Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

hns1602

# 201 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Lora9
Την τρελάνατε την κοπέλα ...
Εχω από τις απόκριες μια στολή Ινδιάνα, και μια άλλη χανούμισσα αν θέλει τις δανείζω .

Η χανούμισσα... δεν είν' κακή ιδέα...

Ελέω ΔΝΤ... είναι και της μόδας...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

hns1602

# 202 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Αυτοι παιδι μου, αν δεν δουν τη γυναικα να σερνεται στο κατωφλι παθαινουν μεγαλη στερηση .. απο τη μια θενε να τους αφησεις ησυχους, απο την αλλη αν τους αφησεις ησυχους λενε "γιατι τωρα αυτη με αφησε ετσι ευκολα?" Τι να πεις..

αντρες πφ..

Και μετά παραπονιούνται ότι τους ξεπερνάμε στο άψε σβήσε... ότι δεν τους αγαπήσαμε ποτέ... κλπ. κλπ. Γνωστό το τροπάριο του πληγωμένου εγωισμού!

Rob_09

# 203 στις 23/9/2011
author
Γυναίκα / 35 / Παντρεμένη
Κύπρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 6

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
για να εχει φτασει να σαλιαριζει μεσα στο σπιτι, μπροστα σου, φαντασου τι κανει εξω, μονος του....ασε δε θελεις να ξερεις.

JeanHarlow, ντρέπομαι για λογαριασμό σου. Δεν ξέρω με τί ανθρώπους συναναστρέφεσαι συνήθως, αλλά δεν είναι όλοι μοιχοί και έκφυλοι. Αηδιάζω και μόνο που διαβάζω αυτά που γράφεις. Είσαι ένας ρηχός άνθρωπος που βγάζει συμπεράσματα και τα πετάει απλά και μόνο επειδή μπορεί. Πριν ξεκινήσεις να δακτυλογραφείς, κάνε και καμιά παύση να σκεφτείς και τα συναισθήμτα των άλλων. Δεν είμαστε όλοι ζώα!

papa-kitty

# 204 στις 26/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400
μονο το γεγονος οτι το πιανει ο υπνος πριν καλυψει τα ιχνη του να σε ησυχαζει. δεν αισθανεται σαν κυνηγημενος λαγος. μανι μανι να μπει και μετα σβησιμο και ταχα κανω κατι αλλο..

αντιθετα κανει οτι κανει αλλα επειδη δεν το βρισκει κακο ολοαυτο χαλαρωνει.

την απαντηση την εδωσες εσυ στην ερωτηση σου. ειπες οτι ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. μεταφραση:στο δικο του μυαλο δεν κανει κατι επιληψιμο.

τωρα σαν συμβουλη τι να πω...μπορεις να του κανεις μεταμοσχευση μυαλου?δε μπορεις. οποτε προσπαθησε να του κανεις ας πουμε τα ιδια μηπως και καταλαβει οτι οπως αυτος ζηλεψε,ετσι και εσυ ειναι φυσικο να ζηλευεις και να θιγεσαι σα γυναικα!

hns1602

# 205 στις 26/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by papa-kitty
μονο το γεγονος οτι το πιανει ο υπνος πριν καλυψει τα ιχνη του να σε ησυχαζει. δεν αισθανεται σαν κυνηγημενος λαγος. μανι μανι να μπει και μετα σβησιμο και ταχα κανω κατι αλλο..

αντιθετα κανει οτι κανει αλλα επειδη δεν το βρισκει κακο ολοαυτο χαλαρωνει.

την απαντηση την εδωσες εσυ στην ερωτηση σου. ειπες οτι ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. μεταφραση:στο δικο του μυαλο δεν κανει κατι επιληψιμο.

τωρα σαν συμβουλη τι να πω...μπορεις να του κανεις μεταμοσχευση μυαλου?δε μπορεις. οποτε προσπαθησε να του κανεις ας πουμε τα ιδια μηπως και καταλαβει οτι οπως αυτος ζηλεψε,ετσι και εσυ ειναι φυσικο να ζηλευεις και να θιγεσαι σα γυναικα!

Όλοι οι άντρες, προκειμένου να αποφύγουν μία δυσάρεστη (γι' αυτούς) συζήτηση, καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς όπως "είσαι υπερβολική", "είσαι γκρινιάρα" κλπ. δικαιολογίες... ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τη δική μας συμπεριφορά και αγνοώντας επιδεικτικά το λόγο που την προκαλεί... αλάνθαστη η τακτική αυτή του αντίθετου φύλου...

Αν ξέρετε εσείς κάποιον άντρα που να φέρεται διαφορετικά, σφυρίξτε!

plasmataki82

# 206 στις 15/12/2011
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
πιστευω οτι πρέπει να το συζητήσετε ηρεμα και ανθρώπινα αυτο που σε απασχολεί...
και αν βλέπεις οτι δεν πέρνει απο λόγια δεν χρειάζετε να κάνεις και σύ το ίδιο γιτί δεν πιστεύω οτι θα έχει αποτέλεσμα...η γνώμη μου θα ήταν μήπως πάτε σε κ'αποιον ειδικό σύμβουλο σχέσεων..
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.