Παράθεση:
Originally posted by Sotos1
Κάνεις μέγα λάθος.ΜΟΝΟ οι αντροπαρέες ψάχνουν και σίγουρα όχι ελληνίδες.Γυναικοπαρέες δε νομίζω να δεις ανω των 17-18 χρονών διότι μετά οι περισσότερες πηγαίνουν με τον γκόμενό τους.
Παράθεση:
Originally posted by meJoky
τα τελευταία τρία χρόνια που πηγαίνω σε παραλίες με κόσμο μόνη μου (και λέω
με κόσμο, γιατί παλαιότερα συνήθισα να κυνηγώ "γωνίτσες" που ήμουν μόνη μου)
αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί μόνοι τους - άνδρες & γυναίκες -
αλλά όλοι φαίνονται σα να φοράνε παρωπίδες
ούτε που κοιτάζουν δεξιά-αριστερά, μη και τους παρεξηγήσει κανείς !!
έχω εσκεμμένα καθήσει αρκετές φορές δίπλα σε κάποιον "μοναχικό" κι έχω
προσπαθήσει να είμαι κοινωνική λέγοντας "καλημέρα" ή ρωτώντας αν η θέση
είναι ελεύθερη ή κάνοντας ένα σχόλιο για τη θάλασσα - μια χαρά ατάκες για
κάποιον που θα ήθελε χαλαρή κουβεντούλα - και έχω εισπράξει, τίποτα
οκ - εφόσον όλοι θέλουν την ησυχία τους και όχι πολλές - πολλές κουβέντες,
ή περιμένουν να τους την πέσει (αλλά με πέσιμο όπως έλεγε κάποια άλλη),
καμιά μοντέλα, καλά παθαίνουν και παραμένουν μόνοι τους
εγώ είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας και όταν μου μιλήσουν
όμορφα, ανταποδίδω ...
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Εγω δηλαδη που οργωνα τα νησια με τις κολλητες μου, απο τα 25 εως τα 35, δεν υπηρχα...
Ρε παιδια αυτο το τροπαρι, εχει καταντησει αηδια. Αμα εχετε κομπλεξ, να πατε να δειτε εναν ειδικο, μη λετε τα ιδια και ιδια, κατανταει κουραστικο. Οπου να διαβασεις, βλεπεις τα ιδια και τα ιδια κομπλεξικα σχολια απο τον Σοτο και τον Breaker, για τις γυναικες.
Παρτε το αποφαση, ολος ο κοσμος περναει καλα, εκτος απο εσας γιατι ειστε προβληματικα ατομα.
Δεν ειναι στραβος ο γυαλος, εσεις αρμενιζετε στραβα.
Παράθεση:
Παρτε το αποφαση, ολος ο κοσμος περναει καλα, εκτος απο εσας γιατι ειστε προβληματικα ατομα.
Παράθεση:
Κάνεις μέγα λάθος.ΜΟΝΟ οι αντροπαρέες ψάχνουν και σίγουρα όχι ελληνίδες.Γυναικοπαρέες δε νομίζω να δεις ανω των 17-18 χρονών διότι μετά οι περισσότερες πηγαίνουν με τον γκόμενό τους.
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Την Παρασκευή πήγα κάμπινγκ με έναν κολλητό μου (που εχει σχέση). Το σάββατο το πρωί βλέπω λιγο παραδίπλα δυο κοπελιές (γύρω στα 27) που μόλις ειχαν έρθει, είχαν στήσει την σκηνή τους και η μία προσπαθούσε να καρφώσει τα πασαλάκια με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου. Προσφέρθηκα να της φέρω σφυρί, έγινε το κονέ. Αργοτερα ηρθαν στο δικό μας μέρος, ήπιαμε κρασάκι, μετα κλαμπ, μπανακια, κουβεντούλα, περάσαμε 3 μέρες ωραιότατα και οι τέσσερεις μαζί. Δεν έγινε κάτι ερωτικό, πέρα απο τα συνήθη φλέρτ που υπάρχουν στον αέρα, για το αλατοπίπερο της υποθεσης.
Η μία κοπέλα εχει σχέση. Πήγε με την φίλη της όμως. Δεν ισχύει αυτό που λες οτι πάνε μόνο με τον γκόμενο τους.
Γενικότερα βλεπω οτι υπάρχουν πάρα πολλες γυναικόπαρέες, σε όλες τις ηλικίες. Και με 20άρες, και 25άρες, και 30αρες. Υπαρχουν άπειρες 30άρες μονες τους εκει έξω. Τι κανουν; Σπίτι τους μένουν; Πάνε διακοπές με τις φίλες τους.
Παράθεση:
Εσυ βρε Σοτο όλα αυτα που λες που τα βασίζεις; Εχεις εμπειρίες πάνω στο θέμα;
Παράθεση:
Το ότι μια φορά έτυχε να σας μιλήσουν κοπέλες δε σημαίνει ότι είναι κι ο κανόνας.Τις άλλες 20 που θα πάτε μπορεί να μην σας μιλήσει καμία.Και στο κάτω κάτω εφόσον δεν έγινε τίποτα ερωτικό όπως λες,απλώς γίνατε 'φιλενάδες τους' για 3 μέρες αν δεν το καταλάβατε.Αυτά τα περί 'συνήθη φλερτ' αλλά χωρίς αποτέλεσμα δε μου λένε τίποτα.Και επίσης πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα γιατί δεν το ήθελαν αυτές,όχι εσείς.Και μη νομίζεις,όσες πάνε για κάποιο λόγο χωρίς τον γκόμενό τους,είναι μονίμως με το κινητό στο χέρι δίνοντας λογαριασμό για τα πάντα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Εσυ βρε Σοτο όλα αυτα που λες που τα βασίζεις; Εχεις εμπειρίες πάνω στο θέμα;
Εγω λεω οτι λες ψεμματα για να το παιξεις εξυπνος, γιατι ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να σας μιλησαν τα κοριτσια. Αφου ολες ειναι δυσκολες και απλησιαστες!
