Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Αστειες ατακες, λογοπαιγνια και διαφορα ανεκδοτα!!
Γραψτε κατι απ' ολα αυτα το οποιο σας αφησε εκπληκτους ή σας εκανε να γελασετε μεχρι δακρυων! Να γελασει και το χειλακι μας!!
Μου αρέσει +
elena8
# 2στις 30/7/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
"Τα συναισθήματά μου ειναι ανάμεικτα...Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου..."
Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη φράση!
Ο πρέσβης των ΗΠΑ συζητάει με έναν αφρικανό αξιωματούχο για το τι έχει προσφέρει η Ρωσία στην χώρα του δεύτερου.
- Μας έχουν δώσει πολλά...αγαθά, εργοστάσια, αεροδρόμια, φράγματα, τεχνολογική βοήθεια και φυσικά την ρωσική ρουλέτα!
- Ναι αλλά αυτό το τελευταίο δεν είναι και πολύ ωραίο παιχνίδι έτσι δεν είναι; ρίχνει το καρφί του ο αμερικάνος.
- Ναι έχετε δίκιο γι αυτό και την αλλάξαμε λίγο στην αφρικάνικη έκδοση, λέει ο αφρικανός και χτυπάει παλαμάκια.
Σε ένα δευτερόλεπτο εμφανίζονται 10 ολόγυμνες γκομενάρες, πρόθυμες για τα πάντα.
- Διαλέξτε μια για να σας πάρει πίπα, λέει ο αφρικανός στον έκπληκτο αμερικάνο.
- Καλά ρωτά αυτό τι σχέση έχει με την ρώσικη ρουλέτα;
- Μια από αυτές είναι κανίβαλος!!!
Μου αρέσει +
A blind man once asked a wise man: "can there b anything worse than losng ur eye sight?" The wise man replied: yes.. Losing your vision..
Πήγα χτες να πληρώσω τα νέα ηχεία για το ηχοσύστημα μου στο μαγαζί που τα είχα παραγγείλει. (Magneplanar 1.7)
Για κάποιο λόγο το πορτοφόλι είχε κάπως μπερδευτεί στη τσέπη και δεν έβγαινε εύκολα.
Οταν το έβγαλα επιτέλους, τράβαγα με (επιτηδευμένη) δυσκολία - μου είχε ήδη έρθει η ατάκα - τα 50άρικα και είπα
Γμτ, σήμερα τα λεφτά βγαίνουν πολύ δύσκολα!
Κάτι που δυστυχώς είναι αλήθεια..
Μου αρέσει +
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Παράθεση: Originally posted by somebody961
Πήγα χτες να πληρώσω τα νέα ηχεία για το ηχοσύστημα μου στο μαγαζί που τα είχα παραγγείλει. (Magneplanar 1.7)
Για κάποιο λόγο το πορτοφόλι είχε κάπως μπερδευτεί στη τσέπη και δεν έβγαινε εύκολα.
Οταν το έβγαλα επιτέλους, τράβαγα με (επιτηδευμένη) δυσκολία - μου είχε ήδη έρθει η ατάκα - τα 50άρικα και είπα
Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια υπερφυσική εμπειρία. Βλέποντας το ΘΕΟ, τον ρώτησε: «Ήρθε η ώρα μου?»
ΕΚΕΙΝΟΣ… απάντησε: «Όχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8 ημέρες».
Αφού ανάρρωσε, η γυναίκα αποφάσισε να παραμείνει στο νοσοκομείο και έκανε πλαστική προσώπου, λιποαναρρόφηση, μεγέθυνση μαστών και αφαίρεση κοιλιακού λίπους. Μάλιστα, κάλεσε και κομμώτρια να έρθει να της αλλάξει τα μαλλιά κι έναν ορθοδοντικό να της κάνει «λίφτινγκ δοντιών». Σκέφθηκε, αφού είχε τόσο καιρό μπροστά της, ας τον ζούσε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την τελευταία της πλαστική εγχείριση και, αφού ανάρρωσε, βγήκε από το νοσοκομείο, πέρασε το δρόμο και…… την πάτησε ένα ασθενοφόρο!!!!!!
Περνώντας την πύλη του παραδείσου και φθάνοντας μπροστά στο ΘΕΟ, απαίτησε να μάθει τι συνέβη!!!!!!!
- Εσύ μου είπες ότι είχα ακόμη 43 χρόνια!!!!!!!!!! Γιατί δεν με έσωσες από το ασθενοφόρο????????
Κι ΕΚΕΙΝΟΣ απάντησε : «Δε σε αναγνώρισα»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει +
perfetta
# 8στις 28/9/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ξέρει κανείς το Site της εκκλησίας ?
Θέλω να κατεβάσω........................ μερικά Καντήλια....
Παράθεση: Originally posted by papa-kitty
Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια υπερφυσική εμπειρία. Βλέποντας το ΘΕΟ, τον ρώτησε: «Ήρθε η ώρα μου?»
ΕΚΕΙΝΟΣ… απάντησε: «Όχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8 ημέρες».
Αφού ανάρρωσε, η γυναίκα αποφάσισε να παραμείνει στο νοσοκομείο και έκανε πλαστική προσώπου, λιποαναρρόφηση, μεγέθυνση μαστών και αφαίρεση κοιλιακού λίπους. Μάλιστα, κάλεσε και κομμώτρια να έρθει να της αλλάξει τα μαλλιά κι έναν ορθοδοντικό να της κάνει «λίφτινγκ δοντιών». Σκέφθηκε, αφού είχε τόσο καιρό μπροστά της, ας τον ζούσε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την τελευταία της πλαστική εγχείριση και, αφού ανάρρωσε, βγήκε από το νοσοκομείο, πέρασε το δρόμο και…… την πάτησε ένα ασθενοφόρο!!!!!!
Περνώντας την πύλη του παραδείσου και φθάνοντας μπροστά στο ΘΕΟ, απαίτησε να μάθει τι συνέβη!!!!!!!
- Εσύ μου είπες ότι είχα ακόμη 43 χρόνια!!!!!!!!!! Γιατί δεν με έσωσες από το ασθενοφόρο????????
Κι ΕΚΕΙΝΟΣ απάντησε : «Δε σε αναγνώρισα»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στα social media