Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

giannii

# 41 στις 13/9/2011
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI
Και πως θα τον αναγκασει να τα δει ρε παιδια?

Θα αφησει ανοιχτο το pc και θα κάνει οτι κοιμάται?

Πάντως αυτο το facebook ειναι ο διάβολος σκέτος ρε παιδι μου.
Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχει?

Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.

Σορυ ρε Ρενια για το ύφος, αλλά τι να κάνω, τα νεύρα μου βλεπεις...

renia1973

# 42 στις 12/9/2011
author
Γυναίκα / 50 / Σε διάσταση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10

Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.

Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.

Αυτο ακριβως νιωθω οπως ακριβως το περιγραφεις !!!!!!!
Απο το πρωι στο ποδι παιδια δουλεια σπιτι α κυριος απων σε ολο αυτο δουλευει ερχεται σπιτι καναπες και υπολογιστη !!!!!
Το προβλημα του λεει ειναι οτι δεν μενω ξυπνια να τον περιμενω οταν σχολασει για να μην τα κανει αυτα !!!!!
Μα πως , πως να εχω αντοχη να μεινω ξυπνια οταν ολα ειναι στις δικες μου πλατες ???
Βολτες μονη μου με τα παιδια κοινωνικες υποχρεωσεις μονη μου με τα παιδια !!!!
Ουτε για εναν καφε δεν μπορω να παω με μια φιλη μου να ξεσκασω λιγο γιατι δεν εχω βοηθεια απο πουθενα !!!!!
Και εχω και τον κυριο να γκομενιζει στο ιντερνετ οχι πλεον αρνουμαι να κανω τα στραβα ματια και κυριος αρνουμαι να πεσω στο επιπεδο του και να κανω το ιδιο !!!!!

Ξερω εχω πολυ θυμο μεσα μου αλλα για δειτε την σκηνη " σαββατο πρωι εγω καθαριζω το σπιτι ,παιζω με τα παιδια ταυτοχρονα και ο κυριος ξαπλα μπροστα την οθονη να βλεπει κ@@@@ς "
Ε οχι δεν υπαρχει λογικη σε ολο αυτο πλεον !!!!!!

renia1973

# 43 στις 12/9/2011
author
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by pinky2011

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Παράθεση:

οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?

Αν θέλει να γ@μήσει άλλες να ξεκαθαρίσει την θέση του...
φεύγω γιατί δεν γουστάρω να σε γ@μ@ω άλλο....
θέλω να το κάνω σε άλλες....
να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες....

όχι το ένα πόδι στο σπίτι και με το άλλο να κάνει και την ζωή του....

στο σπίτι βρίσκω πλύστρα, σιδερώστρα, μαγείρισσα, οικονόμο, νταντά κτλ κτλ
και το μέλι το δίνω στην ξεβράκωτη.....

[/quote

Αυτο ακριβως !!!!!!! και οσο για τελεσιγραφα εχω δωσει μα εχω δωσει !!!!!!μετα ηρεμουν καπως τα πραγματα και μετα ξανα απο την αρχη !!!!!!

Racina

# 44 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:

Παράθεση:

οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?

Επειδη βλέπω οτι κάποιοι δεν αντιληφθηκαν το υφος και με εκραξαν, να κανω μια προσπαθεια να το διατυπωσω αλλιως.. πολυ πιο αναλυτικα.

Δεν ειπα να πατε να παντρευτειτε και να πηγαινετε με οποιον βρειτε μπροστα σας. Ολοι οι γαμοι ξεκινανε με τη λογικη της αποκλειστικοτητας. Το "μετα" ομως πολλες φορες μεταβαλλεται και οφειλουμε να το διαχειριστουμε σωστα και προς οφελος των τεκνων.