Ασε, που μια φορα που ειχε παει σε μια βαφτιση ο Σοτος και ειδε μια γυναικα γυμνη, μη μας λες οτι δεν εχει εμπειρια.
Παράθεση:
Ρε παιδια αυτο το τροπαρι, εχει καταντησει αηδια. Αμα εχετε κομπλεξ, να πατε να δειτε εναν ειδικο, μη λετε τα ιδια και ιδια, κατανταει κουραστικο.
Οπου να διαβασεις, βλεπεις τα ιδια και τα ιδια κομπλεξικα σχολια απο ... τον Breaker, για τις γυναικες.
... γιατι ειστε προβληματικα ατομα.
Παράθεση:
Ασε, που μια φορα που ειχε παει σε μια βαφτιση ο Σοτος και ειδε μια γυναικα γυμνη, μη μας λες οτι δεν εχει εμπειρια.
Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντως κι εσύ εμπειρία από δονητές και 'δαχτυλάκια' θα έχεις σίγουρα.Από πίσω,από μπρος,ανάλογα τί ξύνεται εκείνη την ώρα...
Παράθεση:
Από το μέλος Breaker - 13/07/11 05:20
... Έχω απευθυνθεί στην ιδιοκτησία του χώρου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), να αναλάβει τα υπόλοιπα. ...
Παράθεση:
Οσο για το φιλενάδες, εδω έχεις ένα λάθος. Το να κάνεις παρέα με κοπέλες δεν σημαίνει οτι πρέπει να τις πηδήξεις κιολας. Θα ήταν καλυτερα δλδ να ειμασταν 4 μέρες μονοι μας τελείως; Γελάσαμε, παιξαμε, κουβεντιάσαμε, ήπιαμε, όλα καλα.
Παράθεση:
Χρυσο μου, η αγαμια που σε δερνει, κανει μπαμ απο χιλιομετρο.
Μην προσπαθεις να προσαψεις στους αλλους οτι σε βασανιζει.
Και το κυριοτερο, να ψαξεις να βρεις τι ειναι αυτο που σε κανει να εχεις τον ανθρωποδιωκτη και δεν σε πλησιαζει ουτε θηλυκο κουνουπι.
Ειτε εισαι κακασχημος, ειτε εισαι προβληματικος, ακοινωνητος κτλ, διορθωσε το και ξεφορτωσου μας. Απλα μην βγαζεις θεωριες απο το μυαλο σου για το οτι φταινε οι αλλοι για τα δικα σου κουσουρια.
Παράθεση:
Sorry ξέχασα ότι εσύ είσαι από αυτούς που επιλέγουν και δεν επιλέγονται.Τουλάχιστον πρόσφερατε στις κοπέλες ένα αξέχαστο 4ήμερο.Τα καλύτερα θα λένε στους γκόμενούς τους για σας...
Παράθεση:
Φιλε, ξεχνάς οτι υπαρχει μια κατηγορία αντρων που ειναι χορτάτοι απο γυναίκες και κατ επέκταση σεξ, και δεν σκέφτονται μονο με το πουλι τους οταν δουν θυληκο. Δεν τους ενδιαφέρει να πάνε με όποια βρεθεί στο δρόμο τους. Θέλουν να τους αρέσει πολυ. Μπορουν να ξεχωρίσουν την παρέα απο το ερωτικό, και να περάσουν πολύ καλά, ανθρώπινα, κοινωνικά. Δεν ειναι τα πάντα ορμές.
Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλε, ξεχνάς οτι υπαρχει μια κατηγορία αντρων που ειναι χορτάτοι απο γυναίκες και κατ επέκταση σεξ, και δεν σκέφτονται μονο με το πουλι τους οταν δουν θυληκο. Δεν τους ενδιαφέρει να πάνε με όποια βρεθεί στο δρόμο τους. Θέλουν να τους αρέσει πολυ. Μπορουν να ξεχωρίσουν την παρέα απο το ερωτικό, και να περάσουν πολύ καλά, ανθρώπινα, κοινωνικά. Δεν ειναι τα πάντα ορμές.
Να υποθέσω δηλαδή ότι εσύ είσαι 'χορτάτος';Εδώ ούτε ο Χέφνερ στα 85 του δεν είναι χορτάτος.Ο aseglio όμως είναι...
Παράθεση:
Εδώ ούτε ο Χέφνερ στα 85 του δεν είναι χορτάτος.Ο aseglio όμως είναι...
Παράθεση:
Από το μέλος aseglio - 13/07/11 10:24
... Χορτάτος σημαινει οτι δεν θα πάω με την οποιαδήποτε. Δεν με ενδιαφέρει απλα να κάνω σεξ. Θέλω η άλλη να μου αρέσει αρκετά για να το κάνω. ...
Παράθεση:
Originally posted by Alisia32
Καλησπέρα...φέτος είναι η πρώτη φορά που από όσο βλέπω θα κάνω μόνη μου διακοπές. δεν μου έχει ξανατύχει και γενικά είμαι ανασφαλής ως άνθρωπος. Σας έχει τύχει να κάνετε μόνοι σας διακοπές? υπάρχουν κάποια μέρη που θα μπορούσα να πάω ευκολότερα ή με κάποια ομάδα? Σας ευχαριστώ πολύ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media