Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΔΙΛΗΜΜΑ

Σελίδα : 1

chris8169

# 1 στις 18/8/2011
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Διλημμα

Είμαι μια γυναίκα42 χρ. παντρεμένη με 2 παιδιά και ένα σύζυγο που με αγαπαει και φροντίζει τα παιδιά μας.Ομως κατά την διάρκεια του γάμου μου συναντήθηκα με έναν άνδρα πού παλαιότερα είχα μια δυνατή πλατωνική σχέση.Αυτό ήταν!Κάναμε σχέση (ήταν και αυτός παντρεμένος με 2 παιδιά).Η σχέση κράτησε περίπου
6 χρόνια μέχρι που αυτός χώρισε(χωρισμός με κοινή απόφαση με την γυναίκα του).Στη συνέχεια με πίεζε να χωρίσω όμως δεν τα κατάφερα γιατί ο άνδρας με αγαπούσε και ήταν και το παιδί στη μέση.Ετσι αποφάσισα να διακόψω την εξωσυζυγική μου σχέση.Πέρασαν περίπου 3.5 χρόνια, (στο μεταξύ έκανα άλλο ένα παιδάκι) όπου συναντηθήκαμε πάλι σε ένα κοινό επαγγελματικό χώρο.Δεθήκαμε πάλι και δημιούργησα σχέση μαζί του σε σημείο που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν.Σκέφτομαι να χωρίσω αλλά βλέπω τον άνδρα μου να λιώνει μέρα με τη μέρα.Δεν είναι υποκριτικό να είμαι σε ένα γάμο με έναν άνδρα που δεν είμαι ερωτευμένη? Μήπως πρεπει να παραμείνω σε έναν γάμο όπως έκαναν παλιά οι γυναίκες για να μην καταστρέψουν τα παιδιά τους?
Βοηθήστε με σας παρακαλώ!

sunnyeyes-

# 2 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Οντως διλημμα.

Δεν ξερω τι εκαναν παλια οι γυναικες, υπηρχε και αλλη κοινωνικη δομη και δεν θα σκεφτεσαι με αυτον το τροπο.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις με κανενα απο τους δυο μια ειλικρινη σχεση και με κανεναν απο τους δυο μια ουσιαστικη σχεση. Αυτο ειναι ενα θεμα στη ζωη ενος ανθρωπου γενικα και ειδικα σε ποιο μεγαλες ηλικιες. Να μη μπορει να ειναι με εναν ανθρωπο εξ ολοκληρου. Αυτο ειναι το προβλημα σου προς το παρον. Αν αναζητησεις αυτη τη παραμετρο στη ζωη σου, θα καταλαβεις με ποιον θα μπορεις ουσιαστικα να συνεχισεις.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

KOLORS

# 3 στις 19/8/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737
εγω ειμαι σιγουρος οτι θα φταιει ο αντρας της που σαν καθε αντρας ειναι γουρουνι.
περιμενω ομως την τζιν να ερθει να μου το εξηγησει..

metaldreamer

# 4 στις 19/8/2011
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 1.361
Εγώ πάλι έχω άλλη απορία...

Τρία παιδιά (το ένα μωρό), δουλειά, σύζυγος, νοικοκυριό... πού βρίσκεις το χρόνο και την ενέργεια για γκομενιλίκια;

KOLORS

# 5 στις 19/8/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737

Παράθεση:
Originally posted by metaldreamer

.. πού βρίσκεις το χρόνο και την ενέργεια για γκομενιλίκια;

τυχαια , εκει που ξεσκονιζε, ανοιξε το τριτο συρταρι και βρηκε λιγη κατω απο τις πετσετες θαλασσης..

sunnyeyes-

# 6 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Τρία παιδιά (το ένα μωρό), δουλειά, σύζυγος, νοικοκυριό... πού βρίσκεις το χρόνο και την ενέργεια για γκομενιλίκια;

Aυτη ειναι μια μεγαλη απορια και για εμενα γενικοτερα...

Καποιοι ανθρωποι νομιζω εχουν τοσο καλα οργανωμενο το προγραμμα τους.. δεν εξηγειται διαφορετικα.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

meJoky

# 7 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717

Παράθεση:
Δεν ξερω τι εκαναν παλια οι γυναικες,

φυλάγονταν (γιατί αν τις έπαιρνε μυρωδιά ο κύρης και αφέντης τους, το
ζευγαράκι τα τσιμεντένια δωδεκάποντα και το τριχιά-κολιέ το είχαν σίγουρο)
δε βγαίναν στη γειτονιά να το κάνουν βούκινο την ώρα που απλώναν τη
μπουγάδα

sunnyeyes-

# 8 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by meJoky

Παράθεση:
Δεν ξερω τι εκαναν παλια οι γυναικες,

φυλάγονταν (γιατί αν τις έπαιρνε μυρωδιά ο κύρης και αφέντης τους, το
ζευγαράκι τα τσιμεντένια δωδεκάποντα και το τριχιά-κολιέ το είχαν σίγουρο)
δε βγαίναν στη γειτονιά να το κάνουν βούκινο την ώρα που απλώναν τη
μπουγάδα

Ναι αλλά αυτη που θα απλωνε τη μπουγαδα με περισσιο κεφι θα εκανε μπαμ απο μακρυα...

