Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

πεθερά...μήπως δεν με συμπαθεί???ερώτηση κρίσεως

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

vouvi

# 1 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

έχω (μελλονιτκή) πεθερά που χήρεψε πριν 3 χρόνια και κουνιάδα που χώρισε πριν ενάμιση χρόνο. σημειωτέον ζούνε μαζί ένα τετράγωνο πιο μακριά απο εμάς. στην αρχή όλο καφέδες και συμπάθειες και σταδιακά σπόντες και παρατηρήσεις. όλα πια τα κάνει καλύτερα απο όλους, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα ράψιμο και δεν συμμαζεύεται. κάνε εκείνο κάνε το άλλο, μην φερεσαι έτσι, να έχεις καλούς τρόπους, μην σηκώνεσαι απ'το τραπέζι αν δεν τελειώσουν οι άλλοι, πρέπει να βάψεις το μαλλί σου, αυτό το χρώμα καλσόν δεν μου αρέσει, καλύτερα βγάλε αυτό το χαλί και βάλε το άλλο...μέχρι και πως θα βάλω τις μπάλες στο δέντρο των χριστουγέννων μου επεσήμανε. το κορυφαίο έχει γνώμη για τα παντα, μιλάει ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές που πάω να πω την γνώμη μου δεν με ακούει ή με διακόπτει...δεν είμαι παντρεμένη έχω απλά 2 χρόνια δεσμό με τον γιο της και τα τραβάω αυτά, φαντάσου να γίνω επίσημο μέλος....το κορυφαίο, είχε μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 1 μήνα και τις πρώτες μέρες προσφέρθηκα να μαγειρέψω γεμιστά καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι,....εκεί λοιπόν που τσιγάριζα το κρεμμυδάκι να σου ένα κορμί όπισθεν μου...τις μελιτζάνες καλό είναι νας τις κόβεις έτσι να τις τσιγαρίζεις έτσι και να τις γεμιζεις αλλιώς...χώρια η διάλεξης για κολοκύθια πιπεριές και ντομάτες, (συγγνώμη καλή μου πως αναστήθηκες αφού ήσανε κατάκοιτη?)....θα κουφαθώ οπαρεμβατισμός σε όλο του το μεγαλείο................μήπως δεν με συμπαθεί και πολύ? λέω εγώ....μήπως να την κάνω με ελαφρά, γιατί είμαι και αλέγκρος τύπος και φουλ ανεξάρτητη και δεν τα σηκώνω αυτά!!!!!!
Αρέσει στο μέλος vikiaek

ZOUZOUNELLA

# 2 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Κύπρος
Απαντήσεις: 489
Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ; ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ ΜΕGA ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΥΦΗ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ SS. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ; Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΚΕΥΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ.

morgoth

# 3 στις 30/8/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
σε συμπαθει βεβαια. εφοσον δεν αντιμιλάς, ακους , πραττεις συμφωνα με τα λεγομενα της και ολα τα σχετικά. κοινως εαν εισαι αβουλη, αχρωμη , αοσμη και μουγγή θα σαι η καλυτερη νυφη.

ετσι και υψωσεις αναστημα θα γινεις η χειροτερη της οικομενης, αυτη που το παιζε καλη για να τυλιξει το γιο της.

προφανως και θες και πρεπει να μπυν όρια. ειτε να βαζεις τώρα είτε ποτέ.. αλλά πρέπει να το θελει και ο συντροφος σου. διοτι ειναι δικη του δουλεια... μη φοβηθεις και μη διστασεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζι του. χωρις κατηγοριες κτλ.

douce-indecis

# 4 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 141
ενταξει δεν προτοτυπει η μητερα του οι περισσοτερες ετσι συμπεριφερονται..παντα καποιο λαθος θα βρουνε πανω σου και ας εισαι οκ εσυ.οπως λες αφου εισαι ανεξαρτητη και δεν τα σηκωνεις αυτα δεν νομιζω να τα ανεχτεις για πολυ,εκτος και αν κλεισεις τα αυτια σου και δεν τους δωσεις και πολυ σημασια και μην νομιζεις πως αν τα πεις ολα αυτα στο συντροφο σου θα αλλαξουν κ'πολλα....

