Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διακοπές χωρίς παρέα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Alisia32

# 1 στις 3/7/2011
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%

Διακοπές χωρίς παρέα

Καλησπέρα...φέτος είναι η πρώτη φορά που από όσο βλέπω θα κάνω μόνη μου διακοπές. δεν μου έχει ξανατύχει και γενικά είμαι ανασφαλής ως άνθρωπος. Σας έχει τύχει να κάνετε μόνοι σας διακοπές? υπάρχουν κάποια μέρη που θα μπορούσα να πάω ευκολότερα ή με κάποια ομάδα? Σας ευχαριστώ πολύ.
Αρέσει στο μέλος Avi45et

silver80

# 2 στις 11/7/2011
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 1.322
Διακοπές μόνος δεν έχω πάει, αλλά έχω κάποιους φίλους που όταν δεν βρίσκουν κάποιον να τους ακολουθήσει ταξιδεύουν συχνά μόνοι στο εξωτερικό.

Αν θέλεις να βρεις παρέα μπορείς να επιλέξεις κάτι από τα παρακάτω.

Διακοπές στο εξωτερικό με οργανωμένη εκδρομή. Εκεί βρίσκεις εύκολα παρέα καθώς τις ξεναγήσεις τις κάνουν όλοι μαζί και αν είσαι λίγο κοινωνική όλο και κάποιον θα γνωρίσεις. Μέχρι και γνωριμία που εξελίχτηκε σε σχέση και τώρα πάει για γάμο έχει κάνει ένας γνωστός.

Αν προτιμάς διακοπές στην Ελλάδα μπορείς να πας σε κάποιο ξενοδοχείο all inclusive που το προτιμούν αυτοί που κάνουν διακοπές μόνοι τους, εκεί οι περισσότεροι μένουν όλη μέρα εντός του ξενοδοχείου οπότε όλο και κάποιον θα γνωρίσεις στο μπαρ, την πισίνα, το εστιατόριο.

Μια άλλη καλή λύση είναι οι κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά.

Τέλος αν θέλεις απλώς ηρεμία και ξεκούραση και δεν σ’ ενδιαφέρει η παρέα μπορείς να επιλέξεις ένα προορισμό της επιλογής σου και να πας μόνη σου. Αν πας για 4-5 ημέρες θεωρώ πως δεν θα βαρεθείς.
μέτρον άριστον!

# 3 στις 11/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Alisia32
Καλησπέρα...φέτος είναι η πρώτη φορά που από όσο βλέπω θα κάνω μόνη μου διακοπές. δεν μου έχει ξανατύχει και γενικά είμαι ανασφαλής ως άνθρωπος. Σας έχει τύχει να κάνετε μόνοι σας διακοπές? υπάρχουν κάποια μέρη που θα μπορούσα να πάω ευκολότερα ή με κάποια ομάδα? Σας ευχαριστώ πολύ.

Οι γυναίκες όταν πηγαίνουν διακοπές μόνες...μόνες δεν μένουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και παρέες βρίσκουν και φιλίες κάνουν και άντρες τις πλησιάζουν και κεράσματα και ... και ... και ...

Όταν όμως πάει διακοπές μόνος ένας άντρας ... άστα, βράστα ...

Καλύτερα να μην πάει πουθενά. Να κάτσει σπίτι, να πλέκει πουλόβερ για τον χειμώνα.

Και αυτά τα "γράφει" κάποιος που έχει πάει αρκετές φορές διακοπές μόνος και η τελευταία φορά ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, 2 βδομάδες σε ελληνικό νησί. Ξενέρωμα εντελώς. Βασανιστήριο.

Για αρκετές πληροφορίες δες και το θέμα που άνοιξα εδώ:
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=34710

meJoky

# 4 στις 11/7/2011
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717
εξαρτάται ...

και οι γυναίκες μπορούν να πάνε διακοπές μόνες τους και να παραμείνουν
μόνες τους
Alisia , την πρώτη φορά όντως θα σου φανεί "κάπως" περίεργα - ειδικά στα
γεύματα ή αν αποφασίσεις το βράδυ να βγεις για κανένα ποτό

Συνηθίζεις όμως - Στα πολύ θετικά είναι ότι αναλώνεις τον χρόνο σου όπως
εσύ θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να "συντονιστείς" με κάποιον άλλον (και αυτό
είναι ξεκούραση)

