Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η ξαδέλφη...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

silona

# 1 στις 7/8/2011
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βριλήσσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Η ξαδέλφη...

Καλησπέρα σε όλους,
Εϊμαι νέο μέλος που τυχαία έπεσα στο σάιτ και η ποιότητα των συζητήσεων και των μελών μου κίνησε το ενδιαφέρον και σκέφτηκα να ζητήσω κι εγώ την άποψή σας για κάτι που με απασχολεί αυτές τις ημέρες.
Έχω μία ξαδέλφη η οποία από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά με ζήλευε πολύ κ με θεωρούσε κατώτερή της προκειμένου να νιώθει αυτή σπουδαία. Από πολύ μικρή είχε την τάση να ανακατεύει τα πράγματα κ κατά καιρούς έχει βάλει στο στόχαστρο όλα τα μέλη της οικογένειας, τόσο του πατέρα, όσο κ της μητέρας της. Κάθε 2-3 χρόνια της φταίει για διάφορους λόγους κάποιο μέλος της οικογένειας κ τους κάνει όλους άνω-κάτω. Οι γονείς της, της έχουν μεγάλη αδυναμία κ την έχουν κακομάθει με αποτέλεσμα να κάνουν ότι θέλει αυτή.
Πριν από 3 χρόνια παντρεύτηκα κι αυτή λόγω ζήλιας προφανώς, επειδή δεν είχε κάνει μεγάλο γάμο αλλά πολιτικό γιατί έμεινε έγκυος, ανακάτεψε όλη την οικογένεια, έβαλε τους γονείς μας να τσακωθούν κ τελικά δεν ήρθαν στο γάμο μου κ ούτε άφησε την αδελφή της να έρθει (η οποία είναι ένα άγιο πλάσμα κ δεν έχει καμία σχέση μαζί της). Να σημειώσω ότι η ξαδέλφη μου 3 μήνες πριν το γάμο μου είχε γεννήσει κ εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη της την έπαιρνα τηλέφωνα κ όταν γέννησε τόσο εγώ, όσο κ οι γονείς μου χαρήκαμε πολύ κ φυσικά κάναμε ένα σωρό δώρα στο παιδί της.
Πριν από 2 χρόνια εγώ ήμουν έγκυος κ μετά από πολλές δυσκολίες κ επιπλοκές γέννησα ένα υγιέστατο μωρό. Φυσικά κανείς (εκτός από την αδελφή της) δεν με πήρε ούτε να ρωτήσουν αν είμαι καλά όσο είχα τα προβλήματα ούτε να μου ευχηθεί αφού γέννησα. Σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι κ πολυ πρόσφατα, μάθαινα από γνωστούς ότι με έβριζε πολύ κ μιλούσε για μένα με τα χειρότερα λόγια. Ότι βιάστηκα να παντρευτώ για να προλάβω, ότι της έκλεψα τις ιδέες για το γάμο και την εκκλησία κ διάφορα τέτοια.
Όλο αυτό τον καιρό δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή, εκτός από μία φορά που βρεθήκαμε τυχαία κ αφού έφυγε τρέχοντας όταν με είδε, μετά με πλησίασε την ώρα που έφευγα κ με χαιρέτησε από μακριά. Φυσικά ανταπέδωσα τυπικά το χαιρετισμό.
Οι γονείς μου τους τελευταίους μήνες έχουν αποκαταστήσει κάποιες σχέσεις με τους δικούς της κ πριν λίγες μέρες μετά από όλα αυτά, μου στέλνει κ εμένα πρόσκληση για το γάμο κ τη βάπτιση του παιδιου της που θυμήθηκε να κάνει μετά από 3 χρόνια, προφανώς μετά από πιέσεις των γονιών της.
Το δίλημμά μου είναι μεγάλο. Να πάω κ να δώσω μια ευκαιρία για χάρη των γονιών μου κ της οικογένειας που το θέλουν ή να κάνω αυτό που πραγματικά νιώθω; Κ αυτό που νιώθω είναι μεγάλη απέχθεια για την κακία και τη ζήλια, το φθόνο και το μίσος που έχω εισπράξει τα τελευταία χρόνια.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

redpassion69

# 2 στις 7/8/2011
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016

Η ξαδέλφη...

Να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι .....

Τους φίλους τους διαλέγουμε ,τους συγγενείς όχι .....

αλλά αν θέλουμε τους ανεχόμαστε και τους δύο ....
Με εκτίμηση
redpassion69

Ran_Tan_Plan

# 3 στις 7/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Ο "μεγαλος γαμος" ειναι ο θρησκευτικος και ο μικρος ειναι ο πολιτικος?

Μαλιστα...
Τωρα γιατι σε καλεσε στο μεγαλο γαμο θελει να εισαι σοφη για να το καταλαβεις?
Για να σου μπει στο ματι.

Να δεις που σιγουρα σου εχει κανει και μαγια!
Αμα βουλωνει ξαφνικα και χωρις αιτια η αποχετευση, αμα καις τη φασολαδα, αμα ζαλιζεσαι οταν τιναζεις τα χαλακια, αμα ο αντρας σου δεν μπορει να πιασει ουτε ενα στοιχημα ή ενα Προπο το εξαμηνο να θεωρεις σιγουρα τα μαγια!

Ρε κατι εγνοιες που εχει ο κοσμος.....

"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

trellokoritso

# 4 στις 7/8/2011
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 218

Παράθεση:
Από το μέλος redpassion69 - 07/08/11 03:45
... τους φιλους τους διαλεγουμε .τους συγγενεις οχι ...

Παράθεση:
[font=StencilγΕπιλεγουμε ομως την οποια επαφη κ σχεση θα εχουμε μαζι τους!![/font]

october

# 5 στις 7/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 269
μπορεις να κρατας απλως τα τυπικα δηλαδη γαμους βαπτισια κλπ τιποτα αλλο
και μην παραμυθιαζεσαι οταν θα σου κανει γλυκες

Lora9

# 6 στις 8/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το καλό είναι με τους συγγενείς ότι ξέρεις τους εχθρούς σου.
Αν θες να κρατήσεις το τυπικό, πήγαινε, και μέχρι εκεί, μην ασχολείσαι μαζί της.
Να ξέρεις ότι τέτοια άτομα δεν αλλάζουν...
καλό πλέον δεν θα πει για σένα, και αν τις αρέσει να κατακρίνει έτσι χωρίς λόγο, σόρρυ, αλλά είναι "κατίνα".

trellokoritso

# 7 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 218

Παράθεση:
Originally posted by trellokoritso

Παράθεση:
Από το μέλος redpassion69 - 07/08/11 03:45
... τους φιλους τους διαλεγουμε .τους συγγενεις οχι ...

Παράθεση:
[font=StencilγΕπιλεγουμε ομως την οποια επαφη κ σχεση θα εχουμε μαζι τους!![/font]

...αχ αυτες οι ξαδερφες...

sunnyeyes-

# 8 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
...
Ρε κατι εγνοιες που εχει ο κοσμος.....

Γυναικειες εγνοιες

Εμ τι νομιζετε οτι κανουμε στο σπιτι και στη δουλεια τις ωρες που τακτοποιουμε τους φακελους ή την ωρα που μαγειρευουμε? Προσπαθουμε να ανακαλυψουμε για δεν ονομασαν την Αμερικη, Βεσπουκία.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

