Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διακοπές χωρίς παρέα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

mathilda

# 21 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Sotos1
Κάνεις μέγα λάθος.ΜΟΝΟ οι αντροπαρέες ψάχνουν και σίγουρα όχι ελληνίδες.Γυναικοπαρέες δε νομίζω να δεις ανω των 17-18 χρονών διότι μετά οι περισσότερες πηγαίνουν με τον γκόμενό τους.

Εγω δηλαδη που οργωνα τα νησια με τις κολλητες μου, απο τα 25 εως τα 35, δεν υπηρχα...

Ρε παιδια αυτο το τροπαρι, εχει καταντησει αηδια. Αμα εχετε κομπλεξ, να πατε να δειτε εναν ειδικο, μη λετε τα ιδια και ιδια, κατανταει κουραστικο. Οπου να διαβασεις, βλεπεις τα ιδια και τα ιδια κομπλεξικα σχολια απο τον Σοτο και τον Breaker, για τις γυναικες.

Παρτε το αποφαση, ολος ο κοσμος περναει καλα, εκτος απο εσας γιατι ειστε προβληματικα ατομα.

Δεν ειναι στραβος ο γυαλος, εσεις αρμενιζετε στραβα.

# 22 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by meJoky

τα τελευταία τρία χρόνια που πηγαίνω σε παραλίες με κόσμο μόνη μου (και λέω
με κόσμο, γιατί παλαιότερα συνήθισα να κυνηγώ "γωνίτσες" που ήμουν μόνη μου)
αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί μόνοι τους - άνδρες & γυναίκες -
αλλά όλοι φαίνονται σα να φοράνε παρωπίδες
ούτε που κοιτάζουν δεξιά-αριστερά, μη και τους παρεξηγήσει κανείς !!
έχω εσκεμμένα καθήσει αρκετές φορές δίπλα σε κάποιον "μοναχικό" κι έχω
προσπαθήσει να είμαι κοινωνική λέγοντας "καλημέρα" ή ρωτώντας αν η θέση
είναι ελεύθερη ή κάνοντας ένα σχόλιο για τη θάλασσα - μια χαρά ατάκες για
κάποιον που θα ήθελε χαλαρή κουβεντούλα - και έχω εισπράξει, τίποτα

οκ - εφόσον όλοι θέλουν την ησυχία τους και όχι πολλές - πολλές κουβέντες,
ή περιμένουν να τους την πέσει (αλλά με πέσιμο όπως έλεγε κάποια άλλη),
καμιά μοντέλα, καλά παθαίνουν και παραμένουν μόνοι τους
εγώ είμαι μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας και όταν μου μιλήσουν
όμορφα, ανταποδίδω ...

Καταρχήν όσοι πάνε μόνοι το σίγουρο είναι ότι νιώθουν άσχημα γι'αυτό.Και ιδίως οι άντρες που είναι βέβαιοι ότι αν είναι μόνοι τους στην παραλία,τούς κοιτάνε σαν εξωγήινους και γι'αυτό δε θέλουν πολλά πολλά.Τώρα αν εσύ σπας τον κανόνα,προσεγγίζεις μοναχικούς αλλά δεν παίρνεις ανταπόκριση τότε δεν πρέπει να νιώθεις εσύ άσχημα αλλά ο άλλος που προφανώς έχει συνηθίσει τη μοναξιά του.

# 23 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by mathilda

Εγω δηλαδη που οργωνα τα νησια με τις κολλητες μου, απο τα 25 εως τα 35, δεν υπηρχα...

Ρε παιδια αυτο το τροπαρι, εχει καταντησει αηδια. Αμα εχετε κομπλεξ, να πατε να δειτε εναν ειδικο, μη λετε τα ιδια και ιδια, κατανταει κουραστικο. Οπου να διαβασεις, βλεπεις τα ιδια και τα ιδια κομπλεξικα σχολια απο τον Σοτο και τον Breaker, για τις γυναικες.

Παρτε το αποφαση, ολος ο κοσμος περναει καλα, εκτος απο εσας γιατι ειστε προβληματικα ατομα.

Μόνες σας ή με τους γκόμενούς σας τα οργώνατε;Γιατί έχει διαφορά το ένα με το άλλο για το αν ήσασταν 'διαθέσιμες' ή όχι.

