Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ;

Σελίδα : 1

ZVHHH

# 1 στις 5/8/2011
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Αντιστροφη μετρηση ;

Γεια σας και απο μενα...
Ειμαι παντρεμενη ...γαμος που προηλθε απο παραφωρο ερωτα και των δυο αχ..
εχουμε δυο παιδια.. υπεροχο..και συνεχους τσακωμους...θυμο και απο τους δυο , ο οποιος ξεκινα ποτε απο τη μια πλευρα ποτε απο την αλλη..
Συνολικα 18 χρονια μαζι..τα 15 γαμος...Πρωτα συζητουσαμε τα παντα..τι ενοχλουσε...πριν γινει κατι..τα τελευταια χρονια τσακωνομαστε πρωτα δεν μιλαμε λεγες μερες..κοιταζομαστε βαθια στα ματια με θυμο ετοιμοι να κατασπαραχτουμεκαι οι δυο.. αρκετη ωρα...και μετα το βλεμα αλλαζει και γινεται γλυκο και απλα πεφτουνε ο ενας στην αγκαλια του αλλου και μετα...γλυκες...περναει αρκετος καιρος μηνες και μετα παλι τσουπ απο αγγελοι γινομαστε διαβολοι και οι δυο...τα τελευταια δυο χρονια εγω κουραστηκα και δεν μεταμορφωνομαι πια σε διαβολο την ωρα του καυγα ..λυπαμαι και απογοητευομαι...η διαρκεια του καυγα αν και ειναι συντομος σε διαρκεια ειναι εντονος..εχουμε πει ασχημα λογια μεταξυ μας , εχουμε σπρωξει ο ενας τον αλλον και εχει χαστουκισει ο ενας τον αλλον ταυτοχρονα αντιδικα...ανωριμοτητα στο μεγαλειο του...στα φυσιολογικα μας ειμαστε τρελλα ερωτευμενοι..παθιασμενοι ο ενας για τον αλλον..περναμε ωραια, γελαμε, μιλαμε και για μας, αλλα μολις παει να ανοιχτει συζητηση γιατι γινονται ολα αυτα κατεβαζουμε τα κεφαλια και οι δυο..γιατι απλα δεν ξερουμε τι να πουμε..δεν ξερω λεει ο ενας...δεν ξερω λεει ο αλλος..πολλα νευρα...τωρα εκδηλωτικα μονο απο τη μερια του..εγω κουραστηκα..δεν δινω συνεχεια..το μονο καλο ειναι οτι δεν γινεται μπροστα στα παιδια..ποτε..αυτα τα λατρευουμε..τα βλεπουμε και μαλιστα λεμε οενας στον αλλον τα καλα στοιχεια που εχει το καθε ξεχωριστα απο τον καθενα μας και χαιρομαστε...και θαυμαζομαστε κιολας!..και μετα απο λιγο καιρο φτου και απο την αρχη...συγνωμες ...κλαματα..αγκαλιες...κ.λ.π.Ζηλειες...ζηλεια αρκετη θα ελεγα..απο την μερια μου την κοντρολαρω πλεον ..απο κεινον ποτε την ελεγχει και ποτε οχι, δεν μιλαει, θυμωνει..τσατιζεται..
Την προπροηγομενη εβδομαδα με περνει τηλ. ντυσου κοριτσι μου παμε για ποτο..υπεροχα..στο τελος μειναμε στην πραλια μεχρι το πρωι..ετσι βγαινουμε σχεδον παντα ..απο παντα..εκεινος μου κλεινει ραντεβου τηλ. ή οταν ειμαστε σπιτι πρωτα ντυνεται εκεινος..δεν με βλεπει να ετοιμαζομαι και με περιμενει στο αυτοκινητο..παντα με καλη διαθεση και κοπλιμεντα..
Μετα απο 3 μερες απο την τελευταια μας εξοδο. ειδα την εκφραση του προσωπου του τσατισμενη..τι εχεις...δε μιλαει ..περναει ωρα ..ηρεμει..δεν με ενοχλει..αναβω ενα τσιγαρο..γαμω την πουτανα μου με τα τσιγαρα σου....δεν πας καλα του λεω..και συνεχισε να βριζει και εφυγε..για καμια ωρα..γυρισε και φτου απο την αρχη..οχι..περιμενα να κοιμηθουν τα παιδια πηρα το μαξιλαρακι μου πρωτη φορα και με κοιτουσε και πηγα στο αλλο δωματιο..να που χρειαζονται 4 κρεββατοκαμαρες ..για τετοιες στιγμες...δεν μιλουσαμε για μια εβδομαδα..ερχεται παλι η παρασκευη θα ρθεις να βγουμε..νομιζοντας εγω να μιλησουμε..δεχτηκα..3 ωρες εξω η απολυτη σιωπη..και τα προσωπα μας ανεκφραστα..ξανα στην αλλη κρεββατοκαμαρα εγω..δεν ειπε τιποτα..μεχρι και σημερα ετσι εχουν τα πραγματα..
Ειμαι

Εκεινος σε ολα τα υπολοιπα τα του σπιτιου οικογενειακα και κοινωνικα αψογος και ζηλευτος απο αλλους...με μενα εχει τι...του τελειωσε...δεν ξερει και αυτος τιι φταιει
Νιωθω οτι τρεχουμε γυρω απο εναν κυκλο με ασχημες σταδιακες στασεις..δεν τις θελω..θελω να τρεχω στην ευθεια ..να σπασει ο κυκλος..ή τελειωσε

Balanti

# 2 στις 5/8/2011
author
Γυναίκα gay / 63 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 155
Σεξ - σεξ - σεξ και ξανα σεξ ………
Μπας χαλαρώσετε λιγάκι
:> :>
ηττπ://ωωω.υουτυβε.ψομ/ωατψη?β=τρμζ_ωλ_δωυ

inioxos52

# 3 στις 6/8/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Βρε κοπελλα μου, ειστε μαζυ απο πιτσιρικια. Και τοσο που καταφερατε ναστε μαζυ και αγαπημενοι, ειναι κυριολεκτικα κατορθωμα στις μερες που ζουμε.

Δεν υπονοω πως η ιστορια σας εληξε, ουτε θα σε προτρεψω να το ψαξεις λιγο το θεμα. Ειναι νωρις ακομη. Αλλωστε, πως θα μπορουσα να ισχυριστω συμφωνα με οσα λες πως ηρθε το τελος? Μπορω ομως στα σιγουρα να πω, πως η ρουτινα σας εχει παρει λιγο απο κατω.

Οι καυγαδες σας, ειναι οι βαλβιδες ασφαλειας σας ωστε να επακολουθουν οι "σβηστηρες", και ετσι να φρεσκαρεται η σχεση. Υπομονη λοιπον, αλλα και τα ματια σου ανοιχτα.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 4 στις 6/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Είναι η ρουτίνα που σας έχει οδηγήσει εκεί πιστεύω...λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας,λίγο το γεγονός ότι όλα είναι τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα...
Υπάρχει τρόπος να μπορέσετε να φύγετε για κανα τετραήμερο οι δυο σας χωρίς τα παιδιά?Να αναθερμάνετε την σχέση σας?Να βρείτε ο ένας τον άλλον?

somebody961

# 5 στις 7/8/2011
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Παραείστε ήρεμοι για να το αντέξετε.

Για κάποιο λόγο το θεωρώ υγιές όλο αυτό.

Αν όλα κυλούσαν πάντα ομαλά και προβλέψιμα ή,
έτσι μοιάζανε να είναι,
τότε θα ανησυχούσα περισσότερο..

Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι (ή μη βολεμένοι σε παγιωμένες καταστάσεις/απόψεις/πρότυπα)
έχουν μέσα τους πολλά διαφορετικά 'πρόσωπα' και τάσεις.

Χρειάζονται την ηρεμία τους, μα χρειάζονται και το "κάτι να γίνεται" να τους ξυπνάει.
Χρειάζονται την ήσυχη και ήρεμη παραλία για το πρώτο,
και χρειάζονται και το μαγαζί όπου γίνεται το σώσε.. και του έχουν δώσει και ένα όνομα. Διασκέδαση το λένε. Δια και σκέδαση! Δλδ, να βγάζουν την 'φασαριόζικη' πλευρά του εαυτού τους, να την σκεδάζουν στο χώρο!
(πίσω από τις λέξεις δεν κρύβεται ο ...αλέξης αλλά η αλήθεια! )

Εάν λοιπόν η ζωή κυλάει πάντοτε ήρεμα και χαλαρά,
και τα αίματα δε 'βράζουν' πότε πότε,
οδηγείστε στη βαρεμάρα και ζείτε μια ζωή βαθιά ηλικιωμένων!
Και εσύ ακόμα εδώ που γράφεις το αποδεικνύεις περίτρανα!

Για ομολόγησε: Δε σε κρατάει ζωντανή αυτή η ανησυχία ότι κάτι μπορεί να μη πηγαίνει καλά;

Ξέρεις ε,
για αυτό οι άντρες σε μεγάλο ποσοστό οδηγούνται να ξεσπάνε σε πράγματα που θεωρούνται αντρικά όπως π.χ. το ποδόσφαιρο, η γρήγορη οδήγηση (τά ριξα σήμερα στο δρόμο, έβρισα και πέταξα μπουκάλια στο διαιτητή κλπ κλπ).
Γιατί το κάνουν; Επειδή θέλουν να νιώσουν ζωντανοί, να βγάλουν την ενέργεια που έχουν μέσα τους! (άλλο αν στην οδήγηση το θεωρώ τραγικό λάθος..)

