Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα εχουμε 5 χρονια και με εχει αστεφανωτη!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Dardana

# 21 στις 31/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%
μας πιασαν στο δουλεμα αδερφια...
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

papa-kitty

# 22 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400

Παράθεση:
Originally posted by magdalini2442
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Ειμαι απο χωριο γι αυτο μπορει να σας φανουν υπερβολικα αυτα που λεω.

koita..βλεπω οτι δεν εχεις δουλεια και εισαι σπιτι ,δεν εχεις μεινει ποτε μονη και το γαμο το βλεπεις σαν εκδρομη και κοπανα απο το σπιτι. εισαι γενικα κοπελα που θελεις να καθεσαι σπιτι και ναχεις τον μακακα να σου τα φερνει. αν δουλευες θα καλαβαινες οτι υπαρχουν και αλλοι αντρες και πολλοι απο αυτους καλυτεροι απο τον δικο σου. βγες δουλεψε μην τεμπελιαζεις κα θα αλλαξεις μυαλα. ειναι ολοφανερο οτι δεν τον θελεις και τοσο. απλα τον θελεις επειδη δεν εχεις γνωρισει αλλον. γιαυτο τον θελεις και νομιζεις οτι ειναι ο ενας και μοναδικος. αυτος ομως μαλλον δεν τα βλεπειετσι,ισως θελει σεξμονο. μπορεις επισης να μεινεις εγκυος να τον τυλιξεις.εσυ διαλεγεις!

naughtyM

# 23 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:
μπορεις επισης να μεινεις εγκυος να τον τυλιξεις

Πλακα με κανεις?
Don't forget to fall in love with yourself first...

eleptheriaria

# 24 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Παντρεμένη
Ν. Έβρου / Διδυμότειχο
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 2.368

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Παράθεση:

Πλακα με κανεις?

Όχι ρε συ.. τι πλάκα;

Συγγενής θα είναι αυτής της ... πως τη λένε να δεις... Ms_spourgitaki ή κάπως έτσι τέλος πάντων...

naughtyM

# 25 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:
Originally posted by eleptheriaria

Παράθεση:

Παράθεση:

Πλακα με κανεις?

Όχι ρε συ.. τι πλάκα;

Συγγενής θα είναι αυτής της ... πως τη λένε να δεις... Ms_spourgitaki ή κάπως έτσι τέλος πάντων...

νταξει...Δεν υπαρχουν αυτες οι απαντησεις απο νεες κοπελες!
Δλδ....Ημαρτον!

Don't forget to fall in love with yourself first...

papa-kitty

# 26 στην 1/9/2011
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:

Παράθεση:

Πλακα με κανεις?

μανα μου διαφορες εκδοχες,διαλεγει και παιρνει!!! θελει υπουλα? θελει σωστα και ειλικρινα? αυτη διαλλεγει! προς τι η παρεξηγηση???

papa-kitty

# 27 στην 1/9/2011
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Πλακα με κανεις?

Όχι ρε συ.. τι πλάκα;

νταξει...Δεν υπαρχουν αυτες οι απαντησεις απο νεες κοπελες!
Δλδ....Ημαρτον!

ρε σεις πριν κραξετε σκεφτειτε με ποια λογικη το λεω.. ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε φουστη μου.....

eleptheriaria

# 28 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Παντρεμένη
Ν. Έβρου / Διδυμότειχο
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 2.368

Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty

ρε σεις πριν κραξετε σκεφτειτε με ποια λογικη το λεω.. ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε φουστη μου.....

Ότι τώρα εσύ αυτό, το λες λογική...

Καλό και αυτό!

papa-kitty

# 29 στην 1/9/2011
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty

Ότι τώρα εσύ αυτό, το λες λογική...

Καλό και αυτό!

Ν Ε ΥΡ Ι Α Σ Μ Ε Ν Α το ειπα για εγκυμοσυνη..... γιαυτο ελεγα με ποια λογικη το λεω με τη λογικη της αγανακτησης... ε μα πια... δυσκολο ηταν να διευκρινησω οτι το λεω νε υ ρια σ μ ε να ? υποτιθετε οτι ολοι ξερουν οτι ειναι σκεψη ντροπης και πολυ περισσοτερο εγω που σκεφτηκα να το γραψω. οκ. τουλαχιστον μπορει να το σκεφτηκε. ε, εγω το ειπα!

HighLow

# 30 στην 1/9/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:
Originally posted by freeman21

Παράθεση:
Originally posted by HighLow

Παράθεση:
Originally posted by magdalini2442
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!

Έλα ρε! Ποιό χωριό είναι αυτό να ψωνίσω νύφη?
Το πρόβλημα είναι στη μάνα σου που σε ρωτάει πότε θα παντρευτείς αντί να σε ρωτάει αν θα σπουδάσεις τίποτα και όχι στο χωριό σου ... . Κακή-κάκιστη νοοτροπία!
Επίσης όσες κοπέλες έχουν κάνει έρωτα με κάποιον που δεν στεφανώθηκαν δεν είναι πόρνες, βλάμμένη! που θα μας βρίσες και τις κοπέλες από πάνω επειδή είσαι άχρηστη, δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου και είσαι αξιολύπητα κενή από ενδιαφέροντα! Η κάθε χαζοβιόλα το ρίχνει στην ηθική... μακάρι να πάρει τα χαμπάρια του ο Γιωργάκης και να φύγει να σωθεί. Θες και παιδί να το κάνεις σκατά σα τα μούτρα σου, όπως σε έκανε και σένα η μάνα σου...

Χμμμ...
Προσωπική εμπειρία μου μυρίζει η απάντηση αυτή...

Δεν εξηγείτε αλλιώς τέτοιο χώσιμο....

Καθόλου... απλά εκνευρίζομαι με τους απολύτως κενούς ανθρώπους και με την επιμονή τους να διαιωνίσουν το είδος τους... έχουν γεμίσει το πλανήτη με το dna τους. Και δεν αντέχω τις ηθικοπουτανιές του στυλ όποια κάνει έρωτα αστεφάνοτη είναι πόρνη, και όποιος παίρνει παρθενιά πρέπει να αποκαταστήσει... κτλ κτλ...
Επίσης, είναι προδιαγεγραμένη η αποτυχία της οικογένειας που θέλει να στήσει το μόμολο, γιατί είναι τίγκα στο αποθυμένο όλοι τους. Και αυτή την αποτυχία θα την πληρώσει το παιδί τους.

tzoulia49

# 31 στις 3/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
για ονομα του θεου βρε κοριτσι μου 22 χρονων θελεις να παντρευτεις.και θελεις να παντρευτεις και εναν 22 χρονο.ειναι οκ μια σχεση 5 ετων στο χωριο.αντε να το δεχτουμε.τι χωριο ειναι αυτο που παει τοσο πισω.σιγα το σοβαρο που πρεπει να αποκαταστησει ο νεαρος μια κοπελλα επειδη ηταν ο πρωτος.αυτα ειναι για γελια στην εποχη μας .αλλου ειναι η ουσια αγαπητη μου φιλη.εισαι σε μια ηλικια πολυ μικρη ακομη.το ενδιαφερον σου πρεπει να ειναι να κανεις πραγματα για σενα .να βελτιωσεις τον εαυτο σου .να μορφωθεις να εργαστεις.μετα να δεις αξιζει αυτη η σχεση να την συνεχιζεις?
ηδη ειναι 5 χρονια .οι μακροχρονιες σχεσεις να ξερεις εχουν φθορα.και ποσο μπορει να κρατησει αυτο?
στα χωρια οι αντρες που εχουν τετοιες σχεσεις πολυ φοβαμαι οτι τις κρατανε μονο για να βολευονται σεξουαλικα.για αδειασε τον τον κυριο σιγα σιγα.κατι μου λεει πως ειναι μια κλασσικη περιπτωση τετοιου τυπου.μην κολας σε αποψεις της μανας σου και της γειτονισσας .μην τις ακους καθολου.μην νιωθεις ενοχες που ειχες μια σχεση ολοκληρωμενη .αυτο σημερα ειναι δεδομενο σε μια σχεση .ειμαι σιγουρη οτι εχεις καταλαβει οτι ο νεαρος δεν σκεφτεται τιποτε αλλο .και τι να σκεφτει αλλωστε στα 22 .παρατα τον για να μη νιωθεις οτι του παραχωρεις και το σωμα σου .και βρες ενα αλλο αγορι που θα σε αγαπησει πραγματικα και θα σε κανει να νιωσεις ασφαλης .και κοιτα λιγο πραγματικα η εποχη μας ειναι πολυ μπροστα .κοιτα με τα δικα σου ματια κι οχι με της μητερας σου .

