Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απόφαση για γάμο

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

lolafly

# 21 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Dardana

Παράθεση:
Originally posted by lolafly
Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

ε τοτε καν' του το χατηρι..
που ειναι το δυσκολο;

Εχω αναφερθεί σε σχετικό post, που είναι το πρόβλημα.. Διδυμάκι σε περίμενα με πιο σφαιρική άποψη

lolafly

# 22 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Ουτε με εμας.. ουτε με τον αντρα σου καταλαβαινεστε. Ολοι ηρθαμε για να σε αποτελειωσουμε σε αυτη τη ζωη.

Αυτο λεγεται Κριση πριν το γαμο.

Το παθαινουν πολλες.

Whatever.....

Dardana

# 23 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Και πραγματικά διάβασε το στόμα μου: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

που ειναι το δυσκολο;

Εχω αναφερθεί σε σχετικό post, που είναι το πρόβλημα.. Διδυμάκι σε περίμενα με πιο σφαιρική άποψη

αστα, γαμιοντουσαν οι πλανητες εκεινη τη μερα..

το προβλημα καλη μου ειναι οτι θες να γινει το δικο σου. δεν ακους τον ανθρωπο σου τι λεει..(οπως δεν ακους και εμας). και μαλλον ουτε ο καλος σου ακουει εσενα.

κανε υπομονη ομως..ο αναδρομος ερμης φευγει σε κανα δυο μερουλες και τοτε θα συνεννοηθειτε..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Dragon-Lady

# 24 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Απαντήσεις: 316

Παράθεση:
Λόγω μειωμένης αντίληψης μάλλον..

Εγω, με τη μειωμενη αντιληψη, υποψιαζομαι πως σ΄ εχει πιασει ενας "κρυος ιδρωτας" μη τυχον και βρηκε μια προφαση ο μελλων και θελει να την κοπανησει σιγα σιγα... μια ανασφαλεια την βγαζεις, αλλα δεν ειναι κακο...

Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!!!

sunnyeyes-

# 25 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Τελος παντων με αυτα και αυτα δεν σου ευχηθηκαμε. Εγω οτι ειχα να πω στο ειπα.

Ευτυχισμενη να εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, να κανετε μια ομορφη οικογενεια με πολλα παιδακια και παντα χαρες.

(και να μην αφησετε κανενα να μπει μεσα στο γαμο σας οπως τους αφησατε τωρα.)

"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

lolafly

# 26 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

που ειναι το δυσκολο;

αστα, γαμιοντουσαν οι πλανητες εκεινη τη μερα..

το προβλημα καλη μου ειναι οτι θες να γινει το δικο σου. δεν ακους τον ανθρωπο σου τι λεει..(οπως δεν ακους και εμας). και μαλλον ουτε ο καλος σου ακουει εσενα.

κανε υπομονη ομως..ο αναδρομος ερμης φευγει σε κανα δυο μερουλες και τοτε θα συνεννοηθειτε..

XA! Λες εκεί να είναι το πρόβλημα? Θα φανεί σε δύο μέρες (...μόνο, που λέει και η Γαλάνη)!!

lolafly

# 27 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by Dragon-Lady

Παράθεση:

Εγω, με τη μειωμενη αντιληψη, υποψιαζομαι πως σ΄ εχει πιασει ενας "κρυος ιδρωτας" μη τυχον και βρηκε μια προφαση ο μελλων και θελει να την κοπανησει σιγα σιγα... μια ανασφαλεια την βγαζεις, αλλα δεν ειναι κακο...

Ναι ναι.. Αυτό ακριβώς μου συμβαίνει Τρέμω για την ακρίβεια από το φόβο μου μην τη κοπανίσει ο μέλλων!! χαχαχαχαχα!!!!

lolafly

# 28 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Τελος παντων με αυτα και αυτα δεν σου ευχηθηκαμε. Εγω οτι ειχα να πω στο ειπα.

Ευτυχισμενη να εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, να κανετε μια ομορφη οικογενεια με πολλα παιδακια και παντα χαρες.

