Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ελληνιδες??

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

enoretas

# 1 στις 9/9/2011
author
Ανδρας / 42 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Ελληνιδες??

Αναρωτιόμουν γενικά και χωρίς να είμαι σίγουρος αν υπάρχει απάντηση τι άραγε ψάχνουν οι ελληνίδες γυναίκες σε έναν άντρα. Έτσι βρήκα το site και σας ρωτάω.
Το ιστορικό μου είναι ότι από 16 χρονών ήμουν σε σχέσεις, είμαι εθισμένος στις γυναίκες και πάντα ήθελα να έχω μια δίπλα μου. Άλλες σχέσεις κρατούσαν πολύ άλλες λιγότερο(6 μήνες- 5 χρόνια).Το θέμα είναι ότι συνήθως εγώ έπαιρνα την απόφαση να χωρίσω γιατί δεν ήμουν πια ερωτευμένος. Να σας πω επίσης ότι δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, υπήρχαν καταστάσεις που αυτό θα ήταν εύκολο αλλά πάντα ήθελα να γνωρίσω την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί μου λίγο καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες κοπέλες μου ήταν ξένες ή τουλάχιστον είχαν ξένη προέλευση από τον ένα γονιό, αυτό συνέβαινε είτε τυχαία είτε γιατί σπούδαζα στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν κακόμαθα… ξέφυγα από την ελληνική πραγματικότητα και τώρα που χώρισα και έχω βγει στην «αγορά» πέφτω κάθε μέρα από τα σύννεφα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χαθεί τελείως η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους… κανένας δεν πιστεύει κανέναν όλοι είναι επιφυλακτικοί και αν δεν ξέρεις κάποια φίλη της δεν έχεις ελπίδες.
Άλλο ένα πρόβλημα μου είναι ότι έχω ξεχάσει να κάνω καμάκι…2-3 φορές που προσπάθησα ένιωσα ότι το καμάκι πέθανε… ή απλά δεν το ‘χω. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο εξωτερικό όσο ήμουν ήταν αλλιώς τα πράγματα. Όταν μια γυναίκα σε ήθελε στο έδειχνε χωρίς αναστολές, ειλικρινά σας μιλάω μου την πέφτανε πολύ άνετα… και έτσι συνήθισα και έχασα το ρόλο του κυνηγού. Εδώ προφανώς τα πράγματα είναι αλλιώς.
Παρακαλώ λοιπόν τη γνώμη σας και μερικές γυναικείες συμβουλές είναι καλοδεχούμενες.
Θέλετε ακόμα τους άντρες που εκθειάζουν την καλή δουλειά τους, τις σπουδές, τους γνωστούς τους?
Όταν ακούω «όχι» να καταλαβαίνω «κυνήγησε με κι άλλο και μετά ναι»?
Προτιμάτε να νιώθετε ότι είσαστε ποιο hot από αυτόν οπότε να σας κυνηγάει σε μια σχέση παρά να τον κυνηγάτε? Προτιμάτε με λίγα λόγια έναν που να του κάνετε κουμάντο εύκολα?
Πρωταρχικό μέλημα σας με κάποιον που φλερτάρετε είναι αυτό να καταλήξει σε σχέση?
Πραγματικά σε όλα τα παραπάνω εγώ συνήθισα την απάντηση να είναι όχι… να αλλάξω γνώμη? Είμαστε όντος τόσο συντηρητική κοινωνία που πρέπει να περάσουμε τον άλλο από χίλια κόσκινα πριν τον φιλήσουμε?

trellokoritso

# 2 στις 9/9/2011
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 218
Αγαπητε πιστευω πως αυτο το προβλημα δε γνωριζει συνορα...Απλα υπαρχει ελλειψη φαντασιας και εμπιστοσυνης και αυτο οφειλεται στην κοινωνια μας σημερα.Επισης ολοι και ολες εχουν προβληματα πασης φυσεως και οσο και αν αναζητουν και ψαχνουν το οτι δεν εχουν σχεση η δε βγαινουν με καποιον σημαινει απλα πως δε θελουν...Η ζωη δεν ειναι αδικη εμεις δε βλεπουμε μπροστα μας!!Μην παραιτησε..

dindon

# 3 στις 9/9/2011
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663
σιγα καλε, πολυ στο σκεφτεσαι και το σκαλιζεις.

βγες, μιλα...

παρεες εχεις? αν ναι θα σε βοηθησουν... αλλιως κοινωνικοποιησου!
"Why is it something so good Just can't function no more? Love ... love will tear us apart again..."

HighLow

# 4 στις 9/9/2011
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 367

Παράθεση:
Originally posted by enoretas

Παρακαλώ λοιπόν τη γνώμη σας και μερικές γυναικείες συμβουλές είναι καλοδεχούμενες.

Ζητάς από γυναίκες συμβουλές για να τις καμακώσεις ρε μπαγάσα;
Σε ποιό πλανήτη σπούδαζες ρε άτομο?

Παράθεση:
Originally posted by enoretas
Όταν μια γυναίκα σε ήθελε στο έδειχνε χωρίς αναστολές, ειλικρινά σας μιλάω μου την πέφτανε πολύ άνετα…

Και εδώ στο δείχνουν αλλά με αναστολές, δε χάθηκε και ο κόσμος. Ξεκίνα λοιπόν την αναζήτηση και σιγά σιγά θα ξυπνήσει ο κυνηγός που ναρκώσανε οι άνετες, οι ξένες που δεν είχαν αναστολές... Με δυο τρεις-φορές που έκανες καμάκι τι περίμενες? ούτε ζέσταμα δε θεωρείται...

Τώρα, ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις μια κοπέλα από τη στιγμή ειδικά που σε ενδιαφέρει η σχέση και όχι το one night, είναι μέσα από κοινούς γνωστούς και φιλικές παρέες. Τα πράγματα έρχονται πιο ομαλά, έχεις και μια συστατική επιστολή βρε αδερφέ από τον κοινό γνωστό... οπότε βρες πρώτα τα φιλαράκια σου, ξανακολλήστε και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

# 5 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φίλε τα έχουμε πει,δεν υπάρχει καμία σύγκριση ελληνίδων με ξένων γυναικών στο θέμα της προσέγγισης.Το διαπιστώνει και όποιος έχει ζήσει στο εξωτερικό και όποιος συναναστρέφεται με τουρίστριες στα νησιά.Γιατί στις άλλες χώρες η προσέγγιση και η γνωριμία άγνωστων ανθρώπων σε χώρους διασκέδασης και γνωριμιών,είτε για ερωτικό σκοπό είτε ακόμα και για απλή παρέα,είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό που δεν κατακρίνεται από κανέναν.Πραγματικά ο 'άμαθος' έλληνας,που εδώ πέρα οι γυναίκες του'χουν κόψει τα αρχ...ια με τις απαιτήσεις τους,βρίσκει γυναίκα μόνο με κονέ και 'συστατικές επιστολές'.Αν πεις σε κανα ξένο τί συμβαίνει εδώ με τις γυναίκες,είμαι σίγουρος ότι θα γελάσει μέχρι δακρύων.

Χιαρ ιζ γκρις ρε!

# 6 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειροτερα τα πράγματα φιλαρακι.

Για σκεψου να ησουν Πακιστανος... ή Ινδός... ή Άραβας.. που θα έπρεπε να σε εγκρινει ο πατέρας της, και να συμφωνουν οι ...κάστες των οικογενειων σας, για να την ...παντρευτείς πριν καν σκεφτεις να την φλερτάρεις.

Ανηκεις στο 40% του πλανητη που μπορει να κανει προγαμιαιες σχέσεις. (αν και το ποσοστο ανεβαινει)

70% του πλανήτη δεν έχει πάρει ποτέ στη ζωή του ...ενα τηλέφωνο, και οχι να στείλει μηνυματακια στο κινητο και στο facebook!

Και παραπονιεσαι?

προσαρμοσου στην Ελληνικη πραγματικοτητα, δεν εχεις άλλη επιλογη, δεν γινεται να προσαρμοστουν ολες οι Ελληνιδες στις δικές σου συνηθειες, αναγκαστικα θα προσαρμοστεις εσυ.
Και σιγά πια, καλά σου λένε πιο πάνω, εκανες 2 φορές καμάκι και κατι τρεχει στα γυφτικα. Προσπαθησε ξανά, και μην ξεχνάς, οι Ελληνίδες ΔΕΝ πίνουν, θέλουν να έχουν τον έλεγχο, μην τις συγκρινεις τώρα με τις σουρωμενες Αγγλίδες που παραπατανε στο δρόμο, ξερνάνε, και γενικά δεν ξερουν τι κάνουν.

# 7 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI
προσαρμοσου στην Ελληνικη πραγματικοτητα, δεν εχεις άλλη επιλογη,...

Και όμως. Και όμως.

Προβλέπω 8 και 9 Οκτωβρίου να γίνει κοσμοσυρροή ανδρών για μία θέση μόνιμη μακρυά από το ελλαδιστάν:

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4653564
http://www.immi.gov.au/skillexpos/upcoming-events.htm

Εγώ πάντως θα είμαι εκεί, έτοιμος με βαλίτσες.

Έχω και συγγενείς εκεί κάτω. Και γεια σας...

# 8 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Breaker

Και όμως. Και όμως.

Προβλέπω 8 και 9 Οκτωβρίου να γίνει κοσμοσυρροή ανδρών για μία θέση μόνιμη μακρυά από το ελλαδιστάν:

Ε οχι και Αυστραλια ρε συ!

Εχει κατι κροκοδειλους εκει που σε κάνουν μια χαψιά!

Ασε τα φίδια που ειναι τα πιο επικινδυνα του κοσμου.

Για να μην πω για την επίθεση που δέχεται η χώρα απο εκατομμυρια βατράχια!

Πλάκα κάνω, κάνε οτι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για το μέλλον σου, δική σου ειναι η ζωή.
Στη χώρα μας πράγματι ειναι δύσκολα τα πράγματα, και τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα.
Αν βρεις καμια καλη ευκαιρία, ρίξε και σε μας κανα pm και φτάσαμε με την πρώτη πτήση που θα βρουμε!

# 9 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI

Ε οχι και Αυστραλια ρε συ!

Εχει κατι κροκοδειλους εκει που σε κάνουν μια χαψιά!

Ασε τα φίδια που ειναι τα πιο επικινδυνα του κοσμου.

Για να μην πω για την επίθεση που δέχεται η χώρα απο εκατομμυρια βατράχια!

Πλάκα κάνω, ...

1. Στο ελλαδιστάν έχει περισσότερους κροκόδειλους κυρίως δίποδους.
2. Και σίγουρα περισσότερα φίδια. Κυρίως οχιές. Ειδικά στην Αττική Σαβάνα.
3. Για τα βατράχια; Τι να πρωτοπω; Τα 300 βατράχια της βουλής του ελλαδιστάν έχουν βαλτώσει όλη τη χώρα.

Και φυσικά και εγώ κάνω πλάκα...

Θα πάω στο event μπας και πετύχω κανένα Αυστραλιανό γκομενάκι, καγκουρεμένο και ξηγημένο... Ας είναι και αβοριγίνα...

Κουκλάρες ε; Μανουλομάνουλα...

Guava

# 10 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Έχει και καλές...

# 11 στις 9/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

1. Στο ελλαδιστάν έχει περισσότερους κροκόδειλους κυρίως δίποδους.
2. Και σίγουρα περισσότερα φίδια. Κυρίως οχιές. Ειδικά στην Αττική Σαβάνα.
3. Για τα βατράχια; Τι να πρωτοπω; Τα 300 βατράχια της βουλής του ελλαδιστάν έχουν βαλτώσει όλη τη χώρα.

Και φυσικά και εγώ κάνω πλάκα...

Θα πάω στο event μπας και πετύχω κανένα Αυστραλιανό γκομενάκι, καγκουρεμένο και ξηγημένο... Ας είναι και αβοριγίνα...

Τη θεογκομενα που ειναι δευτερη απο δεξια φύλαξε τη μου σε παρακαλώ.

Σε λίγους μήνες θα εχει την τιμη να με γνωρίσει!
Δεν ταιριάζουμε? (την κοιταω λίγο έκθαμβος βεβαια και μπορει να το παρεξηγησει η κοπέλα, αλλά ακομα ειμαι στην αρχή, θα συνηθισω την ομορφια της, που θα πάει )

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/3191/picture1gn.jpg[/IMG]

# 12 στις 10/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κορυφαίος...

Μας βλέπω παρέα να κυνηγάμε κροκοδειλάκια και θεογκομενάκια στην Αστραλία...

# 13 στις 10/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Guava
Έχει και καλές...

Σίγουρα φίλε μου θα έχει και καλές και πολύ όμορφες.

Από όλα έχει το μενού...

# 14 στις 10/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Και όμως. Και όμως.

Εντάξει κι εγώ αν είχα συγγενείς θα το δοκίμαζα,αλλά αν πάω τώρα χωρίς να ξέρω κανέναν εκεί με βλέπω να γυρνάω με την ουρά στα σκέλια πίσω στο σπιτάκι μου...

Heptamer

# 15 στις 10/9/2011
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:

Kάτι ειχα ακουσει για αυτο,αλλα δεν ηξερα λεπτομερειες.

Ενδιαφερον.....

Μπορει να περασω απο εκει - διχως βαλιτσες (ακόμα).

Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

# 16 στις 10/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Μπορει να περασω απο εκει - διχως βαλιτσες (ακόμα).

Ελάτε! Έλα να μαζευόμαστε!!!!
Και αν δεν μας κάτσει η Αστραλία πάμε για καφέ στη Πλάκα εκεί δίπλα να πιούμε το καφέ της παρηγοριάς.

meJoky

# 17 στις 10/9/2011
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717
το μόνο κακό που εγώ βλέπω είναι ότι η ζήτηση είναι γι αυτές ακριβώς τις
δουλειές που οι Ελληνες στην Ελλάδα αποφάσισαν ότι είναι "υποτιμητικές"
γι αυτούς και άξιες μόνο για τους αλλοδαπούς ...

...
(εκτός αν πας εκεί για να σπουδάσεις και μετά απορροφηθείς από το δικό τους
σύστημα)
(γιατί κι εγώ το γλυκοκοιτάω το έξω - από πέρισυ)

# 18 στις 10/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναι εντάξει ρε παιδιά πάντε εκεί να γίνετε οικοδόμοι,σκουπιδιάρηδες,εργάτες και τέτοια.Δεν υποτιμώ τα συγκεκριμένα επαγγέλματα αλλά αποδεδειγμένα ο νεοέλληνας δεν τα καταδέχεται...

StarFire

# 19 στις 11/9/2011
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 97
Μου κάνει εντύπωση πώς αφού είχες συνέχεια γυναίκες από τα 16 όπως λες, τώρα ξαφνικά στα 30 τα βρήκες μπαστούνια στην προσέγγιση.

meJoky

# 20 στις 11/9/2011
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717
να μη σου κάνει καθόλου εντύπωση
στα 16 , αρκεί να έχεις καλή εμφάνιση για να είσαι αρεστός στα κοριτσάκια που
είτε είναι περίεργα να δουν "πως είναι" είτε θέλουν να δείξουν ότι "μεγάλωσαν"
στα 30 όμως , νταραβερίζεσαι με μεγαλύτερες ηλικίες που ξέρουν πλέον "πως
είναι" και σύμφωνα με την αστυνομική τους ταυτότητα θεωρούνται ήδη "όχι
παιδιά" και τα ζητούμενα είναι περισσότερα

αν λοιπόν δεν φρόντισες όλα αυτά τα χρόνια που το είχες εύκολο να
φτιάξεις και την προσωπικότητα σου και συνεχίζεις να φέρεσαι σα 16χρονο,
ε τότε λογικό είναι να τα βρεις σκούρα (και μετά να σου φταίνε οι Ελληνίδες
που είναι δύσκολες σε σχέση με τις "άλλες" )
όσο για τα επαγγέλματα που υποτιμούν οι Ελληνες ...
ε, άλλο να είσαι εργάτης στον τόπο σου και άλλο να είσαι εργάτης-μετανάστης
εκεί έχεις τη δικαιολογία ότι το κάνεις για τα χρήματα ...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.