Παράθεση:
Originally posted by magdalini2442
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Ειμαι απο χωριο γι αυτο μπορει να σας φανουν υπερβολικα αυτα που λεω.
Παράθεση:
μπορεις επισης να μεινεις εγκυος να τον τυλιξεις
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παράθεση:
Πλακα με κανεις?![]()
Παράθεση:
Originally posted by eleptheriaria
Παράθεση:
Παράθεση:
Πλακα με κανεις?![]()
Όχι ρε συ.. τι πλάκα;
Συγγενής θα είναι αυτής της ... πως τη λένε να δεις... Ms_spourgitaki ή κάπως έτσι τέλος πάντων...
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Πλακα με κανεις?![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πλακα με κανεις?![]()
Όχι ρε συ.. τι πλάκα;
Συγγενής θα είναι αυτής της ... πως τη λένε να δεις... Ms_spourgitaki ή κάπως έτσι τέλος πάντων...
![]()
νταξει...Δεν υπαρχουν αυτες οι απαντησεις απο νεες κοπελες!
Δλδ....Ημαρτον!
Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty
ρε σεις πριν κραξετε σκεφτειτε με ποια λογικη το λεω.. ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε φουστη μου.....![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty
ρε σεις πριν κραξετε σκεφτειτε με ποια λογικη το λεω.. ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε φουστη μου.....![]()
Ότι τώρα εσύ αυτό, το λες λογική...
Καλό και αυτό!
Παράθεση:
Originally posted by freeman21
Παράθεση:
Originally posted by HighLow
Παράθεση:
Originally posted by magdalini2442
Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Έλα ρε! Ποιό χωριό είναι αυτό να ψωνίσω νύφη?
Το πρόβλημα είναι στη μάνα σου που σε ρωτάει πότε θα παντρευτείς αντί να σε ρωτάει αν θα σπουδάσεις τίποτα και όχι στο χωριό σου ... . Κακή-κάκιστη νοοτροπία!
Επίσης όσες κοπέλες έχουν κάνει έρωτα με κάποιον που δεν στεφανώθηκαν δεν είναι πόρνες, βλάμμένη! που θα μας βρίσες και τις κοπέλες από πάνω επειδή είσαι άχρηστη, δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου και είσαι αξιολύπητα κενή από ενδιαφέροντα! Η κάθε χαζοβιόλα το ρίχνει στην ηθική... μακάρι να πάρει τα χαμπάρια του ο Γιωργάκης και να φύγει να σωθεί. Θες και παιδί να το κάνεις σκατά σα τα μούτρα σου, όπως σε έκανε και σένα η μάνα σου...
Χμμμ...
Προσωπική εμπειρία μου μυρίζει η απάντηση αυτή...
Δεν εξηγείτε αλλιώς τέτοιο χώσιμο....![]()
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
μας πιασαν στο δουλεμα αδερφια...
Παράθεση:
αστεφανωτη!!
Σχόλιο # 1 από magdalini2442
Αυτή την λέξη κόντευα να την ξεχάσω.
Πιστεύω ότι μας ψιλοδουλεύεις για να γελάσουμε όλοι εδώ στο φόρουμ!! Καλή προσπάθεια! Εμένα η γιαγιά μου η μακαρίτισσα πάντως τα έλεγε αυτά , δεν ήταν τόσο μοντέρνα. Και <<αστεφάνωτη>> και <<ξεπαρθένιασε>> και τέτοια άλλα.
Αλλά αν θέλεις απάντηση σ΄αυτό το <<προβλημα>> θα σου δώσω μια συμβουλή. Αν θέλεις εσύ να παντρευτείς τον συγκεκριμένο νεαρό, τότε, ένα διάστημα άσε τις σπόντες περί <<επισημοποίησης>>. Αυτά εκνευρίζουν τους άντρες. Και όταν βρεις την κατάλληλη ευκαιρία, ωραίο περιβάλλον, καλή διάθεση κ.λ.π. χάρισέ του ένα λουλούδι και κα΄ντου εσύ πρόταση γάμου.
Βέβαια πρέπει να σου πω ότι αν είναι συνομίληκός σου οι πιθανότητες να πει το <<ναι>> είναι μικρές, αλλά αν το θες πολύ, προσπάθησέ το!
Παράθεση:
Τα εχουμε 5 χρονια και με εχει αστεφανωτη!!Ειμαι φοβερα εκνευρισμενη με τον συντροφο μου. Ειμαστε μαζι απο 17 ετων και ακομα δεν μου εχει κανει προταση γαμου. Η μητερα μου συνεχως με ρωταει ποτε εχει σκοπο ο Γιωργακης να με στεφανωθει και δεν ξερω τι να της πω. Ολο του πεταω μπηχτες να σοβαρεψουμε την σχεση μας αλλα εκεινος με γραφει..Δεν ειμαι πορνη για να μου κανει ερωτα ενω δεν ειμαστε παντρεμενοι. Αφου με ξεπαρθενεψε πρεπει να με αποκαταστησει. Αφηστε που εχει αρχισει να χτυπαει το βιολογικο μου ρολοι..θελω να κανω παιδι! Εκεινος στην κοσμαρα του!
Σχόλιο # 1 από magdalini2442
Τι λες κοπελια;;; Και δεν χαιρεσαι που σε εχει αστεφανωτη;;;Πιο καλα παιρνατε ετσι ...σωστος ο Γιωργακης...ασε τα βιολογικα σου ρολογια να χτυπανε...αμα ερθει η ωρα να παντρευτεις ,θα παντρευτεις..τι βιαζεσαι;;;
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ -Χωρίς δεκάρα - YouTubeΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media