Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Παράθεση:
Originally posted by renia1973
Γεια σας !!!!! θα ηθελα τα φωτα σας γιατι πραγματικα δεν αντεχω αλλο .
Ειμαι παντρεμενη με 2 παιδια με τον αντρα μου εχουμε περασει πολλα του εχω σταθει σε πολυ δυσκολες καταστασεις και τα εχουμε καταφερει αυτο ομως το κολλημα που εχει με το facebook δεν το αντεχω αλλο.
Στη σελιδα του στους φιλους του θα βρεις οτι εχει να κανει με κοπελες που τα εχουν ολα εξω και οτι σεξουαλικο υπαρχει !!!!!
Και για να σας προλαβω δεν τα ψαχνω αλλα τον περνει ο υπνος με ανοιχτω το υπολογιστη !!!
Το εχουμε κουβεντιασει και ειμαι λεει υπερβολικη , για ολα αυτα που του στελνουν αυτες δεν φταιει αυτος .......αλλες αυτες που τα στελουν.
Του εχω πει οτι με ενοχλει ολο αυτο με μειωνει γμτ σαν γυναικα .... δεν ξερω ειμαι υπερβολικη?
Τις γνωμες σας γιατι μα τον θεο θα φτασω στα ακρα !!!!
Επειδή ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το πώς νιώθει ο καθένας όταν του κάνουν κάτι που δεν του αρέσει, θα πρέπει να πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα, για να παίρνουν μια γεύση από το φαρμάκι που δίνουν.
Προσπάθησε λοιπόν να εφαρμόσεις κι εσύ το ίδιο.
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για σένα, αλλά αν σου ζητήσει εξηγήσεις μπορείς να του πεις ότι το οφθαλμόλουτρο δεν είναι κακό, αφού και ο ίδιος αυτό κάνει.
Στην τελική, δε θα φταις εσύ, θα σου τα στέλνουν κι εσένα...
Καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα...!
Renia, πριν χαρακτηρίσεις υπερβολική τη συμβουλή του Mystic_male, με έκπληξη ακόμα σε πληροφορώ πως πιάνει, τρελλά μάλιστα!!!
Για φαντάσου, πιάνει!
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Βρε Τζηνακι? Εσυ δεν εισαι που υπεγραφες για ενα δυο μηνες "θα αλλάξω θα γινω καλο παιδι?"![]()
ναι ρε συ sunny...προσπαθησα, αληθεια..αλλα...αλλαζει ο ανθρωπος??![]()
Παράθεση:
παντως ρε παιδια οι συμβουλες που της δινετε....του στυλ "ξεκινα να χαλβαδιαζεις λαδωμενα τεκνα στο νετ μπροστα του..."κ κατι τετοια.....αν νομιζετε οτι αυτα οικοδομουν ενα γαμο κ τετοιες συμπεριφορες ενωνουν το ζευγαρι ...τι να πω..
αν ετσι πορευονται οι παντρεμενοι, δε μου κανει εντυωση για τα χαλια που εχει καταντησει ο γαμος σημερα...
![]()
Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI
Και πως θα τον αναγκασει να τα δει ρε παιδια?
Θα αφησει ανοιχτο το pc και θα κάνει οτι κοιμάται?
Πάντως αυτο το facebook ειναι ο διάβολος σκέτος ρε παιδι μου.
Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχει?
Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.
Σορυ ρε Ρενια για το ύφος, αλλά τι να κάνω, τα νεύρα μου βλεπεις...
Παράθεση:
Κατσε βρε πινκυ μου.. οτι η κοινωνια εχει αδυναμιες και φυσικα αυτο που εγραψες ειναι μια πραγματικοτητα το ξερουμε ολοι.. οτι τη γυναικα δεν την υπολογιζουν σαν οντοτητα!.. αυτο ομως τι σημαινει οτι ουτε η γυναικα δεν πρεπει να υπολογιζει τον εαυτο της?
Θα τους βγαλει δηλαδη αληθινους? Αυτο της λες? να επιβεβαιωσει την αρρωστημενη ως προς τη γυναικα ακομα φωνη της κοινωνιας μας?
Και ειδικα αυτο το τελευταιο!.. Αχχ.. ειδικα το τελευταιο που εγραψες. Ο γαμος ειναι καλυτερα να μοιραζεται με τρεις. Γιατι οχι με τεσσερις? Θα ελαφρυνει πιο πολυ.
Τελικα επιβεβαιωνομαι οταν γραφω οτι το τριτο προσωπο σε μια σχεση (γυναικα συνηθως), δεν το εκμεταλευεται μονο ο αντρας αλλά το εκμεταλευεται και η συζηγος!..
Τραγικοαλλά πινκυ αληθινο.. στο αναγνωριζω σαν μια μεγαλη κουβεντα που ειπες/ σου ειπανε.
Τελικα το τριτο προσωπο δηλαδη κραταει τους γαμους. Αυτο λες.
Ποσα πια ρομαντικα συννεφακια θα πρεπει να γκρεμισω σε αυτη τη ζωη?
Φανταζομαι παρολες τις αληθειες.. οτι θα υπαρχουν και γαμοι που στηριζονται σε δυο που απλα ξερουν να ειναι μεταξυ τους αληθινοι και ενωμενοι. Ε δεν μπορει.. θα υπαρχουν και αυτοι που δεν θα τους πεφτει βαρυς και ασηκωτος.
Παράθεση:
Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.
Παράθεση:
Παράθεση:
παντως ρε παιδια οι συμβουλες που της δινετε....του στυλ "ξεκινα να χαλβαδιαζεις λαδωμενα τεκνα στο νετ μπροστα του..."κ κατι τετοια.....αν νομιζετε οτι αυτα οικοδομουν ενα γαμο κ τετοιες συμπεριφορες ενωνουν το ζευγαρι ...τι να πω..
αν ετσι πορευονται οι παντρεμενοι, δε μου κανει εντυωση για τα χαλια που εχει καταντησει ο γαμος σημερα...
![]()
Εχεις δίκιο, αυτη δεν είναι λύση.
Η λύση ειναι να του πει στα ίσα οτι αν δεν σταματησει τα παιχνιδάκια θα πάρει τα παιδια, θα φυγει απο το σπίτι και θα μπει στη διαδικασια διαζυγιου.
Αν έβλεπε καμια τσόντα δεν θα υπηρχε προβλημα.
Αλλά εδώ μιλάμε για επαφές με άλλες γυναικες με σεξουαλικά υπονοουμενα, αρα μιλάμε για κέρατο.
Και δεν χρειάζεται να ξέρει η κάαθε Ρενια αν την κερατωνει στα αληθεια ή όχι. Μονο η υποψία φτάνει για να πέσει η ψυχολογία της στα τάρταρα.
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Παράθεση:
Και πως θα τον αναγκασει να τα δει ρε παιδια?
Θα αφησει ανοιχτο το pc και θα κάνει οτι κοιμάται?
Πάντως αυτο το facebook ειναι ο διάβολος σκέτος ρε παιδι μου.
Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχει?
οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?
Παράθεση:
οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?
Παράθεση:
Originally posted by pinky2011
Η ψυχολογία της έχει πέσει στα τάρταρα και μόνο που ο σύζυγος απορρίπτει την ίδια και τα παιδιά της για μερικές ξεβράκωτες εικόνες....
άντε μετά να του κάνεις τσαλίμια, αγαπούλες κτλ κτλ για να κρατήσεις ζωντανό το πάθος του έρωτα....
για κάτι τέτοιο χρειάζονται δύο και να προσπαθούν καθημερινά....
Παράθεση:
Για σένα τι σημαινει πατέρας? Κάποιος που δίνει το σπέρμα του για να τεκνοποιήσει η γυναικα του και μετά μπορει να κάνει οτι γουστάρει?
Παράθεση:
Παράθεση:
Κατσε βρε πινκυ μου.. οτι η κοινωνια εχει αδυναμιες και φυσικα αυτο που εγραψες ειναι μια πραγματικοτητα το ξερουμε ολοι.. οτι τη γυναικα δεν την υπολογιζουν σαν οντοτητα!.. αυτο ομως τι σημαινει οτι ουτε η γυναικα δεν πρεπει να υπολογιζει τον εαυτο της?
Θα τους βγαλει δηλαδη αληθινους? Αυτο της λες? να επιβεβαιωσει την αρρωστημενη ως προς τη γυναικα ακομα φωνη της κοινωνιας μας?
Και ειδικα αυτο το τελευταιο!.. Αχχ.. ειδικα το τελευταιο που εγραψες. Ο γαμος ειναι καλυτερα να μοιραζεται με τρεις. Γιατι οχι με τεσσερις? Θα ελαφρυνει πιο πολυ.
Τελικα επιβεβαιωνομαι οταν γραφω οτι το τριτο προσωπο σε μια σχεση (γυναικα συνηθως), δεν το εκμεταλευεται μονο ο αντρας αλλά το εκμεταλευεται και η συζηγος!..
Τραγικοαλλά πινκυ αληθινο.. στο αναγνωριζω σαν μια μεγαλη κουβεντα που ειπες/ σου ειπανε.
Φανταζομαι παρολες τις αληθειες.. οτι θα υπαρχουν και γαμοι που στηριζονται σε δυο που απλα ξερουν να ειναι μεταξυ τους αληθινοι και ενωμενοι. Ε δεν μπορει.. θα υπαρχουν και αυτοι που δεν θα τους πεφτει βαρυς και ασηκωτος.
δεν το έθεσα σωστά τότε...
ήθελα να γράψω να μην περιμένει από κανέναν να την υπολογίσει σαν οντότητα...
πρέπει μόνη της να περιχαρακώσει την περιοχή της και τα θέλω της....
αν αποφασίσει να του δείξει την πόρτα ή να του κάνει τα ίδια ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή είναι τέτοια η κοινωνία...
περιέγραψα απλά την υπάρχουσα κατάσταση... δεν θέλω να της τα δείξω όλα ρόδινα... (όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτά όμως.... )
Μην ανοίξω το στόμα μου για την κοινωνία... έχω πολλά για την πάρτη της....
την κουβέντα μου την είπανε...
στην αρχή δεν την πήρα σοβαρά γιατί ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ κατά του κέρατου και υπέρ της ειλικρίνειας σε ένα ζευγάρι...
στη συνέχεια αισθάνθηκα την έπαρση από κάποιες συζύγους που έτρωγαν το κέρατο του αιώνα αλλά ήταν "έγγαμες" και όχι "διαζευγμένες" και κατέκριναν την κάθε μου κίνηση και την κάθε μου απόφαση επειδή εγώ είμαι διαζευγμένη...
να μην αναφέρω τις δυσκολίες της καθημερινότητας...
ήμουν ανώτερη σε πολλά περισσότερα από εκείνες αλλά εκείνες χάρη στην συμβολή κάποιας τρίτης παρέμεναν έγγαμες άρα πιο κοινωνικά αποδεκτές....
πολλές ξέρουν για την τρίτη και το εκμεταλλεύονται...
ακριβώς όπως το έγραψες...
Αν γίνουν τέσσερις ξαναγυρνάμε στο θέμα της κοινωνικής κατακραυγής....
αν θέλεις την άποψή μου... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...
πολλές οι ξεβράκωτες βλέπεις στο ίντερνετ (όχι μόνο στο φέις) όπως επίσης όμως και πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας...
όλοι θέλουν να ακούσουν ότι είναι ξεχωριστοί και ας μην είναι ικανοί να πληρώσουν τους λογαριασμούς ή να ξενυχτήσουν όταν το παιδί τους είναι άρρωστο...
Υ.Γ. συγγνώμη αν σας τα γράφω μπερδεμένα αλλά έχω πολλές και διάσπαρτες σκέψεις για το θέμα.....
Παράθεση:
Στην σημερινή ελληνική κοινωνία αυτός είναι αποδεκτός ορισμός του πατέρα...
και αν ζητήσει κάτι παραπάνω η μητέρα γίνεται η παράλογη και απαιτητική της παρέας...
φυσικά παντού και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.....
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
δεν το έθεσα σωστά τότε...
ήθελα να γράψω να μην περιμένει από κανέναν να την υπολογίσει σαν οντότητα...
πρέπει μόνη της να περιχαρακώσει την περιοχή της και τα θέλω της....
αν αποφασίσει να του δείξει την πόρτα ή να του κάνει τα ίδια ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή είναι τέτοια η κοινωνία...
περιέγραψα απλά την υπάρχουσα κατάσταση... δεν θέλω να της τα δείξω όλα ρόδινα... (όχι ότι δεν υπάρχουν και αυτά όμως.... )
Μην ανοίξω το στόμα μου για την κοινωνία... έχω πολλά για την πάρτη της....
την κουβέντα μου την είπανε...
στην αρχή δεν την πήρα σοβαρά γιατί ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ κατά του κέρατου και υπέρ της ειλικρίνειας σε ένα ζευγάρι...
στη συνέχεια αισθάνθηκα την έπαρση από κάποιες συζύγους που έτρωγαν το κέρατο του αιώνα αλλά ήταν "έγγαμες" και όχι "διαζευγμένες" και κατέκριναν την κάθε μου κίνηση και την κάθε μου απόφαση επειδή εγώ είμαι διαζευγμένη...
να μην αναφέρω τις δυσκολίες της καθημερινότητας...
ήμουν ανώτερη σε πολλά περισσότερα από εκείνες αλλά εκείνες χάρη στην συμβολή κάποιας τρίτης παρέμεναν έγγαμες άρα πιο κοινωνικά αποδεκτές....
πολλές ξέρουν για την τρίτη και το εκμεταλλεύονται...
ακριβώς όπως το έγραψες...
Αν γίνουν τέσσερις ξαναγυρνάμε στο θέμα της κοινωνικής κατακραυγής....
αν θέλεις την άποψή μου... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...
πολλές οι ξεβράκωτες βλέπεις στο ίντερνετ (όχι μόνο στο φέις) όπως επίσης όμως και πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας...
όλοι θέλουν να ακούσουν ότι είναι ξεχωριστοί και ας μην είναι ικανοί να πληρώσουν τους λογαριασμούς ή να ξενυχτήσουν όταν το παιδί τους είναι άρρωστο...
Υ.Γ. συγγνώμη αν σας τα γράφω μπερδεμένα αλλά έχω πολλές και διάσπαρτες σκέψεις για το θέμα.....
Pinky μου, δεν αντιλεγω πως θα ειναι πολλες οι ταλαιπωριες της καθημερινοτητας, εννοειτε! δεν αντιλεγω για τα ματια της κοινωνιας, εννοειτε πως οι παντρεμενοι ειναι περισσοτερα κοινωνικα αποδεκτοι, ακομα και ρεμαλια να ειναι, απο καποιους βεβαια, αν και τελευταια πεφτουν οι μασκες και αυτη ειναι η εποχη μας, του ξεμασκαρεματος, πολυ ιδιαιτερη εποχη, αλλά σιγουρα, ενας ανθρωπος που υποστηριζει τον εαυτο του χαμενος δεν βγαινει.
Ταλαιπωρημενος μπορει, συμφωνω, αλλά χαμενος απο τη ζωη δεν βγαινει. Διοτι τι να την κανεις τη ζωη ματακια μου, οταν το ψεμμα σε εχει αποπλανησει και το βραδυ για να κοιμηθεις προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι θα ερθει ο καλος θεουλης να σου αλλαξει τη ζωη στον υπνο σου. Υπαρχουν θαυματα.. αλλά μονο σε αυτους που τα κυνηγανε.. οχι σε αυτους που κλεινουν τα ματια. Συν Αθηνα και χειρα κινει... καμια ζωη δεν χαριζεται, ουτε η ευτυχια και βραστην την ευτυχια, καμια ηρεμια δεν χαριζεται.
Τωρα να σου πω την αληθεια, δεν ωφελει να τα βαζουμε και με την κοινωνια. Αργα ή γρηγορα, οπως βλεπεις... τα παντα γινονται φανερα, ακομα και για τους τυφλους. Η κοινωνια μας αλλαζει ευτυχως![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Στην σημερινή ελληνική κοινωνία αυτός είναι αποδεκτός ορισμός του πατέρα...
και αν ζητήσει κάτι παραπάνω η μητέρα γίνεται η παράλογη και απαιτητική της παρέας...
φυσικά παντού και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.....
Δεν πιστευω οτι ο κανονας ειναι οι ανευθυνοι πατεραδες , η εξαιρεση ειναι, απλά οι περιπτώσεις τους ειναι αυτες που ακουγονται, ολοι οι άλλοι ειναι μια χαρά πατεραδες που κανουν τα πάντα για την οικογενεια τους.
Αλιμονο αν ισχυει αυτο που λες, τότε δεν θα παντρευοταν καμια γυναικα, θα πηγαινανε ολες σε τράπεζες σπέρματος...
Παράθεση:
ποια θα τολμούσε να κάνει παιδί εκτός γάμου με το δικό της επίθετο?
και να μην φορέσει το λευκό νυφικό?
τι θα πει η θεία, η ξαδέλφη, η γειτόνισσα, η συμπεθέρα?
εδώ λέμε δεν έχουν την ίδια αποδοχή οι διαζευγμένες μητέρες...
θα έχουν οι εκτός γάμου μητέρες?![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
ποια θα τολμούσε να κάνει παιδί εκτός γάμου με το δικό της επίθετο?
και να μην φορέσει το λευκό νυφικό?
τι θα πει η θεία, η ξαδέλφη, η γειτόνισσα, η συμπεθέρα?
εδώ λέμε δεν έχουν την ίδια αποδοχή οι διαζευγμένες μητέρες...
θα έχουν οι εκτός γάμου μητέρες?![]()
Πιστεύω οτι οι συμπεριφορες που περιγραφεις θα εκλειψουν συντομα απο την Ελληνικη κοινωνια, οπως σε ολη την Ευρώπη, χρόνια τώρα, απλά οι Ελληνες, οπως πάντα, ερχομαστε τελευταιοι και καταιδρωμενοι.
Αυτη η νοοτροπία του χωριου σιγα σιγα εξαφανιζεται, ολο και περισσοτερες γυναικες προτιμανε γαμο στο δημαρχειο, χεστηκαν για τα νυφικά, τα λουλουδια, τους πολυελαιους και τις λοιπές παπαριές, ολο και περισσοτερος κοσμος δεν θα δινει σημασια στο τι θα πει η καθε θεία και η καθε γειτονισσα.
Σε χωριο μεγαλωσες να υποθέσω?
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media