Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

νομιζω οτι δε θελει παιδι

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Msglafki

# 1 στην 1/8/2011
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

νομιζω οτι δε θελει παιδι

γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. παλιά δεν ήθελε να κάνει και αν μας τύχαινε θα μου έλεγε να το ρίξω. τώρα υποστηρίζει ότι δε θέλει ακόμα και σε κάνα 2 με 3 χρόνια θα θέλει.
εγώ όμως φοβάμαι ότι δε θέλει γενικά. το κακό είναι ότι εγώ είμαι άνεργη και αυτό αυξάνει την οικονομική του ανασφάλεια. από την άλλη βέβαια με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς δεν έχω και πολλές ελπίδες να βρω μια σταθερή δούλευα (μένω στην δράμα που είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα). εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι. κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας.
δε ξέρω τι να κάνω.

# 2 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Οι άντρες δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένο το ένστικτο της πατρότητας όπως οι γυναίκες της μητρότητας. Μάλλον δεν έχει εμπειρίες από μικρά παιδιά και Ίσως πρέπει να τον φέρεις σε επαφή πιο άμεσα με την ιδέα μιλώντας του η κάνοντας παρέα π.χ. με οικογένεια με μικρά παιδιά (θετικά παραδείγματα βέβαια) ώστε να "εξοικειωθεί" με την προοπτική και να "ζηλέψει"

# 3 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση(=απο τα 18 μαζι) και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα....κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας. δε ξέρω τι να κάνω."
υπομονη...τα "καλυτερα" ερχονται!
μπουαχαχαχαα...

# 4 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
"είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση(=απο τα 18 μαζι) και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα....κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας. δε ξέρω τι να κάνω."
μπουαχαχαχαα...

Ran_Tan_Plan

# 5 στην 1/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. .......

Και γμω τις δικαιολογιες!!!!

Θεος!!!!

"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

# 6 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εχεις δικαιο,διεκδικησετο.

Αν και δεν σε πηρανε τα χρονια και εχεις μια 10ετια καλη ακομη,καλα κανεις και το σκεφτεσε.
Εισαι σε στιγμη(σε σχεση χρονων )τεκνοποιησης.
Μην ακους κανεναν αλλον παρα μονο το ενστικτο σου.
Και αυτο λεει οτι κατι δεν παει σωστα.
Μιλησε του στα ισα οπως εδω σε εμας(αυτος ειναι ο ανθρωπος σου)και θυμισε του οτι τωρα ειναι η καλη στιγμη μια και εισαι ανεργη εχοντας χρονο για το παιδι σας.
Τα οικονομικα στην ελλαδα μπορει να στρωσουν οταν θα εισαι ετοιμη για γιαγια και οχι για μανα.
Δεν ξερω εαν εχεις σιγουρευτει οτι ο συζυγος σου μπορει νε τεκνοποιησει σιγουρα και οτι δεν υποκρυπτετε κατι αλλο.

naughtyM

# 7 στην 1/8/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...

Ελα ρε συ Jean. Μη προδικαζεις τη καθε σχεση εδω μεσα που ξεκινα απο νεαρη ηλικια. Δε σημαινει οτι ολες εχουν το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειμαι ρομαντικη (σε προλαβαινω), αλλα οχι τοσος αρνητισμος ρε παιδι μου. ΑΛλωστε καμια σχεση δεν εινα ιδια.
...................................

Οσον αφορα το θεμα του παιδιου...
Σκεφτομαι δυο ενδεχομενα.
ή οντως να μη θελει να κανει παιδι και προβαλει το οικονομικο ως δικαιολογια-αν και αυτο θα επρεπε να το ξερεις, αφου εισαι τοσα χρονια μαζι του. Δεν εχετε κανει συζητησεις παλιοτερα?
Τι 'σημαδια' σου εχει δωσει?
Το 2ο ενδεχομενο ειναι να σκεφτεται πολυ προσγειωμενα το θεμα του ερχομου ενος παιδιου.
Τα παιδακια, καλως ή κακως εχουν πολλα εξοδα.
Εκεινος μπορει μεν, να εχει τη δουλεια του, αλλα σημερα δεν μπορει να ειναι κανενας σιγουρος για αυτη.
Εσυ γραφεις οτι εισαι ανεργη. Τι θα γινει αν τα πραγματα και με εκεινον δεν πανε καλε?
Ισως το βλεπει πολυ ρεαλιστικα και σοβαρα το ολο θεμα.
Νομιζω εσυ ξερεις καλυτερα. Εδω μεσα ολοι υποθεσεις κανουμε.
Don't forget to fall in love with yourself first...

ESPERANTZA

# 8 στην 1/8/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
Αγαπητή Msglafki
Ο ερχομός ενός παιδιού και δή η απόφαση απόκτησής του (όταν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής) δεν είναι το ίδιο με την αγορά πχ ενός αυτοκινήτου.
Είναι η απαρχή μιας σχέσης ζωής, η πεμπτουσία της ύπαρξής μας.
Το επιθυμητό είναι να είναι σίγουροι και οι δύο στη σχέση ότι είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.
Βέβαια, άλλοι τολμούν να δηλώσουν την ανετοιμότητά τους και άλλοι κρύβονται πίσω από λόγια που πιστεύουν ότι τους κάνουν πιο πιστευτούς στο έτερό τους ήμισυ.
Δεν είναι παράλογο να θέλει ο άνθρωπός σου να είναι το Νο 1 στη ζωή και στην καρδιά σου για λίγο.
Ένας χρόνος μετά τον γάμο δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα της ηλικίας σου.
Η αλήθεια είναι ότι για εμάς τις γυναίκες κυρίως (χωρίς να αφήσω έξω και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό ανδρών) όταν με το καλό αποκτήσουμε το παιδάκι μας αναρωτιόμαστε γιατί στο καλό αφήσαμε τόσο χρόνο χαμένο και δεν το κάναμε νωρίτερα, όταν τα σωματικά κουράγια μας ήταν περισσότερα..
Το για ποιό λόγο ο σύζυγός σου, σου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θέλει παιδί γενικά, δεν είμαι σε θέση να σου πώ.
Εκτιμώ όμως ότι εφόσον αυτόν τον άνθρωπο τον επέλεξες για σύντροφό σου έχεις το θάρρος να του συζητήσεις στα ίσα και χωρίς πιθανολογίες τον προβληματισμό σου.
Σε αυτή τη φάση πιστεύω πως καλό θα ήταν να "γνωρίσετε" ο ένας τον άλλο, με σεβασμό ο ένας για τους φόβους και τις ανασφάλεις του άλλου.
Μη ξεχάσεις στιγμή πως το παιδί δεν είναι υποκατάστατο της κούκλας των παιδικών μας χρόνων, και ο σύζυγός μας είναι και αυτός άνθρωπος με δικαίωμα στα συναισθήματά του.
Μη με παρεξηγήσεις, δεν υποβαθμίζω τις ανάγκες σου, πώς θα μπορούσα άλλωστε όταν ξέρω τί σημαίνει να έχεις παιδιά, αλλά επειδή ακριβώς ξέρω μπορώ να ξεχωρίσω τις στιγμές τους σε υπέροχες και στις άλλες που σε κάνουν να μαθαίνεις τα όριά σου. Πίστεψέ με για να αντέξεις και να ανταποκριθείς σωστά σε αυτές τις δεύτερες στιγμές, πρεπει να είσαι γονέας "ενσυνείδητα" και όχι γιατί κάποια στιγμή κλήθηκες να αποδείξεις κάτι....

modexristos

# 9 στην 1/8/2011
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 7.888

Παράθεση:
Originally posted by Msglafki

δε ξέρω τι να κάνω.

O μονος που μπορει να απαντησει, ειναι ο ιδιος.
Εμεις δεν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι.
Ουτε να του πουμε τι ωραια που ειναι τα παιδια, ποσο θ'αλλαξει η ζωη σου κλπ.
Κανε μια συζητηση μαζι του κι αν δεις αναβολες και δικαιολογιες δωσ'του τελεσιγραφο, αφου το θελεις τοσο πολυ !
Αλλα να εισαι ετοιμη για ολα μετα.
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.

LeftOut81

# 10 στην 1/8/2011
author
Ανδρας / 42 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 1.298
Ρε παιδια,ηθελα να ξερα,πριν το γαμο τι διαολο συζητατε αν οχι
τις επιθυμιες σας και αν αυτες συμπιπτουν ωστε να προχωρησετε?

Πως γινεται μετα την κουλουρα να ανακαλυπτετε, οτι αυτος ειναι ενα "τερας",
αυτη ειναι βρωμιαρα και αχαιρευτη, η (στην περιπτωση σου) σε αυτον δεν αρεσουν τα παιδια?
μια φορα ακομα να σε δω να κανεις φαουλ ,και σε εβγαλα...

modexristos

# 11 στην 1/8/2011
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 7.888

Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81

''Μωρε κοιτα να του βαλεις την κουλουρα εσυ και μετα θα τον στρωσεις για τα καλα ''... ηταν η προταση που της εμεινε.
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.

# 12 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...

Msglafki

# 13 στην 1/8/2011
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Δράμας / Δράμα
Απαντήσεις: 5
λιγο πολυ εχετε δικιο ολοι σασ. μαλλον πρεπει να κανω μια πολυ σοβαρη συζητηση μαζι του. ευχαριστω πολυ παντωσ

# 14 στην 1/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...

Ελα ρε συ Jean. Μη προδικαζεις τη καθε σχεση εδω μεσα που ξεκινα απο νεαρη ηλικια. Δε σημαινει οτι ολες εχουν το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα. Δεν ειμαι ρομαντικη (σε προλαβαινω), αλλα οχι τοσος αρνητισμος ρε παιδι μου. ΑΛλωστε καμια σχεση δεν εινα ιδια.

Το χειροτερο ειναι..οταν δεν μπορεις να σκοτωσεις την ελπιδα..

MsSpourgitaki

# 15 στην 1/8/2011
author
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 1.563
Μήπως κατά βάθος αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά υπεύθυνος ώστε να ξεκινησει τη δημιουργία μιας οικογένειας? Το να ξεπεράσει η ελλάδα τη κρίση δεν είναι δικαιολογία, αυτό μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?
Αρέσει στο μέλος guybrush21

Ran_Tan_Plan

# 16 στην 1/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?

Η αποθεωση της ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!!!!!
Δοξαστε την!!!!!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

# 17 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...

εγω την προδικαζω?!
τα συννεφα εχουν μαζευτει... κ τα βλεπει....
εγω το μονο που ειπα ειναι "θα βρεξει"

κ για να το αναλυσω κ λιγο.....
θεωρω βεβαιη την βροχη, διοτι απο τον τροπο που γραφει η θεματοθετρια, ευκολα διακρινεις λαθος κινητρα για να κανει παιδι.
το οτι ο γαμος εχει βαλτωσει δεν την απασχολει.
το αν αυτος ο γαμος "αντεχει" το βαρος του παιδιου, δεν το σκεφτεται καν.
το οτι παντρευτηκε εναν αντρα, με τον οποιο -παρα τη 10ετια που προηγηθηκε- δεν συζητησε ποτε για σοβαρα θεματα περι οικογενειας, περναει στα ψιλα γραμματα...
ε με αυτα τα μυαλα??...ερχονται κατι μπουρινια.....μππρρρρ....

# 18 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Μήπως κατά βάθος αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά υπεύθυνος ώστε να ξεκινησει τη δημιουργία μιας οικογένειας? Το να ξεπεράσει η ελλάδα τη κρίση δεν είναι δικαιολογία, αυτό μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?

ενταξει...επιτηδες τα γραφεις...τωρα βεβαιωθηκα...ΟΚ.

naughtyM

# 19 στις 2/8/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
μπουαχαχαχαα...

εγω την προδικαζω?!
τα συννεφα εχουν μαζευτει... κ τα βλεπει....
εγω το μονο που ειπα ειναι "θα βρεξει"

κ για να το αναλυσω κ λιγο.....
θεωρω βεβαιη την βροχη, διοτι απο τον τροπο που γραφει η θεματοθετρια, ευκολα διακρινεις λαθος κινητρα για να κανει παιδι.
το οτι ο γαμος εχει βαλτωσει δεν την απασχολει.
το αν αυτος ο γαμος "αντεχει" το βαρος του παιδιου, δεν το σκεφτεται καν.
το οτι παντρευτηκε εναν αντρα, με τον οποιο -παρα τη 10ετια που προηγηθηκε- δεν συζητησε ποτε για σοβαρα θεματα περι οικογενειας, περναει στα ψιλα γραμματα...
ε με αυτα τα μυαλα??...ερχονται κατι μπουρινια.....μππρρρρ....

Ok, to katalabαινω. ΑΛλα οπως και να εχει...και τα μπουρινια να ερθουν, δε σημαινει οτι θα τους πνιξουν.
Don't forget to fall in love with yourself first...

meJoky

# 20 στις 2/8/2011
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717

Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81

Πως γινεται μετα την κουλουρα να ανακαλυπτετε, οτι αυτος ειναι ενα "τερας",
αυτη ειναι βρωμιαρα και αχαιρευτη, η (στην περιπτωση σου) σε αυτον δεν αρεσουν τα παιδια?

ουφ!!
κι εγώ τα ίδια λέω (και με βουτάνε από τα μούτρα κάθε φορά που τα λέω και
με φορτώνουν μ ένα σωρό ταμπελίτσες !! τώρα πήρα τ απάνω μου)
αν και να για να σου λύσω την απορία, "πριν" δε κουβεντιάζουν τίποτα!!
δλδ κουβεντιάζουν ... για το που θα πάνε διακοπές, και που θα διασκεδάσουν
το βράδυ, και πως θα βάλουν στο χέρι κανένα γονιο, θείο κλπ για να
τσιμπήσουν κανένα μετρητό, σπιτάκι, κλπ, για το καινούριο του αυτοκίνητο, για
τα καινούρια της εσώρουχα ... τέτοια σοβαρά πράγματα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.