(και να μην αφησετε κανενα να μπει μεσα στο γαμο σας οπως τους αφησατε τωρα.)

Ευχαριστώ.

Ran_Tan_Plan

# 29 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:

Παράθεση:

Κρυος ιδρωτας?

Ρε τρεμει ο κwλος της να βγει η ψυχη της μην ξηγηθει "στριβειν δια του αρραβωνος" ο Νεκταριος και μεινει καβαλα στο ραφι η Σπυριδουλα!

Και πανε χαμενες και τοσες θυσιες (αφησαμε τας πρωτευουσας βλεπεις και κουβαληθηκαμε στας επαρχιας ωστε να πεσουν βεραι καθοτι "κλειστη" και σκληρα η επαρχιακη κοινωνια και δεν σηκωνει πριονι ανευ αρραβωνος στα φανερα τουλαχιστον) που εκανε για να στριμωξει τον Νεκταριο να πει το "ναι".
Μεχρι νυφικο των 148 ευρω στο ιντερνετ ξεπεσε να παρει για να πεισει τον γαμπρο οτι εκτος απο χρυσοχερα ειναι και οικονομα!

Ασε ρε Σπυριδουλα.... μας ειδες αλευρωμενους και μας περασες για μυλωναδες?

Και δεν θελουμε γαμο με φανφαρες αλλα "κτημα" κλεισαμε!
Και εχουμε τοσα πολλα να στησουμε "απλα κι απεριτα" ομως που δεν προλαβαινουμε μεχρι τον Οκτωβρη!

Αλλα που να καταλαβουμε εμεις.... ασε που ειμαστε και κλικα και ενας απο τους σκοπους της κλικας ειναι να χαλαει την ευτυχια νεων μελων που οραματιζονται τον γαμο!

"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

lolafly

# 30 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:

Παράθεση:

Κρυος ιδρωτας?

Ρε τρεμει ο κwλος της να βγει η ψυχη της μην ξηγηθει "στριβειν δια του αρραβωνος" ο Νεκταριος και μεινει καβαλα στο ραφι η Σπυριδουλα!

Και πανε χαμενες και τοσες θυσιες (αφησαμε τας πρωτευουσας βλεπεις και κουβαληθηκαμε στας επαρχιας ωστε να πεσουν βεραι καθοτι "κλειστη" και σκληρα η επαρχιακη κοινωνια και δεν σηκωνει πριονι ανευ αρραβωνος στα φανερα τουλαχιστον) που εκανε για να στριμωξει τον Νεκταριο να πει το "ναι".
Μεχρι νυφικο των 148 ευρω στο ιντερνετ ξεπεσε να παρει για να πεισει τον γαμπρο οτι εκτος απο χρυσοχερα ειναι και οικονομα!

Ασε ρε Σπυριδουλα.... μας ειδες αλευρωμενους και μας περασες για μυλωναδες?

Και δεν θελουμε γαμο με φανφαρες αλλα "κτημα" κλεισαμε!
Και εχουμε τοσα πολλα να στησουμε "απλα κι απεριτα" ομως που δεν προλαβαινουμε μεχρι τον Οκτωβρη!

Αλλα που να καταλαβουμε εμεις.... ασε που ειμαστε και κλικα και ενας απο τους σκοπους της κλικας ειναι να χαλαει την ευτυχια νεων μελων που οραματιζονται τον γαμο!

Χααχαχαχα!! Απλά τραγικός.. Δεν ξέρω αν εκει στη Χιο οι γυναίκες είναι τόσο απελπισμένες όσο περιγράφεις και καλά εμένα, αλλά έχεις πέσει τόσο μα τόσο έξω!! Δεν πειράζει.. Τουλάχιστον με έκανες και γέλασα! Να είσαι καλά
Και παρεπιπτόντως στην επαρχία ήρθαμε να γίνουμε αγρότες (μηχανολόγοι και οι δύο) και όχι να παντρευτούμε. Και επιπλέον εγω είμαι αυτή που λέω ότι προλαβαίνουμε μέχρι τον Οκτώβρη! Αλλά είναι τέτοια η λύσσα σου 50+ χρονών μαντράχαλος, που δεν μπορείς καν να συνειδητοποιήσεις τι διαβάζεις!! ααααχαχαχαχαχαχ!!! Να σαι καλα!!!

Ran_Tan_Plan

# 31 στις 22/8/2011
author
Ν. Χίου / Χίος

Παράθεση:

Χααχαχαχα!! Απλά τραγικός.. Δεν ξέρω αν εκει στη Χιο οι γυναίκες είναι τόσο απελπισμένες όσο περιγράφεις και καλά εμένα, αλλά έχεις πέσει τόσο μα τόσο έξω!! Δεν πειράζει.. Τουλάχιστον με έκανες και γέλασα! Να είσαι καλά

Ακριβως το ιδιο απελπισμενες με εσενα ειναι Σπυριδουλα κι οχι μονο στη Χιο αλλα και σε ολα τα μερη της Ελλαδας οταν βλεπουν οτι αδυνατουν να στριμωξουν τον νυμφιο κατα πως εκεινες θελουν και κατα τα γουστα τους και βλεπουν αντι για γαμο και "κτηματα" και νυφικα με ουρες και τουλια και μπομπονιερες και "να ζησετε" και λοιπες φανφαρες και εφφε, να ερχεται ενα ραφι "εξτρα πριμα γκουντ" (που ελεγε κι ο συγχωρεμενος ο θειος Θανασης που ειχε κανει και 40 χρονια στο Αμερικα και ταλεγε ωραια κι Αστοριανα) κατα πανω τους με χιλια!
Και γιατι να λυσσαξω ρε συ Σπυριδουλα?Σαμπως εγω κυνηγαω τον Νεκταριο με το δικαννο για γαμο και αυτος σφυριζει κλεφτικα και "δεν προκαμνωμεν"??
Εσυ δειχνεις να εχεις λυσσαξει να τον κουκουλωθεις να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα.
Και χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις γιατι φανταζομαι οτι εχεις ριξει αρκετο κλαμα που δεν σου 'ρχονται τα περι γαμου οπως τα εχεις σχεδιασει επειδη τσιναει ο Νεκταριος.
Γελα οσο μπορεις!!....ακομα!

lolafly

# 32 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Καλαμάτα

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:

Ακριβως το ιδιο απελπισμενες με εσενα ειναι Σπυριδουλα κι οχι μονο στη Χιο αλλα και σε ολα τα μερη της Ελλαδας οταν βλεπουν οτι αδυνατουν να στριμωξουν τον νυμφιο κατα πως εκεινες θελουν και κατα τα γουστα τους και βλεπουν αντι για γαμο και "κτηματα" και νυφικα με ουρες και τουλια και μπομπονιερες και "να ζησετε" και λοιπες φανφαρες και εφφε, να ερχεται ενα ραφι "εξτρα πριμα γκουντ" (που ελεγε κι ο συγχωρεμενος ο θειος Θανασης που ειχε κανει και 40 χρονια στο Αμερικα και ταλεγε ωραια κι Αστοριανα) κατα πανω τους με χιλια!
Και χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις γιατι φανταζομαι οτι εχεις ριξει αρκετο κλαμα που δεν σου 'ρχονται τα περι γαμου οπως τα εχεις σχεδιασει επειδη τσιναει ο Νεκταριος.
Γελα οσο μπορεις!!....ακομα!

Ρε φίλε, τι διάολο σε δέρνει η γυναίκα σου και τα 4-5 παιδιά σου και έχεις θολώσει έτσι? Δεν καταλαβαίνω..
Ρε συ ζούμε μαζί με τον άντρα μου! Δουλευουμε μαζί! Ονειρευόμαστε μαζί!! Και εσύ από όλα αυτα που διάβασες βγάζεις τη χολή σου? Χώρησε την να τελειώνεις.. Σε χαλάει δεν το βλέπεις????

Ran_Tan_Plan

# 33 στις 22/8/2011
author
Ν. Χίου / Χίος
Οχι ρε Σπυριδουλα!
Η Ανδρομαχη με δερνει! Η πεθερα μου!
Αλλα αυτο που ειπες δεν το ειχα σκεφτει!
Λες να σου απαντησα ετσι επειδη με δερνει η Ανδρομαχη?
Να δεις που εκτος απο μηχανολογος-αγροτισσα εισαι και ψυχολογος!
Να το κοιταξω λοιπον!

Και μην συγχιζεσαι!
Εχεις τη μια συγχιση που δεν χορευει οπως τους παιζεις ο Νεκταριος και δεν σε παει νυφουλα στην εκκλησια, μην σκασεις και επειδη δεν σου γραφουμε αυτα που θα σου αρεσε να διαβασεις!

Πες μας τι θες να διαβασεις να σου το γραψουμε να ηρεμησεις!

Αντε και η ωρα η καλη!

KOLORS

# 34 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Απαντήσεις: 2.737

Παράθεση:

Ρε φίλε, τι διάολο σε δέρνει η γυναίκα σου

κι οτι ειχα ανησυχισει μην επαθε τιποτα η .. Ανδρομαχη

KOLORS

# 35 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Απαντήσεις: 2.737

Παράθεση:

Εμενα να με συγχωρεσεις, αλλα αυτό που καταλαβα είναι πως μια πρεμουρα για τον γαμο τον εχεις δινοντας προτεραιοτητα στο τι θα πει ο περιγυρος παρα στο τι θελετε εσεις οι δυο.
Ο μονος λογος από αυτους που εχεις και που είναι βασιμος είναι αυτος με την προσπαθεια να αποκτησετε παιδι και το θελεις εντος γαμου.
Σε αυτή όμως την περιπτωση κανεις γαμο λιτο, ακομα και σε δημαρχειο και μετα , αν θελετε κανετε και με την ησυχια σας τα μεγαλεπιβολα.
Και λιτος σημαινει εσεις και οι πολύ στενοι συγγενεις σας. Μαμα, μπαμπας αδελφια ..ξερεις τωρα.
Δεν βαζεις προυποθεσεις για κτηματα, καθεδρικους ναους, δεξιωσεις ολου του σογιου ακομα και της τριτης ξαδελφης του πεμπτου σου ξαδελφου..
Μαλλον πρεπει να το ξαναδειτε..
Να βαλεις τις σωστες προτεραιοτητες και να πραξετε αναλογως.

(επισης κατι μου λεει ότι η πρεμουρα σου για τον γαμο, τρομαξε τον γαμπρο.. για δες το κι αυτό)

Dardana

# 36 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
που' σαι ρε Νελλη;;
του βαζουνε ιδεες του δικου σου να σε χωρισει!!
(καλα μαρη, τον δερνεις κιολας; )
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

livelusulina

# 37 στις 22/8/2011
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Οσσα
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 26.563
παντως αυτοι οι δυο στα ''στολισματα'' πανε πακετο

Ραν..τωρα ελα να στολισεις και την Αντι...οχι μονο εμενα
οτι δεν λυνεται...κοβεται!

VLEMMA

# 38 στις 22/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Η ζ ω η ..Ειναι α λ λ ο υ !!!

Παράθεση:
Να του κάνω το χατίρι και να το ακυρώσω για του χρόνου?

οτι ανεξελεγκτο...

απεναντι σε καποιον...

εναντια στον "οποιον αλλον"...

κινητοποιειται και κατευθυνεται...

απο μια αρνηση και ενα φοβο, γι αυτο που ειμαστε..

κρινοντας τους αλλους γι αυτο που ειναι...
............................................................................................

Αλλωστε.. ΛΟΛΑ...
"ζωη"..ειναι ολο αυτο που κανεις τωρα..
κανοντας σχεδια για το μελλον...(γαμοι-παιδια κτλ. κτλ.)

Οπως τα βιωνεις τωρα..

....ετσι...

αυτο ειναι η ζωη ΣΟΥ!!!!

προσκολλησεις..βιασυνες...εννοιες...
ΠΡΕΠΕΙ.
.ταχα "ομορφες στιγμες" και γεγονοτα..
που ταχα θελουμε να τα μοιραστουμε...(ΕΓΩ-ισμοι και τα τοιαυτα..)

Σ' αρεσει;;;

κουλαρε..καλμα...

Δεν υπαρχουν χατηρια μου..χατηρια σου...

Αν τον βλεπεις "απεναντι" σου...παρτο αλλιως..θα βρεις..
(ξερεις εσυ..)

Αν απο την αλλη..βεβαια

"αρνηθεις" ν' αλλαξεις...

εξασκησου τουλαχιστον στο να σε αγαπησεις οπως εισαι...

Το περιστατικο που σου συμβαινει τωρα..(η ετοιμασια του γαμου σου δηλ.)
ειναι ασχετο....

Βιαζεσαι και νοιωθεις οσα νοιωθεις..

για

αυτα που συμβαινουν ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!

για τις δικες σου "δια-μαχες"...

επαναδιατυπωσε λοιπον...

ξανασκεψου...

(τα περι χατηριων κτλ. κτλ.)

και προχωρα λολα....

Μονο τοτε θα ...fly....

Aγαπησε ΣΕ λολα...
γιατι νοΜιζω οτι ΔΕΝ...

(Παντρεψου ΣΕ..

μπορεις;;;;

υ.γ.1
Στον Αετο..
υπαρχει ενα φινο εκκλησακι..πλατανια ..νερα...και
"Η αυλη της Χριστινας"
Πηγαινε με τον καλο σου
και εκει κατω απο τον καταρρακτη..

ξανακουβεντιαστε τα...

υ.γ.2
και μην κανεις γαμο στο ζωδιο του Ζυγου..

ταλαιπωρια ειναι σου λεω...

σκετο..μπαλαντζαρισμα...

αντε ρε λολα...
... εισαι σωνυφη...(σε φραγκατο σοϊ)
και θες πολλα ν' αποδειξεις...
σε καταλαβαινω...

Ran_Tan_Plan

# 39 στις 22/8/2011
author
Ν. Χίου / Χίος

Παράθεση:
Originally posted by KOLORS

Παράθεση:

Ρε φίλε, τι διάολο σε δέρνει η γυναίκα σου

κι οτι ειχα ανησυχισει μην επαθε τιποτα η .. Ανδρομαχη

Παθαινει τιποτα η Ανδρομαχη ρε συ Θεοφιλε?

Αφου να φανταστεις μεχρι και το παραθειο που την ταϊζω το χλαπακιαζει σαν παντεσπανι!

Ψοφο δεν εχει!

modexristos

# 40 στις 22/8/2011
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 7.888

Παράθεση:

Τι με συμβουλεύετε? Να του κάνω το χατίρι και να το ακυρώσω για του χρόνου? Ή να συνεχίσω τον αγώνα μου για φέτος με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει τις φοβίες του και θα διασκεδάσει και αυτός την προετοιμασία?

Ετσι και ξεκινησεις απο τωρα να του κανεις τα χατιρια, καταστραφηκαμε !
Θα χασεις την μπαλα και θα σου βγει απο πανω.
Κι αντε μετα με τετοιο κεφαλι που θα χει παρει να ισοφαρισεις !

Μονο αν βγαλεις και τα δυο ονοματα των γονιων σου στα παιδια σου (που ευχομαι να κανεις πολλα), βγαλεις κανα-δυο θειες ακομη και στο 5ο με το καλο τον αφηνεις να κανει ο,τι θελει.

Η ταπεινη μου τσουρμογνωμη ειναι πως δοκιμαζει αν μπορει να περασει το δικο του λοιπον.
Μην τον αφησεις και σιγουρα καλα θα περασει ο...τυχερακιας !
Η ωρα η καλη !
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.