Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
"είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση(=απο τα 18 μαζι) και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα....κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας. δε ξέρω τι να κάνω."
υπομονη...τα "καλυτερα" ερχονται!
μπουαχαχαχαα...
Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. .......
Παράθεση:
"είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση(=απο τα 18 μαζι) και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα....κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας. δε ξέρω τι να κάνω."
μπουαχαχαχαα...
Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
δε ξέρω τι να κάνω.
Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81
Ρε παιδια,ηθελα να ξερα,πριν το γαμο τι διαολο συζητατε αν οχι
τις επιθυμιες σας και αν αυτες συμπιπτουν ωστε να προχωρησετε?
Παράθεση:
Originally posted by nikoskant
Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...![]()
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...
Ελα ρε συ Jean. Μη προδικαζεις τη καθε σχεση εδω μεσα που ξεκινα απο νεαρη ηλικια. Δε σημαινει οτι ολες εχουν το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειμαι ρομαντικη (σε προλαβαινω), αλλα οχι τοσος αρνητισμος ρε παιδι μου. ΑΛλωστε καμια σχεση δεν εινα ιδια.
Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?
Παράθεση:
Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...
Ελα ρε συ Jean. Μη προδικαζεις τη καθε σχεση εδω μεσα που ξεκινα απο νεαρη ηλικια. Δε σημαινει οτι ολες εχουν το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειμαι ρομαντικη (σε προλαβαινω), αλλα οχι τοσος αρνητισμος ρε παιδι μου. ΑΛλωστε καμια σχεση δεν εινα ιδια.
Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Μήπως κατά βάθος αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά υπεύθυνος ώστε να ξεκινησει τη δημιουργία μιας οικογένειας? Το να ξεπεράσει η ελλάδα τη κρίση δεν είναι δικαιολογία, αυτό μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...
εγω την προδικαζω?!
τα συννεφα εχουν μαζευτει... κ τα βλεπει....
εγω το μονο που ειπα ειναι "θα βρεξει"
κ για να το αναλυσω κ λιγο.....
θεωρω βεβαιη την βροχη, διοτι απο τον τροπο που γραφει η θεματοθετρια, ευκολα διακρινεις λαθος κινητρα για να κανει παιδι.
το οτι ο γαμος εχει βαλτωσει δεν την απασχολει.
το αν αυτος ο γαμος "αντεχει" το βαρος του παιδιου, δεν το σκεφτεται καν.
το οτι παντρευτηκε εναν αντρα, με τον οποιο -παρα τη 10ετια που προηγηθηκε- δεν συζητησε ποτε για σοβαρα θεματα περι οικογενειας, περναει στα ψιλα γραμματα...
ε με αυτα τα μυαλα??...ερχονται κατι μπουρινια.....μππρρρρ....![]()
Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81
Ρε παιδια,ηθελα να ξερα,πριν το γαμο τι διαολο συζητατε αν οχι
τις επιθυμιες σας και αν αυτες συμπιπτουν ωστε να προχωρησετε?
Πως γινεται μετα την κουλουρα να ανακαλυπτετε, οτι αυτος ειναι ενα "τερας",
αυτη ειναι βρωμιαρα και αχαιρευτη, η (στην περιπτωση σου) σε αυτον δεν αρεσουν τα παιδια?
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media