Εννοειται καλα μου, οτι αν ο ζουζουνος με τη ζουζουνιτσα του ειναι ενα ευτυχισμενο ζευγαρι στον αιωνα των αιωνων με φοβερη σεξουαλικη ζωη και εχουν και τα παιδουλια τους πλαι ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ περιπτωση και σε οποιον εχει τυχει αυτο το σεναριο μακαρι να μεινει ετσι για παντα.
Ομως η ζωη δεν ειναι παντα οπως στο μυαλουδακι μας και μπορει ο πατερας (ή η μητερα) να ανακαλυψει οτι καλα τα παιδια, καλη η οικογενεια αλλα το νεκταρ δεν ειναι πλεον νοστιμο και εχει κατι ωραια λουλουδακια στον διπλανο κηπο.....

Απο εδω και περα προσθετω το προηγουμενο ποστ μου "οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη "ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ"? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?" (ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ?)

Δηλαδη με δεδομενη την απομακρυνση του ζευγαριου η σεξουαλικη ζωη του πατερα (ή της μανας) δεν θα επρεπε να επηρεαζει την ευτυχια του παιδιου και δεν ΠΡΕΠΕΙ να ξερει το παιδι αν ο μπαμπας γουσταρει τη μαμα ή αλλη.

Δυστυχως το αν εγω θα θελω μετα απο 10 χρονια να το κανω με τον αντρα μου ή με τον φουρναρη ειναι κατι το οποιο ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΩ

Και η ανωριμοτητα επισης ...υπαρχει , δεν την προκαλει ο αλλος εσκεμμενα ("ειμαι ωριμη αλλα ας φερθω σημερα λιγο ανωριμα να περασει η ωρα")αρα ειναι ατοπο να τον κατηγορουμε επειδη ειναι ανωριμος και να προσπαθουμε να τον αλλαξουμε.

Αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν μερικοι, οτι το σεξ δεν υποκειται στη λογικη και οσο και να περιορισεις τα θελω σου, ανθρωπος εισαι πρεπει να ζησεις. Αλλα η ευτυχια τον παιδιων μου ειναι στο χερι μου και οχι ερμαιο του καθε τριτου προσωπου που μπαινει αναμεσα σε εμενα και στον πατερα τους.. Τα παιδια μπορω και οφειλω να τα κρατησω μακρυα απο οποιοδηποτε θεμα εχω με το μπαμπα τους και να τους δειχνω οτι για ολα τα θεματα τους εχουν και τους 2 γονεις στο πλαι τους.Αγαπη θελουν τα παιδια.. ασφαλεια και ευτυχισμενα προσωπα γυρω τους. Χεστ...αν αν ο μπαμπας το βραδυ βλεπει κωλαρακια στο φβ απο τη στιγμη που τον εχουν ΔΙΠΛΑ τους σε ολες τις στιγμες τους δυσαρεστες και ευχαριστες.

Και να απαντησω και στο φιλο που μιλαει για παιδια που θα βλεπουν τον μπαμπα το σ/κ....
Ποσα παιδια αραγε τον βλεπουν καθε μερα και θα ηθελαν να τον βλεπουν μονο το σ/κ???? Γιατι οταν ειναι παρων ειναι αδιαφορος, γιατι μαλωνει με τη μαμα που κοιταει τα μηνυματα του και το φειςμπουκ, γιατι οσφριζονται την προβληματικη ατμοσφαιρα, γιατι βλεπουν κατσουφικες φατσες ολη μερα.....

Με απλα λογια: Απο τη στιγμη που το ζευγαρι σεξουαλικα εχει προβλημα αυτο δεν πρεπει να σημαινει οτι γ@μηθηκε η ζωη των παιδιων... και αν συμβει αυτο ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρισης του προβληματος.

Επισης να πω οτι συμφωνω με το σχολιο που εγραψε καποια φιλη πιο πανω "τα τριτα προσωπα συντηρουν τους γαμους.."

ω ναι... εχω διαπιστωσει πολλες φορες οτι οι απατημενες συζυγοι θα πρεπει να πουν και ενα ευχαριστω στις γκομενες γιατι ο αντρας τους ξεχαρμανιαζε με αυτες και δεν εφυγε σε αλλη γη σε αλλα μερη. Σκληρο για τη γυναικεια λογικη, αλλα εχει μεγαλη δοση αληθειας μεσα.

