Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Ok, to katalabαινω. ΑΛλα οπως και να εχει...και τα μπουρινια να ερθουν, δε σημαινει οτι θα τους πνιξουν.![]()
Παράθεση:
Originally posted by Lora9
Ηξερα μια παρόμοια περίπτωση που δεν ήθελε παιδί ο σύζυγος, και όταν χωρίσανε την έβγαλε με πρόβλημα ότι δεν κάνει παιδιά....
Από την αρχή λένε τα ουσιαστικά πράγματα του έγγαμου βίου, και όχι μόνο για το νυφικό, τραπέζι, το σπίτι, γαμήλιο ταξίδι κλπ΄.
Αν τον πιέσεις να κάνεις παιδί και μετά δεν το θέλει και σε αφήνει μόνη σου στο σπίτι το έχεις σκεφτεί?
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?
Η αποθεωση της ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!!!!!
Δοξαστε την!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Ok, to katalabαινω. ΑΛλα οπως και να εχει...και τα μπουρινια να ερθουν, δε σημαινει οτι θα τους πνιξουν.![]()
αυτο δε το ξερουμε ...μπορει κ να τους πνιξουν..![]()
![]()
![]()
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Εσύ δε θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις στο κρεβάτι με κάποιο τρόπο ώστε να μείνεις έγκυος?
Η αποθεωση της ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!!!!!
Δοξαστε την!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Από κάτι τέτοια μετά βγαίνουν αυτά που λένε οι άντρες για μας...
Ευτυχώς δεν σκεφτόμαστε όλες έτσι...
Ελα ρε συ..
Σιγα μην κριναμε τωρα ολες τις γυναικες απο την συμπεριφορα και την "λογικη" του πτηνου.
Αυτη πτηνο ειναι.... και ως γνωστον τα πτηνα στερουνται ευφυϊας.
Υ.Γ. Σπουργητάκι με αυτούς τους τρόπους σκοπεύεις εσύ να κάνεις οικογένεια? Με το να ξεγελάσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου?
Λες να το'χει προβλημα?Δεν νομιζω!
Και υποτίθεται ότι τον αγαπάς... Φαντάσου να μην τον αγαπούσες δηλαδή...
![]()
Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. παλιά δεν ήθελε να κάνει και αν μας τύχαινε θα μου έλεγε να το ρίξω. τώρα υποστηρίζει ότι δε θέλει ακόμα και σε κάνα 2 με 3 χρόνια θα θέλει.
εγώ όμως φοβάμαι ότι δε θέλει γενικά. το κακό είναι ότι εγώ είμαι άνεργη και αυτό αυξάνει την οικονομική του ανασφάλεια. από την άλλη βέβαια με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς δεν έχω και πολλές ελπίδες να βρω μια σταθερή δούλευα (μένω στην δράμα που είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα). εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι. κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας.
δε ξέρω τι να κάνω.
Παράθεση:
Ελα ρε συ..
Σιγα μην κριναμε τωρα ολες τις γυναικες απο την συμπεριφορα και την "λογικη" του πτηνου.
Αυτη πτηνο ειναι.... και ως γνωστον τα πτηνα στερουνται ευφυϊας.
Λες να το'χει προβλημα?Δεν νομιζω!
Α! Η αγαπη αγαπη αλλα και η πουστια πουστια!Αλλο το ενα αλλο το αλλο!
Παράθεση:
Κι εγώ για σένα μπορεί να νομίζω πολλά, αλλά δε στα λέω γιατί έχω τρόπους.
Με συγχωρείς, αλλά το να μπαίνω στο θέμα κάποιου και να τον περιλούζω με αυτήν την επιθετικότητα και αγένεια για να μη χρησιμοποιήσω καμιά άλλη λέξη, απέχει πολύ από το να λέω την άποψή μου. Η κοπελιά από εδώ το έχει κάνει σύστημα να μπαίνει στα θέματα των άλλων και να ειρωνεύεται. Αν το θεωρείς εσύ ωραίο, εγώ το θεωρώ κουραστικό και βλακώδες.
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Πάντως για να πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα ότι είσαι κάπου στα 20!![]()
Παράθεση:
Originally posted by Msglafki
γεια σας. είμαι 10 χρόνια σε μια σχέση και πριν 1 χρόνο παντρεύτηκα. ο άντρας μου δε θέλει ακόμα παιδί. έχει οικονομική ανασφάλεια (παρόλο που έχει καλή δουλειά) και θέλει να φύγουμε από την κρίση και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα. παλιά δεν ήθελε να κάνει και αν μας τύχαινε θα μου έλεγε να το ρίξω. τώρα υποστηρίζει ότι δε θέλει ακόμα και σε κάνα 2 με 3 χρόνια θα θέλει.
εγώ όμως φοβάμαι ότι δε θέλει γενικά. το κακό είναι ότι εγώ είμαι άνεργη και αυτό αυξάνει την οικονομική του ανασφάλεια. από την άλλη βέβαια με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς δεν έχω και πολλές ελπίδες να βρω μια σταθερή δούλευα (μένω στην δράμα που είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα). εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι. κοντεύω τα τριάντα και αρχίσαμε ήδη να βαλτώνουμε στην σχέση μας.
δε ξέρω τι να κάνω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media