Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
Είναι αυτός ο σωστός σύντροφος για μένα?
Έχω μια σχέση με ένα παιδί εδώ και τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα και σχεδόν αμέσως τα φτιάξαμε.Περνάμε καλά μαζί καθώς γελάμε αρκετά, έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα τους ίδιους φίλους και γενικά ταιριάζουμε πολύ. Η σχέση μας όμως δεν είναι πάντα ρόδινη καθώς έιχαμε κατα καιρούς πολλούς καβγάδες.Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δε μου αρέσει να τσακώνομαι, Πριν απο τον Νίκο ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να με βγάλει έξω από τα ρούχα μου ήταν η μαμά μου.
Ο Νίκος όμως μπορεί να με εκνευρίσει κατευθείαν με αποτέλεσμα όλοι μας οι καβγάδες να ξεκινούν από μια μικρή αφορμή(που συνήθως μετά δε θυμάμαι καν γιατί τσακωθήκαμε) και να καταλήγουν σε άγριες φωνές. Ο Νίκος όταν νευριαζει γίνεται απότομος, με βρίζει και κανα δυο φορές που ετυχε να τσακωθούμε στο αυτοκίνητο με κατέβασε από το αυτοκίνητο.
Μετά τον καυγά συνήθως κρατάει μούτρα και περιμένει από μένα να υποχωρήσω..Όταν κάνει ένα βήμα πίσω και με παίρνει τηλέφωνο, έγω τσιμπάω και νομίζω ότι πάει πέρασε η μπόρα και όλα θα φτιάξουν.Αλλά τότε βρίσκει την ευκαιρία να βγει απο πάνω(άσχετα αν είχε άδικο) μου λέει πως για τους καβγάδες φταίω εγώ και να ζητήσω συγνώμη.Όλοι μου οι φίλοι μου λένε ότι πρέπει να συζητήσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε μπορούμε να συζητήσουμε γιατί δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα αλλά πολλά νεύρα..Να συμπληρώσω εδώ ότι έχει πολύ άγχος με τη δουλειά του.
Επιπλέον σχεδόν πάντα όταν τσακωνόμαστε , για ό,τι θέμα, με κατηγορεί ότι δε έχω όρεξη για σεξ και ότι όλα πρεπει να τα κάνει αυτός.Γεγονός που είναι ψιλοαλήθεια γιατί τον τελευταίο καιρό είχαμε κάτι προβλήματα υγείας που επηρρέασαν πολύ τη σεξουαλική μας ζωή. Επιπλέον εγώ δε τελειώνω εύκολα και ο Νίκος τελείωνει μέσα σε 2 λεπτά..άσε που τον τελευταίο καιρό έχουμε καταργήσει και τα προκαταρτικά.
Τον τελευταίο χρόνο μένουμε μαζί και οι τσακωμοί είχαν αλλατωθεί πολύ, Τον Μάιο μου έκανε πρόταση γάμου και δέχτηκα . αλλά μετά ξανακάναμε έναν μεγάλο καβγά και απο τότε σκέφτομαι συνεχώς μήπως χαραμίζω τη ζωή μου μαζί του? Μήπως αργότερα τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Τώρα μπορεί μόνο να φωνάζει αλλά αν αργότερα με χτυπήσει?Το κακό είναι πως μετά από τρία χρόνια που ζω τέτοιες καταστάσεις δε θυμάμαι καν πως είναι να έχεις μια κανονική σχέση.(δεν είχα άλλη μακροχρόνια πριν). Έχω ξεχάσει τι είναι φυσιολόγικό και τι όχι.Νομίζω ότι θα ήθελα με έναν μαγικό τρόπο να έφευγε ο Νίκος για ένα διαστημα απο τη ζωή μου για να δω τι θέλω πραγματικά, αν θα μου λείψει!Αν με κάποιον άλλον θα ένιωθα καλύτερα.
Το πρόβλημα είναι ότι μένουμε μαζί και είμαστε και οι δύο απο επαρχία οπότε δεν έχουμε κάπου αλλού να μείνουμε όσο καιρό θα κάνουμε το διάλλειμα απο τη σχέση μας.
Δε ξέρω τι να κάνω... Νομίζω πως αν του πω ότι θέλω ένα διαλειμμα θα νομίσει πως θέλω να χωρίσουμε και εκει θα τελειώσουν όλα. Από την άλλη δε νομίζω πως είναι εφικτό να πάει ένας απο τους δυο μας σε ξενοδοχείο μέχρι να ξεκαθαρίσουμε!
