Παράθεση:
Originally posted by lolafly
Τι με συμβουλεύετε? Να του κάνω το χατίρι και να το ακυρώσω για του χρόνου? Ή να συνεχίσω τον αγώνα μου για φέτος με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει τις φοβίες του και θα διασκεδάσει και αυτός την προετοιμασία? Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Εχτές που του είπα να το αφήσουμε για του χρόνου η απάντησή του ήταν "δεν έχεις τα κότσια ούτε να προσπαθήσεις τελικά? Έτσι τα παρατάς?"!!!!!!!Και φυσικά μαλώσαμε για άλλη μια φορά (και μάλιστα ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο για να πάρουμε προσφορά για τη δεξίωση του γάμου)!!!!!
Ουφφφφ.. Κουράστηκα να μαλώνω για ένα τόσο όμορφο γεγονός της ζωής μας και μάλιστα που το θέλουμε και οι δύο! Είναι τουλάχιστον χαζό όλο αυτό! Τι να κάνω?
Σόρρυ που σας κούρασα και ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό![]()
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Ευτυχως που δε σου αρεσουν τα τυπικα.. (γαμοι αρραβωνες κτλ.) φαντασου να σου αρεσανε δηλαδη τι αγχος θα ειχες. Θα ειχες παρει το μπαλτα και θα τρεχες.
Βρε κοπελια, αν αυτο που γραφεις δεν βγαζει την αγωνια μιας κοπελας να παντρευτει αυριο ει δυνατον, τοτε δεν ξερω τι βγαζει.
Κουλαρε γιατι εχεις σπασει τα νευρα του αντρα σου (και τα δικα μου δηλαδη αλλά για μενα σκασιλα σου).
Ο γαμος κοπελα μου δεν ειναι πανηγυρι. Ειναι μια ωραια τελετη που ο παπας διαβαζει ευχες για να ενωθεις με το αλλον σου ημιση. Αν αυτο το μικρο πραγματακι δεν μπορεις να το αντιληφθεις και εσυ νομιζεις στα 30τοσο σου οτι ειναι καμπανοκρουσιες και πασαρελα και πρεπει να ειναι ΟΛΑ ετοιμα για να σε φωτογραφισουν... τι να πω.
Ξεκινα απο αυτο το απλο που σου ειπα.. ειναι μια ιεροτελεστια για να ενωθεις με τον ανθρωπο που αγαπας και αγαπησες. Μην τη προσβαλλεις και εσυ... τοσοι το κανουν γυρω σου. Ας διαφερει ενας.
Τοσο πολυ πια αγωνια να ΦΑΝΟΥΜΕ στους αλλους?
Μπλιαξ.. (δανεικο)
Παράθεση:
Αυτά ΣΑΦΩΣ και δε θα μου τα αποκαλύψετε εσείς, ένα τσούρμο άγνωστοι!
Το μόνο που κρατάω από όλα αυτά είναι η ιδέα του inioxos52 για τον πολιτικό γάμο αρχικά και αργότερα για το θρησκευτικό. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Ευτυχως που δε σου αρεσουν τα τυπικα.. (γαμοι αρραβωνες κτλ.) φαντασου να σου αρεσανε δηλαδη τι αγχος θα ειχες. Θα ειχες παρει το μπαλτα και θα τρεχες.
Βρε κοπελια, αν αυτο που γραφεις δεν βγαζει την αγωνια μιας κοπελας να παντρευτει αυριο ει δυνατον, τοτε δεν ξερω τι βγαζει.
Κουλαρε γιατι εχεις σπασει τα νευρα του αντρα σου (και τα δικα μου δηλαδη αλλά για μενα σκασιλα σου).
Ο γαμος κοπελα μου δεν ειναι πανηγυρι. Ειναι μια ωραια τελετη που ο παπας διαβαζει ευχες για να ενωθεις με το αλλον σου ημιση. Αν αυτο το μικρο πραγματακι δεν μπορεις να το αντιληφθεις και εσυ νομιζεις στα 30τοσο σου οτι ειναι καμπανοκρουσιες και πασαρελα και πρεπει να ειναι ΟΛΑ ετοιμα για να σε φωτογραφισουν... τι να πω.
Ξεκινα απο αυτο το απλο που σου ειπα.. ειναι μια ιεροτελεστια για να ενωθεις με τον ανθρωπο που αγαπας και αγαπησες. Μην τη προσβαλλεις και εσυ... τοσοι το κανουν γυρω σου. Ας διαφερει ενας.
Μπλιαξ.. (δανεικο)
Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έχω γράψει το εξής: Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Για να πάρεις μια ιδέα, τον αρραβώνα τον κάναμε οι δυό μας σε μια παραλία. Ήταν το δώρο των γεννεθλίων μου από τον άντρα μου και μάλιστα χωρίς να το έχουμε συζητήσει.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα για επιδείξη κτλ.. Πραγματικά απορώ!!!
Θα το καταλάβαινα να το έλεγες αυτό για τον άντρα μου, που ουσιαστικά ζητάει περισσότερο χρόνο για να το οργανώσουμε καλύτερα! Αλλά για εμένα που τα βλέπω όλα απλά??? χαχαχα! Φοβερό...
Παράθεση:
Originally posted by Dragon-Lady
Παράθεση:
Το μόνο που κρατάω από όλα αυτά είναι η ιδέα του inioxos52 για τον πολιτικό γάμο αρχικά και αργότερα για το θρησκευτικό. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ![]()
Παρ'ολα αυτα ομως, εσυ ζητησες την γνωμη αυτων των "αγνωστων"...
Τωρα αν δεν σου αρεσαν αυτα που σου εγραψαν, τι να σου κανουμε? ας προσεχες!!
Παντως, το οτι "κρατησες" την ιδεα του ηνιοχου,,,, κατι σημαινει, κι αν καταλαβες , καταλαβες...![]()
Παράθεση:
...
Παντως, το οτι "κρατησες" την ιδεα του ηνιοχου,,,, κατι σημαινει, κι αν καταλαβες , καταλαβες...![]()
Παράθεση:
Μόνο που τα έκανα στα 23 μου![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μπλιαξ.. (δανεικο)
Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έχω γράψει το εξής: Θέλουμε έναν απλό γάμο και οι δύο και γι'αυτό είμαι τόσο αισιόδοξη ότι προλαβαίνουμε..
Για να πάρεις μια ιδέα, τον αρραβώνα τον κάναμε οι δυό μας σε μια παραλία. Ήταν το δώρο των γεννεθλίων μου από τον άντρα μου και μάλιστα χωρίς να το έχουμε συζητήσει.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα για επιδείξη κτλ.. Πραγματικά απορώ!!!
Θα το καταλάβαινα να το έλεγες αυτό για τον άντρα μου, που ουσιαστικά ζητάει περισσότερο χρόνο για να το οργανώσουμε καλύτερα! Αλλά για εμένα που τα βλέπω όλα απλά??? χαχαχα! Φοβερό...
Aν σε διαβασεις πιο προσεκτικα.. θα διαβασεις οτι : δεν θελεις να παντρευτεις με τη κοιλια στο στομα. Δεν θελεις να παντρευτεις οταν παντρευεται ο αδερφος σου, δεν θελεις να παντρευτεις χωρις τη μητερα σου (καλα αυτο σεβαστο αλλά ισως και εκβιαστικο). Εν ταση περιπτωση... άλλα λες και άλλα κανεις. Και τωρα δηλαδη τι θελεις να σου πουμε? Οτι ο αντρας σου εχει αδικο?
Παρε τον αντρα σου και τους γονεις σας και πηγαινετε σε ενα εκκλησακι φορα ενα ασπρο φορεματακι και ανταλλαξετε βερες. Αυτο ειναι το απλο.. Θα εχει αντιρρηση ο αντρας σου σε αυτο?
Εσυ ομως θελεις να τρεξεις για τα παντα... Ε ναι. Δεν προλαβαινεις μονη σου για ενα γαμο φανφαρα.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σαφώς και εγώ τη ζήτησα τη γνώμη σας. Αλλά για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! χαχαχα!
Εχω υπάρξει και εγώ ενεργό μέλος σε αντίστοιχο φόρουμ και ξέρω πολύ καλά τη λειτουργία του και το σκεπτικό του. Είστε μια ομάδα, που αντιμετωπίζετε από κοινού τους "εισβολείς", υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο και όχι ο καθένας τη γνώμη του. Δεν μπήκε κανείς στη θέση μου. Μπήκατε όλοι στη θέση του κριτή.. Τα έκανα κι εγώ αυτά, σου λέω!! Μόνο που τα έκανα στα 23 μου![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Μόνο που τα έκανα στα 23 μου![]()
Διαβαζοντας σε, δεν βλεπω και καμια διαφορα , τωρα που "μεγαλωσες" κι εσυ![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μπλιαξ.. (δανεικο)
Aν σε διαβασεις πιο προσεκτικα.. θα διαβασεις οτι : δεν θελεις να παντρευτεις με τη κοιλια στο στομα. Δεν θελεις να παντρευτεις οταν παντρευεται ο αδερφος σου, δεν θελεις να παντρευτεις χωρις τη μητερα σου (καλα αυτο σεβαστο αλλά ισως και εκβιαστικο). Εν ταση περιπτωση... άλλα λες και άλλα κανεις. Και τωρα δηλαδη τι θελεις να σου πουμε? Οτι ο αντρας σου εχει αδικο?
Παρε τον αντρα σου και τους γονεις σας και πηγαινετε σε ενα εκκλησακι φορα ενα ασπρο φορεματακι και ανταλλαξετε βερες. Αυτο ειναι το απλο.. Θα εχει αντιρρηση ο αντρας σου σε αυτο?
Εσυ ομως θελεις να τρεξεις για τα παντα... Ε ναι. Δεν προλαβαινεις μονη σου για ενα γαμο φανφαρα.
Σε ξωκκλήσι έχουμε κλείσει να πάμε.. Χωρίς φανφάρες!! Το έχω ηδη πει αυτό! Απλά εκτός από τους γονείς μας θέλουμε και τους φίλους μας μαζί.. Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!
Παράθεση:
Λυπάμαι αλλά δεν καταλάβατε καθόλου αυτά που έγραψα.. Δεν είμαι καμιά κυράτσα που περιμένει το γάμο για να δει τη ζωή με άλλο μάτι ούτε ζω για να παντρευτώ!!
Δε διαπραγματευόμαστε ούτε το ΑΝ θα παντρευτούμε όυτε ΑΝ θέλουμε ο ένας τον άλλο.. Είμαστε 31 χρονών ενήλικες, που έχουμε ζήσει τη ζωή μας, έχουμε σπουδάσει, έχουμε δουλέψει σαν τους σκύλους, που τα μαζέψαμε από την Αθήνα για να έρθουμε επαρχία ΜΑΖΙ! Χωρίς καμία πίεση, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς τσακωμούς και φασαρίες, απολύτως κατασταλλαγμένοι.
Ζούμε μαζί 3,5 χρόνια και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι οτι θέλουμε να είμαστε μαζί.. Χωρίς απωθημένα, χωρίς αμφιβολίες.. Κανένας Αντωνάκης και καμία Ελενίτσα!
Λυπάμαι παραγματικά αν έδωσα λάθος εικόνα, καθώς το πρόβλημα μου είναι μόνο πρακτικό.
Dardana, δεν περιμένω να "με παντρευτεί".. Περιμένω να "παντρευτούμε"! Να αποφασίσουμε μαζί πια είναι η κατάλληλη ημερομηνία. Εσύ έχεις βρει κάποιον να σε παντρευτεί? Ή ακόμα περιμένεις και μέχρι τότε ποσταρεις στα φορουμ και βγάζεις τις ανασφάλειες σου?
Ran Tan Plan, ονειρο ζωής ο γάμος ε? Τόσα ξέρεις τόσα λες, δε σε παρεξηγώ.. Απλά καμιά φορά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
Και inioxos52, επαναλαμβάνω.. Το θέμα είναι πρακτικό!!
Παιδιά πραγματικά λυπάμαι για αυτή την αντιμετώπιση.. Είχα την ελπίδα ότι είστε ανοιχτόμυαλοι να ακούσετε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να αντιληφθείτε το πρόβλημα, το ίδιο το πρόβλημα.. Και για να σας προλάβω, όχι δε με στενοχωρησε τίποτα από αυτα που γράψατε, ούτε μου δημιούργησε ανασφάλειες.. Ακριβώς επειδή είμαι μεγάλο κορίτσι πια, έχω κάνει τη ζωή μου, ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι τώρα πια.. Ξέρω ποιόν έχω δίπλα μου, αν και πόσο με αγαπάει και αν θέλει να παντρευτεί ή όχι. Και κυρίως ξέρω τον εαυτό μου! Αυτά ΣΑΦΩΣ και δε θα μου τα αποκαλύψετε εσείς, ένα τσούρμο άγνωστοι!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σαφώς και εγώ τη ζήτησα τη γνώμη σας. Αλλά για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! χαχαχα!
Εχω υπάρξει και εγώ ενεργό μέλος σε αντίστοιχο φόρουμ και ξέρω πολύ καλά τη λειτουργία του και το σκεπτικό του. Είστε μια ομάδα, που αντιμετωπίζετε από κοινού τους "εισβολείς", υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο και όχι ο καθένας τη γνώμη του. Δεν μπήκε κανείς στη θέση μου. Μπήκατε όλοι στη θέση του κριτή.. Τα έκανα κι εγώ αυτά, σου λέω!! Μόνο που τα έκανα στα 23 μου![]()
Δεν ειν κακο στα 31 μας να λεμε την αληθεια στον εαυτο μας. Αν ερχοσουν να ελεγες οτι μου αρεσει ο γαμος μου να ειναι κομψος, ομορφος να εχει πολλα αξεσουαρ, δεν θα σου ελεγε κανεις μη το κανεις. Μπηκες ομως με την απλοτητα του καλογερου και μας βγηκες αρχιμανδριτης.
Παράθεση:
Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media