Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

renia1973

# 1 στις 10/9/2011
author
Γυναίκα / 50 / Σε διάσταση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

Εχω κουραστει

Γεια σας !!!!! θα ηθελα τα φωτα σας γιατι πραγματικα δεν αντεχω αλλο .
Ειμαι παντρεμενη με 2 παιδια με τον αντρα μου εχουμε περασει πολλα του εχω σταθει σε πολυ δυσκολες καταστασεις και τα εχουμε καταφερει αυτο ομως το κολλημα που εχει με το facebook δεν το αντεχω αλλο.
Στη σελιδα του στους φιλους του θα βρεις οτι εχει να κανει με κοπελες που τα εχουν ολα εξω και οτι σεξουαλικο υπαρχει !!!!!
Και για να σας προλαβω δεν τα ψαχνω αλλα τον περνει ο υπνος με ανοιχτω το υπολογιστη !!!
Το εχουμε κουβεντιασει και ειμαι λεει υπερβολικη , για ολα αυτα που του στελνουν αυτες δεν φταιει αυτος .......αλλες αυτες που τα στελουν.
Του εχω πει οτι με ενοχλει ολο αυτο με μειωνει γμτ σαν γυναικα .... δεν ξερω ειμαι υπερβολικη?
Τις γνωμες σας γιατι μα τον θεο θα φτασω στα ακρα !!!!

Racina

# 2 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760
ειναι στην ανθρωπινη φυση να ελκεται ο καθε ανθρωπος απο το διαφορετικο και το καινουριο
για να ασχολειται με τετοιες φωτογραφιες σημαινει οτι νιωθει την αναγκη να το κανει οποτε η δικη μου αποψη ειναι να μην του ζητας να μην το κανει,ειναι χαμενος κοπος και παραλογο να θελεις να αγνοησεις τις αναγκες του συνανθρωπου σου

Να μη νιωθεις καθολου μειωμενη ως γυναικα, ενας συναδελφος μου, ελεγε παντα " και την πιο ωραια γυναικα του κοσμου να εχεις διπλα σου καποια στιγμη θα βαρεθεις, θα θελησεις και κατι καινουριο να δοκιμασεις". Και διαπιστωνω οτι εχει δικιο.

Παντως βρε αφου τον παιρνει ο υπνος με το λαπτοπ ανοιχτο και τα βλεπεις και δεν το κανει κρυφα ειναι θετικο σημαδι. Το ψεμα ειναι η μεγαλυτερη καταστροφη σε μια σχεση
Δεν μας λες λεπτομερειες για τη σχεση σας και αν υπαρχουν αλλα προβληματα και αν υποψιαζεσαι οτι σε "απαταει" και δια ζωσης και οχι μονο ηλεκτρονικα.

Μια συμβουλη μονο μπορω να δωσω, μην αρχισεις να ψαχνεις στα κρυφα κινητα, μηνυματα, χαρτακια κλπ.

Ο ιδιος συναδελφος που λεει το παραπανω λεει επισης "στο γαμο μπορεις να κανεις τα παντα αρκει να μην το μαθει ο αλλος. αν δεν το μαθει ειναι σαν να μην το εκανες" σα να εχει δικιο και παλι....
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

giannii

# 3 στις 12/9/2011
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279

Παράθεση:
Originally posted by renia1973
Ειμαι παντρεμενη με 2 παιδια με τον αντρα μου εχουμε περασει πολλα του εχω σταθει σε πολυ δυσκολες καταστασεις και τα εχουμε καταφερει αυτο ομως το κολλημα που εχει με το facebook δεν το αντεχω αλλο.
Στη σελιδα του στους φιλους του θα βρεις οτι εχει να κανει με κοπελες που τα εχουν ολα εξω και οτι σεξουαλικο υπαρχει !!!!!
Και για να σας προλαβω δεν τα ψαχνω αλλα τον περνει ο υπνος με ανοιχτω το υπολογιστη !!!
Το εχουμε κουβεντιασει και ειμαι λεει υπερβολικη , για ολα αυτα που του στελνουν αυτες δεν φταιει αυτος .......αλλες αυτες που τα στελουν.
Του εχω πει οτι με ενοχλει ολο αυτο με μειωνει γμτ σαν γυναικα .... δεν ξερω ειμαι υπερβολικη?

απο την στιγμη που ψαχνεται να ξερεις καποια στιγμη θα ενδωσει. ειναι ζητημα χρονου.σιγουρα θα υπαρχουν καποια κενα στη σχεση σας.προσπαθησε να τα καλυψεις. στην αρχη σου κανει καποια παραπονα, αν δεν δωσεις την πρεπουσα σημασια.θα το εχει σαν αλλοθι για απιστια,

# 4 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
για να εχει φτασει να σαλιαριζει μεσα στο σπιτι, μπροστα σου, φαντασου τι κανει εξω, μονος του....ασε δε θελεις να ξερεις.

Racina

# 5 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
για να εχει φτασει να σαλιαριζει μεσα στο σπιτι, μπροστα σου, φαντασου τι κανει εξω, μονος του....ασε δε θελεις να ξερεις.

πως τα πετας ετσι αποτομα μεχρι κι εγω σοκαριστηκα που δεν ειμαι η αμεσα ενδιαφερόμενη
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

renia1973

# 6 στις 12/9/2011
author
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Δεν με ενοχλει να κοιταζει το ωραιο ακομα και μαζι οταν ειμαστε και περναει μια ομορφη γυναικα θα το σχολιασουμε, δεν εθελοτυφλω σιγουρα καποια στιγμη θα φλερταρει , ολα αυτα ειναι λογικα αυτο που με ενοχλει ειναι αυτη η εμμονη σε οτι ξ@@@@@@ υπαρχει στο φαισ !!!!! αυτο γινεται πολυ καιρο τωρα πανω απο χρονο εκανα υπομονη δεν μιλουσα αλλα ηρθα και εσκασα ελεος !!!!! δεν μιλαμε για 15χρονο αλλα για 37 χρονων αντρα !!!
Εχουν γινει πολλα , εχουν μαζευτει πολλα μεσα μου !!!
Εχω κανει πισω και εχω καταπιει πολλα μεχρι και σεξουαλικη συζητηση με αλλη γυναικα αλλα και παλι εγω ημουν η υπερβολικη !!
Εχουμε δυο παιδια μικρα αυτο με κραταει πλεον αλλα δεν ξερω για ποσο!!!

renia1973

# 7 στις 12/9/2011
author
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Δεν με ενοχλει να κοιταζει το ωραιο ακομα και μαζι οταν ειμαστε και περναει μια ομορφη γυναικα θα το σχολιασουμε, δεν εθελοτυφλω σιγουρα καποια στιγμη θα φλερταρει , ολα αυτα ειναι λογικα αυτο που με ενοχλει ειναι αυτη η εμμονη σε οτι ξ@@@@@@ υπαρχει στο φαισ !!!!! αυτο γινεται πολυ καιρο τωρα πανω απο χρονο εκανα υπομονη δεν μιλουσα αλλα ηρθα και εσκασα ελεος !!!!! δεν μιλαμε για 15χρονο αλλα για 37 χρονων αντρα !!!
Εχουν γινει πολλα , εχουν μαζευτει πολλα μεσα μου !!!
Εχω κανει πισω και εχω καταπιει πολλα μεχρι και σεξουαλικη συζητηση με αλλη γυναικα αλλα και παλι εγω ημουν η υπερβολικη !!
Εχουμε δυο παιδια μικρα αυτο με κραταει πλεον αλλα δεν ξερω για ποσο!!!

# 8 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Παράθεση:

πως τα πετας ετσι αποτομα μεχρι κι εγω σοκαριστηκα που δεν ειμαι η αμεσα ενδιαφερόμενη

ε ..μα ...η αληθεια να λεγεται.
ξερεις οταν καποιος αρχιζει να κανει κατι που δεν πρεπει.....στην αρχη ειναι φοβισμενος..κρυβεται...ανησυχει..δισταζει..σιγα σιγα οσο βουτιεται πιο πολυ στο κακο, αρχισει να αναισθητοποιειται.

οταν τωρα η αναισθησια εχει φταει στο σημειο να τον παιρνει ο υπνος πανω στο πισι, την ωρα που το γκομενακι του δειχνει το βαρκι κ η γυναικα πλενει τα πιατα κ ριχνει ματιες στην οθονη ...ε τοτε κλαφτα!!
μιλαμε εχει γραψει πολλα χιλιομετρα στον κακο το δρομο..εχει μηδενισει λεμε το κοντερ κ εχει ξαναρχισει...

aseglio

# 9 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Μπα...οι περισσότεροι τα κάνουν απο τον υπολογιστή γιατι μονο εκει τους παίρνει. Εξω δεν το χουν...

# 10 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλη Ρενια,
οχι δεν εισαι υπερβολικη.

Αυτη δεν ειναι η καλυτερη συμπεριφορα,
μα ειναι ενα υπαρκτο φαινομενο και δεν μπορουμε να μην το βλεπουμε στην ζωη των ζευγαριων.

Δεν θα πρεπει να το ψιλαφισεις περισσοτερο,
και εαν το μονο (σημαντικο)προβλημμα στον γαμο σου ειναι αυτο,
θα ειναι καλο,να το προσπερασεις.

Εαν υπαρχουν αλλα ζητηματα που σου δημιουργουν το αισθημα που περιγραφεις τοτε...
το ξανασκεφτεσαι.

# 11 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
ειναι στην ανθρωπινη φυση να ελκεται ο καθε ανθρωπος απο το διαφορετικο και το καινουριο
για να ασχολειται με τετοιες φωτογραφιες σημαινει οτι νιωθει την αναγκη να το κανει οποτε η δικη μου αποψη ειναι να μην του ζητας να μην το κανει,ειναι χαμενος κοπος και παραλογο να θελεις να αγνοησεις τις αναγκες του συνανθρωπου σου

Να μη νιωθεις καθολου μειωμενη ως γυναικα, ενας συναδελφος μου, ελεγε παντα " και την πιο ωραια γυναικα του κοσμου να εχεις διπλα σου καποια στιγμη θα βαρεθεις, θα θελησεις και κατι καινουριο να δοκιμασεις". Και διαπιστωνω οτι εχει δικιο.

Παντως βρε αφου τον παιρνει ο υπνος με το λαπτοπ ανοιχτο και τα βλεπεις και δεν το κανει κρυφα ειναι θετικο σημαδι. Το ψεμα ειναι η μεγαλυτερη καταστροφη σε μια σχεση
Δεν μας λες λεπτομερειες για τη σχεση σας και αν υπαρχουν αλλα προβληματα και αν υποψιαζεσαι οτι σε "απαταει" και δια ζωσης και οχι μονο ηλεκτρονικα.

Μια συμβουλη μονο μπορω να δωσω, μην αρχισεις να ψαχνεις στα κρυφα κινητα, μηνυματα, χαρτακια κλπ.

Ο ιδιος συναδελφος που λεει το παραπανω λεει επισης "στο γαμο μπορεις να κανεις τα παντα αρκει να μην το μαθει ο αλλος. αν δεν το μαθει ειναι σαν να μην το εκανες" σα να εχει δικιο και παλι....

Εντυπωσιακη αναφορα για κυρια (εστω και σαν συμμετεχουσα),
δεν ξερω ποσο καλυπτεται το γυναικειο μυαλο και συναισθημα,
απο αυτη...

Mystik_Male

# 12 στις 12/9/2011
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:

Επειδή ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το πώς νιώθει ο καθένας όταν του κάνουν κάτι που δεν του αρέσει, θα πρέπει να πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα, για να παίρνουν μια γεύση από το φαρμάκι που δίνουν.

Προσπάθησε λοιπόν να εφαρμόσεις κι εσύ το ίδιο.

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για σένα, αλλά αν σου ζητήσει εξηγήσεις μπορείς να του πεις ότι το οφθαλμόλουτρο δεν είναι κακό, αφού και ο ίδιος αυτό κάνει.

Στην τελική, δε θα φταις εσύ, θα σου τα στέλνουν κι εσένα...

Καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα...!

# 13 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aseglio

Παράθεση:

Μπα...οι περισσότεροι τα κάνουν απο τον υπολογιστή γιατι μονο εκει τους παίρνει. Εξω δεν το χουν...

το πρσπαθουν κ εξω, ασχετως το ποσοστο επιτυχιας

meJoky

# 14 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ολλανδία
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 717
εγώ πάλι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω ...

... η σχέση του μαζί σου, με την οικογένεια σας, το σπίτι σας πως είναι ?

συμμετέχει, μοιράζεται ή γυρνάει στο σπίτι, τσιμπάει κάτι στα γρήγορα και την
αράζει στον υπολογιστή μέχρι να τον πάρει ο ύπνος αδιαφορώντας για όλα τα
υπόλοιπα ?

I'm not old, I'm 25 plus shipping and handling ...

fwtia_sto_limani

# 15 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.655
Κάνε το ίδιο και μην ανεχτείς καμία υπερβολική αντίδραση από μεριά του!
...τσίκι τσίκι φτου...

ESPERANTZA

# 16 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male

Παράθεση:

Επειδή ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το πώς νιώθει ο καθένας όταν του κάνουν κάτι που δεν του αρέσει, θα πρέπει να πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα, για να παίρνουν μια γεύση από το φαρμάκι που δίνουν.

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για σένα, αλλά αν σου ζητήσει εξηγήσεις μπορείς να του πεις ότι το οφθαλμόλουτρο δεν είναι κακό, αφού και ο ίδιος αυτό κάνει.

Renia, πριν χαρακτηρίσεις υπερβολική τη συμβουλή του Mystic_male, με έκπληξη ακόμα σε πληροφορώ πως πιάνει, τρελλά μάλιστα!!!
Για φαντάσου, πιάνει!

sunnyeyes-

# 17 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA

Παράθεση:

Παράθεση:

Renia, πριν χαρακτηρίσεις υπερβολική τη συμβουλή του Mystic_male, με έκπληξη ακόμα σε πληροφορώ πως πιάνει, τρελλά μάλιστα!!!
Για φαντάσου, πιάνει!

Oταν εγω προτεινω το οφθαλμον αντι οφθαλμου με ειχανε κατασπαραξει μερικα λαμογιοτατα εδω μεσα (στον morgoth παει ). Χαιρομαι εν αρχη που το γραφει ενας αντρας.

Πιανει πιανει και καλο πιανει.

Και αν δεν πιασει, συζηταμε ξανα την εκδοχη της Τζην περι πατου..

Βρε Τζηνακι? Εσυ δεν εισαι που υπεγραφες για ενα δυο μηνες "θα αλλάξω θα γινω καλο παιδι?"
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 18 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

.
.
.

Μα στην προκειμένη περιπτωση η κοπέλα τα έχει μάθει τα τερτίπια του.

Τι να κάνει λοιπον? Να κάνει οτι δεν τα βλέπει για να ...επιβεβαιωσει τον συναδελφο?

Τίγκα στα κλισε ο συναδελφος πάντως, δεν ειπε τίποτα φιλοσοφημενο, μαλαkίες... πρόβατο είναι.

pinky2011

# 19 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ίσως είναι η μοναδική φορά που θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα....
ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει ΜΟΝΟ οφθαλμόλουτρο....
ούτε εσύ θα κάνεις.... θα μπεις στον πειρασμό....
το έχω ζήσει το έργο με τον καθηλωμένο σύζυγο στον 3θέσιο καναπέ και εμείς να ζούμε τη ζωή γύρω του....
πρόσεχε....
εκείνος αν σε κερατώσει θα είναι ο "μάγκας"...
αν τον κερατώσεις εσύ θα είσαι η μάνα που παράτησε τα παιδιά της και βρήκε κάποιον άλλον...
Αν κάτι πάει στραβά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα καταλάβει τα κενά σου...
και θα σου πούνε γιατί δεν έκανες υποχώρηση...
έπρεπε να σώσεις το γάμο σου για χάρη των παιδιών σου...
δεν θα υπάρχεις πουθενά σαν οντότητα....
ΧΡΟΝΙΑ έκανα αυτή την υποχώρηση....
και εγώ δούλευα με άντρες και ΠΑΝΤΑ άκουγα τι έλεγαν...
έχει απόλυτο δίκιο η Racina...
επίσης οι άντρες έλεγαν....
"αν κερατώσει ένας άντρας την γυναίκα του, ως συνήθως η ερωμένη είναι χειρότερη εμφανισιακά γιατί εκείνη θα τον ανεβάσει περισσότερο"...
(δεν ξέρω αν ισχύει....)
τους άκουγα και ακολουθούσα τις συμβουλές τους... ήθελα να σώσω τον γάμο μου και ας μην με ευχαριστούσε η κατάσταση...
φοβόμουν ένα διαζύγιο με δύο παιδιά...
ήταν πάντα απών και ανεπαρκής ως πατέρας, σύζυγος, σύντροφος...
είχαμε διαφωνίες (σπανιότατα καβγάδες) και πάντα υποχωρούσα σκεπτόμενη την οικογένεια....
η συνέχεια είναι δυσάρεστη και ξεφύγαμε πολύ από τον υπολογιστή...
ψάξε με τον δικό σου τρόπο να καταλάβεις αν θέλει το σύνολο της οικογένειας....
αν έπρεπε να διαλέξει τι θα διάλεγε... τις γυμνές γκομενάρες στο φέϊς ή εσάς?
αν διαλέξει μερικές περιπετειούλες και να γυρίσει σε εσάς "ανανεωμένος" μην ψάξεις τίποτα... άστον να το κάνει και να νομίζει ότι το έκρυψε κιόλας...
αν όμως θέλει να φύγει από εσάς για να βιώσει πιο έντονα τις περιπέτειες άνοιξέ του την πόρτα..
μην φοβηθείς τίποτα....
όπως μου έχουν πει... "το βάρος ενός γάμου είναι πολύ μεγάλο για δύο άτομα... για αυτό μερικές φορές είναι καλύτερα όταν το μοιράζονται τρεις...."

# 20 στις 12/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Βρε Τζηνακι? Εσυ δεν εισαι που υπεγραφες για ενα δυο μηνες "θα αλλάξω θα γινω καλο παιδι?"

ναι ρε συ sunny...προσπαθησα, αληθεια..αλλα...αλλαζει ο ανθρωπος??
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.