Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
κολλημα γαμου η οχι?
γεια σας, ειμαι η ελενη και ειμαι καινουργια στο forum.ελαβα το θαρρος να σας στειλω για να σας πω και εγω το προβλημα μου.ειμαι ερωτευμενη εδω και χρονια με ενα αγορι που ειναι και αυτο ερωτευμενο μαζι μου.ειμαστε σε διαφορετικες σχεσεις αλλα παντα μιλαμε και λεμε ποσο αγαπιομαστε και ποσο θα θελαμε να ειμαστε μαζι.ομως δε ξερω αν μπορουμε να ειμαστε μαζι.ειμαστε δευτερα η τριτα ξαδερφια εξ αγχιστειας.αυτο μας δινει τη δυνατοτητα να ειμαστε μαζι η οχι?αν ειναι αδυνατον και εμεις παρουμε την αποφαση να ειμαστε μαζι,θα υπαρχει καποιο προβλημα με τα παιδια μας?
# 2
στις 10/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by elenitca_1990
γεια σας, ειμαι η ελενη και ειμαι καινουργια στο forum.ελαβα το θαρρος να σας στειλω για να σας πω και εγω το προβλημα μου.ειμαι ερωτευμενη εδω και χρονια με ενα αγορι που ειναι και αυτο ερωτευμενο μαζι μου.ειμαστε σε διαφορετικες σχεσεις αλλα παντα μιλαμε και λεμε ποσο αγαπιομαστε και ποσο θα θελαμε να ειμαστε μαζι.ομως δε ξερω αν μπορουμε να ειμαστε μαζι.ειμαστε δευτερα η τριτα ξαδερφια εξ αγχιστειας.αυτο μας δινει τη δυνατοτητα να ειμαστε μαζι η οχι?αν ειναι αδυνατον και εμεις παρουμε την αποφαση να ειμαστε μαζι,θα υπαρχει καποιο προβλημα με τα παιδια μας?
...δλδ να καταλαβω... το θεμα με τις διαφορετικές σχεσεις το ξεπεράσατε και πατε να λυσετε την αγχιστεία!!
....βρειτε κι αν ειστε 2α 3α η 4α και επανερχεσαι με νεο ερωτημα...
mathilda
# 3
στις 10/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γινεται να εχεις συγγενεια εξ αγχιστειας με καποιον και να ανησυχεις αν θα κανεις παιδια με προβλημα;;;
Συγγενεια εξ αγχιστειας δημιουργειται με το γαμο δυο ατομων. Δηλαδη αν η αδερφη σου παντρευτει καποιον, με τον αντρα της και τους συγγενεις του εισαι συγγενης εξ αγχιστειας.
Κωλυμα γαμου υπαρχει οταν εχεις συγγενεια εξ αιματος εως 5ου βαθμού συγγενείας και πέρα. Δηλαδή, δεύτερα εξαδέλφια, 6ου βαθμού συγγενείς, μπορουν να παντρευτουν.
Επισης υπαρχει κωλυμα οταν εχεις συγγενεια εξ αγχιστειας σε ευθεια γραμμη και εως 3ου βαθμου πλαγια, δλδ δεν μπορεις να παντρευτεις τα παιδια του πρωην αντρα σου πχ, η τον πατερα του πρωην αντρα σου (ευθεια γραμμη) η τον θειο του πρωην αντρα σου.
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 7.888
'Aρεσαν+: 0%
Για τον θειο του πρωην αντρα της δεν την ενδιαφερει επειδη παιρνει συνταξη απο το ΤΕΒΕ.
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.
στα social media