Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απόφαση για γάμο

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

lolafly

# 1 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

Απόφαση για γάμο

Καλημέρα σε όλους και όλες.
Έψαχνα να βρω κάποιες απαντήσεις σχετικά με ένα θέμα που αντιμετωπίζω και βρήκα αυτό το site με πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις. Έτσι πήρα βαθιά ανάσα και ξεκίνησα να σας γράφω το δικό μου προβλήματάκι..
Είμαστε μαζί 4 χρόνια, ζούμε μαζί τα 3,5 (τα 2,5 στην Αθήνα και τον 1 στην επαρχία και από τον Ιούνιο βάλαμε και βέρα στο αριστερό (για τα μάτια των γονιών και του κόσμου. Όποιος μένει επαρχία μπορεί να καταλάβει τι εννοώ).
Από τον Ιούνιο λοιπόν συζητούσαμε το ενδεχόμενο να παντρευτούμε τον Οκτώβρη. Θέλαμε (και θέλουμε) και οι δύο αλλά λίγο κάποιες υποχρεώσεις, λίγο με τα επαγγελματικά καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικάσίες της προετοιμασίας.
Τώρα λοιπόν που εγώ το πήρα ζεστά και έχω μπει φουλ επίθεση για να προλάβουμε τον Οκτώβρη, ο αντρας μου έχει αμφιβολίες αν προλαβαίνουμε και θέλει να το ακυρώσουμε για του χρόνου τέτοια εποχή.
Το μεγάλο λάθος μας είναι ότι ανακατέψαμε πολύ και τους γονείς μας με το θέμα "προλαβαίνουμε, δεν προλαβαίνουμε" και έχει 10 μέρες που γινόμαστε καθε μέρα μαλλιά-κουβάρια Εγώ με τη μάνα του και αυτός με τη μάνα μου
Εντωμεταξύ, τον Μάη παντρεύεται ο αδερφός του. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορούμε να μεταφέρουμε το γάμο μας για Απρίλη πχ και επιπλέον οι γονείς μου (που καλά να πάθω που τους έβαλα στο χορό) έχουν φρικάρει γιατι λένε ότι αδέρφια τον ίδιο χρόνο δεν πρέπει να παντρεύονται κλπ προκαταλήψεις.
Κάτσαμε λοιπόν και τα βάλαμε κάτω πριν 2 μέρες και είπαμε ότι είναι άδικο να τσακωνόμαστε για τρίτους και να κάνουμε μια προσπάθεια να δουμε αν προλαβαίνουμε τελικά για φέτος Οκτώβρη, αλλιώς για Γενάρη (αναγκαστικά).
Παρόλο όμως που προσπαθώ να προλάβω δεν τον έχω δίπλα μου γιατί συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν προλαβαίνουμε και ότι όλα θα γίνουν τσάτρα-πάτρα. Εγώ είμαι 99% σίγουρη ότι προλαβαίνουμε (έχουμε βρει ηδη κτημα και εκκλησία που είναι τα πιο δύσκολα) και όχι μόνο προλαβαίνουμε αλλά θα περάσουμε και πολύ ωραία!
Από την άλλη όμως στενοχωριέμαι γιατί θέλω να το απολαύσει μαζί μου όλο αυτό. Δε θέλουμε να κάνουμε και χειμωνιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο οπότε αυτός πιστεύει ότι πρέπει να μεταφερθεί για του χρόνου το φθινόπωρο.
Οι λόγοι που δε θέλω να γίνει σε ένα χρόνο από σήμερα είναι αρκετοί. Αρχικά ότι προσπαθούμε να κάνουμε και παιδάκι αυτό τον καιρό. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι του χρόνου μπορεί να είμαι με την κοιλιά στο στόμα ή ακόμα και να έχουμε παιδί και να πρέπει να κάνουμε γαμοβάφτιση - κάτι που δεν επιθυμώ.
Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι η μαμά μου έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά της και μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά δε θέλω να λείπει ΚΑΝΕΙΣ από την οικογένειά μου απο το γάμο μου. Και με αυτά και με αυτά με έχει πιάσει κ...πιλάλα (με το συμπαθιο) να τα προλάβω φέτος.
Τι με συμβουλεύετε? Να του κάνω το χατίρι και να το ακυρώσω για του χρόνου? Ή να συνεχίσω τον αγώνα μου για φέτος με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει τις φοβίες του και θα διασκεδάσει και αυτός την προετοιμασία? Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Εχτές που του είπα να το αφήσουμε για του χρόνου η απάντησή του ήταν "δεν έχεις τα κότσια ούτε να προσπαθήσεις τελικά? Έτσι τα παρατάς?"!!!!!!! Και φυσικά μαλώσαμε για άλλη μια φορά (και μάλιστα ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο για να πάρουμε προσφορά για τη δεξίωση του γάμου)!!!!!
Ουφφφφ.. Κουράστηκα να μαλώνω για ένα τόσο όμορφο γεγονός της ζωής μας και μάλιστα που το θέλουμε και οι δύο! Είναι τουλάχιστον χαζό όλο αυτό! Τι να κάνω?
Σόρρυ που σας κούρασα και ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό

inioxos52

# 2 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Eπειδη εισαι μεγαλο κοριτσι πλεον, και εν μερει ειναι δικαιολογημενο το αγχος σου να παντρευτεις μιας και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει μεχρι του χρονου, που μπορει να σε αφησει στα κρυα του λουτρου, επιμενεις και πιεζεις.

Απο την αλλη πλευρα, οσο πιεζεις τοσο χαμενη βγαινεις, διοτι οι καυγαδες και οι φασαριες βγαζουν προς τα εξω εναν αλλον χαρακτηρα, ο οποιος μπορει να βαλει τον Αντωνακη σου σε δευτερες σκεψεις, για το για ποιον λογο χρειαζεται διπλα του μια συμφεροντολογα καυγατζου.

Κανε λοιπον εναν πολιτικο γαμο αρχικα ωστε να αποκτησεις τον τιτλο της παντρεμενης -που ξερεις πως το βλεπουν στην επαρχια-, και οταν θαστε ετοιμοι ολοι και απο καθε αποψη, κανετε και τον θρησκευτικο μετα βαιων και κλαδων.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Ran_Tan_Plan

# 3 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Σπυριδουλα ουτε τον αλλο Οκτωβρη ουτε τον κοκκινο Οκτωβρη σε βλεπω να κουκουλωνεσαι τον Νεκταριο αμα συνεχισεις αυτο τον χαβα.
Προς το παρον δεν θελει ο Νεκταριος να βαλει κουλουρα και μην ακους δικαιολογιες.
Ενταξει... εριξε εκει ενα αρραβωνα να βρισκεται και να σουλατσαρει ελευθερα κατα τα δεδομενα της επαρχιας αλλα μαλλον βγαζει καντηλες στη λεξη "γαμος" τουλαχιστον στο εγγυς μελλον κι οσο τον πιεζεις τα κανεις χειροτερα.
"Αρραβωνες πολλοι, γαμοι λιγοι" που ελεγε καποιος... Ποσο μαλλον με το δικαννο στην πλατη!

Εσυ παλι εχεις ονειρο ζωης να ανεβεις νυφουλα τα σκαλια της εκκλησιας.
Σαν τις περισσοτερες γυναικες απο την ωρα που θα γεννηθουν δηλαδη.
Και τα εχεις σχεδιασει ολα.
Εκκλησια, κτημα (αλλη, καινουργια μαλακiα αυτη!) "γιατί θέλω να το απολαύσει μαζί μου όλο αυτό" (αυτον τον ρωτησες αν θα ειναι απολαυση?).
Μονο που τσιναει ο γαμπρος και σου το χαλαει!
Ριξε λοιπον κανενα πολιτικο γαμο οπως λεει κι ο Σπυρος να βαλεις την βερα στο δεξι να σου φυγει κι η καψα και να μοστραρεσαι με τις παντρεμενες κι οταν κι αν θελησει κι ο Νεκταριος τον πας "δοξη και τιμη" στην αγχονη!

Αλλοιως ψαξε για αλλο θυμα να του ταγαρωθεις για να σε σηκωσει νυφουλα στα σκαλοπατια της εκκλησιας!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Dardana

# 4 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by lolafly
Τι με συμβουλεύετε? Να του κάνω το χατίρι και να το ακυρώσω για του χρόνου? Ή να συνεχίσω τον αγώνα μου για φέτος με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει τις φοβίες του και θα διασκεδάσει και αυτός την προετοιμασία? Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Εχτές που του είπα να το αφήσουμε για του χρόνου η απάντησή του ήταν "δεν έχεις τα κότσια ούτε να προσπαθήσεις τελικά? Έτσι τα παρατάς?"!!!!!!! Και φυσικά μαλώσαμε για άλλη μια φορά (και μάλιστα ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο για να πάρουμε προσφορά για τη δεξίωση του γάμου)!!!!!
Ουφφφφ.. Κουράστηκα να μαλώνω για ένα τόσο όμορφο γεγονός της ζωής μας και μάλιστα που το θέλουμε και οι δύο! Είναι τουλάχιστον χαζό όλο αυτό! Τι να κάνω?
Σόρρυ που σας κούρασα και ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό

τι λες τωρα;; φυσικα και να συνεχισεις τον αγωνα..."γυναικα για γαμο αποφασισμενη, ποτέ νικημενη". δεσ' τον οσο ειναι γρηγορα, γκαστρωσου κιολας να δεις για πότε θα ψαχνει κτημα να σε παντρευτει οχι τον Οκτωβριο, αλλά την άλλη Κυριακη.

κοπελια...για συνελθε λιγο. τι σημαινει προλαβαινουμε-δεν προλαβαινουμε. θα χασεις το τρένο; αμα θελει να σε παντρευτει, θα σε παντρευτει. δεν εχει σημασια ουτε το πότε, ουτε το πως. με την ουσια της σχεσης σου μπορεις να ασχοληθεις; τα σογια, η μανα, η πεθερά, δεν εχουν καμια σημασια. και ναι πολυ κακα κανατε που τους ανακατωσατε ολους.
τι να σου πω άλλο..
να παντρευτεις, σιγουρα προλαβαινεις.
το θεμα ομως ειναι αλλού τελικα.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

sunnyeyes-

# 5 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Ευτυχως που δε σου αρεσουν τα τυπικα.. (γαμοι αρραβωνες κτλ.) φαντασου να σου αρεσανε δηλαδη τι αγχος θα ειχες. Θα ειχες παρει το μπαλτα και θα τρεχες.

Βρε κοπελια, αν αυτο που γραφεις δεν βγαζει την αγωνια μιας κοπελας να παντρευτει αυριο ει δυνατον, τοτε δεν ξερω τι βγαζει.

Κουλαρε γιατι εχεις σπασει τα νευρα του αντρα σου (και τα δικα μου δηλαδη αλλά για μενα σκασιλα σου).

Ο γαμος κοπελα μου δεν ειναι πανηγυρι. Ειναι μια ωραια τελετη που ο παπας διαβαζει ευχες για να ενωθεις με το αλλον σου ημιση. Αν αυτο το μικρο πραγματακι δεν μπορεις να το αντιληφθεις και εσυ νομιζεις στα 30τοσο σου οτι ειναι καμπανοκρουσιες και πασαρελα και πρεπει να ειναι ΟΛΑ ετοιμα για να σε φωτογραφισουν... τι να πω.
Ξεκινα απο αυτο το απλο που σου ειπα.. ειναι μια ιεροτελεστια για να ενωθεις με τον ανθρωπο που αγαπας και αγαπησες. Μην τη προσβαλλεις και εσυ... τοσοι το κανουν γυρω σου. Ας διαφερει ενας.

Τοσο πολυ πια αγωνια να ΦΑΝΟΥΜΕ στους αλλους?

