Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
μετα απο 20 χρονια εμαθα οτι εχω αλλα 2 αδερφια...
Loipon sta 18 m ematha oti o pateras m prin t mana m itan pantremenos k eixe 2 paidia otan to ematha epatha sok k apofasisa n t psaksw telika dn vrika tpt k etsi pistepsa oti t atomo p m t eipe apla ithele n m pligwsei m mia fantastiki istoria!!!telika ustera apo 2 xronia kathws epsaxna kt sto spiti m vrika ena fakelo k ena xarti apo t dimo p menw p elege t stoixeia t patera m k oti ontws itan pantremenos k exei alla 2 paidia pl megalutera m!!eilikrina ti n kanw pos tha piasw n t rwtisw na m poun gt m t eixan krufo tosa xronia???:/
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΙΝΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ZOUZOUNELA..ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ!!
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΠ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Παράθεση:
Originally posted by annina
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ZOUZOUNELA..ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ!!
Αυτοι που πρεπει να φοβουντε πως θα αντιδρασει καποιος ειναι οι δικοι σου για την δικια σου αντιδραση.
Εκεινοι θα αντιδρασουν αμηχανα μπροστα σε αυτο που πρεπει να σου πουν, αλλά και οι ιδιοι θα νιωσουν καλυτερα που θα σου πουν την αληθεια. Η αληθεια παντα ανακουφιζει στο τελος.
Βιωνεις φανταζομαι κατι πολυ συγκλονιστικο στη ζωη σου. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γνωρισεις τα αδερφια σου συντομα.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
# 7
στις 29/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα ρωτησεις απλα και ηρεμα,
τι ειναι ο φακελος αυτος και πως εισαι αρκετα μεγαλη πλεον για ωριμη συζητηση.
Αν μεχρι τωρα ησουν μονη,
σκεψου ποσο μεγαλη αγαπη θα εχεις απο τα δυο σου μεγαλα αδερφια !!!
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Τους εμπόδισαν οι προκαταλήψεις.....Καιρός να μάθεις την αλήθεια εδώ και τώρα!
Σου το οφείλουν...
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.158
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μίλα με τον πατέρα σου και ζήτησε του την αλήθεια έστω και τώρα. είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!!! Καλή επιτυχία.
Everybody looks for an angel!!!
I found mine!!!
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 7.888
Μας εχουν παρει πρεφα, αλλα που θα παει, θα ρεφαρουμε.
Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευεις οτι ειναι.
VLEMMA
# 11
στις 30/8/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Σου αρεσει βρε αννινα μου..
που εγινες κι εσυ..
"πρωταγωνιστρια" ενος οικογενειακου δραματος...
Τι ωραιαιαιαιαιαιαααααα!!!!!!
Τι ομορφες συζητησεις..θα γινουν με τους γεννητορες σου!!!!
Τι πολιτισμενεςςςςςςςςς!!!!!
Τι φφφφφφααααανταστιιιικηηηηηηηη οικογενειααααααααα!!!!!!
υ.γ.
Να πατε και σε εκπομπη...τηλεοπτικη...
με δακρυα κτλ. κτλ.
Μην το παραλειψεις...
Το "αιμα" σου διψα ..γι "αναγνωριση"!!!
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 417
Σου εχτισαν μια εικονικη οικογενεια. Ηρέμησε και κοιταξε τα γεγονοτα. Καλυτερα θα ειναι η ζωη σου. Τωρα ξέρεις ενω πριν ησουν στο σκοτάδι. Μη βιαστεις να κανεις τον κριτη. Ουτε εσυ ουτε οι αλλοι ειμαστε τελειοι.
Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι , και κάλεσέ με να έρθω!
" Nothing is fool-proof to a sufficiently talented fool"
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.137
λαθη γονεων... αυτα πρεπει να λεγονται για να μην προκαλουνται προβληματα μετεπειτα.. ο κοσμος ειναι μικρος δεν ξερεις τι γινεται ποτε!
σψριπτα μανεντ
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582
Τυχερούλα!!!
Παράθεση:
Loipon sta 18 m ematha oti o pateras m prin t mana m itan pantremenos k eixe 2 paidia otan to ematha epatha sok k apofasisa n t psaksw telika dn vrika tpt k etsi pistepsa oti t atomo p m t eipe apla ithele n m pligwsei m mia fantastiki istoria!!!telika ustera apo 2 xronia kathws epsaxna kt sto spiti m vrika ena fakelo k ena xarti apo t dimo p menw p elege t stoixeia t patera m k oti ontws itan pantremenos k exei alla 2 paidia pl megalutera m!!eilikrina ti n kanw pos tha piasw n t rwtisw na m poun gt m t eixan krufo tosa xronia???:/
Εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα .....
Και να ήξερες και πόσοι άλλοι .....
α2=β2+γ2
ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας
στα social media