# 32 στις 4/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ακόμα και για χωριό παλαιολιθικά ακούγονται όλα αυτά αγαπητή.Κι εσείς πάλι γιατί κάθεστε μ'αυτόν τον κακό που ξεπαρθενεύει και δε σας στεφανώνεται;Φοβάστε την κατακραυγή των χωριανών;

better_in_time

# 33 στις 6/9/2011
author
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 104
Απαντήσεις: 1.467
νεα,ισως ομορφη,ελευθερη 22 ετων με παλαιολιθικες ιδεολογιες και με μια μανα αχ τι μανα,ψαχνει αντρα για σοβαρο σκοπο.προτασεις μονο σοβαρες.¨

βαλτο σε καμια εφημεριδα.

ισως να μην τον θυμουνται,εσυ να παρεις καποιον αλλο που θελει να σε παντρευτει και εκλεισε το θεμα.
ουτε γατα ουτε ζημια.

αμα ψαξεις βρισκεις.
προσεχε τι ευχεσαι...

απαπαπαπαπαπαπαπαπα

πτουυυυ πτουυυυυ

εδω εγω ειμαι 25 και βλεπω βερες και τρεχω μακρια.βλεπω γαμους και νιωθω ζαλαδες,και εσυ 3 χρονια μικροτερη και θες παιδακια και μουσακαδες????
Τα συγκρατημένα πάθη κάνουν συνηθισμένους ανθρώπους

Ran_Tan_Plan

# 34 στις 6/9/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
μας πιασαν στο δουλεμα αδερφια...

Ελα ρε κι εσυ!
Επειδη μπηκε δηλαδη η Βαρβαρα ολες κι ολες δυο φορες ανεβασε δυο μαλακiες και μετα εξαφανιστηκε?
Καχυποπτη!

"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

xrusopsaro23

# 35 στις 18/9/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ιωαννίνων / Ιωάννινα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 21
καλα μην νομιζεις οτι εισαι και η μονη αφου και εγω ειμαι σε μια σχεση εδω και 5 χρονια και τωρα θα αρραβωνιαστουμε και αυτο με δυσκολια το βλεπω. και μην νομιζεις οτι επειδη εισαι απο χωριο δεν πρεπει να γινονται ετσι. και απο πολη να ησουν το ιδιο θα εκανε. και εμενα με ρωτανε οι γονεις μου τι θα γινει και μασαω τα λογια μου. εχω σκεφτει ειλικρινα πως περναει την ωρα του

avaftos

# 36 στις 18/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από magdalini2442

αστεφανωτη!!

Αυτή την λέξη κόντευα να την ξεχάσω.

Paralia48

# 37 στις 19/5/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Πιστεύω ότι μας ψιλοδουλεύεις για να γελάσουμε όλοι εδώ στο φόρουμ!! Καλή προσπάθεια! Εμένα η γιαγιά μου η μακαρίτισσα πάντως τα έλεγε αυτά , δεν ήταν τόσο μοντέρνα. Και <<αστεφάνωτη>> και <<ξεπαρθένιασε>> και τέτοια άλλα.
Αλλά αν θέλεις απάντηση σ΄αυτό το <<προβλημα>> θα σου δώσω μια συμβουλή. Αν θέλεις εσύ να παντρευτείς τον συγκεκριμένο νεαρό, τότε,  ένα διάστημα άσε τις σπόντες περί <<επισημοποίησης>>. Αυτά εκνευρίζουν τους άντρες. Και όταν βρεις την κατάλληλη ευκαιρία, ωραίο περιβάλλον, καλή διάθεση κ.λ.π. χάρισέ του ένα λουλούδι και κα΄ντου εσύ πρόταση γάμου.
Βέβαια πρέπει να σου πω ότι αν είναι συνομίληκός σου οι πιθανότητες να πει το <<ναι>> είναι μικρές, αλλά αν το θες πολύ, προσπάθησέ το!

-Ariadni-

# 38 στις 26/6/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από magdalini2442

Τα εχουμε 5 χρονια και με εχει αστεφανωτη!!Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!

Τι λες κοπελια;;; Και δεν χαιρεσαι που σε εχει αστεφανωτη;;;Πιο καλα παιρνατε ετσι ...σωστος ο Γιωργακης...ασε τα βιολογικα σου ρολογια να χτυπανε...αμα ερθει η ωρα να παντρευτεις ,θα παντρευτεις..τι βιαζεσαι;;;

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ -Χωρίς δεκάρα - YouTube

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost