...χωρίς να τον λαμβάνεις υπόψη.

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
# 8
στις 5/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
Πως έχουν καταντήσει έτσι οι σχέσεις μας σήμερα ? Πως τόσο εύκολα λέμε ότι αγαπάμε , πόση ανάγκη έχουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε , αλλά ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι (μιλάω και για άντρες και για γυναίκες) να ενδώσουμε σε πειρασμους?
Για το ίδιο ερώτημα κι εγώ αναρωτιέμαι καιρό Μυρτώ μου, και ξέρεις που κατέληξα? Είναι θέμα ανασφαλειών, αυτοεπιβεβαίωσης, ανωριμότητας και ίσως σήμα κατατεθέν των καιρών μας περί σεξουαλικής "και καλά" απελευθέρωσης που κατ'εμέ είναι καμουφλαρισμένη ελευθεριότητα..
Αλλά θα συμφωνήσω και με τον έβανς ότι ο άνθρωπος ψάχνει τις πραγματικές αποχρώσεις του έρωτα.. Τώρα Μυρτώ μου στο θέμα περί σωστών εξηγήσεων άστο κοπέλα μου, ακόμα πονάει
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Δικαιολογία που έχω ακούσει?"Εγινε,παρασύρθηκα,αλλά δεν ένιωθα τίποτα όταν το κανα..Ημουν φορτωμένος.."
Ωραία βρε..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
# 10
στις 6/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την επιλογή του να βάλεις αυτή που θέλεις στο κρεβάτι σου, θα πρέπει να το πληρώσεις με μία διατροφή, με αλλαγή κατοικίας, με οικιακή βοηθό να σου μαγειρεύει, να σου πλένει και όλα τα συναφή, άσε δε τις στεναχώριες..τα λόγια, τις συγκρούσεις....
Ποιος έχει καιρό για τέτοια πράγματα;
Και η απάντηση αυτή....είναι για όσους μένουν στην επιφάνεια.....
Γιατί η ουσία.....απέχει μακράν.....
Καταδικάστε.....είναι πολύ εύκολο.
Μην προσπαθείτε να κατανοήσετε.....είναι πολύ κουραστικό!
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 446
Δίκαιη η απορία αλλά πιό άδικη για μας τις γυναίκες η απάντηση...
Εντάξει μη κατηγορούμε μόνο τους άντρες γιατί φταίμε κι εμείς οι γυναίκες γι αυτά τα χάλια....
Οταν οι απανταχού "ταρζανιάρηδες" παντρεμένοι βρίσκουν ανταπόκριση σε διάφορες δεσποινιδούλες οι οποίες δέχονται τον ρόλο για τους δικούς τους λόγους είτε αυτές ειναι εξ ανατολικών κρατών και προσπαθούν να πιαστούν απο κάποιον για να εξασφαλίσουν τα προς το ζείν, είτε ειναι διάφορα κοριτσάκια που προσπαθούν να ανέβουν κοινωνικά με το ακριβό αυτοκίνητο κάποιου και τα δώρα που θα ξεκλέψουν απο αυτόν, τώρα τι να λέμε????

Απο τη άλλη ειναι γνωστό οτι οι άντρες δύσκολα χωρίζουν γιατί ειναι βολεψάκηδες, δεν μοιάζουν στις γυναίκες, οι γυναίκες πάντα ήταν πιό δυνατές
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΝ , ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ...
# 12
στις 7/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Την επιλογή του να βάλεις αυτή που θέλεις στο κρεβάτι σου, θα πρέπει να το πληρώσεις με μία διατροφή, με αλλαγή κατοικίας, με οικιακή βοηθό να σου μαγειρεύει, να σου πλένει και όλα τα συναφή, άσε δε τις στεναχώριες..τα λόγια, τις συγκρούσεις....
----------------------------------------------------
Και ;
πρέπει να βρεις το φθηνό υποκατάστατο;
Που δεν έχει οντότητα ; προσωπικότητα ; όνειρα , επιδιώξεις ;
Που θα του πετάς τα ψίχουλα που σου περισσεύουν ;
Που δεν θα σ΄εχει σαβατοκύριακα ,εορτές και διακοπές μια και πρέπει να τα περνάς με την συμβία σου;
Που δεν θα μπορεί ούτε να σου τηλεφωνήσει;
Που τελικά δεν θα εχει τίποτα ;
---------------------------------------------------
Ποιος έχει καιρό για τέτοια πράγματα;
Και η απάντηση αυτή....είναι για όσους μένουν στην επιφάνεια.....
Γιατί η ουσία.....απέχει μακράν.....
Καταδικάστε.....είναι πολύ εύκολο.
Μην προσπαθείτε να κατανοήσετε.....είναι πολύ κουραστικό!
---------------------------------------------------
Δεν θέλω να κατανοώντας τον άλλο να ποδοπατήσω τον ευατό μου,ούτε ξεχνώ ότι αυτός με έχει ποδοπατήσει πρώτος .
Από μένα τουλάχιστον κανένα έλεος....
# 13
στις 8/3/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι να την κανω την αγαπη σου...οταν την κρατας μονο για σενα.....
Είμαστε μαζι και νιωθω..μονη....
Θέλω να μ αγκαλιαζεις.....και εσυ ασχολεισαι με τους λογαριασμους σου....
Το βραδυ στο κρεββατι..κρυωνω..και η κουραση σου...εχει κλειδωσει τα ματια....
Τα χειλη μου διψουν....και ξεδιψουν..με παγωμενο νερο..οταν ξυπνω....ξημερωματα.....και εισαι στο γραφειο....
Τι να την κανω την αγαπη σου..οταν την κρατας...μονο για σενα....
Μ αγαπας μου λες....με τον τροπο σου...
Ποιον τροπο..χαρα μου?????
Μ αγαπας..σε ρωτω.....και καν δε μ ακους..
Τι να την κανω την αγαπη σου???
Με προσεξες?..σε περιμενω..στον καναπε....μα διαβαζεις..εφημεριδα.......
Τι να την κανω την αγαπη σου.....την κρατας..για σενα.....
Εγω ...ομως τη θελω......μην την κρατας....
Πονάω..καρδια μου........
Καποιος μου κλεινει..το ματι.....
Τι να κανω..με την αγαπη???
Ιριαννα
στα social media