Και οι γυναίκες πώς την εκτονώνουν;
Με το να βάζουν θέματα ή να συζητάνε με τις φίλες τους,
ότι κάτι μπορεί να μη πάει καλά με το γάμο/σχέση τους!

Εχετε λοιπόν τη τύχη, αυτές τις 'εκτονώσεις' ενέργειας να τις "βγάζετε" ο ένας στον άλλον!

Η και αλλιώς: Εχετε ξεπεράσει το σκόπελο της υποκρισίας, ότι τάχαμου είσαστε ένα ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι,
και μέσα σας να 'βράζετε' επειδή ο ψεύτικος καθωσπρεπισμός
δε θα σας επέτρεπε τα μικρά και ασήμαντα να τα 'πετάξετε στα μούτρα ο ένας στον άλλον". Και αυτό, θα ήταν ΟΝΤΩΣ δυστυχία..

(Απο)Δεχτείτε λοιπόν ότι είσαστε αληθινοί.

Και τέλος, αν υπήρχε όντως 'θέμα' μεταξύ σας,
μετά τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ με σοβαρούς λόγους καυγάδες, δε θα θέλατε με τίποτα να βλέπετε καν ο ένας τον άλλον,
και όχι να βρισκόσαστε με αγκαλίτσες φιλιά και ερωτικά..

Συζήτησε λοιπόν με το σύζυγο όλα αυτά,
και, εάν δε συμφωνήσει
ρίξτου κανα ..μπινελίκι να ρθείτε στα ίσια σας!
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

mathilda

# 6 στις 7/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω πιστευω οτι ειστε τοσα πολλα χρονια μαζι αλλα δυστυχως εχετε μαθει να αγνοειτε ο ενας τα συναισθηματα του αλλου.
Εκφραζει ο καθενας το θυμο του, αδιαφορωντας για τον αντικτυπο που εχει στην ηρεμια του αλλου. Και ξερεις γιατι γινεται αυτο;
Γιατι οπως λες, μετα τα ξαναβρισκετε και κανετε γλυκες.

Δεν εχετε υποστει ο καθενας τις συνεπειες των λογων σας. Απλα κανετε σεξ, βγαινετε εξω και περνατε καλα και ολα τα προηγουμενα σβηνουν.

Ελα ομως που για εσενα αυτο πλεον δεν ειναι αρκετο... Οσο καλο και να ειναι το σεξακι, σου εχει μεινει η πικρη γευση της απογοητευσης απο τα λογια του.
Και σιγα σιγα, σου ερχονται ολα τα προηγουμενα, δεν ειναι μονο η συγκεκριμενη φαση που σε πληγωνει αλλα τωρα θυμασαι ΟΛΑ οσα σου εχει πει κατα καιρους.
Θα προτεινα, μια και απο οτι φαινεται εισαι αυτη που εχει απηυδησει απο το σκηνικο, την επομενη φορα που θα σου επιτεθει λεκτικα, να του πεις οτι τα λογια του σε πληγωνουν. Οτι παρολο που μπορει να εχει νευρα, δεν μπορει να σε πληγωνει ετσι.
Και εσυ αντιστοιχα, οταν θυμωνεις μαζι του, πριν να ανοιξεις το στομα σου να σκεφτεις τι αντικτυπο θα εχουν τα λογια σου στα συναισθηματα του.
Παιδια, ολοι εχουμε νευρα για το οτιδηποτε, δεν ειναι ομως σακος του μποξ ο συντροφος μας για να εκτονωνομαστε επανω του!

Συζητηστε το και στην αναγκη, επισκεφτειτε εναν συμβουλο σχεσεων για να το ψαξετε περισσοτερο.

# 7 στις 14/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ξερω οτι θα ακουστει καπως...

μα μετα τοσα χρονια (και ΑΝ ΟΝΤΩΣ δεν υπαρχει υποβαθρο-οικονομικο.σεξουαλικο )
πολλα ζευγαρια θα ζηλευαν την θεση σας.

Δυστηχως ενα σωρρο απο μηχανισμους (βιολογικους,κοινωνικους,περιβαλοντικους )οδηγουν τις περισσοτερες σχεσεις σε μια σειρα καταστασεων,
το τρελλο ειναι οτι καποια αλλη κυρια Οντως θα ηθελε να ειχε οτι περιεγραψες με τιμημα ακομη και τους καυγαδες,
και ευχαριστως θα αλλαζε την γαληνια,τυπικη,ανουσια,βαρετη καθημερινοτητα της.

Βεβαια στην φαση των συζητησεων σας,θα πρεπει να του μιλησεις και για την αμυνα σας (ως ζευγαρι ) για την περιοδο της κλιμακτηριου (αρχιζει 2-3 χρονια πριν την εμυνοπαυση ) οπου εκει θα πρεπει να σας βρει οχυρωμενους...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.