Αρνητικό είναι ότι θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα απ ότι αν πήγαινες έστω
με μια φίλη σου, μιας και οι τιμές για ένα άτομο συνήθως έχουν καπέλο έως
και 100% επιπλέον τους hot μήνες (Ιούλιος-Αύγουστος)
Το οργανωμένο ταξίδι πάντως είναι πολύ καλή επιλογή

# 5 στις 11/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και το 'διακοπές μόνος-η' και το 'κάθομαι σπίτι γιατί δεν έχω σχέση/παρέα για να πάω' είναι εξίσου βασανιστικά.Σωστά έγραψε και ο breaker ότι σαφώς και είναι πιο δύσκολο για έναν άντρα να ξεκινήσει να πάει κάπου μόνος παρά για μια γυναίκα που εντάξει αν είναι και κάπως εμφανίσιμη παρέα θα βρει.Βέβαια εγώ αν ήταν να πάω εντελώς μόνος(που δε θα το κάνω ποτέ,αλλά λέμε τώρα)ίσως 2-3 μέρες να τις πάλευα,όχι παραπάνω όμως.Διότι μετά,αφού έχεις ψιλοεξερευνήσει την περιοχή που πήγες,αρχίζεις να βλέπεις μόνο τα ζευγάρια και τις άλλες παρέες γύρω σου κι αρχίζει το ψυχοπλάκωμα.

LeftOut81

# 6 στις 11/7/2011
author
Ανδρας / 42 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.298
Θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο?

Να ξερεις πως οι διακοπες ειναι ευκαιρια να γινεις διπλος/η...
Απλα αφεσου...
μια φορα ακομα να σε δω να κανεις φαουλ ,και σε εβγαλα...

sunnyeyes-

# 7 στις 11/7/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Aaaaaaxxxxxxx που θα παει? θα παμε και εμεις διακοπες... αααααααααχχχχχχχχ αααααααααχχχχχχχχχχ

Ααααααααααχχχχχχχχχ

somebody961

# 8 στις 12/7/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Originally posted by Breaker

Οι γυναίκες όταν πηγαίνουν διακοπές μόνες...μόνες δεν μένουν.

Οι άντρες που πάνε μόνοι τους διακοπές και βρίσκουν εκείνη που έχει πάει μόνη της, δεν μετράνε στις στατιστικές;
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

# 9 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by somebody961

Παράθεση:

Οι άντρες που πάνε μόνοι τους διακοπές και βρίσκουν εκείνη που έχει πάει μόνη της, δεν μετράνε στις στατιστικές;

Δεν ξέρω αν το ποσοστό των αντρών που πάνε μόνοι διακοπές είναι τόσο ώστε να ληφθεί υπόψη στα στατιστικά.

Από τη δική μου εμπειρία, όσες φορές έχω πάει μόνος ταξίδια σε νησιά και στην ηπειρωτική χώρα, οι γυναίκες συνήθως ελκόντουσαν (και έλκονται) από συγκεκριμένους άντρες.

π.χ. εγώ δεν θα μπορούσα να πάω σε νησί για μερικές μέρες, με σκοπό να το παίξω "greek καμάκι", o "γαμίκουλας" του νησιού, ο έμπειρος δάσκαλος του surf και του jet ski, ο αρρενωπός μπάρμαν που κερνάει αβέρτα σφηνάκια, ο "reggae boy" της παραλίας, o "ελληνάρας σωματαράς" της αμμουδιάς, o «μοναχικός, γεμάτος μυστήριο 40άρης με το ηλιοκαμένο σώμα» κάτι από κροκοδειλάκια και Πολ Χόγκαν…

Στην φάση των διακοπών οι γυναίκες κάτι τέτοιους αφήνουν να τις προσεγγίσουν ή και κάτι τέτοιους γλυκοκοιτάζουν.

# 10 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

π.χ. εγώ δεν θα μπορούσα να πάω σε νησί για μερικές μέρες, με σκοπό να το παίξω "greek καμάκι", o "γαμίκουλας" του νησιού, ο έμπειρος δάσκαλος του surf και του jet ski, ο αρρενωπός μπάρμαν που κερνάει αβέρτα σφηνάκια, ο "reggae boy" της παραλίας, o "ελληνάρας σωματαράς" της αμμουδιάς, o «μοναχικός, γεμάτος μυστήριο 40άρης με το ηλιοκαμένο σώμα» κάτι από κροκοδειλάκια και Πολ Χόγκαν…

Στην φάση των διακοπών οι γυναίκες κάτι τέτοιους αφήνουν να τις προσεγγίσουν ή και κάτι τέτοιους γλυκοκοιτάζουν.

Καλά μη νομίζεις ότι και όλοι αυτοί έχουν επιτυχίες.Ίσως να έχουν με κανα 'εισαγώμενο' προιόν αλλά με το 'ντόπιο' δε νομίζω.Όπως έχω γράψει και παλιότερα,σίγουρο sexακι έχει μόνο όποιος πάει ζευγαρωμένος.Αν πάει μόνος ή αντροπαρέα θα τη βγάλει μόνο με ξύδια,μπανιστήρι και πασατέμπο.

# 11 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Δε μετράνε γιατί αν ο άντρας πάει μόνος του δε θα τον πλησιάσει όχι γυναίκα μόνη αλλά ούτε μύγα μόνη.Ακόμα κι αν λέει εμφανισιακά,το θέαμα να κάθεται μόνος είναι αποκρουστικό στα γυναικεία μάτια.

# 12 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Sotos1
Καλά μη νομίζεις ότι και όλοι αυτοί έχουν επιτυχίες.Ίσως να έχουν με κανα 'εισαγώμενο' προιόν αλλά με το 'ντόπιο' δε νομίζω.Όπως έχω γράψει και παλιότερα,σίγουρο sexακι έχει μόνο όποιος πάει ζευγαρωμένος.Αν πάει μόνος ή αντροπαρέα θα τη βγάλει μόνο με ξύδια,μπανιστήρι και πασατέμπο.

Δεν ξέρω. Πολλά ακούω, λίγα πιστεύω.

Ξέρω μόνο τι έχω κάνει εγώ στις διακοπές που έχω πάει μόνος. Και ευτυχώς που υπάρχει και η θάλασσα και κάνεις και καμιά βουτιά, γιατί διαφορετικά είναι κακομοιριά.

Το πρόβλημα τώρα είναι άλλο όταν κάνεις διακοπές μόνος.
Που αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα προσωπικά αντικείμενα όταν είσαι στην παραλία;

Σήμερα έμαθα ότι βούτηξαν αυτοκίνητο γνωστού μου, εδώ στην περιοχή μου, στην παραλία. Του άρπαξαν τα κλειδιά που τα είχε αφήσει σε ένα τσαντάκι ώμου. Το τσαντάκι το άφησαν ξανά στην ξαπλώστρα, οπότε δεν ψυλλιάστηκε κάτι. Το πήρε είδηση όταν πήγε να φύγει, την ώρα που έψαχνε για τα κλειδιά του αυτοκινήτου... και το αυτοκίνητο έλειπε...

Έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Άντε τώρα να πας μόνος διακοπές και να σκέφτεσαι που θα αφήσεις τα προσωπικά αντικείμενα. Άλλος μπελάς και αυτός...

aseglio

# 13 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Sotos1
Αν πάει μόνος ή αντροπαρέα θα τη βγάλει μόνο με ξύδια,μπανιστήρι και πασατέμπο.

Ποιος το πε αυτο; Οι γυναικοπαρεες το ιδιο με τις αντροπαρεες ψαχνουν. Και ειναι τοσες πολλες...

meJoky

# 14 στις 12/7/2011
author
Ολλανδία
@Breaker
εγώ πάλι λέω να σταματήσεις τη γκρίνια μικράκι

τα τελευταία τρία χρόνια που πηγαίνω σε παραλίες με κόσμο μόνη μου (και λέω
με κόσμο, γιατί παλαιότερα συνήθισα να κυνηγώ "γωνίτσες" που ήμουν μόνη μου)
αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί μόνοι τους - άνδρες & γυναίκες -
αλλά όλοι φαίνονται σα να φοράνε παρωπίδες
ούτε που κοιτάζουν δεξιά-αριστερά, μη και τους παρεξηγήσει κανείς !!
έχω εσκεμμένα καθήσει αρκετές φορές δίπλα σε κάποιον "μοναχικό" κι έχω
προσπαθήσει να είμαι κοινωνική λέγοντας "καλημέρα" ή ρωτώντας αν η θέση
είναι ελεύθερη ή κάνοντας ένα σχόλιο για τη θάλασσα - μια χαρά ατάκες για
κάποιον που θα ήθελε χαλαρή κουβεντούλα - και έχω εισπράξει, τίποτα

οκ - εφόσον όλοι θέλουν την ησυχία τους και όχι πολλές - πολλές κουβέντες,
ή περιμένουν να τους την πέσει (αλλά με πέσιμο όπως έλεγε κάποια άλλη),
καμιά μοντέλα, καλά παθαίνουν και παραμένουν μόνοι τους
εγώ είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας και όταν μου μιλήσουν
όμορφα, ανταποδίδω ...

mathilda

# 15 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μιρ, μιρ, μιρ....

ακομη μιρλα και δεν ειμαστε καν στη μεση του καλοκαιριου...

# 16 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δεν ξέρω αν το ποσοστό των αντρών που πάνε μόνοι διακοπές είναι τόσο ώστε να ληφθεί υπόψη στα στατιστικά.

Από τη δική μου εμπειρία, όσες φορές έχω πάει μόνος ταξίδια σε νησιά και στην ηπειρωτική χώρα, οι γυναίκες συνήθως ελκόντουσαν (και έλκονται) από συγκεκριμένους άντρες.

1. Τι θα ήθελες να "το παίξεις" (ή ενδεχομένως και να είσαι) όταν πας κάπου διακοπές μόνος σου;

2. Αυτό που θα ήθελες να "το παίξεις" ή να είσαι, θεωρείς ότι θα έπρεπε να έχει επιτυχία στο άλλο φύλο; Και αν ναι, γιατί;

# 17 στις 12/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by mathilda
.... δεν ειμαστε καν στη μεση του καλοκαιριου...

Τι μου το θυμίζεις...
αι στα διάλα με το καλοκαίρι πια, να φύγει να πάει αλλού. Κωλοζέστη

meJoky

# 18 στις 13/7/2011
author
Ολλανδία
αχ! βρε naruto ... εκεί είναι το κλειδί
όταν το "παίζεις" ότι είσαι κάτι διαφορετικό απ αυτό που είσαι, εκτός κι αν είσαι
επαγγελματίας ηθοποιός, είσαι χαμένος από χέρι - γιατί όσες από εμάς έχουν
λιγάκι μυαλό, σιχαίνονται τα κάλπικα

(κι αν καταφέρεις και ρίξεις καμιά από τις άλλες, με τα ακατοίκητα, τότε σε
τρώνε οι αμφιβολίες αν θέλουν πραγματικά "εσένα" ή αυτό που υποδύεσαι)

# 19 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by naruto
1. Τι θα ήθελες να "το παίξεις" (ή ενδεχομένως και να είσαι) όταν πας κάπου διακοπές μόνος σου;

2. Αυτό που θα ήθελες να "το παίξεις" ή να είσαι, θεωρείς ότι θα έπρεπε να έχει επιτυχία στο άλλο φύλο; Και αν ναι, γιατί;

1. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
2. Επίσης δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.

# 20 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aseglio

Ποιος το πε αυτο; Οι γυναικοπαρεες το ιδιο με τις αντροπαρεες ψαχνουν. Και ειναι τοσες πολλες...

Κάνεις μέγα λάθος.ΜΟΝΟ οι αντροπαρέες ψάχνουν και σίγουρα όχι ελληνίδες.Γυναικοπαρέες δε νομίζω να δεις ανω των 17-18 χρονών διότι μετά οι περισσότερες πηγαίνουν με τον γκόμενό τους.Άσε και την άλλη αηδία,που πηγαίνουν σχεδόν όλες διακοπές παρέα με τους υπολογιστές τους,τα κινητά τους,τα i-pod,τα mp3 και όλα αυτά τα σκ...α.ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ,ακόμα και στην παραλία με το fb ασχολούνται.Δε βλέπεις και στα δελτία του star;Όλες μ'ένα laptop αγκαλιά στην ξαπλώστρα.Και το ίδιο ξενερωτικό και μπλαζε υφάκι που χαρακτηρίζει την ελληνίδα.Άντε πάνε εσύ να τις φλερτάρεις...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.