Το ξέρουμε ότι οι γυναίκες περνάνε καλά,και ιδίως οι νέες,έχουμε πολλάκις γράψει ότι σε κάποια πράγματα έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με τους άντρες,όπως πχ σε θέματα γνωριμιών,σχέσεων,σεξ κλπ.Και ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά είναι απαραίτητα για να περνάει κάποιος καλά και να γλυτώνει από άλλα.

Δεν ξέρω για τον breaker,αλλά εγώ τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ προβληματικό.Εκτός πια κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται 'προβληματικός' όποιος διαφωνεί με τις γυναίκες και δεν γίνεται χαλί να τον πατάνε.Τότε εντάξει...

# 24 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Θεόστραβος είναι mathildaaaaa!!!
Όχι απλά τον στραβώσαμε... τον ξεσκίσαμε! Τον κάναμε σαν τα μούτρα μας!

Τον μπαζώσαμε!
Τον βρωμίσαμε με πάσης φύσεως σκουπίδια και λύματα!
Τον γεμίσαμε τσιμέντο για να βάλουμε τραπεζάκια "πάνω στο κύμα"!

Και είμαστε έτοιμοι, με δικαιολογία την "κρίση" να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα στο όνομα της "τουριστικής ανάπτυξης"...

aseglio

# 25 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Κάνεις μέγα λάθος.ΜΟΝΟ οι αντροπαρέες ψάχνουν και σίγουρα όχι ελληνίδες.Γυναικοπαρέες δε νομίζω να δεις ανω των 17-18 χρονών διότι μετά οι περισσότερες πηγαίνουν με τον γκόμενό τους.

Εγω κάνω λάθος ε; Εσυ βρε Σοτο όλα αυτα που λες που τα βασίζεις; Εχεις εμπειρίες πάνω στο θέμα; Θα σου μιλήσω με ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Την Παρασκευή πήγα κάμπινγκ με έναν κολλητό μου (που εχει σχέση). Το σάββατο το πρωί βλέπω λιγο παραδίπλα δυο κοπελιές (γύρω στα 27) που μόλις ειχαν έρθει, είχαν στήσει την σκηνή τους και η μία προσπαθούσε να καρφώσει τα πασαλάκια με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου. Προσφέρθηκα να της φέρω σφυρί, έγινε το κονέ. Αργοτερα ηρθαν στο δικό μας μέρος, ήπιαμε κρασάκι, μετα κλαμπ, μπανακια, κουβεντούλα, περάσαμε 3 μέρες ωραιότατα και οι τέσσερεις μαζί. Δεν έγινε κάτι ερωτικό, πέρα απο τα συνήθη φλέρτ που υπάρχουν στον αέρα, για το αλατοπίπερο της υποθεσης.

Η μία κοπέλα εχει σχέση. Πήγε με την φίλη της όμως. Δεν ισχύει αυτό που λες οτι πάνε μόνο με τον γκόμενο τους.

Γενικότερα βλεπω οτι υπάρχουν πάρα πολλες γυναικόπαρέες, σε όλες τις ηλικίες. Και με 20άρες, και 25άρες, και 30αρες. Υπαρχουν άπειρες 30άρες μονες τους εκει έξω. Τι κανουν; Σπίτι τους μένουν; Πάνε διακοπές με τις φίλες τους.

Τώρα, αν εσυ πας στην Μύκονο, ναι οκ. Εκει δεν σταυρώνεις γκόμενα αν δεν εισαι ο πουλ-μουρ-φέτας-τρέντουλας.

Αλλα δεν ειναι παντού έτσι. Στα περισσότερα μέρη τα κονέ γίνονται. Οι γυναίκες άντρα προσπαθούν να βρουνε κι αυτές, όπως οι άντρες γυναίκες.

# 26 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Την Παρασκευή πήγα κάμπινγκ με έναν κολλητό μου (που εχει σχέση). Το σάββατο το πρωί βλέπω λιγο παραδίπλα δυο κοπελιές (γύρω στα 27) που μόλις ειχαν έρθει, είχαν στήσει την σκηνή τους και η μία προσπαθούσε να καρφώσει τα πασαλάκια με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου. Προσφέρθηκα να της φέρω σφυρί, έγινε το κονέ. Αργοτερα ηρθαν στο δικό μας μέρος, ήπιαμε κρασάκι, μετα κλαμπ, μπανακια, κουβεντούλα, περάσαμε 3 μέρες ωραιότατα και οι τέσσερεις μαζί. Δεν έγινε κάτι ερωτικό, πέρα απο τα συνήθη φλέρτ που υπάρχουν στον αέρα, για το αλατοπίπερο της υποθεσης.

Η μία κοπέλα εχει σχέση. Πήγε με την φίλη της όμως. Δεν ισχύει αυτό που λες οτι πάνε μόνο με τον γκόμενο τους.

Γενικότερα βλεπω οτι υπάρχουν πάρα πολλες γυναικόπαρέες, σε όλες τις ηλικίες. Και με 20άρες, και 25άρες, και 30αρες. Υπαρχουν άπειρες 30άρες μονες τους εκει έξω. Τι κανουν; Σπίτι τους μένουν; Πάνε διακοπές με τις φίλες τους.

Το ότι μια φορά έτυχε να σας μιλήσουν κοπέλες δε σημαίνει ότι είναι κι ο κανόνας.Τις άλλες 20 που θα πάτε μπορεί να μην σας μιλήσει καμία.Και στο κάτω κάτω εφόσον δεν έγινε τίποτα ερωτικό όπως λες,απλώς γίνατε 'φιλενάδες τους' για 3 μέρες αν δεν το καταλάβατε.Αυτά τα περί 'συνήθη φλερτ' αλλά χωρίς αποτέλεσμα δε μου λένε τίποτα.Και επίσης πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα γιατί δεν το ήθελαν αυτές,όχι εσείς.Και μη νομίζεις,όσες πάνε για κάποιο λόγο χωρίς τον γκόμενό τους,είναι μονίμως με το κινητό στο χέρι δίνοντας λογαριασμό για τα πάντα.

mathilda

# 27 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Εσυ βρε Σοτο όλα αυτα που λες που τα βασίζεις; Εχεις εμπειρίες πάνω στο θέμα;

Εγω λεω οτι λες ψεμματα για να το παιξεις εξυπνος, γιατι ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να σας μιλησαν τα κοριτσια. Αφου ολες ειναι δυσκολες και απλησιαστες!
Ασε, που μια φορα που ειχε παει σε μια βαφτιση ο Σοτος και ειδε μια γυναικα γυμνη, μη μας λες οτι δεν εχει εμπειρια.

aseglio

# 28 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Το ότι μια φορά έτυχε να σας μιλήσουν κοπέλες δε σημαίνει ότι είναι κι ο κανόνας.Τις άλλες 20 που θα πάτε μπορεί να μην σας μιλήσει καμία.Και στο κάτω κάτω εφόσον δεν έγινε τίποτα ερωτικό όπως λες,απλώς γίνατε 'φιλενάδες τους' για 3 μέρες αν δεν το καταλάβατε.Αυτά τα περί 'συνήθη φλερτ' αλλά χωρίς αποτέλεσμα δε μου λένε τίποτα.Και επίσης πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα γιατί δεν το ήθελαν αυτές,όχι εσείς.Και μη νομίζεις,όσες πάνε για κάποιο λόγο χωρίς τον γκόμενό τους,είναι μονίμως με το κινητό στο χέρι δίνοντας λογαριασμό για τα πάντα.

Δεν έτυχε μια φορά. Και πέρσι το ίδιο συνέβη, και προχώρησε και ερωτικά το θέμα.

Οσο για το φιλενάδες, εδω έχεις ένα λάθος. Το να κάνεις παρέα με κοπέλες δεν σημαίνει οτι πρέπει να τις πηδήξεις κιολας. Θα ήταν καλυτερα δλδ να ειμασταν 4 μέρες μονοι μας τελείως; Γελάσαμε, παιξαμε, κουβεντιάσαμε, ήπιαμε, όλα καλα.

Θα στο χαλάσω περισσότερο, λεγοντας σου οτι ο λόγος που δεν εγινε κατι ηταν επειδη δεν μας ενδιέφεραν ερωτικά, οποτε δεν κάναμε καποια κίνηση. Δεν εννοω πως αν κάναμε θα μας καθόντουσαν κιολας, αλλα δεν μας ενδιέφερε να γινει κάτι περισσότερο με τις συγκεκριμένες. Τα συνήθη φλερτ γίνονται έτσι κι αλλιως, για να υπαρχει το μυστήριο

Μονο το τελευταιο βραδυ επαιξε εντονο φλερτ με την μία που ειχε σχεση, και ψήθηκα, αλλα δεν εγινε κατι τελικα. Ποτε δεν ξερεις αν συνεχιστει στην Αθήνα

aseglio

# 29 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Εσυ βρε Σοτο όλα αυτα που λες που τα βασίζεις; Εχεις εμπειρίες πάνω στο θέμα;

Εγω λεω οτι λες ψεμματα για να το παιξεις εξυπνος, γιατι ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να σας μιλησαν τα κοριτσια. Αφου ολες ειναι δυσκολες και απλησιαστες!
Ασε, που μια φορα που ειχε παει σε μια βαφτιση ο Σοτος και ειδε μια γυναικα γυμνη, μη μας λες οτι δεν εχει εμπειρια.

Ουφ...αν πεις δυο πράγματα για να αποδείξεις οτι κάποιοι ειναι λάθος, σε λένε και ψώνιο απο πάνω. Τι τα θες...

# 30 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Ρε παιδια αυτο το τροπαρι, εχει καταντησει αηδια. Αμα εχετε κομπλεξ, να πατε να δειτε εναν ειδικο, μη λετε τα ιδια και ιδια, κατανταει κουραστικο.

Οπου να διαβασεις, βλεπεις τα ιδια και τα ιδια κομπλεξικα σχολια απο ... τον Breaker, για τις γυναικες.
... γιατι ειστε προβληματικα ατομα.

Το θέμα μαζί σου πραγματικά και εμένα με έχει κουράσει.
Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί αν είσαι άντρας, γυναίκα ή κάτι άλλο. Δεν με ενδιαφέρει.

Από περιέργεια όμως κοίταξα κάποια από τα μηνύματα σου στο χώρο εδώ.
Έλειπες λες κάπου ταξίδι. Γύρισες και αμέσως μπήκες στο sxeseis.
Μάλλον θεωρείς ότι το sxeseis είναι ο δικός σου χώρος, το άλλο σου μισό, μπορεί και η ζωή σου όλη.
Μάλλον θεωρείς ότι εδώ μέσα πρέπει και επιβάλλεται να γράφουμε αυτά που εσύ θέλεις να διαβάζεις, ώστε ο χώρος να είναι συμβατός με τα δικά σου πιστεύω και τα δικά σου "θέλω".
Πολύ πιθανό να έχεις και σχέση με την ιδιοκτησία του χώρου. Πιθανό και αυτό.

Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα και 5 μηνύματα που έχω λάβει και έχω απαντήσει είναι με ένα παλικάρι από επαρχία, μία κοπελιά από Μεσόγεια που μου είπε για κάποιες παραλίες και κάποια μέρη για διακοπές και με μία κοπελιά στις αρχές που γράφτηκα και είχα μπει σε προέγκριση χωρίς να ξέρω το λόγο (και ακόμη δεν ξέρω). Οπότε θεωρώ δύσκολο κάποιο από αυτά τα μέλη να έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί μου.

Οπότε καταλήγουμε στην πιθανότητα να με γνωρίζεις; Πιθανό.
Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το τρόπο γραφής σου, όσο αφορά το δικό μου πρόσωπο ή μάλλον τη δική μου γραφή.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο.
Είναι πολύ κουραστικό να διαπληκτίζομαι με "άγνωστα μέλη" και να παίζω την "κολοκυθιά".
Έχω απευθυνθεί στην ιδιοκτησία του χώρου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Φιλικά

# 31 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Πάντως κι εσύ εμπειρία από δονητές και 'δαχτυλάκια' θα έχεις σίγουρα.Από πίσω,από μπρος,ανάλογα τί ξύνεται εκείνη την ώρα...

mathilda

# 32 στις 13/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Πάντως κι εσύ εμπειρία από δονητές και 'δαχτυλάκια' θα έχεις σίγουρα.Από πίσω,από μπρος,ανάλογα τί ξύνεται εκείνη την ώρα...

Χρυσο μου, η αγαμια που σε δερνει, κανει μπαμ απο χιλιομετρο.
Μην προσπαθεις να προσαψεις στους αλλους οτι σε βασανιζει.

Και το κυριοτερο, να ψαξεις να βρεις τι ειναι αυτο που σε κανει να εχεις τον ανθρωποδιωκτη και δεν σε πλησιαζει ουτε θηλυκο κουνουπι.
Ειτε εισαι κακασχημος, ειτε εισαι προβληματικος, ακοινωνητος κτλ, διορθωσε το και ξεφορτωσου μας. Απλα μην βγαζεις θεωριες απο το μυαλο σου για το οτι φταινε οι αλλοι για τα δικα σου κουσουρια.

Παράθεση:
Από το μέλος Breaker - 13/07/11 05:20
... Έχω απευθυνθεί στην ιδιοκτησία του χώρου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), να αναλάβει τα υπόλοιπα. ...

Ουαου... συγκλονννιιιστικο!
Την επομενη φορα ομως που θα ξανααμολησεις την μιζερια σου σε ασχετα θεματα (πχ, την χωρισε ο φιλος της με sms και γραφεις παλι ποσο κακες ειναι οι γυναικες που δεν αφηνουν τους αντρες να πανε διακοπες οποτε θελουν, ενα παραδειγμα απο τα τοσα μιζερα που γραφεις), θα κανω και εγω αναφορα, γιατι προσβαλεις την αισθητικη μου .
Σο σιμπλ.

# 33 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Οσο για το φιλενάδες, εδω έχεις ένα λάθος. Το να κάνεις παρέα με κοπέλες δεν σημαίνει οτι πρέπει να τις πηδήξεις κιολας. Θα ήταν καλυτερα δλδ να ειμασταν 4 μέρες μονοι μας τελείως; Γελάσαμε, παιξαμε, κουβεντιάσαμε, ήπιαμε, όλα καλα.

Ε βέβαια γιατί όπως λέω συνέχεια,αν δεν θέλουν αυτές να πηδηχτούν δε γίνεται τίποτα,όσο και να χτυπιέσαι εσύ.Οπότε κάτσε σαν καλή φιλεναδίτσα και παίξε,φάε,πιες,μαζί τους,μιλήστε για τα ζώδια κλπ κλπ.

Θα στο χαλάσω περισσότερο, λεγοντας σου οτι ο λόγος που δεν εγινε κατι ηταν επειδη δεν μας ενδιέφεραν ερωτικά, οποτε δεν κάναμε καποια κίνηση. Δεν εννοω πως αν κάναμε θα μας καθόντουσαν κιολας, αλλα δεν μας ενδιέφερε να γινει κάτι περισσότερο με τις συγκεκριμένες. Τα συνήθη φλερτ γίνονται έτσι κι αλλιως, για να υπαρχει το μυστήριο

Sorry ξέχασα ότι εσύ είσαι από αυτούς που επιλέγουν και δεν επιλέγονται.Τουλάχιστον πρόσφερατε στις κοπέλες ένα αξέχαστο 4ήμερο.Τα καλύτερα θα λένε στους γκόμενούς τους για σας...

# 34 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Χρυσο μου, η αγαμια που σε δερνει, κανει μπαμ απο χιλιομετρο.
Μην προσπαθεις να προσαψεις στους αλλους οτι σε βασανιζει.

Και το κυριοτερο, να ψαξεις να βρεις τι ειναι αυτο που σε κανει να εχεις τον ανθρωποδιωκτη και δεν σε πλησιαζει ουτε θηλυκο κουνουπι.
Ειτε εισαι κακασχημος, ειτε εισαι προβληματικος, ακοινωνητος κτλ, διορθωσε το και ξεφορτωσου μας. Απλα μην βγαζεις θεωριες απο το μυαλο σου για το οτι φταινε οι αλλοι για τα δικα σου κουσουρια.

Δε μας παρατάς ρε μαντάμ;Άντε γύρνα στους δονητές σου να ησυχάσεις.Εκτός αν σε βαρέθηκαν κι αυτοί...

aseglio

# 35 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Sorry ξέχασα ότι εσύ είσαι από αυτούς που επιλέγουν και δεν επιλέγονται.Τουλάχιστον πρόσφερατε στις κοπέλες ένα αξέχαστο 4ήμερο.Τα καλύτερα θα λένε στους γκόμενούς τους για σας...

Φιλε, ξεχνάς οτι υπαρχει μια κατηγορία αντρων που ειναι χορτάτοι απο γυναίκες και κατ επέκταση σεξ, και δεν σκέφτονται μονο με το πουλι τους οταν δουν θυληκο. Δεν τους ενδιαφέρει να πάνε με όποια βρεθεί στο δρόμο τους. Θέλουν να τους αρέσει πολυ. Μπορουν να ξεχωρίσουν την παρέα απο το ερωτικό, και να περάσουν πολύ καλά, ανθρώπινα, κοινωνικά. Δεν ειναι τα πάντα ορμές.

Δεν ειμασταν φιλεναδίτσες. Ειμασταν μια παρέα ανρθώπων που περνούσε καλα και μοιραζόταν κάποιες στιγμές. Οταν ένας άνδρας ειναι κοντά σε μια γυναίκα ειναι πουθενά γραμμένο οτι πρέπει να την πηδήξει;; Μη τρελαθούμε τώρα. Αντε μπράβο!

Κι αν η γνώμη τους θα ήταν "καλα παιδιά, περάσαμε αλλα δεν μας πήδηξαν", εμενα το "καλα παιδια, καλά περάσαμε" μου φτάνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

# 36 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Φιλε, ξεχνάς οτι υπαρχει μια κατηγορία αντρων που ειναι χορτάτοι απο γυναίκες και κατ επέκταση σεξ, και δεν σκέφτονται μονο με το πουλι τους οταν δουν θυληκο. Δεν τους ενδιαφέρει να πάνε με όποια βρεθεί στο δρόμο τους. Θέλουν να τους αρέσει πολυ. Μπορουν να ξεχωρίσουν την παρέα απο το ερωτικό, και να περάσουν πολύ καλά, ανθρώπινα, κοινωνικά. Δεν ειναι τα πάντα ορμές.

Να υποθέσω δηλαδή ότι εσύ είσαι 'χορτάτος';Εδώ ούτε ο Χέφνερ στα 85 του δεν είναι χορτάτος.Ο aseglio όμως είναι...

aseglio

# 37 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Να υποθέσω δηλαδή ότι εσύ είσαι 'χορτάτος';Εδώ ούτε ο Χέφνερ στα 85 του δεν είναι χορτάτος.Ο aseglio όμως είναι...

Χορτάτος σημαινει οτι δεν θα πάω με την οποιαδήποτε. Δεν με ενδιαφέρει απλα να κάνω σεξ. Θέλω η άλλη να μου αρέσει αρκετά για να το κάνω. Αν δεν μου αρέσει, δεν θα ασχοληθώ. Οπώς κατάλαβες, ηταν μέτριες εμφανισιακά, αλλα δείξαμε το καλύτερο φιλικό μας πρόσωπο. Δεν νομίζω να το εξέλαβαν σαν απόρριψη.

aseglio

# 38 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Εδώ ούτε ο Χέφνερ στα 85 του δεν είναι χορτάτος.Ο aseglio όμως είναι...

Ο Χιου Χεφνερ πηδάει κουνελάκια του Playboy, τα οποια εχεις δει πως ειναι. Κάθε άντρας δεν θα βαριόταν ποτέ να πηγαίνει με τέτοιες. Ειδικά αν η μία ειναι καλυτερη απ την άλλη.

Εδω δεν μιλάμε για μοντέλες.

mathilda

# 39 στις 14/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Από το μέλος aseglio - 13/07/11 10:24
... Χορτάτος σημαινει οτι δεν θα πάω με την οποιαδήποτε. Δεν με ενδιαφέρει απλα να κάνω σεξ. Θέλω η άλλη να μου αρέσει αρκετά για να το κάνω. ...

Μα αυτο δεν γινεται, να μην εισαι και εσυ σεξουαλικα πειναλεων! Ελα τωρα, πες τα ολα...

Παντως αν πας στη Ρουαντα και πεις οτι πεταξες το ψωμι που περισσεψε απο χτες, θα σε περασουν για παρανοικο....

# 40 στις 30/7/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Alisia32
Καλησπέρα...φέτος είναι η πρώτη φορά που από όσο βλέπω θα κάνω μόνη μου διακοπές. δεν μου έχει ξανατύχει και γενικά είμαι ανασφαλής ως άνθρωπος. Σας έχει τύχει να κάνετε μόνοι σας διακοπές? υπάρχουν κάποια μέρη που θα μπορούσα να πάω ευκολότερα ή με κάποια ομάδα? Σας ευχαριστώ πολύ.

εξωτερικο ειναι το καλυτερο οταν εισαι μονος σου γιατι εκει που πας ετσι και αλλιως δεν ξερεις κανενα
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.