Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI
Και πως θα τον αναγκασει να τα δει ρε παιδια?
Θα αφησει ανοιχτο το pc και θα κάνει οτι κοιμάται?
Πάντως αυτο το facebook ειναι ο διάβολος σκέτος ρε παιδι μου.
Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχει?
Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.
Σορυ ρε Ρενια για το ύφος, αλλά τι να κάνω, τα νεύρα μου βλεπεις...
Παράθεση:
Originally posted by pinky2011
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Παράθεση:
Και πως θα τον αναγκασει να τα δει ρε παιδια?
Θα αφησει ανοιχτο το pc και θα κάνει οτι κοιμάται?
Πάντως αυτο το facebook ειναι ο διάβολος σκέτος ρε παιδι μου.
Κοτζάμ μαντράχαλος με 2 παιδια και σαλιαρίζει στο facebook, λες και ειναι κανενας φοιτητάκος.
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχει?
Αει σιχτιρ πια με τον κάθε ανώριμο μαλάkα/μαλακισμένη που γαμάει τη ζωή των παιδιών του για να ικανοποιήσει το γαμω-ΕΓΩ του και την ματαιοδοξία του.
Σορυ ρε Ρενια για το ύφος, αλλά τι να κάνω, τα νεύρα μου βλεπεις...
οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?
Αν θέλει να γ@μήσει άλλες να ξεκαθαρίσει την θέση του...
φεύγω γιατί δεν γουστάρω να σε γ@μ@ω άλλο....
θέλω να το κάνω σε άλλες....
να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες....
όχι το ένα πόδι στο σπίτι και με το άλλο να κάνει και την ζωή του....
στο σπίτι βρίσκω πλύστρα, σιδερώστρα, μαγείρισσα, οικονόμο, νταντά κτλ κτλ
και το μέλι το δίνω στην ξεβράκωτη.....
[/quote
Αυτο ακριβως !!!!!!! και οσο για τελεσιγραφα εχω δωσει μα εχω δωσει !!!!!!μετα ηρεμουν καπως τα πραγματα και μετα ξανα απο την αρχη !!!!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
οποιος κανει παιδια ειναι καταδικασμενος στην αγαμια ή υποχρεωμενος να πηδ.. με την ιδια γυναικα για μια ζωη? τι σχεση εχουν τα παιδια με τη σεξουαλικη ζωη του πατερα?
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
Racina αν εισαι ανυπαντρη, θα σε συμβουλευα να μην παντρευτεις. αληθεια. κ δε το λεω με αρνητικο υφος. εκπροσωπεις μια μεγαλη μεριδα ατομων που οι τοποθετησεις τους, δειχνουν ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει διαθεση απο μεριας τους για ουσιαστικη δεσμευση. καλο ειναι ατομα με τετοιες αποψεις να μενουν ανυπαντρα, για τα ιδια κυριως
δυστυχως ομως η κοινωνικη πιεση αναγκαζει ολους τους ανθρωπους να ποαντρευουνται ασχετως αν εχουν τη διαθεση, θεληση, ικανοτητα για τετοιου ειδους δεσμευση....
Παράθεση:
Παράθεση:
Racina αν εισαι ανυπαντρη, θα σε συμβουλευα να μην παντρευτεις. αληθεια. κ δε το λεω με αρνητικο υφος. εκπροσωπεις μια μεγαλη μεριδα ατομων που οι τοποθετησεις τους, δειχνουν ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει διαθεση απο μεριας τους για ουσιαστικη δεσμευση. καλο ειναι ατομα με τετοιες αποψεις να μενουν ανυπαντρα, για τα ιδια κυριως
δυστυχως ομως η κοινωνικη πιεση αναγκαζει ολους τους ανθρωπους να ποαντρευουνται ασχετως αν εχουν τη διαθεση, θεληση, ικανοτητα για τετοιου ειδους δεσμευση....
παιδι να κανω?![]()
Παράθεση:
επισης να συμπληρωσω κ κατι ακομα στον ασεγλιο που υποστηριζει οτι
"Μπα...οι περισσότεροι τα κάνουν απο τον υπολογιστή γιατι μονο εκει τους παίρνει. Εξω δεν το χουν...
ασεγλιο, δεν εχει καμμια διαφορα...μη σου πω ειναι χειροτερο αυτο που κανει αυτος....γιατι ο αντρας αυτος τις φερνει μεσα στο σπιτι τις γυναικες αυτες. γιατι ναι, μεσω του νετ, μπαζεις ατομα κατα γραμμα μεσα στο σπιτι σου.
κ για να απαντησω σοβαρα στη θεματοθετρια, το να φλερταρει ο συζυγος μεσα στο σπιτι σας, ΝΑΙ ειναι προβλημα κ μην ακους αυτους που σου λενε να το κανεις γαργαρα. μην καταδεχεσαι ποτε να καταπατουν την αξιοπρεπεια κ το σεβασμο σου. πιασ'τον κ μιλα του το συντομοτερο, ΘΕΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ μεσα στη σχεση κ μην κρατας παθητικη σταση σε ο,τι σε πληγωνει, γλυφοντας τις πληγες σου οτι ταχα μου δεν ειναι σοβαρο κ δεν τρεχει δα κ τιποτα.... [/quote
Eτσι ειναι ακριβως !! αν δεις στην δευτερη σελιδα εχω απαντησει αλλα ειμαι νεο μελος και αργησαν οι απαντησεις μου!! Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
.....
Και να απαντησω και στο φιλο που μιλαει για παιδια που θα βλεπουν τον μπαμπα το σ/κ....
Ποσα παιδια αραγε τον βλεπουν καθε μερα και θα ηθελαν να τον βλεπουν μονο το σ/κ???? Γιατι οταν ειναι παρων ειναι αδιαφορος, γιατι μαλωνει με τη μαμα που κοιταει τα μηνυματα του και το φειςμπουκ, γιατι οσφριζονται την προβληματικη ατμοσφαιρα, γιατι βλεπουν κατσουφικες φατσες ολη μερα.....
Με απλα λογια: Απο τη στιγμη που το ζευγαρι σεξουαλικα εχει προβλημα αυτο δεν πρεπει να σημαινει οτι γ@μηθηκε η ζωη των παιδιων... και αν συμβει αυτο ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρισης του προβληματος.
Παράθεση:
Originally posted by renia1973
... Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!
Παράθεση:
Originally posted by renia1973
Eτσι ειναι ακριβως !! αν δεις στην δευτερη σελιδα εχω απαντησει αλλα ειμαι νεο μελος και αργησαν οι απαντησεις μου!! Εχω κουβεντιασει, εχω κλαψει, εχω ακομα παρακαλεσει γιατι ποτε μα ποτε τα παιδια μου δεν ηθελα να εχουν πατερα του σ/κ !! αλλα δυστυχως τιποτα για λιγες μερες τα πραγματα ηρεμουν μετα παλι απ την αρχη !!!
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Δυστυχώς φίλη μου ο άντρας σου δείχνει να σε έχει ξεπεράσει εντελώς ... Σε παντρεύτηκε, κάνατε και 2 παιδιά και τώρα αναζητά σα λυσσασμένος τη χαμένη του αυτονομία και την καταπιεσμένη του σεξουαλικότητα ... πραγματικά δεν έχω να σε σουμβουλέψω τίποτε γιατί η φύση είναι που μας εξουσιάζει και όχι η λογική και ειδικά σε αυτό που λένε "βασικό ένστικτο" ... ίσως καλύτερα να κάνεις τη χαζή για να μη ζήσεις τα χειρότερα και να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους, γράψτονε κι εσύ και να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ... και να θυμάσαι ότι 1000 κwλοι = κανένας κwλος ...
Παράθεση:
Παράθεση:
Δυστυχώς φίλη μου ο άντρας σου δείχνει να σε έχει ξεπεράσει εντελώς ... Σε παντρεύτηκε, κάνατε και 2 παιδιά και τώρα αναζητά σα λυσσασμένος τη χαμένη του αυτονομία και την καταπιεσμένη του σεξουαλικότητα ... πραγματικά δεν έχω να σε σουμβουλέψω τίποτε γιατί η φύση είναι που μας εξουσιάζει και όχι η λογική και ειδικά σε αυτό που λένε "βασικό ένστικτο" ... ίσως καλύτερα να κάνεις τη χαζή για να μη ζήσεις τα χειρότερα και να στερηθούν τα παιδιά τον πατέρα τους, γράψτονε κι εσύ και να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ... και να θυμάσαι ότι 1000 κwλοι = κανένας κwλος ...
ενα λαμπρο μελλον ανοιγεται στη ζωη σου ρενια....
...δυστυχως δικιο εχει ο χρυασαετος, με τη διαφορα οτι εγω δε θα εκανα ποτε τη χαζη για τιποτα στη ζωη μου, θα προτιμουσα το διαζυγιο απο το "να ελπίσεις ότι θα βαρεθεί τους πολλούς κwλους ...για να μη ζήσεις τα χειρότερα" ...θεωρω οτι χειροτερα απο αυτα,δεν υπαρχουν για μια γυναικα. παιδια μονη της τα φερνει βολτα. το καθημερινο αισθημα της προδοσιας κ την καταθλιψη, χλωμο..![]()
Παράθεση:
μη το γελάς καθόλου τζιν ... η χώρα χρεοκωπεί, το καταλαβαίνετε ? καλύτερα μαζί κι ας κοιτάει και κανένα κwλο παρά χώρια ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media