Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ειχα μια αγάπη αχ..... καρδούλα μου!

Σελίδα : 1

katia3

# 1 στις 12/3/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%

Ειχα μια αγάπη αχ... καρδούλα μου!

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ:

Όλοι έχουμε στο βιογραφικό μας έναν έρωτα που έμεινε στα σκαριά, έναν έρωτα που δεν έφτασε πουθενά ή διακόπηκε απότομα. Και μας έμεινε το απωθημένο.
Απωθημένα έχουμε λίγο - πολύ όλοι μας. Τα έχουμε συλλέξει στη διαδρομή μας, με "κόπο"! Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, όμως, είναι το χειρότερο από αυτά. Αν, λοιπόν, έχουμε έναν τέτοιο έρωτα στη ... συλλογή μας θα πρέπει να τον ξεφορτωθούμε, το συντομότερο δυνατό!
Τα πράγματα που δεν ζούμε είναι αυτά που νοσταλγούμε περισσότερο. Κι επειδή έχουμε την άνεση να τα διαμορφώσουμε όπως εμείς θέλουμε, τα ωραιοποιούμε. Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μας παίρνει άλλες διαστάσεις, μυθοποιείται και εξιδανικεύεται. Δεν δοκιμάζεται ποτέ, δεν τίθεται μέσα στο καλούπι της καθημερινότητας, των προβλημάτων, των εντάσεων, δεν δοκιμάζεται κάτω από κανονικές συνθήκες. Διατηρεί όλα του τα χαρακτηριστικά και τη δύναμη κι έτσι, η έντασή του αυξάνεται. Γίνεται απόλυτος και πρότυπος. Μέτρο σύγκρισης για την πραγματικότητα που βιώνουμε. Το υπόδειγμά του είναι τόσο ισχυρό, που ανατρέπει όλη μας τη θεώρηση για τον έρωτα και τη στάση μας απέναντί του. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.
Κι επειδή το κυνήγι αυτό δεν "βγάζει" πουθενά - πως θα ήταν κάτι τέτοιο δυνατόν, άλλωστε - απογοητευόμαστε και στρεφόμαστε ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον ανεκπλήρωτο έρωτά μας. Αυτός, δεν θα μας απογοήτευε ποτέ. Δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Ξεχνάμε όμως το γιατί. Γιατί πολύ απλά, βρίσκεται μέσα στο κεφάλι μας! Ας του δείξουμε, λοιπόν, την έξοδο, το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου, οι έρωτες που ζούμε είναι πάντα καλύτεροι από εκείνους που δεν έχουμε ζήσει!

e-go.gr

wingman

# 2 στις 12/3/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 15

Έχεις δίκιο αλλά...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το κακό είναι ότι πολύ εύκολα καταλήγουμε σε αυτό το σωστό συμπέρασμα μετά από μια λογική θεώρηση και μετά από το πέρασμα κάποιου χρονικού διαστήματος.
Όμως πόσο εύκολα είναι να κάνουμε τα λόγια πράξη; Και πόσο εύκολα καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα ειδικά όταν τα γεγονότα είναι πολύ κοντινά; Είναι τόσο εύκολο να σβήσεις αυτό που αισθάνεσαι ειδικά όταν όπως λες φαντάζει ιδανικό;

# 3 στις 12/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ιδανικοί έρωτες επειδή είναι ανεκπλήρωτοι και δεν δοκιμάστηκαν στην φθορά, στην υποκειμενικότητα, στην καθημερινότητα... Πώπω, πολύ ρομαντικό δεν είναι, να ζείς με μια ιδέα? Με μια δική σου εξιδανικευμένη πραγματικότητα? Ίσως όταν τα πράγματα ζορίζουν να χρειάζεται μια τέτοια πραγματικότητα σα δεκανίκι αλλά και πάλι.. οι απαντήσεις έρχονται απο τις εμπειρίες οπότε.. καλύερα να κάνεις κάτι και να το μετανιώσεις ίσως μετά παρά να το αφήσεις στην σφαίρα της φαντασίας...

# 4 στις 12/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Oλοι εχουμε περασει αυτον τον ερωτα Κατια..
Ο σκοπος ειναι ομως να μην τον εξειδανικευουμε, αλλα να τον εχουμε σαν μια καλη αναμνηση, κατι που περασε στην ζωη μας και μας εδωσε και αυτος κατι.
Η ζωη παει μπροστα.

# 5 στις 12/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Περι εμεις τον κανουμε ρομαντικο γιατι δεν προλαβε να φθαρει, να υποβιβασθει απο την καθημερινοτητα, να μπει στα γραναζια της απομυθοποιησης, του ιδανικου, της φθορας.
Τον βλεπουμε σαν τελειο, ιδανικο.
Υπαρχει ομως ο τελειος ερωτας? ο ιδανικος??? Αυτο ειναι το θεμα!!!!!
Μηπως εμεις το δημιουργουμε?????

# 6 στις 12/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by diamanto
Περι εμεις τον κανουμε ρομαντικο γιατι δεν προλαβε να φθαρει, να υποβιβασθει απο την καθημερινοτητα, να μπει στα γραναζια της απομυθοποιησης, του ιδανικου, της φθορας.
Τον βλεπουμε σαν τελειο, ιδανικο.
Υπαρχει ομως ο τελειος ερωτας? ο ιδανικος??? Αυτο ειναι το θεμα!!!!!
Μηπως εμεις το δημιουργουμε?????

Ναι κοπέλα μου αυτό λέω κι εγώ, καλύτερα να γίνεται κάτι έστω και να σημαίνει απομυθοποίηση παρά να μένει στην σφαίρα της φαντασίας σαν ιδανικό. Τώρα καμιά φορά ο κόσμος που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας μερικές φορές μας παρηγορεί.

Τέλειος έρωτας? Ίσως να έχει σχέση με το άρθρο που είχα βάλει "Τι είναι για εμάς το τέλειο"... Βασικά τέλειος έρωτας είναι αυτό που έχει πάθος και ένταση αλλά συνήθως αφήνει πληγές στο πέρασμα του. Απο την άλλη αν όλα είναι cool και προγραμματισμένα δεν έχει γούστο, ψιλοβαρετά... Δεν ξέρω..

brightsmile

# 7 στις 12/3/2004
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 373

Παράθεση:
Originally posted by periplanwmenos
[Βασικά τέλειος έρωτας είναι αυτό που έχει πάθος και ένταση αλλά συνήθως αφήνει πληγές στο πέρασμα του. Απο την άλλη αν όλα είναι cool και προγραμματισμένα δεν έχει γούστο, ψιλοβαρετά... Δεν ξέρω..

αχ βρε πέρι, τι μου θύμησες...
να χωρίζεις γιατι λεει δεν αντέχει τόσα χρόνια πάθους κ τρέλας, κ θέλει κάτι πιο ήρεμο...
να τα ξαναβρίσκεις μαζί του μετά από δική του πρόταση, να το ξεκινάς πιο ήρεμα, κα να χωρίζεις γιατί λέει δεν αντέχει την ηρεμία μαζί σου κ του λείπει η τρέλα....
τι να πείς;;; τίποτα. μόνο να γελάς μπορείς
κόψτε τα ναρκωτικά, δεν φτάνουνε για όλους...

bubble

# 8 στις 12/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11

κατιααα!

Εγω υστερα απο τις μεχρι τωρα εμπειριες μου που ξερεις καλα ποιες ειναι, εχω να πω το εξης...αδραξε την ωρα!!!!
Ζησε τη στιγμη οσο καλυτερα μπορεις και μην φιλοσοφεις το αυριο τοσο...
Η ζωη παει μπροστα,οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω, και δεν χρειαζεται να μετανιωνουμε ουτε καν για τα λαθη μας.
Για ολα τα πραγματα που υπαρχουν γυρω μας, τους ανθρωπους που γνωριζουμε, τις καταστασεις που συμβαινουν, υπαρχει καποιος λογος.Οπως επισης για ολα υπαρχει και μια λυση την οποια ομως δινουμε μονο εμεις γιατι μονο εμεις αισθανομαστε 100% το προβλημα.

Καπως πιο γενικη η απαντηση μου, αλλα σιγουρα μες το θεμα...αν το καλοδεις!

φιλια...

morelli

# 9 στις 13/3/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by moo693

Εμείς το δημιουργούμε.... κι εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ζήσουμε τον τέλειο έρωτα, με τον σύντροφό μας.
Αρκεί να ξεχάσουμε το "εγώ" και το "εσύ"... και να γίνουμε "ΕΜΕΙΣ".

<Θελω> να πιστευω οτι το ζευγαρι που θα καταφερει να γινει <ΕΜΕΙΣ> , θα εχει την ευτυχια μαζι του.
Υ.Γ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ

Δεν ειμαι παπους αλλα ειναι η καλυτερη συμβουλη.
Ακολουθηστε την και δεν θα χασετε.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

quite

# 10 στις 13/3/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719

# 11 στις 13/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by moo693

Εμείς το δημιουργούμε.... κι εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ζήσουμε τον τέλειο έρωτα, με τον σύντροφό μας.
Αρκεί να ξεχάσουμε το "εγώ" και το "εσύ"... και να γίνουμε "ΕΜΕΙΣ".

Μα εννοειται οτι το "ΕΜΕΙΣ" δινει το τελειο!!!!!
Αλλιως δεν υπαρχει...καθενας τραβαει τον δρομο του οπως βολευεται και οπως εχει μαθει.....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.