Nina73

# 5 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Κύπρος
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 3.528
o γιος της τα ξερει αυτα αν οχι καλα κανει να τα μαθει απο τωρα να δεις και αντιδρασεις αλλιως κοπελια μαυρο φιδι που σε εφαγε

Nina73

# 6 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Κύπρος
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 3.528
α θα χρεωθεις και την κουνιαδα πιστευω

tromokratimeni

# 7 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.899
Μπα...σε κατασυμπαθεί...και θα σε συμπαθεί για όσο θεωρεί ότι σε εκπαιδεύει για να την υποκαθιστάς στον γιόκα της.

Οταν και αν σοβαρέψουν τα πράγματα, θα απαιτήσει από τον καλό σου (αν δεν έχει ήδη), κλειδί του σπιτιού σας...για ώρα ανάγκης, μην τύχει κάτι επείγον, ώρες που απουσιάζετε...

Τότε να δείς...συμπάθειες όταν θα κάνει καθημερινή επιθεώρηση και λεπτομερή έλεγχο... για το αν εφαρμόζεις όσα σου δίδαξε!
A blind man once asked a wise man: "can there b anything worse than losng ur eye sight?" The wise man replied: yes.. Losing your vision..

vouvi

# 8 στις 30/8/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 7
τα συζήτησα με τον φίλο μου και το θετικό είναι οτι έχει διαπιστώσει κι αυτός αρκετές παρατυπίες απέναντι μου που ούτε εγω τις είχα προσέξει. μου επεσήμανε οτι η μητέρα του είναι δύστροπη και οτι θέλει "όλα να γίνοντα όπως αυτή θέλει αλλιώς δεν ησυχάζει", επίσης όταν με ενοχλεί κάτι οτι το συζητάει μαζί της και αυτή "κλαίει"...άκου τώρα, αν δεν είναι αυτό ψυχολογικός εκβιασμός τότε τι είναι....τεσπα το θετικό είναι οτι είναι με το μέρος μου...και οτι η μάνα του κάπως έχει αρχίσει να συμμαζεύεται....ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση

# 9 στις 30/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by vouvi
έχω (μελλονιτκή) πεθερά που χήρεψε πριν 3 χρόνια και κουνιάδα που χώρισε πριν ενάμιση χρόνο. σημειωτέον ζούνε μαζί ένα τετράγωνο πιο μακριά απο εμάς. στην αρχή όλο καφέδες και συμπάθειες και σταδιακά σπόντες και παρατηρήσεις. όλα πια τα κάνει καλύτερα απο όλους, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα ράψιμο και δεν συμμαζεύεται. κάνε εκείνο κάνε το άλλο, μην φερεσαι έτσι, να έχεις καλούς τρόπους, μην σηκώνεσαι απ'το τραπέζι αν δεν τελειώσουν οι άλλοι, πρέπει να βάψεις το μαλλί σου, αυτό το χρώμα καλσόν δεν μου αρέσει, καλύτερα βγάλε αυτό το χαλί και βάλε το άλλο...μέχρι και πως θα βάλω τις μπάλες στο δέντρο των χριστουγέννων μου επεσήμανε. το κορυφαίο έχει γνώμη για τα παντα, μιλάει ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές που πάω να πω την γνώμη μου δεν με ακούει ή με διακόπτει...δεν είμαι παντρεμένη έχω απλά 2 χρόνια δεσμό με τον γιο της και τα τραβάω αυτά, φαντάσου να γίνω επίσημο μέλος....το κορυφαίο, είχε μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 1 μήνα και τις πρώτες μέρες προσφέρθηκα να μαγειρέψω γεμιστά καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι,....εκεί λοιπόν που τσιγάριζα το κρεμμυδάκι να σου ένα κορμί όπισθεν μου...τις μελιτζάνες καλό είναι νας τις κόβεις έτσι να τις τσιγαρίζεις έτσι και να τις γεμιζεις αλλιώς...χώρια η διάλεξης για κολοκύθια πιπεριές και ντομάτες, (συγγνώμη καλή μου πως αναστήθηκες αφού ήσανε κατάκοιτη?)....θα κουφαθώ οπαρεμβατισμός σε όλο του το μεγαλείο................μήπως δεν με συμπαθεί και πολύ? λέω εγώ....μήπως να την κάνω με ελαφρά, γιατί είμαι και αλέγκρος τύπος και φουλ ανεξάρτητη και δεν τα σηκώνω αυτά!!!!!!

Oχι βρε κουτό.Σε λατρεύει

# 10 στις 31/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
2 οptions here:

α) τα βαζεις απο το ενα αυτι κ τα βγαζεις απο το αλλο.χωρις στο ενδιαμεσο να τα επεξεργαζεσαι κ να χαλιεσαι κ κυριως χωρις να πεφτεις στην παγιδα κ ν'απαντας

β) χωριζεις

οτιδηποτε αλλο, σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. big time!

Dardana

# 11 στις 31/8/2011
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
μην το παιρνεις προσωπικα - οι περισσοτερες ετσι κανουν. η μανα μου ειναι ετσι ακριβως και ως μανα, και ως πεθερα - θελει ολα να γινονται οποτε και οπως θελει η ιδια, αυταρχικος χαρακτηρας, κι αν τη μαλωσεις λιγο το παιζει θυμα, κλαψουριζει κτλ.
το γεγονος οτι ο γιος συνειδητοποιει το προβλημα, και επισης πως προφανως δεν επηρεαζεται απο τη μανα του, ξερει ποια ειναι και τι κανει, ειναι ενα θετικο στοιχειο. ειναι ομως μανα του, και θα αποφυγει να την προσβαλει ή να τη θιξει ή να ερθει σε απευθειας συγκρουση μαζι της. γι αυτο μην μπαινεις στη διαδικασια να την κατηγορεις ή να παραπονιεσαι συνεχεια για την συμπεριφορά της, βαζοντας τον διαιτητη στη σχεση σας, γιατι στο τελος θα χαλασεις και τη σχεση σου με τον φιλο σου.
εγω θα σου ελεγα οσο μπορεις να την αγνοεις... να εισαι ευγενικη μεν, αλλά χωρις πολλα πολλά, και με τη σταση σου να της κοβεις τον πολυ αερα.
κι αν παλι εχεις σκοπο να το προχωρησεις με τον φιλο σου..ξεκαθαρισε τη θεση σου απ' την αρχη.
εγω παντως σαν κορη μιας τετοιας 'πεθερας', εχω μαθει να κραταω τον αντρα μου μακρια της οσο γινεται, και ''προστατευμενο'' απο τα πυρά της, (θεωρω οτι ειναι δικη μου δουλεια αυτο, κι οχι δικη του) χωρις να μαλωνω ή να χαλιεμαι. δεν της αφηνω περιθωρια να λεει ή να ανακατευεται. αλλά κι εσυ δε χρειαζεται συνεχεια πιτσι πιτσι με την πεθερα..κρατα και λιγη αποσταση. η πεθερά δε γινεται μανα, και η νυφη δε γινεται κορη. κι επισης, με τη μαμα σου μπορεις μια χαρα να τσακωθεις και να τα ξαναβρεις...με την πεθερα λιγο δυσκολο. αποστασεις λοιπον.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 12 στις 31/8/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δυο τα σημαντικα πριν την αποφαση σου.

Αξιζει η σχεση ?

Το αρσενικο (για αυτο γινεται το θεμα ) τι θεση πηρε ?

Οπως και να εχει,
πρεπει να μιλησεις μαζι του.

Lora9

# 13 στην 1/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά θέλει να έχει το κουμάντο , να βοηθάς αν στο ζητήσει η ίδια και όχι από μόνη σου να δεις ...
Είναι σημαντικό να σε συμπαθούν οι δικοί του, γιατί μετά θα επηρεάζει την όλη ζωή σου .
Μην βιαστείς για επίσημα πράγματα αν δεν είσαι σίγουρη, ότι θα είσαι ευτυχισμένη με αυτήν την οικογένεια .

morgoth

# 14 στην 1/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
γιατί σωνει και ντε να παντρευτει και τη πεθερα της? επειδή ετσι κανουν στο ελλαντα?

νομιζω οτι ολα ξεκινανε απο μας. Από τις υποχωρήσεις που κανουμε συνθλιβοντας τις επιθυμιες μας.

Οι πεθερές και οι πεθεροι μη εχοντας ζωή , προσπαθουν να ζησουν μεσα απο τα παιδια τους και τα εγγονια τους. Ειναι στο χερι του ζευγαριου να τους κρατησουν σε αποσταση.

Καταρχας μενεις σε τετοια αποσταση ωστε τα πεθερικά και οι γονεις να χρειάζονται να παιρνουν αμάξι ή συγκοινωνια για να σε επισκεφτούν. Κατά δευτερο τους ξεκοβεις πως θα παιρνουν τηλ πρωτα αν θέλουν να σε επισκεφτούν. Τρίτον μπορεις να βάλεις όρια στην επαφή. Πχ 2 φορές το μήνα επισκεψη, ποιες γιορτές του χρόνου θα τις περνάτε μαζί κτλ. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλους φίλους και τις καλές σχεσεις.

inioxos52

# 15 στην 1/9/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Ερωτησις: Ποτε επιτελους θα σταματησει αυτος ο αλληλοσπαραγμος μεταξυ των γυναικων, για το ποια θαχει τα πρωτεια στον επηρεασμο και ποδηγετηση των αρσενικων της οικογενειας, ειτε λεγονται συζυγοι ειτε γυιοι?

Γιατι τα 8υληκα δεν μπορουν ποτε να ομονοησουν, και να συνεργαστουν μεταξυ τους, αφηνοντας τους αντρες εξω απο τις διαμαχες τους?

Γιατι καθε φορα ο αντρας πρεπει να χτυπησει το χερι στο τραπεζι, και με τις αγριοφωναρες του να επιβαλλει μια επιφανειακη ηρεμια, στις ατερμονες και λυσσωδεις μεταξυ τους μαχες των θυληκων?

ΓΙΑΤΙ ?

Πασα απαντησις δεκτη.....γυναικες.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 16 στην 1/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Ερωτησις: Ποτε επιτελους θα σταματησει αυτος ο αλληλοσπαραγμος μεταξυ των γυναικων, για το ποια θαχει τα πρωτεια στον επηρεασμο και ποδηγετηση των αρσενικων της οικογενειας, ειτε λεγονται συζυγοι ειτε γυιοι?

Γιατι τα 8υληκα δεν μπορουν ποτε να ομονοησουν, και να συνεργαστουν μεταξυ τους, αφηνοντας τους αντρες εξω απο τις διαμαχες τους?

Γιατι καθε φορα ο αντρας πρεπει να χτυπησει το χερι στο τραπεζι, και με τις αγριοφωναρες του να επιβαλλει μια επιφανειακη ηρεμια, στις ατερμονες και λυσσωδεις μεταξυ τους μαχες των θυληκων?

ΓΙΑΤΙ ?

γιατι οι γυναικες ειναι ανταγωνιστικες πολυ στο επιπεδο των σχεσεων, οπως οι αντρες στο επιπεδο το εργασιακο.
η γυναικα ως πιο συναισθηματικο ον, νιωθει οτι το πεδιο της ειναι η οικογενεια κ οι σχεσεις. οποτε εκει βγαζει τον ανταγωνισμο , την αναγκη για επιβεβαιωση κ κυριαρχια (ενστικτο)...ο αντρας ως κυνηγος/κουβαλητης/κολονα του σπιτιου, νιωθει οτι το δυνατο του πεδιο ειναι η δουλεια. οποτε δεν πολυανακατευται με τις διαπροσωπικες σχεσεις κ την αναγκη για κυριαρχια τη νιωθει στην εργασια του κ οχι μεσα στο συγγενολοι.

επιπλεον οι γυναικες δεν ξερουν να κρατανε αποστασεις.
οι αντρες εκφραζουν την οικειοτητα τους, κανοντας πραγματα μαζι (πανε για ψαρεμα, παιζουν ταβλι)...οι γυναικες εκφραζουν την οικειοτητα τους, ανοιγοντας την πορτα της προσωπικης τους ζωης κ συζητωντας τα παντα. ετσι εκτιθενται πολυ η μια στην αλλη κ αυτο καθιστα τις σχεσεις τους πολυ ευαλωτες.

MARILYN1975

# 17 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Κύπρος
Απαντήσεις: 1.158
Κατ' εμένα ποτέ δεν θα σταματήσει να γίνεται αυτό.

Όσο φυσικά υπάρχουν γυναίκες.
και αυτή η κόντρα θα κρατάει αιώνια. Τώρα σε αυτό όμως που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου είναι πως ο άντρας δεν πρέπει να βρίσκεται πάντα στη μέση και στη δύσκολη θέση καμιά φορά να διαλέξει μεριά.

Είναι όμως και στο χέρι του να μήν συμβεί αυτό. Και αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή. Δεν νομίζεις?
Everybody looks for an angel!!! I found mine!!!

papa-kitty

# 18 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400
KOΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕΣΥΜΠΑΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. σε θελει για νυφη κ πολυ μαλιστα. γιαυτο τα κανει αυτα, γιατι πιστευει οτι χρεος τηςειναι να ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ. δεν ειναι κακο. οντως ειναι αγενεια να σηκωνεσαι απο το τραπεζι μονο εσυ,να αφηνεις τους αλλους ας πουμε στο τραπεζι κ εσυ διπλα στο καναπε.. προφανως σκεφτηκε οτι αυτο θα κανεις οταν εχεις μαλλοντικα καλεσμενους σπιτι. μην ανησυχεις. και στη κορη τα ιδια εκανε οταν ηταν μικρη. αν εχουν κ τα ιδια "χουγια" παει να πει κ η καημενη μικρη τραβηξε πολλα...

douce-indecis

# 19 στην 1/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty
KOΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕΣΥΜΠΑΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. σε θελει για νυφη κ πολυ μαλιστα. γιαυτο τα κανει αυτα, γιατι πιστευει οτι χρεος τηςειναι να ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ. δεν ειναι κακο. οντως ειναι αγενεια να σηκωνεσαι απο το τραπεζι μονο εσυ,να αφηνεις τους αλλους ας πουμε στο τραπεζι κ εσυ διπλα στο καναπε.. προφανως σκεφτηκε οτι αυτο θα κανεις οταν εχεις μαλλοντικα καλεσμενους σπιτι. μην ανησυχεις. και στη κορη τα ιδια εκανε οταν ηταν μικρη. αν εχουν κ τα ιδια "χουγια" παει να πει κ η καημενη μικρη τραβηξε πολλα...

συμφωνω ειναι αγενεια να σηκωνεσαι απ΄το ταπεζι την ωρα του φαγητου αν ομως καποια στιγμη συμβει να το κανει η κορη της θα αδιαφορησει η' αν το κανει καποιος αλλος της οικογενειας...απλα πιστευω πως επειδη εισαι νεο αιμα στην οικογενεια της και καπως της φαινεται αυτο προσπαθει να σου βρισκει συνεχεια λαθη τυπικοτητας και savoir vivre
διαφορετικα αν ησουν απ'τις τυχερες θα ειχε ορεξη να σου μαθει οσα θελει σαν καλη πεθερα!υπαρχουν πεθερες που ειναι πολλες φορες σαν μανες.
αλλα μη κατσεις να σκασεις κιολας για τετοιου ειδους μ@...κιες δεν αξιζει σε καμια περιπτωση πιστεψε με!!!!!αφου εισαι οκ με τον φιλο σου

trendyrose

# 20 στις 3/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

ΓΙΑΤΙ ?

Γιατί οι άνδρες είτε είναι σύζυγοι είτε παιδιά, ποτέ δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.
Γιατί ως άνδρες με τα ΑΑΑ πρέπει να βάζουν τους άλλους στη θέση τους. Γιατί αν το κάνει η γυναίκα τους δε θα είναι οι άνδρες με ΑΑΑ αλλά χωρίς

Γιατί να ανέχονται άλλωστε οι σύζυγοι - γυναίκες την κάθε καρακαηδόνα πεθερά ή κουνιάδα με όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους;
Αμάν δηλαδή παντρεύτηκαν απλά οι γυναίκες, δεν υιοθέτησαν και τη ζούγκλα

Γιατί καμία ίσως γυναίκα δεν έχει επιτρέψει στους γονείς της να παρεμβαίνουν στο γάμο της (εκτός ανίατων περιπτώσεων) αλλά και σε αυτές ακόμη παραδέχεται ότι συμβαίνει και δε δικαιολογείται ποτέ με τη γνωστή αγελαδίσια έκφραση: όχι καλέ μου δεν είναι έτσι ο μπαμπάς μου σε λατρεύει!

Και δεν είναι θέμα πρωτείων ή όπως αλλιώς θέλετε να το βαπτίζετε. Είναι θέμα αυτονόητης ησυχίας και αυτονόητης κυριαρχίας στο σπίτι του καθενός.
Τα παράσιτα ενίοτε τα βαδιστικά πρέπει να καταστρέφονται.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.