Παντως βλεπω οτι αν και οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουμε επιγνωση του τι συμβαινει στα πιο πολλα σπιτια, ζοριζομαστε πολυ οταν καποιος μας χαλαει το παραμυθακι που εχουμε στο μυαλο μας.

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 45 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Racina αν εισαι ανυπαντρη, θα σε συμβουλευα να μην παντρευτεις. αληθεια. κ δε το λεω με αρνητικο υφος. εκπροσωπεις μια μεγαλη μεριδα ατομων που οι τοποθετησεις τους, δειχνουν ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει διαθεση απο μεριας τους για ουσιαστικη δεσμευση. καλο ειναι ατομα με τετοιες αποψεις να μενουν ανυπαντρα, για τα ιδια κυριως

δυστυχως ομως η κοινωνικη πιεση αναγκαζει ολους τους ανθρωπους να ποαντρευουνται ασχετως αν εχουν τη διαθεση, θεληση, ικανοτητα για τετοιου ειδους δεσμευση....

Racina

# 46 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
Racina αν εισαι ανυπαντρη, θα σε συμβουλευα να μην παντρευτεις. αληθεια. κ δε το λεω με αρνητικο υφος. εκπροσωπεις μια μεγαλη μεριδα ατομων που οι τοποθετησεις τους, δειχνουν ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει διαθεση απο μεριας τους για ουσιαστικη δεσμευση. καλο ειναι ατομα με τετοιες αποψεις να μενουν ανυπαντρα, για τα ιδια κυριως

δυστυχως ομως η κοινωνικη πιεση αναγκαζει ολους τους ανθρωπους να ποαντρευουνται ασχετως αν εχουν τη διαθεση, θεληση, ικανοτητα για τετοιου ειδους δεσμευση....

παιδι να κανω?
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 47 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
επισης να συμπληρωσω κ κατι ακομα στον ασεγλιο που υποστηριζει οτι
"Μπα...οι περισσότεροι τα κάνουν απο τον υπολογιστή γιατι μονο εκει τους παίρνει. Εξω δεν το χουν...
ασεγλιο, δεν εχει καμμια διαφορα...μη σου πω ειναι χειροτερο αυτο που κανει αυτος....γιατι ο αντρας αυτος τις φερνει μεσα στο σπιτι τις γυναικες αυτες. γιατι ναι, μεσω του νετ, μπαζεις ατομα κατα γραμμα μεσα στο σπιτι σου.

κ για να απαντησω σοβαρα στη θεματοθετρια, το να φλερταρει ο συζυγος μεσα στο σπιτι σας, ΝΑΙ ειναι προβλημα κ μην ακους αυτους που σου λενε να το κανεις γαργαρα. μην καταδεχεσαι ποτε να καταπατουν την αξιοπρεπεια κ το σεβασμο σου. πιασ'τον κ μιλα του το συντομοτερο, ΘΕΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ μεσα στη σχεση κ μην κρατας παθητικη σταση σε ο,τι σε πληγωνει, γλυφοντας τις πληγες σου οτι ταχα μου δεν ειναι σοβαρο κ δεν τρεχει δα κ τιποτα....

# 48 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

παιδι να κανω?

αν δε θελεις οχι! κ μην υποκυψεις ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ την κοινωνικη πιεση του ΠΡΕΠΕΙ να κανεις παιδι...γιατι αν δε κανεις...δε ξερω κ εγω τι...

renia1973

# 49 στις 13/9/2011
author
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
επισης να συμπληρωσω κ κατι ακομα στον ασεγλιο που υποστηριζει οτι
"Μπα...οι περισσότεροι τα κάνουν απο τον υπολογιστή γιατι μονο εκει τους παίρνει. Εξω δεν το χουν...
ασεγλιο, δεν εχει καμμια διαφορα...μη σου πω ειναι χειροτερο αυτο που κανει αυτος....γιατι ο αντρας αυτος τις φερνει μεσα στο σπιτι τις γυναικες αυτες. γιατι ναι, μεσω του νετ, μπαζεις ατομα κατα γραμμα μεσα στο σπιτι σου.

κ για να απαντησω σοβαρα στη θεματοθετρια, το να φλερταρει ο συζυγος μεσα στο σπιτι σας, ΝΑΙ ειναι προβλημα κ μην ακους αυτους που σου λενε να το κανεις γαργαρα. μην καταδεχεσαι ποτε να καταπατουν την αξιοπρεπεια κ το σεβασμο σου. πιασ'τον κ μιλα του το συντομοτερο, ΘΕΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ μεσα στη σχεση κ μην κρατας παθητικη σταση σε ο,τι σε πληγωνει, γλυφοντας τις πληγες σου οτι ταχα μου δεν ειναι σοβαρο κ δεν τρεχει δα κ τιποτα.... [/quote
Eτσι ειναι ακριβως !! αν δεις στην δευτερη σελιδα εχω απαντησει αλλα ειμαι νεο μελος και αργησαν οι απαντησεις μου!! Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!

ESPERANTZA

# 50 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

.....
Και να απαντησω και στο φιλο που μιλαει για παιδια που θα βλεπουν τον μπαμπα το σ/κ....
Ποσα παιδια αραγε τον βλεπουν καθε μερα και θα ηθελαν να τον βλεπουν μονο το σ/κ???? Γιατι οταν ειναι παρων ειναι αδιαφορος, γιατι μαλωνει με τη μαμα που κοιταει τα μηνυματα του και το φειςμπουκ, γιατι οσφριζονται την προβληματικη ατμοσφαιρα, γιατι βλεπουν κατσουφικες φατσες ολη μερα.....

Με απλα λογια: Απο τη στιγμη που το ζευγαρι σεξουαλικα εχει προβλημα αυτο δεν πρεπει να σημαινει οτι γ@μηθηκε η ζωη των παιδιων... και αν συμβει αυτο ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρισης του προβληματος.

Τα παιδιά όμως δεν τα ρώτησε κανένας από εμάς τους ... ενήλικες.
Τί γίνεται αν τα ρωτήσεις και σου πουν πως τους αρκει να είναι και οι δυο γονεις στην ίδια στέγη με ή χωρίς fb και δε δινουν δεκάρα για την προβληματική ατμόσφαιρα όπως λές;
Όλα αυτά τα ψυχολογικά τερτίπια του ότι γνωρίζουμε καλά τί είναι διατεθιμένα να δεχτούν τα παιδιά, με κάνουν και αμφιβάλλω. Τα παιδιά δεν είναι ούτε ίδια ούτε συνομίληκα όλα. Και όταν μάλιστα έχουν βιώσει τηναγάπη των γονιών τους πώς περιμένουμε να δεχτούν αβασάνιστα και με "ώριμη" συμπεριφορά (όπως μας βολεύει δηλ.) την παραδοχή του θανάτου αυτής της αγάπης και αυτού του έρωτα που ζήσανε και μάθανε την σημειολογία της λέξης από τους γονείς τους;

# 51 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by renia1973

... Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!

εχεις εναν αντρα που δεν σεβεται την αναγκη σου για αποκλειστικοτητα κ την αναγκη του γαμου για συζυγικη καθαροτητα. οχι μονο θεωρει οτι ειναι ΟΚ να φλερταρει με αγνωστες ημιγυμνες γυναικες στο νετ(προσωπικα πιστευω οτι αυτος ο αντρας θεωρει ΟΚ κ την απιστια) αλλα αγνοει επιδεικτικα κ τις δικες σου εκλησεις. η επιθυμια του να συναναστραφει με αυτες τις γυναικες, ειναι ισχυροτερη απο ττην επιθυμια ...η μαλλον ΑΝΑΓΚΗ, μιας κ μιλαμε για γαμο+παιδια, να μη δυσαρεστησει/πληγωσει τη γυναικα που (υποτιθεται) αγαπα..

δε ξερω τι θα κανεις, ειναι δυσκολη η θεση σου, απλα στα λεω αυτα για να μη φορτωνεσαι κ επιπλεον τυψεις που εισαι αγανακτισμενη κ θεωρεις σοβαρο το θεμα.

# 52 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και μη ξεχνάς ποτέ ότι ένας άντρας σε γάμο με παιδιά πρέπει ανά πάσα στιγμή να ξέρει τις ανάγκες σου και να λειτουργεί αναλόγως, να ξέρει τις ανάγκες των παιδιών σας και να λειτουργεί αναλόγως, να είναι πρότυπο συζύγου και πατέρα κι αν του γυαλίσει καμία παραέξω αφού έχει φάει το μπικουτί στη μάπα τότε δεν αξίζει μια, είναι ένας σαν τους άλλους κι ότι και νάχει κάνει μέχρι τώρα δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

# 53 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by renia1973

Eτσι ειναι ακριβως !! αν δεις στην δευτερη σελιδα εχω απαντησει αλλα ειμαι νεο μελος και αργησαν οι απαντησεις μου!! Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!

Δυστυχώς φίλη μου ο άντρας σου δείχνει να σε έχει ξεπεράσει εντελώς ... Σε παντρεύτηκε, κάνατε και 2 παιδιά και τώρα αναζητά σα λυσσασμένος τη χαμένη του αυτονομία και την καταπιεσμένη του σεξουαλικότητα ... πραγματικά δεν έχω να σε σουμβουλέψω τίποτε γιατί η φύση είναι που μας εξουσιάζει και όχι η λογική και ειδικά σε αυτό που λένε "βασικό ένστικτο" ... ίσως καλύτερα να κάνεις τη χαζή για να μη ζήσεις τα χειρότερα και να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους, γράψτονε κι εσύ και να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ... και να θυμάσαι ότι 1000 κwλοι = κανένας κwλος ...

# 54 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Δυστυχώς φίλη μου ο άντρας σου δείχνει να σε έχει ξεπεράσει εντελώς ... Σε παντρεύτηκε, κάνατε και 2 παιδιά και τώρα αναζητά σα λυσσασμένος τη χαμένη του αυτονομία και την καταπιεσμένη του σεξουαλικότητα ... πραγματικά δεν έχω να σε σουμβουλέψω τίποτε γιατί η φύση είναι που μας εξουσιάζει και όχι η λογική και ειδικά σε αυτό που λένε "βασικό ένστικτο" ... ίσως καλύτερα να κάνεις τη χαζή για να μη ζήσεις τα χειρότερα και να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους, γράψτονε κι εσύ και να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ... και να θυμάσαι ότι 1000 κwλοι = κανένας κwλος ...

ενα λαμπρο μελλον ανοιγεται στη ζωη σου ρενια....

...δυστυχως δικιο εχει ο χρυασαετος, με τη διαφορα οτι εγω δε θα εκανα ποτε τη χαζη για τιποτα στη ζωη μου, θα προτιμουσα το διαζυγιο απο το "να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ...για να μη ζήσεις τα χειρότερα" ...θεωρω οτι χειροτερα απο αυτα,δεν υπαρχουν για μια γυναικα. παιδια μονη της τα φερνει βολτα. το καθημερινο αισθημα της προδοσιας κ την καταθλιψη, χλωμο..

# 55 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και μη ξεχνάς ποτέ ότι ένας άντρας σε γάμο με παιδιά πρέπει ανά πάσα στιγμή να ξέρει τις ανάγκες σου και να λειτουργεί αναλόγως

-αν δε τις ξερει, να τις ακουει οταν του τις υποδυκνειουν
να ξέρει τις ανάγκες των παιδιών σας και να λειτουργεί αναλόγως

-εννοειται, βασικη προυποθεση για γονεα, αλλις ας μην εκανε παιδια
να είναι πρότυπο συζύγου και πατέρα

-κ αυτο εννοειται, αλλιως ας μη παντρευοταν. η γυναικα ηθελε συζυγο, οχι περιπου συζυγο.
κι αν του γυαλίσει καμία παραέξω αφού έχει φάει το μπικουτί στη μάπα τότε δεν αξίζει μια, είναι ένας σαν τους άλλους κι ότι και νάχει κάνει μέχρι τώρα δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

-εχει σημασια κ μπραβο του κ τον ευχαριστουμε, αλλα δυστυχως χωρις αφοσιωση των συντροφων, οικογενεια δε στεριωνει.
bottom line: ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!

# 56 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

ενα λαμπρο μελλον ανοιγεται στη ζωη σου ρενια....

...δυστυχως δικιο εχει ο χρυασαετος, με τη διαφορα οτι εγω δε θα εκανα ποτε τη χαζη για τιποτα στη ζωη μου, θα προτιμουσα το διαζυγιο απο το "να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ...για να μη ζήσεις τα χειρότερα" ...θεωρω οτι χειροτερα απο αυτα,δεν υπαρχουν για μια γυναικα. παιδια μονη της τα φερνει βολτα. το καθημερινο αισθημα της προδοσιας κ την καταθλιψη, χλωμο..

Τζιν καλη μου μη χτυπιέσαι, είναι γνωστές οι απόψεις σου μόνο που είσαι 30 χρόνων ανύπαντρη και χωρίς παιδιά και εκφράζεις με τόση σιγουριά απόψεις σε θέματα δύσκολα ... άσε να μιλήσει και κανένας 45ρης που έχει φάει τους γάμους και τις σχέσεις με το κουτάλι

λοιπόν (απευθύνομαι στη θεματοθέτη) θάλεγα ότι μια "ηρωική έξοδος" διαζυγίου τύπου Μεσολογγίου θα σε κάνει "κοινωνικά υπερήφανη" αλλά θα φορτωθείς τα παιδιά και θα είσαι μάνα και πατέρας, θα νοιώσεις φτώχεια (υλική), και φυσικά να ξαναβρείς τη ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία ώστε να ξανακάνεις αισθηματική σχέση χλωμό αφού ούτε για κατούρημα δε θα προκάνεις. Η ώριμη στάση είναι να κάνεις τη χαζή (επιμένω) να στέκεσαι βέβαια στο ύψος σου, να φροντίζεις τα παιδιά σου αλλά και τον εαυτό σου, να διεκδικείς ότι μπορείς από αυτόν και να του παραστέκεσαι ακόμα και σε αυτό. Στο κάτω κάτω κwλους κοιτάει κάτι που είναι έως και φυσιολογικό, δε παίζει μπαρμπούτι ούτε ανοίγει κλειδαριές ... εσείς οι γυναίκες είσαστε μανούλες στο να γεφυρώνετε χάσματα, να "λιαίνετε γωνίες" και να προσεγγίζετε ανθρώπους .. δέστο το ότι περνάει τη φάση του και θα κάνει τον κύκλο του. Μη γίνεσαι εισαγγελέας. Μη τα κάνεις χειρότερα (για σένα)

# 57 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
κ που ξερεις εσυ ρε χρυσαετε την οικονομικη κατασταση της κυριας ωστε προεξοφλεις φτωχεια, πεινα κ ανεχεια σε περιπτωση διαζυγιου?

# 58 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μη το γελάς καθόλου τζιν ... η χώρα χρεοκωπεί, το καταλαβαίνετε ? καλύτερα μαζί κι ας κοιτάει και κανένα κwλο παρά χώρια ...

# 59 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
μη το γελάς καθόλου τζιν ... η χώρα χρεοκωπεί, το καταλαβαίνετε ? καλύτερα μαζί κι ας κοιτάει και κανένα κwλο παρά χώρια ...

πωπω ποσο σας βολευει αυτο ε???

ε οχι ρε χρυασατε! προτιμω να πειναω μονη μου παρα να πειναω παρεα με εναν που με εχει χεσμενη ...θενξ παντως!

# 60 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σε τι με ευχαριστείς ? για τη θεματοθέτρια το λέω ... εσύ ξέρω ότι κρατάς ψηλά τη σημαία .... πρόσεχε μόνο μη καταλήξεις σε ... μοναστήρι ...
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.