Μπλιαξ.. (δανεικο)
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

lolafly

# 6 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα
Λυπάμαι αλλά δεν καταλάβατε καθόλου αυτά που έγραψα.. Δεν είμαι καμιά κυράτσα που περιμένει το γάμο για να δει τη ζωή με άλλο μάτι ούτε ζω για να παντρευτώ!!
Δε διαπραγματευόμαστε ούτε το ΑΝ θα παντρευτούμε όυτε ΑΝ θέλουμε ο ένας τον άλλο.. Είμαστε 31 χρονών ενήλικες, που έχουμε ζήσει τη ζωή μας, έχουμε σπουδάσει, έχουμε δουλέψει σαν τους σκύλους, που τα μαζέψαμε από την Αθήνα για να έρθουμε επαρχία ΜΑΖΙ! Χωρίς καμία πίεση, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς τσακωμούς και φασαρίες, απολύτως κατασταλλαγμένοι.
Ζούμε μαζί 3,5 χρόνια και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι οτι θέλουμε να είμαστε μαζί.. Χωρίς απωθημένα, χωρίς αμφιβολίες.. Κανένας Αντωνάκης και καμία Ελενίτσα!
Λυπάμαι παραγματικά αν έδωσα λάθος εικόνα, καθώς το πρόβλημα μου είναι μόνο πρακτικό.
Dardana, δεν περιμένω να "με παντρευτεί".. Περιμένω να "παντρευτούμε"! Να αποφασίσουμε μαζί πια είναι η κατάλληλη ημερομηνία. Εσύ έχεις βρει κάποιον να σε παντρευτεί? Ή ακόμα περιμένεις και μέχρι τότε ποσταρεις στα φορουμ και βγάζεις τις ανασφάλειες σου?
Ran Tan Plan, ονειρο ζωής ο γάμος ε? Τόσα ξέρεις τόσα λες, δε σε παρεξηγώ.. Απλά καμιά φορά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
Και inioxos52, επαναλαμβάνω.. Το θέμα είναι πρακτικό!!

Παιδιά πραγματικά λυπάμαι για αυτή την αντιμετώπιση.. Είχα την ελπίδα ότι είστε ανοιχτόμυαλοι να ακούσετε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να αντιληφθείτε το πρόβλημα, το ίδιο το πρόβλημα.. Και για να σας προλάβω, όχι δε με στενοχωρησε τίποτα από αυτα που γράψατε, ούτε μου δημιούργησε ανασφάλειες.. Ακριβώς επειδή είμαι μεγάλο κορίτσι πια, έχω κάνει τη ζωή μου, ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι τώρα πια.. Ξέρω ποιόν έχω δίπλα μου, αν και πόσο με αγαπάει και αν θέλει να παντρευτεί ή όχι. Και κυρίως ξέρω τον εαυτό μου! Αυτά ΣΑΦΩΣ και δε θα μου τα αποκαλύψετε εσείς, ένα τσούρμο άγνωστοι!
Το μόνο που κρατάω από όλα αυτά είναι η ιδέα του inioxos52 για τον πολιτικό γάμο αρχικά και αργότερα για το θρησκευτικό. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

lolafly

# 7 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Ευτυχως που δε σου αρεσουν τα τυπικα.. (γαμοι αρραβωνες κτλ.) φαντασου να σου αρεσανε δηλαδη τι αγχος θα ειχες. Θα ειχες παρει το μπαλτα και θα τρεχες.

Βρε κοπελια, αν αυτο που γραφεις δεν βγαζει την αγωνια μιας κοπελας να παντρευτει αυριο ει δυνατον, τοτε δεν ξερω τι βγαζει.

Κουλαρε γιατι εχεις σπασει τα νευρα του αντρα σου (και τα δικα μου δηλαδη αλλά για μενα σκασιλα σου).

Ο γαμος κοπελα μου δεν ειναι πανηγυρι. Ειναι μια ωραια τελετη που ο παπας διαβαζει ευχες για να ενωθεις με το αλλον σου ημιση. Αν αυτο το μικρο πραγματακι δεν μπορεις να το αντιληφθεις και εσυ νομιζεις στα 30τοσο σου οτι ειναι καμπανοκρουσιες και πασαρελα και πρεπει να ειναι ΟΛΑ ετοιμα για να σε φωτογραφισουν... τι να πω.
Ξεκινα απο αυτο το απλο που σου ειπα.. ειναι μια ιεροτελεστια για να ενωθεις με τον ανθρωπο που αγαπας και αγαπησες. Μην τη προσβαλλεις και εσυ... τοσοι το κανουν γυρω σου. Ας διαφερει ενας.

Μπλιαξ.. (δανεικο)

Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έχω γράψει το εξής: Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Για να πάρεις μια ιδέα, τον αρραβώνα τον κάναμε οι δυό μας σε μια παραλία. Ήταν το δώρο των γεννεθλίων μου από τον άντρα μου και μάλιστα χωρίς να το έχουμε συζητήσει.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα για επιδείξη κτλ.. Πραγματικά απορώ!!!
Θα το καταλάβαινα να το έλεγες αυτό για τον άντρα μου, που ουσιαστικά ζητάει περισσότερο χρόνο για να το οργανώσουμε καλύτερα! Αλλά για εμένα που τα βλέπω όλα απλά??? χαχαχα! Φοβερό...

Dragon-Lady

# 8 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Απαντήσεις: 316

Παράθεση:
Αυτά ΣΑΦΩΣ και δε θα μου τα αποκαλύψετε εσείς, ένα τσούρμο άγνωστοι!
Το μόνο που κρατάω από όλα αυτά είναι η ιδέα του inioxos52 για τον πολιτικό γάμο αρχικά και αργότερα για το θρησκευτικό. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Παρ'ολα αυτα ομως, εσυ ζητησες την γνωμη αυτων των "αγνωστων"...

Τωρα αν δεν σου αρεσαν αυτα που σου εγραψαν, τι να σου κανουμε? ας προσεχες!!

Παντως, το οτι "κρατησες" την ιδεα του ηνιοχου,,,, κατι σημαινει, κι αν καταλαβες , καταλαβες...
Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!!!

sunnyeyes-

# 9 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Μπλιαξ.. (δανεικο)

Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έχω γράψει το εξής: Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Για να πάρεις μια ιδέα, τον αρραβώνα τον κάναμε οι δυό μας σε μια παραλία. Ήταν το δώρο των γεννεθλίων μου από τον άντρα μου και μάλιστα χωρίς να το έχουμε συζητήσει.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα για επιδείξη κτλ.. Πραγματικά απορώ!!!
Θα το καταλάβαινα να το έλεγες αυτό για τον άντρα μου, που ουσιαστικά ζητάει περισσότερο χρόνο για να το οργανώσουμε καλύτερα! Αλλά για εμένα που τα βλέπω όλα απλά??? χαχαχα! Φοβερό...

Aν σε διαβασεις πιο προσεκτικα.. θα διαβασεις οτι : δεν θελεις να παντρευτεις με τη κοιλια στο στομα. Δεν θελεις να παντρευτεις οταν παντρευεται ο αδερφος σου, δεν θελεις να παντρευτεις χωρις τη μητερα σου (καλα αυτο σεβαστο αλλά ισως και εκβιαστικο). Εν ταση περιπτωση... άλλα λες και άλλα κανεις. Και τωρα δηλαδη τι θελεις να σου πουμε? Οτι ο αντρας σου εχει αδικο?
Παρε τον αντρα σου και τους γονεις σας και πηγαινετε σε ενα εκκλησακι φορα ενα ασπρο φορεματακι και ανταλλαξετε βερες. Αυτο ειναι το απλο.. Θα εχει αντιρρηση ο αντρας σου σε αυτο?
Εσυ ομως θελεις να τρεξεις για τα παντα... Ε ναι. Δεν προλαβαινεις μονη σου για ενα γαμο φανφαρα.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

lolafly

# 10 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by Dragon-Lady

Παράθεση:

Παντως, το οτι "κρατησες" την ιδεα του ηνιοχου,,,, κατι σημαινει, κι αν καταλαβες , καταλαβες...

Σαφώς και εγώ τη ζήτησα τη γνώμη σας. Αλλά για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! χαχαχα!
Εχω υπάρξει και εγώ ενεργό μέλος σε αντίστοιχο φόρουμ και ξέρω πολύ καλά τη λειτουργία του και το σκεπτικό του. Είστε μια ομάδα, που αντιμετωπίζετε από κοινού τους "εισβολείς", υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο και όχι ο καθένας τη γνώμη του. Δεν μπήκε κανείς στη θέση μου. Μπήκατε όλοι στη θέση του κριτή.. Τα έκανα κι εγώ αυτά, σου λέω!! Μόνο που τα έκανα στα 23 μου

sunnyeyes-

# 11 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
...

Dragon-Lady

# 12 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Απαντήσεις: 316

Παράθεση:
Μόνο που τα έκανα στα 23 μου

Διαβαζοντας σε, δεν βλεπω και καμια διαφορα , τωρα που "μεγαλωσες" κι εσυ
Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!!!

lolafly

# 13 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Μπλιαξ.. (δανεικο)

Aν σε διαβασεις πιο προσεκτικα.. θα διαβασεις οτι : δεν θελεις να παντρευτεις με τη κοιλια στο στομα. Δεν θελεις να παντρευτεις οταν παντρευεται ο αδερφος σου, δεν θελεις να παντρευτεις χωρις τη μητερα σου (καλα αυτο σεβαστο αλλά ισως και εκβιαστικο). Εν ταση περιπτωση... άλλα λες και άλλα κανεις. Και τωρα δηλαδη τι θελεις να σου πουμε? Οτι ο αντρας σου εχει αδικο?
Παρε τον αντρα σου και τους γονεις σας και πηγαινετε σε ενα εκκλησακι φορα ενα ασπρο φορεματακι και ανταλλαξετε βερες. Αυτο ειναι το απλο.. Θα εχει αντιρρηση ο αντρας σου σε αυτο?
Εσυ ομως θελεις να τρεξεις για τα παντα... Ε ναι. Δεν προλαβαινεις μονη σου για ενα γαμο φανφαρα.

Σε ξωκκλήσι έχουμε κλείσει να πάμε.. Χωρίς φανφάρες!! Το έχω ηδη πει αυτό! Απλά εκτός από τους γονείς μας θέλουμε και τους φίλους μας μαζί.. Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

sunnyeyes-

# 14 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Εχω υπάρξει και εγώ ενεργό μέλος σε αντίστοιχο φόρουμ και ξέρω πολύ καλά τη λειτουργία του και το σκεπτικό του. Είστε μια ομάδα, που αντιμετωπίζετε από κοινού τους "εισβολείς", υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο και όχι ο καθένας τη γνώμη του. Δεν μπήκε κανείς στη θέση μου. Μπήκατε όλοι στη θέση του κριτή.. Τα έκανα κι εγώ αυτά, σου λέω!! Μόνο που τα έκανα στα 23 μου

Δεν ειν κακο στα 31 μας να λεμε την αληθεια στον εαυτο μας. Αν ερχοσουν να ελεγες οτι μου αρεσει ο γαμος μου να ειναι κομψος, ομορφος να εχει πολλα αξεσουαρ, δεν θα σου ελεγε κανεις μη το κανεις. Μπηκες ομως με την απλοτητα του καλογερου και μας βγηκες αρχιμανδριτης.

lolafly

# 15 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:

Παράθεση:
Μόνο που τα έκανα στα 23 μου

Διαβαζοντας σε, δεν βλεπω και καμια διαφορα , τωρα που "μεγαλωσες" κι εσυ

Λόγω μειωμένης αντίληψης μάλλον..

sunnyeyes-

# 16 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Μπλιαξ.. (δανεικο)

Σε ξωκκλήσι έχουμε κλείσει να πάμε.. Χωρίς φανφάρες!! Το έχω ηδη πει αυτό! Απλά εκτός από τους γονείς μας θέλουμε και τους φίλους μας μαζί.. Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

Που δυσκολευεσαι? Ποιο ειναι το δυσκολο που δεν μπορεις να κανεις και θελεις τη συμμετοχη του? Οι προσκλησεις? Οι μπομπονιερες? Οι εφημεριδες? Που τον θελεις μαζι σου βρε κοριτσι μου?? Και σταματα να φωναζεις γιατι αν του κανεις τα ιδια... θα φυγει τρεχοντας.

Dardana

# 17 στις 22/8/2011
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Λυπάμαι αλλά δεν καταλάβατε καθόλου αυτά που έγραψα.. Δεν είμαι καμιά κυράτσα που περιμένει το γάμο για να δει τη ζωή με άλλο μάτι ούτε ζω για να παντρευτώ!!
Δε διαπραγματευόμαστε ούτε το ΑΝ θα παντρευτούμε όυτε ΑΝ θέλουμε ο ένας τον άλλο.. Είμαστε 31 χρονών ενήλικες, που έχουμε ζήσει τη ζωή μας, έχουμε σπουδάσει, έχουμε δουλέψει σαν τους σκύλους, που τα μαζέψαμε από την Αθήνα για να έρθουμε επαρχία ΜΑΖΙ! Χωρίς καμία πίεση, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς τσακωμούς και φασαρίες, απολύτως κατασταλλαγμένοι.
Ζούμε μαζί 3,5 χρόνια και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι οτι θέλουμε να είμαστε μαζί.. Χωρίς απωθημένα, χωρίς αμφιβολίες.. Κανένας Αντωνάκης και καμία Ελενίτσα!
Λυπάμαι παραγματικά αν έδωσα λάθος εικόνα, καθώς το πρόβλημα μου είναι μόνο πρακτικό.
Dardana, δεν περιμένω να "με παντρευτεί".. Περιμένω να "παντρευτούμε"! Να αποφασίσουμε μαζί πια είναι η κατάλληλη ημερομηνία. Εσύ έχεις βρει κάποιον να σε παντρευτεί? Ή ακόμα περιμένεις και μέχρι τότε ποσταρεις στα φορουμ και βγάζεις τις ανασφάλειες σου?
Ran Tan Plan, ονειρο ζωής ο γάμος ε? Τόσα ξέρεις τόσα λες, δε σε παρεξηγώ.. Απλά καμιά φορά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
Και inioxos52, επαναλαμβάνω.. Το θέμα είναι πρακτικό!!

Παιδιά πραγματικά λυπάμαι για αυτή την αντιμετώπιση.. Είχα την ελπίδα ότι είστε ανοιχτόμυαλοι να ακούσετε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να αντιληφθείτε το πρόβλημα, το ίδιο το πρόβλημα.. Και για να σας προλάβω, όχι δε με στενοχωρησε τίποτα από αυτα που γράψατε, ούτε μου δημιούργησε ανασφάλειες.. Ακριβώς επειδή είμαι μεγάλο κορίτσι πια, έχω κάνει τη ζωή μου, ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι τώρα πια.. Ξέρω ποιόν έχω δίπλα μου, αν και πόσο με αγαπάει και αν θέλει να παντρευτεί ή όχι. Και κυρίως ξέρω τον εαυτό μου! Αυτά ΣΑΦΩΣ και δε θα μου τα αποκαλύψετε εσείς, ένα τσούρμο άγνωστοι!

οχι βρε..ποιος να με παρει εμενα; να τωρα υπαρχει ενας υποψηφιος, αλλά περιμενω το δικηγορο μου να κανει το προικοσυμφωνο, να δουμε ποσα στρεμματα θελει για να με φορτωθει..

κοπελια..αφου το μονο θεμα ειναι απλα η ημερομηνια...και τιποτε άλλο... τοτε ποιο ειναι το προβλημα;; αμα υπαρχει αγαπη θα τα βρειτε..
κι αφου ειμαστε ενα τσουρμο αγνωστοι και ασημαντοι, που δε σε ξερουμε...κι αφου δεν σε ξερουμε ,σε παρεξηγησαμε...γιατι μπηκες στη διαδικασια να μας ρωτησεις;; εμ ρωτάς ενα τσουρμο αγνωστους και ασχετους, εμ εχεις και παραπονο που δε σε καταλαβαινουν;

lolafly

# 18 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δεν ειν κακο στα 31 μας να λεμε την αληθεια στον εαυτο μας. Αν ερχοσουν να ελεγες οτι μου αρεσει ο γαμος μου να ειναι κομψος, ομορφος να εχει πολλα αξεσουαρ, δεν θα σου ελεγε κανεις μη το κανεις. Μπηκες ομως με την απλοτητα του καλογερου και μας βγηκες αρχιμανδριτης.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω από που το συμπεράνατε αυτό. Σε ξωκκλήσι θα παντρευτώ, με νυφικό από το internet με 148 δολλάρια!! Εν πάσει περιπτώσει, μάλλον δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Δεν καταλαβαινόμαστε!!

Dardana

# 19 στις 22/8/2011
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

ε τοτε καν' του το χατηρι..
που ειναι το δυσκολο;

sunnyeyes-

# 20 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Ουτε με εμας.. ουτε με τον αντρα σου καταλαβαινεστε. Ολοι ηρθαμε για να σε αποτελειωσουμε σε αυτη τη ζωη.

Αυτο λεγεται Κριση πριν το γαμο.

Το παθαινουν πολλες.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.