silona

# 9 στις 7/8/2011
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βριλήσσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
october, trellokoritso κ redpassion69
σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες κ ειλικρινείς απαντήσεις. Η γνώμη τρίτων ατόμων είναι μερκές φορές πάρα πολύ χρήσιμη γιατί μέσα απο τα μάτια τους βρίσκεις την αντικειμενικότητα που σου λείπει. Κ πάλι ευχαριστώ.
Αγαπητή ή αγαπητέ Ran_Tan_Plan (δεν γνωρίζω και συγχωρέστε με)
1ον Για να σας λυθεί η απορία, για το τι εννοώ με την έκφραση μεγάλος κ μικρός γάμος, αναφέρομαι στον αριθμό των προσκεκλημένων που στη μία περίπτωση είναι μεγάλος κ στην άλλη μικρός. Ως συνώνυμες λέξεις, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ανοικτός ή κλειστός αντίστοιχα. Στη δική μου περίπτωση, ο μεγάλος ή ανοικτός γάμος ήταν πολιτικός. Αυτό για το θιγμένο σας ιδεολογικό υπόβαθρο.
και 2ον Για μένα έγνοια, κ πολύ μεγάλη μάλιστα, είναι οι ΣΧΕΣΕΙΣ με τους φίλους κ την οικογένειά μου, δηλαδή τους ανθρώπους που αγαπώ κ υπολογίζω. Γιατί μεγαλώνω παιδιά κ θέλω να ανατραφούν με αγάπη, ειλικρίνεια κ ομόνοια. Χωρίς καβγάδες κ εντάσεις. Τονίζω το ΣΧΕΣΕΙΣ γιατί αν δεν απατώμαι, το παρόν φόρουμ έχει ως αντικείμενο τις σχέσεις. Προφανώς όμως κ εσείς δεν έχετε πολλές έγνοιες αφού ασχολείστε με τις δικές μου.
Ελπίζω να σας έλυσα τις απορίες. Πάω να βγάλω τη φασολάδα από τη φωτιά να μην καεί και χυλώσει. Ξέρετε, την προτιμώ κ λίγο άβραστη παρότι προκαλεί αέρια, τα οποία ωστόσο μερικές φορές είναι εξαιρετικά χρήσιμα καθώς μπορούν να εκτοξευθούν προς διάφορες κατευθύνσεις...

KOLORS

# 10 στις 8/8/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Απαντήσεις: 2.737

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Προσπαθουμε να ανακαλυψουμε για δεν ονομασαν την Αμερικη, Βεσπουκία.

γιατι το Βεσπουκια δεν κανει καλη ριμα στα τραγουδια και γιατι παραπεμπει στη βεσπα και θα γκρινιαζαν οι ιταλοι οτι τους κλεψαν την πατεντα..

εχεις ακουσει ιταλο να γκρινιαζει??

ESPERANTZA

# 11 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
Αγαπητή Silona.
Σε κάθε σόϊ υπάρχει τουλάχιστον ένας που δημιουργεί "θέματα". Παντού και πάντα.
Όμως η ζωή συνεχίζεται. Και συμφωνώ μαζί σου πως για εμας που μεγαλώνουμε παιδιά οι αποφάσεις μας οφείλουν να είναι προσεγμένες.
Λοιπόν, όσο "κατίνα" και να είναι η ξαδέρφη σου, δεν αναιρεί το γεγονός πως τα παιδιά σας θα είναι ξαδέρφια που θα συναντιούνται στις οικογενειακές συγκεντρώσεις, και μάλιστα τα δικά σου παιδιά θα σε κοιτάζουν στα μάτια κοπιάροντας τον τρόπο που θα αντιμετωπίζεις κάθε φορά τις καταστάσεις.
Αν σε δουν ψυχρή, θα γίνουν κι εκείνα 5 φορές ψυχρότερα στις σχέσεις με τους συγγενείς. Αν σε δουν τυπική αλλά πρόσχαρη και ευγενική, θα μάθουν ομοίως να δίνουν χρόνο στις σχέσεις τους μέσω της ευγένειας.
Άλλωστε, στα χρόνια που θα έρθουν θα δεις πολλές αλλαγές στις συμπεριφορές του σογιού. Μπορεί τα παιδιά της ξαδέρφης σου να γίνουν υπέροχοι άνθρωποι μεγαλώνοντας τόσο που να θελήσεις πρώτη εσύ τη συναναστροφή των παιδιών σου στο μέλλον μαζί τους.
Να είσαι εσύ σταθερή, αληθινή και σε όποιον αρέσεις.
Ποτέ μην ακολουθήσεις το παράδειγμα της ξαδέρφης σου (εφόσον δε σε εκφράζει)

Μην αφήσεις να έχει αντίκτυπο στη δική σου οικογένεια το άν σε ζηλεύει ή όχι.
Δεν έχει σημασία. Γίνε σωστό παράδειγμα, να έχει να ζηλεύει. Που ξέρεις; Ίσως ακολουθώντας σε να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
Φιλικά

Α! Σου έχω και νέα. Αυτό το καλοκαίρι μάλλον έχουμε ΟΛΟΙ τα ... θέματά μας, αλλά πάντα υπάρχει διάθεση αν μπορεσει να βοηθήσει κάποιον η άποψή μας, να την πούμε. Με όποιες λέξεις και άν στολίσουμε τα λόγια μας, είναι απο ενδιαφέρον και αυτό πρέπει να αρκεί...

Ran_Tan_Plan

# 12 στις 8/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by silona
Πάω να βγάλω τη φασολάδα από τη φωτιά να μην καεί και χυλώσει. Ξέρετε, την προτιμώ κ λίγο άβραστη παρότι προκαλεί αέρια, τα οποία ωστόσο μερικές φορές είναι εξαιρετικά χρήσιμα καθώς μπορούν να εκτοξευθούν προς διάφορες κατευθύνσεις...

Ο καθε ενας κανει αυτο που ξερει καλυτερα.....

...εσυ μαλλον εχεις ειδικοτητα στη φασολαδα .

Να προσεχεις μονο με τα αερια.... να εχεις ανοιχτα παραθυρα μην σε βρουμε τεζα απο τις αναθυμιασεις και χασουμε τετοιο κελεπουρι.

Δεν μας προκυπτουν τακτικα τετοια περιστατικα.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

sunnyeyes-

# 13 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by KOLORS

Παράθεση:
Προσπαθουμε να ανακαλυψουμε για δεν ονομασαν την Αμερικη, Βεσπουκία.

γιατι το Βεσπουκια δεν κανει καλη ριμα στα τραγουδια και γιατι παραπεμπει στη βεσπα και θα γκρινιαζαν οι ιταλοι οτι τους κλεψαν την πατεντα..

εχεις ακουσει ιταλο να γκρινιαζει??

Πρηχτρες ε?
να μου λειπουν.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

sunnyeyes-

# 14 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
...
Α! Σου έχω και νέα. Αυτό το καλοκαίρι μάλλον έχουμε ΟΛΟΙ τα ... θέματά μας, αλλά πάντα υπάρχει διάθεση αν μπορεσει να βοηθήσει κάποιον η άποψή μας, να την πούμε. Με όποιες λέξεις και άν στολίσουμε τα λόγια μας, είναι απο ενδιαφέρον και αυτό πρέπει να αρκεί...

Αντε να ρθει το 2012 να τελειωνουμε με αυτη τη ζωη πια

ESPERANTZA

# 15 στις 8/8/2011
author

Παράθεση:

Παράθεση:
...

Γιατί βρε Sunny, η ζωή είναι ωωωρααααιιιιιιααααα!
Έχει και φεγγαράκι, και λουλουδάκια, άρχισαν και τα μελτέμια... ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

sunnyeyes-

# 16 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
...

Οι πεταλουδες βγηκανε ή ακομη?

Οταν βγουν οι πεταλουδες να με ξυπνησετε εμενα. Στα ζουζουνισματα

ESPERANTZA

# 17 στις 8/8/2011
author

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
...

Μόνο τζιτζίκια έχουμε τώρα, βολέψου...

sunnyeyes-

# 18 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
...

Μόνο τζιτζίκια έχουμε τώρα, βολέψου...

Χαχαχα ζευγαρωνουν και αυτα..! Μου ειπε ενας φιλος μου οτι ειναι κουφα. Τι στο καλο χτυπιουνται και τζι τζιριζουν ολη μερα αφου δεν ακουνε?

methismeno_troufaki

# 19 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:

Χαχαχα ζευγαρωνουν και αυτα..! Μου ειπε ενας φιλος μου οτι ειναι κουφα. Τι στο καλο χτυπιουνται και τζι τζιριζουν ολη μερα αφου δεν ακουνε?

Όντως κουφά είναι. Αλλά δεν νομίζω ότι κάνουν αυτόν τον ήχο για να ζευγαρώσουν. Κάτι γίνεται με μια μεμβράνη που έχουν και όταν κουνιέται ακούγεται αυτό.
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

sunnyeyes-

# 20 στις 8/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Ναι αλλά ο Θεος πολλα λαθη εχει κανει και δεν θα τα παμε καλα.

Αφου δεν ακουνε γιατι λαλανε?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.