Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

πεθερά...μήπως δεν με συμπαθεί???ερώτηση κρίσεως

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

trendyrose

# 21 στις 3/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 141
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
επιπλεον οι γυναικες δεν ξερουν να κρατανε αποστασεις.Οι άντρες δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, όχι να το κάνουν κιόλας.
Αυτό που ξέρουν είναι να κρατούν..............τα σύμφεροντά τους.
Όποιος κατάλαβε.

trendyrose

# 22 στις 3/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 141
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by vouvi
έχω (μελλονιτκή) πεθερά που χήρεψε πριν 3 χρόνια και κουνιάδα που χώρισε πριν ενάμιση χρόνο. σημειωτέον ζούνε μαζί ένα τετράγωνο πιο μακριά απο εμάς. στην αρχή όλο καφέδες και συμπάθειες και σταδιακά σπόντες και παρατηρήσεις. όλα πια τα κάνει καλύτερα απο όλους, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα ράψιμο και δεν συμμαζεύεται. κάνε εκείνο κάνε το άλλο, μην φερεσαι έτσι, να έχεις καλούς τρόπους, μην σηκώνεσαι απ'το τραπέζι αν δεν τελειώσουν οι άλλοι, πρέπει να βάψεις το μαλλί σου, αυτό το χρώμα καλσόν δεν μου αρέσει, καλύτερα βγάλε αυτό το χαλί και βάλε το άλλο...μέχρι και πως θα βάλω τις μπάλες στο δέντρο των χριστουγέννων μου επεσήμανε. το κορυφαίο έχει γνώμη για τα παντα, μιλάει ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές που πάω να πω την γνώμη μου δεν με ακούει ή με διακόπτει...δεν είμαι παντρεμένη έχω απλά 2 χρόνια δεσμό με τον γιο της και τα τραβάω αυτά, φαντάσου να γίνω επίσημο μέλος....το κορυφαίο, είχε μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 1 μήνα και τις πρώτες μέρες προσφέρθηκα να μαγειρέψω γεμιστά καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι,....εκεί λοιπόν που τσιγάριζα το κρεμμυδάκι να σου ένα κορμί όπισθεν μου...τις μελιτζάνες καλό είναι νας τις κόβεις έτσι να τις τσιγαρίζεις έτσι και να τις γεμιζεις αλλιώς...χώρια η διάλεξης για κολοκύθια πιπεριές και ντομάτες, (συγγνώμη καλή μου πως αναστήθηκες αφού ήσανε κατάκοιτη?)....θα κουφαθώ οπαρεμβατισμός σε όλο του το μεγαλείο................μήπως δεν με συμπαθεί και πολύ? λέω εγώ....μήπως να την κάνω με ελαφρά, γιατί είμαι και αλέγκρος τύπος και φουλ ανεξάρτητη και δεν τα σηκώνω αυτά!!!!!!Εφόσον σε καταλαβαίνει ο πιθανός σύζυγος μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την αποφεύγεις συστηματικά, προφασιζόμενη διάφορες ασχολίες και ενδιαφέροντα.
Ειδικά αν σου έρχονται απρόσκλητοι
(σίγουρα θα το κάνουν- καρατσεκαρισμένο- αν δεν το έχουν κάνει ακόμη) να ετοιμάζεσαι να φύγεις, λέγοντας: αχ κρίμα που ήρθατε τώρα μόλις έφευγα, αχ πολύ στεναχωριέμαι κλπ και όξω από την πόρτα.
Ούτε κατά διάννοια μην κάνεις τη νοσοκόμα ή να τρέξεις σε κάτι που σε χρειάζονται.
Ούτε που θα το εκτιμήσουν, αλλά θα είναι και χειριστικό καθαρά. Ούτε να φιλοξενήσεις ποτέ κανέναν- ούτε συγγενή, ούτε γάτα - μέγα σφάλμα- θα σου κουβαλιούνται συχνά.
Αν εργάζεσαι, ακόμη καλύτερα. Θά λες ότι είσαι πολύ κουρασμένη και θέλεις την ηρεμία σου.
Μακριά και αγαπημένοι.
ΈΝΑΝ άνθρωπο θα παντρευτείς και όχι όλο του το σοι. Αυτό να το θυμάσαι πάντα.

# 23 στις 3/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by trendyrose

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
επιπλεον οι γυναικες δεν ξερουν να κρατανε αποστασεις.Οι άντρες δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, όχι να το κάνουν κιόλας.
Αυτό που ξέρουν είναι να κρατούν..............τα σύμφεροντά τους.
Όποιος κατάλαβε.οταν λεω "να κρατανε αποστασεις" ενοοω στις μεταξυ τους σχεσεις. αντρας με αντρα. οι αντρες εκφραζουν οικειοτητα με το να κανουν πραγματα μαζι. οι γυναικες με το να φτιαχνουν καφε κ να αρχιζουν να λενε τα προσωπικα τους. αυτο εννουσα. ποσο συχνα ακους προβλημα αναμεσα σε γαμπρο κ πεθερο? σπανιως. γιατι ο γαμπρος κ ο πεθερος αν περασουν μια ωρα μαζι, θα προτιμησουν να παιξουν ταβλι αντι να κανουν αναμεταδοση των νεων του σογιου απο το γαμο της Πιπιτσαςς το σαββατο, οπως πιθανον να κανουν η κουνιαδα με τη νυφη η την πεθερα.

# 24 στις 4/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by vouvi
έχω (μελλονιτκή) πεθερά που χήρεψε πριν 3 χρόνια και κουνιάδα που χώρισε πριν ενάμιση χρόνο. σημειωτέον ζούνε μαζί ένα τετράγωνο πιο μακριά απο εμάς. στην αρχή όλο καφέδες και συμπάθειες και σταδιακά σπόντες και παρατηρήσεις. όλα πια τα κάνει καλύτερα απο όλους, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα ράψιμο και δεν συμμαζεύεται. κάνε εκείνο κάνε το άλλο, μην φερεσαι έτσι, να έχεις καλούς τρόπους, μην σηκώνεσαι απ'το τραπέζι αν δεν τελειώσουν οι άλλοι, πρέπει να βάψεις το μαλλί σου, αυτό το χρώμα καλσόν δεν μου αρέσει, καλύτερα βγάλε αυτό το χαλί και βάλε το άλλο...μέχρι και πως θα βάλω τις μπάλες στο δέντρο των χριστουγέννων μου επεσήμανε. το κορυφαίο έχει γνώμη για τα παντα, μιλάει ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές που πάω να πω την γνώμη μου δεν με ακούει ή με διακόπτει...δεν είμαι παντρεμένη έχω απλά 2 χρόνια δεσμό με τον γιο της και τα τραβάω αυτά, φαντάσου να γίνω επίσημο μέλος....το κορυφαίο, είχε μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 1 μήνα και τις πρώτες μέρες προσφέρθηκα να μαγειρέψω γεμιστά καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι,....εκεί λοιπόν που τσιγάριζα το κρεμμυδάκι να σου ένα κορμί όπισθεν μου...τις μελιτζάνες καλό είναι νας τις κόβεις έτσι να τις τσιγαρίζεις έτσι και να τις γεμιζεις αλλιώς...χώρια η διάλεξης για κολοκύθια πιπεριές και ντομάτες, (συγγνώμη καλή μου πως αναστήθηκες αφού ήσανε κατάκοιτη?)....θα κουφαθώ οπαρεμβατισμός σε όλο του το μεγαλείο................μήπως δεν με συμπαθεί και πολύ? λέω εγώ....μήπως να την κάνω με ελαφρά, γιατί είμαι και αλέγκρος τύπος και φουλ ανεξάρτητη και δεν τα σηκώνω αυτά!!!!!!Να σε πω καλέ!Ο τύπος τί λέει για όλα αυτά;Του τα'χεις πει;Πε μας την αντίδρασή του να σε ορμηνέψουμε καταλλήλως.

mama39

# 25 στις 3/9/2011
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
Πιστευω οτι το χειζεσαι λαθος...διπλωματια και αποσταση ..
Μην μενεις ποτε μονη μαζι της στο σπιτι..οταν ξαναστολισεις το δεντρο να το κανεις παρεα με το φιλο σου, και να εισαι σιγουρη πως αν ειναι μπροστα δεν θα βγαλει αχνα...οσο για το φαγητο να το στειλεις με το γιο της ,ακομα και λυσσα στο αλτι να ειναι παλι δεν θα του πει τιποτα γιατι εκεινος θα μετρησει την κινηση σου και θα τα βαλει μαζι της για την αρνητικη σταση της...και οταν και εφοσων επιδιωκει να βρεθειτε μονες σας βγαλτην εξω , δεν ξερω την ηλικια της , για ενα γλυκο για ενα χυμο και οι συζητησεις σου να ειναι γυρω απο την παιδικη ηλικια του γιου της αστην εκεινη να μιλαει ..εσυ απλα ακου..και οταν θα σε επισκεπτεται στο σπιτι με την κουνιαδα θα λες με συγχωρειτε πρεπει να φυγω, αν μου ειχατε τηλεφωνησει θα το ειχα κανονισει αλλιως ωστε να περασεις το μηνυμα οτι δεν μπορουν να ερχονται οποτε θελουν, και πες οτι μπορουν να ερθουν το βραδυ που θα ειναι και ο φιλος σου εκει να καθησετε ολοι παρεα..
Μην κανεις ποτε γυναικειες συζητησεις μαζι της, ουτε με την κουνιαδα σου..μακρια και αγαπημενες ...κοιτα να εισαι τυπικη και ξεκαθαρη και ολα θα πανε καλα..και αν δημιουργηθει ποτε κατι θα το συζητησεις με το φιλο σου σε ηρεμο κλιμα χωρις κατινιες και κατηγοριες αλλα με επιχειρηματα οτι δεν θα ανεχθεις καμια ασχημη συμπεριφορα..και φυσικα περνετε θεση καθετη και αμετακλητη μαζι απεναντι της ..και ολα αυτα θα γινουν μονο και εφοσον δεν ειναι μαμακιας, ξερει το χαρακτηρα της μητερας του, και ειστε καλα μαζι ως ζευγαρι σε ολα και κυριως στην επικοινωνια..
Ασε την μαμα του να ειναι η μαμα του και εσυ στο η γυναικα του.
Οποια μητερα αγαπαει το παιδι της αληθηνα χωρις κτητισμο και θελει να το βλεπει ευτυχισμενο και οταν βλεπει καθαρα την αγαπη και την καλη σχεση στο ζευγαρι, ποτε δεν θα δημιουργησει προβλημα...βεβαια υπαρχουν και οι αλλες "μητερες" που για μενα οσες λειτουργουν μ' αυτο το σκεπτικο του μπερδεματος και των καταστασεων απλα εχουν φερει ως περας αυτο που της διεταξε η φυση..η μητερα που αγαπα τα παιδια της και τα σεβεται δεν δημιουργει προβληματα και δεν χωνει την μυτη της παρα μονο εφοσων το παιδι της ζητησει τη βοηθεια της για κατι σοβαρο..και αυτη η σχεση σεβασμου-επικοινωνιας γονεα-παιδιου χτιζεται απο την ωρα που γεννιεται με μεγαλυτερη ευθυνη του γονεα για την εκβαση της σχεσης αυτης.
Ασε λοιπον καταμερους τις σκεψεις αμφιβολιας περι συμπαθειας της πεθερας σου και κοιτα τη σχεση σου μονο..σκασιλα σου στο φιναλε αν δεν σε συμπαθει, οποιαδηποτε να ειχε ο γιος της δεν θα τη συμπαθουσε..ασε το φιλο σου να το χειριστει και μην κανεις μονη σου κινησεις για να την κερδισεις, να ΄'σαι τυπικη ,ορθη και κοφτη, χωρις βεβαια αντιπαθειες.
Εσυ εισαι ανωτερος ανθρωπος και σεβεσαι το γεγονος οτι ειναι η μητερα του, αν εσυ δεν της αρεσεις προβλημα της κοιτα τη σχεση και να δεις που δεν θα κουνηθει φυλλο αν εσυ εισαι ενταξει και καλα με το φιλο σου

cerise

# 26 στις 6/9/2011
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
'Aρεσαν+: 0%
Το ότι είσαι ανεξάρτητος τύπος δεν σημαίνει ότι θα σηκώνεσαι να φεύγεις επειδή η μαμά του δικού σου θεωρεί τον εαυτό της τη καλύτερη νοικοκυρά.

Εξυπακούεται ότι η πείρα της στο νοικοκυριό και το μαγείρεμα είναι σίγουρα μεγαλύτερη και διαφορετική από τη δική σου όπως και η νοοτροπία της. Κι αυτό θα πρέπει να το σεβαστείς γιατί αγαπάς το γυιό της.

Προσπάθησε λοιπόν αυτή την εμπειρία να την εκμεταλευτείς για να μάθεις κάποια πράγματα σχετικά με τα φαγητά. Η γνώση δεν έβλαψε κανέναν. Ο εγωϊσμός σε στερεί από τη γνώση. Πάρτο έτσι που λένε. Και φέρσου διπλωματικά.

Ο σκοπός είναι να μην αντιδράς εγωϊστικά ώστε να καταργήσεις το σεβασμό και να φερθείς έξυπνα και διπλωματικά για να μην χαλιέσαι για ανούσια πράγματα και μηδαμινά ώστε να χαλάς τη καρδιά σου και τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Με λίγα λόγια να δαμάσεις τον εχθρό (μεταφορικά) και στο τέλος να κάνεις ότι εσύ θέλεις. Αυτό είναι η μαγκιά που λένε.

Αν δεις ότι παρά τη καλή συμπεριφορά σου, τη φιλική σου διάθεση και το σεβασμό σου δεν υπάρχει η αντίστοιχη συμπεριφορά, τότε κάνε μια ειρηνική συζήτηση μαζί της με επιχειρήματα χωρίς να το πεις στο σύντροφό σου. Κάτι που θα της πεις ότι θα μείνει μεταξύ σας ότι κι αν πείτε. Αλλά θα το τηρήσεις εσύ άσχετα αν δεν το τηρήσει εκείνη. Πες της με λίγα λόγια τα παράπονά σου και ότι σ ενοχλεί και ζήτησε κι από κείνη να σου πει τα δικά της.
Κάποιες μαμάδες το χρειάζονται αυτό και μετά στρώνουν. Συνειδητοποιούν κάποια πράγματα που δεν είχαν συνειδητοποιήσει. Δεν χρειάζεται ν ανακατέψεις σ αυτό το σύντροφό σου. Αν δεν αλλάξει μετα από αυτή τη κουβέντα τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να απομακρυνθείς. Αυτό πλέον θα το συζητήσεις με τον δικό σου και θα το λύσετε το θέμα χωρίς νεύρα και ιστορίες.

Εκείνος που ξέρει καλύτερα τη μαμά του θα πάρει τις αποφάσεις του να σε προστατεύσει και να προστατεύσει πάνω απ όλα τη σχέση σας.

Ran_Tan_Plan

# 27 στις 6/9/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
'Aρεσαν+: 0%
Ωχ!! Η Ανδρομαχη!

...απο την αλλη πλευρα!

Κι ακομα δεν εχεις δει τιποτα Ασπασια!

Θα σε αφαλοκοψει κατακαϋμενο!!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

trendyrose

# 28 στις 8/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 141
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow

οταν λεω "να κρατανε αποστασεις" ενοοω στις μεταξυ τους σχεσεις. αντρας με αντρα. οι αντρες εκφραζουν οικειοτητα με το να κανουν πραγματα μαζι. οι γυναικες με το να φτιαχνουν καφε κ να αρχιζουν να λενε τα προσωπικα τους. αυτο εννουσα. ποσο συχνα ακους προβλημα αναμεσα σε γαμπρο κ πεθερο? σπανιως. γιατι ο γαμπρος κ ο πεθερος αν περασουν μια ωρα μαζι, θα προτιμησουν να παιξουν ταβλι αντι να κανουν αναμεταδοση των νεων του σογιου απο το γαμο της Πιπιτσαςς το σαββατο, οπως πιθανον να κανουν η κουνιαδα με τη νυφη η την πεθερα.


κατάλαβα τι εννοείς, άλλωστε ήσουν σαφεστατη.
Κι εγώ συμπλήρωσα ότι το κάνουν γιατί τους συμφέρει, αλλιώς θα είχαν κόψει καθε είδους επικοινωνία.

kikalis

# 29 στις 22/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by vouvi
τα συζήτησα με τον φίλο μου και το θετικό είναι οτι έχει διαπιστώσει κι αυτός αρκετές παρατυπίες απέναντι μου που ούτε εγω τις είχα προσέξει. μου επεσήμανε οτι η μητέρα του είναι δύστροπη και οτι θέλει "όλα να γίνοντα όπως αυτή θέλει αλλιώς δεν ησυχάζει", επίσης όταν με ενοχλεί κάτι οτι το συζητάει μαζί της και αυτή "κλαίει"...άκου τώρα, αν δεν είναι αυτό ψυχολογικός εκβιασμός τότε τι είναι....τεσπα το θετικό είναι οτι είναι με το μέρος μου...και οτι η μάνα του κάπως έχει αρχίσει να συμμαζεύεται....ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασηΑαααα! ε τότε μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου, το πάν, η ουσία είναι να είναι εκείνος με το μέρος σου και εννοώ φυσικά να είναι αντικειμενικός και να βλέπει τι γίνεται όχι σαν κάτι άλλους που π.χ μπορει η πεθερά να σε πεί ηλίθια και εκείνος να σου πεί "έλα μωρέ δε το είπε με το τρόπο που φαντάστηκες!!" γιατί οι περισσότεροι δυστυχώς έτσι είναι της μαμάς δε βλέπουν ψεγάδι όσο άσχημα κι αν σου φέρεται ενώ εσύ με τη μία είσαι η κακιά της υπόθεσης , οπότε μη φοβάσαι εφόσον τον έχεις πλάι σου σ'αυτό.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost