Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

νομιζω οτι δε θελει παιδι

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Lora9

# 21 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ηξερα μια παρόμοια περίπτωση που δεν ήθελε παιδί ο σύζυγος, και όταν χωρίσανε την έβγαλε με πρόβλημα ότι δεν κάνει παιδιά....
Από την αρχή λένε τα ουσιαστικά πράγματα του έγγαμου βίου, και όχι μόνο για το νυφικό, τραπέζι, το σπίτι, γαμήλιο ταξίδι κλπ΄.
Αν τον πιέσεις να κάνεις παιδί και μετά δεν το θέλει και σε αφήνει μόνη σου στο σπίτι το έχεις σκεφτεί?

# 22 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Ok, to katalabαινω. ΑΛλα οπως και να εχει...και τα μπουρινια να ερθουν, δε σημαινει οτι θα τους πνιξουν.

αυτο δε το ξερουμε ...μπορει κ να τους πνιξουν..

# 23 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Lora9
Ηξερα μια παρόμοια περίπτωση που δεν ήθελε παιδί ο σύζυγος, και όταν χωρίσανε την έβγαλε με πρόβλημα ότι δεν κάνει παιδιά....
Από την αρχή λένε τα ουσιαστικά πράγματα του έγγαμου βίου, και όχι μόνο για το νυφικό, τραπέζι, το σπίτι, γαμήλιο ταξίδι κλπ΄.
Αν τον πιέσεις να κάνεις παιδί και μετά δεν το θέλει και σε αφήνει μόνη σου στο σπίτι το έχεις σκεφτεί?

...σιγα μη το'χει σκεφτει.

Lora9

# 24 στις 2/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αφού στην τελική δεν θέλουν παιδιά γιατί παντρεύονται και κάνουν τις κοπέλες να έχουν ελπίδα για μητρότητα ?

Ορίστε η κοπέλα περιμένει 10 χρόνια...κρίμα .
Εδώ άλλοι παιδεύονται χρόνια να κάνουν, και η κοπέλα που θέλει, την έχει στο περίμενε.
Κουβέντιασε μαζί του τώρα που είσαι 30 και έχεις το κέφι για μαμά.

freeman21

# 25 στις 2/8/2011
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?

Η αποθεωση της ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!!!!!
Δοξαστε την!!!!!

ααααα νομίζω ότι ηρέμησα....

Δεν μπορώ....
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...

naughtyM

# 26 στις 2/8/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Ok, to katalabαινω. ΑΛλα οπως και να εχει...και τα μπουρινια να ερθουν, δε σημαινει οτι θα τους πνιξουν.

αυτο δε το ξερουμε ...μπορει κ να τους πνιξουν..

αα παναγια μου ντε κ καλα να πνιγουν
Don't forget to fall in love with yourself first...

methismeno_troufaki

# 27 στις 2/8/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:

Παράθεση:
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?

Η αποθεωση της ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!!!!!
Δοξαστε την!!!!!

Από κάτι τέτοια μετά βγαίνουν αυτά που λένε οι άντρες για μας...
Ευτυχώς δεν σκεφτόμαστε όλες έτσι...
Υ.Γ. Σπουργητάκι με αυτούς τους τρόπους σκοπεύεις εσύ να κάνεις οικογένεια? Με το να ξεγελάσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου? Και υποτίθεται ότι τον αγαπάς... Φαντάσου να μην τον αγαπούσες δηλαδή...

Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

cerise

# 28 στις 3/8/2011
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Και νομίζεις πως ένα παιδί θα ξεβαλτώσει τη σχέση σας?
Χλωμό το βλέπω....Μην βιάζεσαι λοιπόν. Προτεραιότητα είναι να ξεβαλτώσει η σχέση.

Μερικοί πιστεύουν στο μύθο ότι ένα παιδί θα ζωντανέψει τη σχέση τους...

Ομως αυτό είναι λάθος!

Οταν έλθουν τα παιδιά θα πρέπει να σας βρουν μέσα σε μια αρμονική σχέση με ξεκάθαρα αισθήματα και συναισθήματα. Γι αυτό θα πρέπει να κάνετε φόκους σε τυχόν προβλήματα που φοβάται ο ένας να πει στον άλλον και τα κουκουλώνετε.
Γιατί τα κουκουλωμένα προβλήματα με τη γέννηση ενός παιδιού διογκώνονται...για να μην σου πω ότι γίνονται βουνό που απειλεί τη σχέση.

Ran_Tan_Plan

# 29 στις 3/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki

Από κάτι τέτοια μετά βγαίνουν αυτά που λένε οι άντρες για μας...
Ευτυχώς δεν σκεφτόμαστε όλες έτσι...
Ελα ρε συ..

Σιγα μην κριναμε τωρα ολες τις γυναικες απο την συμπεριφορα και την "λογικη" του πτηνου.
Αυτη πτηνο ειναι.... και ως γνωστον τα πτηνα στερουνται ευφυϊας.

Υ.Γ. Σπουργητάκι με αυτούς τους τρόπους σκοπεύεις εσύ να κάνεις οικογένεια? Με το να ξεγελάσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου?

Λες να το'χει προβλημα?Δεν νομιζω!

Και υποτίθεται ότι τον αγαπάς... Φαντάσου να μην τον αγαπούσες δηλαδή...

Α! Η αγαπη αγαπη αλλα και η πουστια πουστια!Αλλο το ενα αλλο το αλλο!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Dardana

# 30 στις 3/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. παλιά δεν ήθελε να κάνει και αν μας τύχαινε θα μου έλεγε να το ρίξω. τώρα υποστηρίζει ότι δε θέλει ακόμα και σε κάνα 2 με 3 χρόνια θα θέλει.
εγώ όμως φοβάμαι ότι δε θέλει γενικά. το κακό είναι ότι εγώ είμαι άνεργη και αυτό αυξάνει την οικονομική του ανασφάλεια. από την άλλη βέβαια με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς δεν έχω και πολλές ελπίδες να βρω μια σταθερή δούλευα (μένω στην δράμα που είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα). εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι. κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας.
δε ξέρω τι να κάνω.

1ον. αυτα τα πραγματα τα συζητανε απ' την αρχη οταν δυο ανθρωποι αποφασιζουν να παντρευτουν. ο περισσοτερος κοσμος παντρευεται για να κανει οικογενεια, αυτο ειναι το βασικο κινητρο (στην Ελλαδα τουλαχιστον)
2ον. καλα κανει που το σκεφτεται το οικονομικο μεν, αλλα αν περιμενουμε να βγουμε απο την κριση....χεσε ψηλα κι αγναντευε. ουτε γατα δε θα πιασουμε.
3ον. δεν μπορεις να τον αναγκασεις να γινει πατερας αν δε θελει. δε συμφωνω να τον πρηζεις συνεχεια με το ιδιο θεμα, αλλά μια κουβεντα ανοικτή και ειλικρινης, χρειαζεται. πες του οτι πιστευεις οτι δε θελει γενικα..και αν ισχυει αυτο, καλα κανει να το πει τωρα.
4ον. χαλαρωσε και λιγο..δε σε πηραν τα χρονια.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

methismeno_troufaki

# 31 στις 3/8/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:
Ελα ρε συ..

Σιγα μην κριναμε τωρα ολες τις γυναικες απο την συμπεριφορα και την "λογικη" του πτηνου.
Αυτη πτηνο ειναι.... και ως γνωστον τα πτηνα στερουνται ευφυϊας.

Λες να το'χει προβλημα?Δεν νομιζω!

Α! Η αγαπη αγαπη αλλα και η πουστια πουστια!Αλλο το ενα αλλο το αλλο!

Πάλι καλά που δεν μας βάζετε όλες σ'αυτή την κατηγορία!

Ομολογώ όμως ότι αυτό για τα πτηνά δεν το είχα σκεφτεί! Και δικαιολογεί και αυτό περί ηλικίας:

Παράθεση:
Κι εγώ για σένα μπορεί να νομίζω πολλά, αλλά δε στα λέω γιατί έχω τρόπους.

Με συγχωρείς, αλλά το να μπαίνω στο θέμα κάποιου και να τον περιλούζω με αυτήν την επιθετικότητα και αγένεια για να μη χρησιμοποιήσω καμιά άλλη λέξη, απέχει πολύ από το να λέω την άποψή μου. Η κοπελιά από εδώ το έχει κάνει σύστημα να μπαίνει στα θέματα των άλλων και να ειρωνεύεται. Αν το θεωρείς εσύ ωραίο, εγώ το θεωρώ κουραστικό και βλακώδες.

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Πάντως για να πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα ότι είσαι κάπου στα 20!

Αναλογικά, με έτη πτηνών κάπου τόσο είναι!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

Msglafki

# 32 στις 3/8/2011
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
ειπα να μην σασ απαντησω αλλα δεν μπορω. το παρακανατε.
πρωτων δε ξεγελαω τον αντρα μου και να του κανω ενα παιδι οταν αυτοσ δε θελει με οποιοδηποτε τροπο (aλλιωσ δε θα το συζητουσα στο forum)
δευτερον ο αντρασ μου και εγω πριν παντρευτουμε ειπαμε οτι θελουμε να κανουμε παιδια αλλα οχι αμεσα. μετα αρχισε να φοβαται και να δισταζει. σασ ενημερωνω οτι πριν παντρευτει κάποιοσ ναι μεν ξεκαθαριζει κάποια σοβαρα ζητήματα αλλα δεν κάνει και πλήρεσ χρονοδιάγραμμα!!!
τρίτων έχω σκεφτεί πολύ σοβαρα οτι μπορεί να με αφήσει με ένα μωρό στα χέρια για οποιουσδηποτε λόγουσ (απιστία, να με βαρεθει, θάνατοσ). και λογω των εμπιριών μου θα το σκεφόμουν ούτω ή άλλωσ ανεξάρτητα απο την συμπεριφορά του.
και τέλοσ οποιοσ είναι ή ήταν σε σχέση τόσα χρόνια είτε με παιδιά είτε χωρίσ ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι όπωσ στην αρχή και ότι έχεισ αρχίσει να βαριέσαι. και ασ έρθει κάποιοσ που έχει σχέση τόσα χρόνια να μου πει το αντίθετο.η ζωή και οι σχέσεισ δεν είναι όπωσ το μικρό σπίτι στο λιβάδι. είμαι περίφανη που είναι τοσα χρόνια με τον σύντροφο μου και αγαπιόμαστε ακόμα και περνάμε καλά.

αυτα.

papa-kitty

# 33 στις 11/8/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400

Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. παλιά δεν ήθελε να κάνει και αν μας τύχαινε θα μου έλεγε να το ρίξω. τώρα υποστηρίζει ότι δε θέλει ακόμα και σε κάνα 2 με 3 χρόνια θα θέλει.
εγώ όμως φοβάμαι ότι δε θέλει γενικά. το κακό είναι ότι εγώ είμαι άνεργη και αυτό αυξάνει την οικονομική του ανασφάλεια. από την άλλη βέβαια με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς δεν έχω και πολλές ελπίδες να βρω μια σταθερή δούλευα (μένω στην δράμα που είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα). εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι. κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας.
δε ξέρω τι να κάνω.

μπορει να σκεφτεται καποια αλλη.να σε συγκρινει με αλλη που ειναι οικονομικα ανεξαρτητη. οχι γκομενα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.