# 9 στις 19/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αφού δε μπορείς (η μάλλον δε θέλεις) να χωρίσεις τον άνδρα σου συνέχισε έτσι αναγνωρίζοντας το πάθος σου (γιατί περί πάθους μάλλον πρόκειται) ... κάποια στιγμή θα τον ξεπεράσεις (τον εξωσυζυγικό) όμορφα και ομαλά...

inioxos52

# 10 στις 19/8/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
42 χρονων γυναικα, το λιγοτερο το οποιο οφειλεις στον συζυγο, ειναι η ειλικρινεια και η αληθεια, και οχι η ψυχοπονιαρικη απολογια σου για το 10ετες κερατωμα.

Εξηγησου λοιπον μαζυ του, τακτοποιηστε τα των παιδιων διατηρωντας μια ανθρωπινη σχεση για χαρη τους, και πηγαινε να ζησεις τον μεγαλο σου ερωτα.

Αυτην την καθαρη και ντομπρα θεση θαπρεπε ναχεις απο την αρχη ακομη πριν 10 χρονια, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.

Βεβαια τωρα οταν θα σε ρωτησει ο αντρας σου ποσο καιρο κραταει αυτη η ιστορια και του πεις την αληθεια οπως οφειλεις, ολο και θα πεσει και καμμια μπουφλα, η οποια βεβαια και θαναι απολυτα δικαιολογημενη πληρωμη για το μεγαλο σου ψεμμα.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

metaldreamer

# 11 στις 19/8/2011
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 1.361

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Παράθεση:

Aυτη ειναι μια μεγαλη απορια και για εμενα γενικοτερα...

Καποιοι ανθρωποι νομιζω εχουν τοσο καλα οργανωμενο το προγραμμα τους.. δεν εξηγειται διαφορετικα.

Τόσα σεμινάρια "time management" έχω κάνει στη δουλειά και ακόμα δεν έχω δει φως στο τούνελ...

nefeli300

# 12 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Απαντήσεις: 11
Σε αυτή την ζωή δεν είμαστε μόνοι περιτριγυριζόμαστε και από άλλους ανθρώπους. Οκ δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις... Δεν πρέπει να διαλύσεις την οικογένεια σου για μια απερισκεψία. Ότι ζήσατε ζήσατε... Πιστεύω πως τα παιδιά σου δεν φταίνε σε τίποτα... Ειλικρινά ότι χειρότερο είναι μια διαλυμένη οικογένεια... Ο άντρας σου αναφέρεις ότι είναι πολύ καλός... Συνεπώς μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις! Καλύτερα απομακρύνσου από τον φίλο σου και θέσε ως προτεραιότητα τα παιδιά σου!

Racina

# 13 στις 19/8/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760
Θα συμφωνησω με τον Ηνιοχο, ξεκαθαρισε και πηγαινε με αυτον που θελεις.

ας μην μπερδευουμε τη συμπονοια με τον ερωτα. Καλυτερα αν τον αφησεις το συζυγο προστατευοντας την αξιοπρεπεια του (την οποια βεβαια επληξες στο παρελθον) παρα να τον κερατωνεις γιατι οταν το μαθει -αν δεν το εχει ηδη μαθει- θα του κανεις πολλαπλασιο κακο.
Ανθρωπινο ειναι να αγαπας δυνατα και παθιασμενα. Καποιοι το αναζητουν και δεν το βρισκουν ποτε. Αν εισαι σιγουρη για οτι νιωθεις για το μεγαλο σου ερωτα θα βρεις τροπο να τα χειριστεις ολα και να βρεθεις μαζι του ελευθερα πλεον.
Αλλα εισαι σιγουρη? Γιατι εγω οταν ειμαι σιγουρη δεν ρωταω... πραττω.. ρωταω οταν δεν ξερω τι θελω γιατι καμια απο τις επιλογες που εχω δεν με καλυπτει και απλως εχω θεμα με τον εαυτο μου μεσα μου και δεν μπορω να αποφασισω
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 14 στις 19/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...αν ενα απο τα παιδια σου ειναι κορη....οταν μεγαλωσει θα ηθελες να κανει αυτο που κανεις τωρα εσυ??? τι συμβουλες θα τις εδινες τοτε??? αμ τον φουκαρα τον συζυγο που σιγολιωνει, ποιος να τον σκεφτει εεεεεε??? τραβα μαλ@@κα για δουλεια και εγω θα σε κανω ταρανδο....και μπορει ο δολιος να σε αγαπαει αλλα που να΄ξερε τα σουρτα-φερτα σου...

# 15 στις 20/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το τιμιο και κοινωνικα αποδεκτο φιλη μου,θα ειναι οτι η λογικη λεει.
Οσοι δεν το εχουν βιωσει (Εστω γιατι καταφεραν να ολοκληρωσουν τα απαιτουμενα σταδια της ψυχοσεξουαλικοτητας )
ειναι δυσκολο να καταλαβουν τι περιγραφεις.

Θα ειναι (κατα την γνωμη μου ) μεγαλο λαθος η πραξη της τιμιοτητας γιατι θα κανεις εναν κυκλο που θα ταλαιπωρησει απαντες.
Και στο τελος θα ζησεις με τον καλο σου,θα αρχισεις να νοιωθεις την ρουτινα,να σου λειπουν τα παιδια και αργοτερα να σε ενοχλει αφανταστα η κριτικη τους,και τελος θα χωρισεις με ενα κενο σε πολλα.

Μην μιλησεις και κανε την προσπαθεια να τον ξεχασεις οριστικα με (οσο πονο)οτι αυτο συνεπαγεται.
Θα περασεις δυσκολα,μα αυτο που τωρα φαινεται βουνο θα το ανεβεις και ολα θα πανε καλα.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost