Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Μαγνησίας / Ζαγορά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
Τα εχουμε 5 χρονια και με εχει αστεφανωτη!!
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Ειμαι απο χωριο γι αυτο μπορει να σας φανουν υπερβολικα αυτα που λεω.
Ανδρας / 42 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.298
Ρε συ, προσπαθησε λιγο καλυτερα...
Κλειδωμα.
μια φορα ακομα να σε δω να κανεις φαουλ ,και σε εβγαλα...
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663
Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81
Ρε συ, προσπαθησε λιγο καλυτερα...
Κλειδωμα.
"Why is it something so good
Just can't function no more?
Love ... love will tear us apart again..."
# 4
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
το φόρουμ δείχνει ηλικία και κορεσμό .... φυσικό αφού δεν υπάρχει κανενός είδους ανανέωση ...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Συνομιλικη...ενα σοκ το παθα.
Στα 22 μου τουλαχιστον το γαμο προσωπικα δε το σκεφτηκα, παρολο που εχω 2 μακροχρονιες σχεσεις στο παρελθον μου.
Αρχικα, αν ο ανθρωπος ειναι κ αυτος 22, ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ειναι να ΜΗ θελει να σε παντρευτει!
22 χρονων παιδι που ακομα 'παιζει' να παρει τετοιες σοβαρες αποφασεις? Να κανει ενα τετοιο βημα? Να καταστρεψει τη ζωη του?
ΓΙα τον ερωτα που λες τωρα...
Εσυ κουκλα μου το σεξ μαζι του δε το ευχαριστιεσαι? ή μηπως το κανεις εκβιαστικα για να του πεταξεις αυτο το 'εγω δεν ειμαι πορνη για να κανω ερωτα χωρις στεφανι"!
Αν πραγματικα ασπαζεσαι αυτη την ιδεολογια, απλα μην κανεις σεξ...αστεφανωτη τουλαχιστον.
Το 'αφου με ξεπαρθενεψε πρπει να με αποκαταστησει' το παραβλεπω...γιατι μου θυμιζει λιγο κολοκοτρωνιτσι

Και οσο για το 'χωριο' που λες...Να το δικαιολογησω για τους γονεις σου. να εχουν μεινει ΠΙΣΩ. Εσυ ?????????? 22 χρονων κοπελα εν ετη 2011 και θες γαμο στα 22 σου (για τους λογους π παρεθεσες)...?
ΑΛηθεια σπουδαζεις? Δουλευεις?
Και πως φανταζεσαι τη ζωη σου? Μεσα σε ενα σπιτι, να καθαριζεις να σκουπιζεις να ξεσκατιζεις μωρα απο τα 22 και να μην εχεις τπτ αλλο περα απο αυτα...

Ουτε στους χειροτερους εφιαλτες μου
Don't forget to fall in love with yourself first...
# 7
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ πάλι έμεινα παρθένα για τα 7 παιδιά μου...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Μαγδαληνη,Μαγδαληνε αμα η μαλακiα ηταν εργοχειρο θα'χες κανει την προικα σου.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
# 10
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Έχω απαντήσει και στο άλλο σου θέμα που λές οτι υποψιάζεσαι τη φίλη σου και το μνηστήρα σου. Αν είναι έτσι χώρισε κοπέλα μου. Δεν σου πάει καλά αυτή η σχέση. Ούτε είναι υποχρεωτικό να παντρευτείς κάποιον επειδή ήσουν μαζί του 5 χρόνια.
# 11
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Μαγδαληνη,Μαγδαληνε αμα η μαλακiα ηταν εργοχειρο θα'χες κανει την προικα σου.
Aμα είχε προικα κυριε διευθυντα θα την παντρευοταν ο λεγαμενος....
Κυρια Κοκοβίκου μουφα μυρίζομαι....
# 12
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Και πως φανταζεσαι τη ζωη σου? Μεσα σε ενα σπιτι, να καθαριζεις να σκουπιζεις να ξεσκατιζεις μωρα απο τα 22 και να μην εχεις τπτ αλλο περα απο αυτα...

Εγώ δεν το φαντάζομαι... το πέρασα... και μάλιστα με έναν βλάκα
διαφορετικό από τον δικό της,
εκείνος κοιτάζει αλλού και ο δικός μου ήταν κολλημένος με την
μαμά του σε βαθμό κακουργήματος...
Ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Παράθεση:

Εγώ δεν το φαντάζομαι... το πέρασα... και μάλιστα με έναν βλάκα
διαφορετικό από τον δικό της,
εκείνος κοιτάζει αλλού και ο δικός μου ήταν κολλημένος με την
μαμά του σε βαθμό κακουργήματος...
Ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι
Αυτα ειναι λαθη απο τα οποια μαθαινεις.
Η κοπελα ειναι 22 εν ετη2011 και σκεφτεται χειροτερα και απο τη γιαγια μου.
Η γιαγια μου να φανταστεις μου λεει "κανα γκομενακι εχουμε?"

Ειναι κριμα..
και το 'χωριο' οχι, δεν την δικαιολογει.
# 14
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:

Ειναι κριμα..
Στα δικά μου τα αρχαία χρόνια δεν υπήρχε καν ίντερνετ γμτ...
Τουλάχιστον είχα μια δικαιολογία... τα σημερινά παιδιά δεν έχουν γμτ!!!
Ωραία η γιαγια!!! Θέλω να με υιοθετήσει...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by wind_
Παράθεση:

Ειναι κριμα..
Στα δικά μου τα αρχαία χρόνια δεν υπήρχε καν ίντερνετ γμτ...
Τουλάχιστον είχα μια δικαιολογία... τα σημερινά παιδιά δεν έχουν γμτ!!!
Ωραία η γιαγια!!! Θέλω να με υιοθετήσει...
Σωστο αυτο για τη δικαιολογια!!

οσο για τη γιαγια πεθανε πριν λιγους μηνες

(επρπε να βαλω 'μου ελεγε"...ενι γουει)...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Το ότι είσαι από χωριό δεν σε κάνει να διαφέρεις από τα ζευγάρια της πόλης με πεντάχρονη σχέση που δεν προχωρά.
Γιατί όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις με το χρόνο παρουσιάζουν προβλήματα αν δεν εξελιχθούν. Κυρίως αυτές που ξεκινούν από παιδιά.
Ο λόγος του προβλήματος είναι ότι το ζευγάρι δεν έχει εμπειρίες ερωτικές. Ειδικά ο άνδρας που όσο περνάει ο καιρός τόσο τις χρειάζεται. Σκέφτεται ότι δεν τον πήραν και τα χρόνια για να κουκουλωθεί κάποια ντε και καλά επειδή την έχει τόσα χρόνια.
Αν όμως ο Γιωργάκης είναι στη κοσμάρα του όπως λες τότε πως θα αφοσιωθεί σ ένα γάμο, με οικογένεια και παιδιά?
Γιατί σε μια οικογένεια βασική προϋπόθεση είναι το ζευγάρι να είναι στην ίδια κοσμάρα για να μπορέσουν να κάνουν σωστή δουλειά.
Το στεφάνι δεν είναι το παν. Το παν είναι η καλή επικοινωνία στο ζευγάρι. Ο γάμος είναι μια σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται ώριμους ανθρώπους , διαφορετικά είναι αποτυχία. Είτε για ζευγάρι πόλης είτε για ζευγάρι στο χωριό.
Αλλοστε αν κάποιου τα αισθήματα με το χρόνο έχουν αλλάξει ή οι επιθυμίες και τα όνειρα, θα πρέπει να ειπωθεί πριν το γάμο. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία κι αυτή δεν εξαρτάται από το στεφάνι του γάμου αλλά από τους ανθρώπους και τη μεταξύ τους δέσμευση. Την αγάπη.
Αφού λοιπόν ο στόχος σας είναι κοινός και τα αισθήματα δεν έχουν χαλάσει είτε σε σένα είτε σε κείνον, τότε θα έρθει κι η στιγμή της οικογένειας. Μόνο που θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και τη προοπτική της όχι με το ζόρι αλλά με ειρηνική συζήτηση και βάζοντας στο τραπέζι τις δικές σας αποφάσεις κι όχι τη πίεση των συγγενών και φίλων. Αυτοί πάνε τελευταίοι. Ο σκοπός είναι πόσο θέλει ακόμα ο ένας τον άλλον για μια ζωή! Το να πιέζεις καταστάσεις και να λες εκφράσεις παλαιολιθικές όπως το αστεφάνωτη επειδή το λένε οι γονείς σου μόνο κακό μπορείς να κάνεις στη σχέση σου. Απλά θα διεκδικείς την εξέλιξή σας και ζητάς τη δική του άποψη ξεκάθαρα!
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367
Παράθεση:
Originally posted by magdalini2442
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Έλα ρε! Ποιό χωριό είναι αυτό να ψωνίσω νύφη?
Το πρόβλημα είναι στη μάνα σου που σε ρωτάει πότε θα παντρευτείς αντί να σε ρωτάει αν θα σπουδάσεις τίποτα και όχι στο χωριό σου ... . Κακή-κάκιστη νοοτροπία!
Επίσης όσες κοπέλες έχουν κάνει έρωτα με κάποιον που δεν στεφανώθηκαν δεν είναι πόρνες, βλάμμένη! που θα μας βρίσες και τις κοπέλες από πάνω επειδή είσαι άχρηστη, δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου και είσαι αξιολύπητα κενή από ενδιαφέροντα! Η κάθε χαζοβιόλα το ρίχνει στην ηθική... μακάρι να πάρει τα χαμπάρια του ο Γιωργάκης και να φύγει να σωθεί. Θες και παιδί να το κάνεις σκατά σα τα μούτρα σου, όπως σε έκανε και σένα η μάνα σου...
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Παράθεση:
Originally posted by HighLow
Παράθεση:
Έλα ρε! Ποιό χωριό είναι αυτό να ψωνίσω νύφη?
Το πρόβλημα είναι στη μάνα σου που σε ρωτάει πότε θα παντρευτείς αντί να σε ρωτάει αν θα σπουδάσεις τίποτα και όχι στο χωριό σου ... . Κακή-κάκιστη νοοτροπία!
Επίσης όσες κοπέλες έχουν κάνει έρωτα με κάποιον που δεν στεφανώθηκαν δεν είναι πόρνες, βλάμμένη! που θα μας βρίσες και τις κοπέλες από πάνω επειδή είσαι άχρηστη, δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου και είσαι αξιολύπητα κενή από ενδιαφέροντα! Η κάθε χαζοβιόλα το ρίχνει στην ηθική... μακάρι να πάρει τα χαμπάρια του ο Γιωργάκης και να φύγει να σωθεί. Θες και παιδί να το κάνεις σκατά σα τα μούτρα σου, όπως σε έκανε και σένα η μάνα σου...
Χμμμ...
Προσωπική εμπειρία μου μυρίζει η απάντηση αυτή...
Δεν εξηγείτε αλλιώς τέτοιο χώσιμο....
Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 141
Παράθεση:
αν θελεις τοσο πολυ να τον παντρευτεις συζητησε του το!τωρα...αν παλι θες γενικοτερα να παντρευτεις ψαξε!κατι θα βρεθει και αν αρνηθει ο φιλος σου ψαξε και για κανενα γαμπρο μηπως σε βγαλει απο τη δυσκολη φαση που εισαι τωρα
α...και μια φιλη μου παντρευτηκε στα 18 της και οχι επαρχια αθηνα μαλιστα και σε 2,5 χρονια χωρισε διοτι γνωρισε καποιον καλυτερο οπως ελεγε (ετσι πληροφοριακα στα ειπα,οχι οτι θελω να σε επηρεασω)
# 20
στις 31/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπερα,
μπορω να ρωτησω κατι παρακαλω?
Οι γονεις σου ειναι μαζι...?
στα social media