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Παράθεση:
Originally posted by annasalata
...Τώρα μπορεί μόνο να φωνάζει αλλά αν αργότερα με χτυπήσει?...
Kαταρχην. Μη μου απαντησεις. Δικια σου ερωτηση αυτη, απαντας σε εσενα.
Σου εχει δειξει τετοια δειγματα? Γιατι αν σου εχει δειξει.. πχ σπρωξιμο ή να εχεις νιωσει απειλη οτι μπορει να σε χτυπησει πανω στα νευρα του. Αν ναι... πρεπει να το δεις πιο σοβαρα.
Αν ξεχασουμε το παραπανω που σου εγραψα, ειναι φυσιολογικο να εχεις τετοιες ανησυχιες. Ολα τα ζευγαρια, οταν πανε να κανουν αυτο το βημα, αναρωτιουντε αν ειναι το σωστο βημα. Ειδικα το διαστημα που το αποφασιζουν, περνανε μια αμφιταλαντευση που ειναι πολυ λογικη! Ο γαμος ειναι ενα μεγαλο βημα.. (βεβαια δεν ειναι και τοσο μεγαλο οσο ηταν παλια

).
Εγω παντα συμφωνω με τα διαλλειματα.. αλλά εγω ειμαι η sunny και δεν συμφωνουν ολοι με αυτο. Καταλαβαινω ομως αυτη σου την αναγκη να αποστασιωποιηθεις για λιγο απο τη καθημερινοτητα σου, για να τα δεις με πιο καθαρο ματι. Ισως αν εκανες ενα ταξιδακι σε μια φιλη σου να ακουγοταν πιο ωμαλα στα αυτια του...
Καλη συνεχεια.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
# 3
στις 19/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Διάλειμμα ενώ πριν 3 μήνες αποφασίσατε να παντρευτείτε είναι λίγο κουλό. Δύσκολη περίπτωση αν είναι οξύθυμος και σε ενοχλεί. Δες τι είναι αυτό που του δημιουργεί το θυμό ... είναι του χαρακτήρα του ? είναι αγχώδης ? περίεργο να γίνεστε μαλλιά κουβάρια "δι ασήμαντον αφορμήν" ... είναι ένας τρόπος εκτόνωσης ? κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχτεί αυτό. Εχω δει ζευγάρια που ο ένας (μάντεψε ποιός) έδινε και μπουνιές στον άλλο και μετά από κάποια χρόνια ηρέμησαν και οι 2 ... αλλά μπορεί και οι καβγάδες να ενταθούν.
Καλύτερα σε στιγμές που είσαστε καλά να τον κουβεντιάσεις και να του εξηγήσεις πόσο πολύ σε ενοχλεί ... επίσης βρες τρόπους να διοχετεύειες την ένταση προτού διογκωθεί. Αν πάλι δε βλέπεις φως φύγε. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
# 4
στις 19/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"""Ο Νίκος όμως μπορεί να με εκνευρίσει κατευθείαν με αποτέλεσμα όλοι μας οι καβγάδες να ξεκινούν από μια μικρή αφορμή(που συνήθως μετά δε θυμάμαι καν γιατί τσακωθήκαμε) και να καταλήγουν σε άγριες φωνές. Ο Νίκος όταν νευριαζει γίνεται απότομος, με βρίζει και κανα δυο φορές που ετυχε να τσακωθούμε στο αυτοκίνητο με κατέβασε από το αυτοκίνητο."""""
ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.....Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ....ΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.......ΣΥΖΗΤΑ!!.

είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσο ξεκάθαρη θέση.....αλλά αυτο με το αυτοκίνητο μου έχει συμβει μια φορά.....κ απο τότε δε θα το ξαναεπιτρέψω.....
πως το επιτρέπεις δυο φορές να σε έχει κατεβάσει απο το αυτοκίνητο?εσύ θα το έκανες σε αυτον???θυμάσαι πως ένιωσες??
φύγε όσο είναι νωρίς....
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Ρε κοπελλια, εισαι 27, και αυτος εκει περιπου αντε 30, και φερεστε σαν ανωριμα 16χρονα.
Μαλλωνετε για λογους που ουτε καν θυμαστε μετα, βριζεστε, σε κατεβαζει απο το αυτοκινητο, η δε ερωτικη σας ζωη ειναι για τ' αναθεμα.
Ο τυπος ειναι κλασσικη περιπτωση ανθρωπου ανικανου να διαχειριστει καταστασεις, οποτε με τις φωνες τα νευρα και τις εγωιστικες συμπεριφορες, επιβαλει τις θεσεις του.
Αλλα και συ δεν εισαι καλυτερη στην διαχειριση καταστασεων, διοτι θαπρεπε ενστικτωδως να καταλαβαινεις πως οταν ο ενας φωναζει, ο αλλος πρεπει να κανει το παπι, για να σβηνει η φωτια. Αρα δεν ξερεις, η μαλλον δεν θελεις να τον χειριστεις καταλληλα, διοτι δεν τοχεις.
Νομιζω οτι κακως ειστε μαζυ, κακως εχετε ακομη σχεση, κακως μενετε μαζυ, και τπτ καλο δεν προμηνυεται για το μελλον της σχεσης σας. Τζαμπα καιει η λαμπα για σας.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 2
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Δε με εχει χτυπήσει ή σπρώξει, απλά σκέφτομαι τα χειρότερα.Όπως και ότι δε είναι δυνατόν να κάνεις παιδια και να τσακώνεσαι έτσι μπροστά τους!
Όσον αφορά τη συζήτηση όποτε πάμε να λύσουμε ένα θέμα ανοίγουμε δέκα άλλα.Ναι εγώ είμαι 27 και αυτός 30. όσο μικροαστικό και αν ακούγεται με αγχώνει να μείνω μόνη μου σε αυτή την ηλικία.
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Παράθεση:
Ναι εγώ είμαι 27 και αυτός 30. όσο μικροαστικό και αν ακούγεται με αγχώνει να μείνω μόνη μου σε αυτή την ηλικία.
Φαντασου δηλ και να εισουν 35 τι θαλεγες.........
Γυναικες.........Σχεση ναναι, κι οτι ναναι.......Παντρεια ναναι, κι οτι ναναι.......Μονη μου μην και μεινω, και με πουν γεροντοκορη.........Αυτος μουκατσε, κουτσος στραβος, παρτον και τελειωνε........
Μην ερθεις ομως μετα και μας λες τα βασανα σου με τον κυριο Νευρικο, που σουκανε και δυο παιδια, γιατι μαυρο φιδι που σεφαγε!!!!
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
# 9
στις 19/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
... εγω πιστευω οτι εχεις εν μερει δικιο...μπορει να εχει νευρα πολλα ο συντροφος σου, να βριζει, να σε εχει κατεβασει απο το αυτοκινητο οπως λες αλλα δεν εχουμε ακουσει και την αλλη πλευρα (του φιλου σου) για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα...αν τυχον εγραφε και αυτος εδω μπορει να μην τον εφταναν 10 σελιδες για να εξιστορησει την δικη σου συμπεριφορα (η μπηξε-η δειξε-που μου τα σπαει συνεχως κλπ)...μηπως εχεις βαλει και εσυ το χερακι σου για να τον φουντωνεις??? ρωταω ΜΗΠΩΣ???...
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Απαντήσεις: 316
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
... εγω πιστευω οτι εχεις εν μερει δικιο...μπορει να εχει νευρα πολλα ο συντροφος σου, να βριζει, να σε εχει κατεβασει απο το αυτοκινητο οπως λες αλλα δεν εχουμε ακουσει και την αλλη πλευρα (του φιλου σου) για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα...αν τυχον εγραφε και αυτος εδω μπορει να μην τον εφταναν 10 σελιδες για να εξιστορησει την δικη σου συμπεριφορα (η μπηξε-η δειξε-που μου τα σπαει συνεχως κλπ)...μηπως εχεις βαλει και εσυ το χερακι σου για να τον φουντωνεις??? ρωταω ΜΗΠΩΣ???...
Για κατσε βρε Τζωρτζ, δηλαδη δικαιολογειται αυτη η συμπεριφορα? να την κατεβασει 2 φορες απο το αυτοκινητο?
Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!!!
# 11
στις 19/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Dragon-Lady
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
Για κατσε βρε Τζωρτζ, δηλαδη δικαιολογειται αυτη η συμπεριφορα? να την κατεβασει 2 φορες απο το αυτοκινητο?
...οχι δεν δικαιολογειται με τιποτα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...απο την αλλη ομως εσενα δεν σε κανει να αναρωτιεσαι που οφειλονται τα τοσα πολλα νευρα του??? αυτη μονιμως ησυχη, αταραχη, ακουνητη, δεν δημιουργει ποτε κανενα προβλημα και αυτος μονιμως στην πριζα....το νομισμα εχει 2 οψεις και εμεις ειδαμε την μια μονο....την αλλη οψη το πιθανοτερο ειναι να μην την διαβασουμε ποτε...ας τον καταδικασουμε λοιπον χωρις καν να απολογηθει...
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 141
ετσι θα παει η ιστορια τσακωμοι που δεν θυμασαι.... οπως λες γιατι ξεκινανε αλλα μεχρι εκει.ειναι πολυ ανουσιο να πονταρουμε αν θα σε χτυπησει η'οχι,αν θα σου φερετε ασχημα η' οχι....εσυ μπορεις να καταλαβεις και μονη σου νομιζω τι ανθρωπος ειναι και ποια ειναι τα ορια του απλα καποιος πρεπει να κανει και λιγο πισω στους καβγαδες...αν δεν μπορεις αλλο μη καθεσαι
αααα...και τα διαλειμματα δεν νομιζω να βοηθανε
# 14
στις 20/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
1)Δεν σε ικανοποιεί στο σεξ
2)Ειναι βίαιος
3)Σε βρίζει
4)Προτιμάς να μείνεις μόνη για να δεις αν σου λείψει
5)Αναρωτιέσαι αν χαραμίζεις τη ζωή σου μαζί του
Μην συμβιβάζεσαι κοριτσάκι μου...ένας γάμος θα πολλαπλασιάσει τα προβλήματα, δεν πρόκειται να λύσει κανένα.
Μην συμβιβάζεσαι..την απάντηση δεν θα στην δώσει κανεις εδώ, την έχεις δώσει την απαντηση στον εαυτό σου από καιρό.Απλά πραγματοποίησε αυτό που νιώθεις...και μην γυρίζεις πίσω.
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
"Κατα τη σαλα και τα επιπλα"
Παλια ινδιανικη παροιμια
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
# 16
στις 20/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλη Αννα,
χωρις να γνωριζεις περιεγραψες τον μεσο ορο των γαμων σημερα.
Αγχος για τα επαγγελματικα και Μεταθεσης αυτου.
Γκρινια για το λιγο σεξ.
Μικρη επιθυμια για σεξ.
Μειωμενα προκαταρκτικα.
Γρηγορη εκσπερματιση.
Και η σκεψη "πως ειναι με αλλον" (μια σκεψη που κυριως οι ανδρες κανουν και πραξη,με ολη την υπολοιπη κατακραυγη).
Αναφερομενος στο τελευταιο να σου πω οτι,
δυστηχως τα δεδομενα της κοινωνιας δεν επιτρεπουν τετοιες δοκιμες,
μα...
και πως με αυτο το "αλλο" θα ειναι καλυτερα γιατι δεν θα υπαρχουν οσα προανεφερες (αν ζησεις ιδια γεγονοτα και με τουτον ,οι διαφορες θα μειωθουν).
Ομως δεν υπαρχει επιστροφη στο εαν υπαρξει βια (εκει φευγεις τρεχοντας).
Και τελος κατσε και σκεψου απλα..ολο αυτο που ζεις(θετικα-αρνητικα) το θες για παντα ?

καλη τυχη
mathilda
# 17
στις 20/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by nikoskant
Φιλη Αννα,
χωρις να γνωριζεις περιεγραψες τον μεσο ορο των γαμων σημερα.
Αγχος για τα επαγγελματικα και Μεταθεσης αυτου.
Γκρινια για το λιγο σεξ.
Μικρη επιθυμια για σεξ.
Μειωμενα προκαταρκτικα.
Γρηγορη εκσπερματιση.
Φιλη Αννα, ακου τον κυριο Νικοκατι, σου μεταφερει την προσωπικη του εμπειρια.
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760
Παράθεση:
Έχω ξεχάσει τι είναι φυσιολόγικό και τι όχι
το μόνο σίγουρο..
αίσθημα αυτοπροστασίας δεν έχεις?
αυτοσεβασμό?
παρατα τον και βρες εναν αντρα που να σε κανει να νιωθεις ομορφα
και μονο που σε βαζει σε τετοιες σκεψεις και διλημματ ενας ανθρωπος ειναι ακαταλληλος.
αυτό που έγραψε ο inioxos
Γυναικες.........Σχεση ναναι, κι οτι ναναι.......Παντρεια ναναι, κι οτι ναναι.......Μονη μου μην και μεινω, και με πουν γεροντοκορη.......
δυστυχώς ισχύει ακόμη σε πολλές περιπτώσεις...
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου
Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.
στα social media