Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

# 81 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Οπως διαβαζεις κι εσυ φιλη Ρενια,
υπαρχουν και χειροτερα....

Να πω μονο πως ο υπολογιστης ειναι αλλο..
και αλλο ειναι η αδιαφορια για την ζωη των αγαπημενων ανθρωπων.
Στο δευτερο υπαρχει σοβαρο θεμα και χωρις υπολογιστη.

Επισης να πω και παλι οτι κατα την γνωμη μου οπτικη ηδονη χωρις υπολοιπες σκεψεις δεν υπαρχει...
μα ολο το πακετο δεν θα πρεπει να κατακρεουργει οικογενειες,συνειδησεις,ψυχες.

Και φυσικα να μην ξεχασουμε το καλο της οικονομικης κρισης στον συγκεκριμενο τομεα...
Αυτον της απιστιας...

ΕΣΠΕΡΑΝΤΖΑ..yep:

ESPERANTZA

# 82 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Τα παιδιά όμως δεν τα ρώτησε κανένας από εμάς τους ... ενήλικες.
Τί γίνεται αν τα ρωτήσεις και σου πουν πως τους αρκει να είναι και οι δυο γονεις στην ίδια στέγη με ή χωρίς fb και δε δινουν δεκάρα για την προβληματική ατμόσφαιρα όπως λές;
Όλα αυτά τα ψυχολογικά τερτίπια του ότι γνωρίζουμε καλά τί είναι διατεθιμένα να δεχτούν τα παιδιά, με κάνουν και αμφιβάλλω. Τα παιδιά δεν είναι ούτε ίδια ούτε συνομίληκα όλα. Και όταν μάλιστα έχουν βιώσει τηναγάπη των γονιών τους πώς περιμένουμε να δεχτούν αβασάνιστα και με "ώριμη" συμπεριφορά (όπως μας βολεύει δηλ.) την παραδοχή του θανάτου αυτής της αγάπης και αυτού του έρωτα που ζήσανε και μάθανε την σημειολογία της λέξης από τους γονείς τους;

Θα συμφωνήσω οτι τα παιδιά δεν τα ρωτησε κανείς. Όπως επίσης δεν τα ρωτησε κανείς πριν τα φέρει στον κοσμο. Δωρακι τους εκανες που τα γεννησες

Δεν μπορω να φανταστω πως μπορει ενα παιδι να προτιμα ασχημο περιβαλλον στο σπιτι απο εναν μπαμπα που τον βλεπει συχνα και ειναι ουσιαστικα πλαι του αλλα anyway ο καθενας οπως τα βλεπει.

οκ δεν μπορουμε να ξερουμε παντα τι ειναι καλο για καθε παιδι. Και σε αυτο συμφωνω μαζι σου. Με την ιδια λογικη δεν εισαι σιγουρη οτι μενοντας σε εναν δυστυχη γαμο, κανοντας ολα γαργαρα και θυσιαζοντας ολα σου τα χρονια κανεις καλο τελικα στο παιδι σου

Για τίποτα δεν είμαι σίγουρη ακόμα και σε εκείνα που στο παρελθόν χαρακτήριζα "απόλυτα" έχω ενδιασμούς πλέον.
Προσπαθώ όμως να χειρίζομαι εποικοδομητικά αυτούς τους ενδoιασμούς.
Πολλά πράγματα δεν μπορώ να φανταστώ, και ούτε και θέλω, όμως άλλο πράγμα μια τελειωμένη κατάσταση-σχέση και άλλο ένα πρόβλημα που έχει την ελπίδα να αποδειχτεί προσωρινό και αναστρέψιμο.
Δε συμφωνείς;

Racina

# 83 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:

Πολλά πράγματα δεν μπορώ να φανταστώ, και ούτε και θέλω, όμως άλλο πράγμα μια τελειωμένη κατάσταση-σχέση και άλλο ένα πρόβλημα που έχει την ελπίδα να αποδειχτεί προσωρινό και αναστρέψιμο.
Δε συμφωνείς;

Ναι συμφωνω. Αρα - αν υπαρχει τελικα καποια διαφωνια μεταξυ μας- ειναι στο τι θεωρουμε αναστρεψιμο. Αυτο το κρινει ο καθενας μας κατα περιπτωση.

Και επειδη η θεματοθετρια μιλαει για κερατο, προσωπικα το κερατο το θεωρω μη αναστρεψιμο προβλημα και απαξ και συμβει επαναλαμβανεται. Και στο κερατο το προβλημα δεν ειναι μονο το σεξ , κυριως ειναι το ΨΕΜΑ και απωλεια εμπιστοσυνης προς τον/την συζυγο.

Απο εκει και περα η καθε μια γυναικα δεν εχει την ιδια ευθιξια απεναντι στο κερατο. Αναλογα με τα μυαλα της. Εχω μια ξαδελφη που γνωριζει οτι ο αντρας της εχει παρει τη μιση εταιρεια στην οποια ειναι διευθυντης (η αλλη μιση απαρτιζεται απο αρσενικα) οπως επισης και ολες τις εποχιακες σερβιτορες που περνανε απο το εστιατοριο που διαθετει (και τις ξαδερφες τους μεχρι β βαθμου) αλλα αυτη χαιρεται που ειναι κυρια κοκοβικου , ειναι η μονη της εννοια να ντυνεται ακριβα να στολιζεται και να καμαρωνει διπλα του στα θεατρα, στα τραπεζωματα και στα καθε λογης κοσμοπολιτικα ιβεντς. Ο μονος της καημος γιατι δεν κρατα το γαλλικο πανω απο 5 μερες στο νυχι.Τα βραδια βγαινει και με τις φιλες της, με τα παιδια κλπ γενικα ζει τη ζωη της δεν ειναι κλεισμενη μεσα.

Σε αυτην την γυναικα δεν θα πω ποτε να χωρισει, γιατι πολυ απλα ειναι ευτυχης με την καθημερινοτητα της. Και τα παιδια.. μια χαρα τα γλυκα μου.. Αφου ειναι μεσα στη χαρα ολοι σε αυτο το σπιτι.
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

sunnyeyes-

# 84 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
κ που ξερεις εσυ ρε χρυσαετε την οικονομικη κατασταση της κυριας ωστε προεξοφλεις φτωχεια, πεινα κ ανεχεια σε περιπτωση διαζυγιου?

Συγνώμη Jean, αλλά θα συνιστούσα να μην πυροβολήσεις τη θέση του Χρυσαετου έντονα, γιατί η θεματοθέτρια πρέπει οπωσδήποτε να την κατανοήσει με τον τρόπο που μόνο μια γυναίκα στη δική της θέση μπορεί. Ο άντρας δεν είναι τσέπη, μην το θέτεις έτσι, είναι άδικο προς αυτά που είπε ο xrysaetos.
Ρένια, μπορείς να αλλάξεις το σκηνικό. Δε στο λέω σαν προτροπή, το εννοώ οτι μπορεις, τουλάχιστον πάλεψε να τον ξεκολλήσεις και αν δεν γίνεται ε, τότε είναι αρρώστια. Τότε είναι που έρχονται τα τελεσίγραφα όχι τώρα. Και όταν λέω πάλεψε, ε, δεν εννοώ συζήτησε, μάλλον εννοώ μη το συζητάς αλλά δράσε. Οι άντρες δεν συζητούν όπως οι γυναίκες οπότε μην ελπίζεις να βγάλεις άκρη από λόγια.

E πες της και καμια συμβουλη!!

Μονολεκτικα τι να καταλαβει η γυναικα.

Δωσε καμια συνταγουλα να βοηθησεις!

Εγω θελω παστα παρεπιπτοντως, σοκολατινα ποντικακι!

ή ενα μπαμπα !!ή ενα εκλερ!!μμμ μιαμ μιαμ..

"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

Racina

# 85 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

Και φυσικα να μην ξεχασουμε το καλο της οικονομικης κρισης στον συγκεκριμενο τομεα...
Αυτον της απιστιας...

Λογω οικονομικης κρισης μειωθηκαν τα διαζυγια γιατι αφενος παρεχει μια σχετικη οικονομικη ελαφρυνση ο γαμος (μοιραζονται ενοικιο, παγια εξοδα κλπ) αφετερου οι δικηγοροι κοστιζουν.
Αρα η οικονομικη κριση οντως εκανε καλο στον τομεα των διαζυγιων
Αλλα στον τομεα της απιστιας με ποιό τρόπο εκανε καλο?
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

sunnyeyes-

# 86 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Τί γίνεται αν τα ρωτήσεις και σου πουν πως τους αρκει να είναι και οι δυο γονεις στην ίδια στέγη με ή χωρίς fb και δε δινουν δεκάρα για την προβληματική ατμόσφαιρα όπως λές;
Όλα αυτά τα ψυχολογικά τερτίπια του ότι γνωρίζουμε καλά τί είναι διατεθιμένα να δεχτούν τα παιδιά, με κάνουν και αμφιβάλλω. Τα παιδιά δεν είναι ούτε ίδια ούτε συνομίληκα όλα. Και όταν μάλιστα έχουν βιώσει τηναγάπη των γονιών τους πώς περιμένουμε να δεχτούν αβασάνιστα και με "ώριμη" συμπεριφορά (όπως μας βολεύει δηλ.) την παραδοχή του θανάτου αυτής της αγάπης και αυτού του έρωτα που ζήσανε και μάθανε την σημειολογία της λέξης από τους γονείς τους;

Θα συμφωνήσω οτι τα παιδιά δεν τα ρωτησε κανείς. Όπως επίσης δεν τα ρωτησε κανείς πριν τα φέρει στον κοσμο. Δωρακι τους εκανες που τα γεννησες

Δεν μπορω να φανταστω πως μπορει ενα παιδι να προτιμα ασχημο περιβαλλον στο σπιτι απο εναν μπαμπα που τον βλεπει συχνα και ειναι ουσιαστικα πλαι του αλλα anyway ο καθενας οπως τα βλεπει.

οκ δεν μπορουμε να ξερουμε παντα τι ειναι καλο για καθε παιδι. Και σε αυτο συμφωνω μαζι σου. Με την ιδια λογικη δεν εισαι σιγουρη οτι μενοντας σε εναν δυστυχη γαμο, κανοντας ολα γαργαρα και θυσιαζοντας ολα σου τα χρονια κανεις καλο τελικα στο παιδι σου

Για τίποτα δεν είμαι σίγουρη ακόμα και σε εκείνα που στο παρελθόν χαρακτήριζα "απόλυτα" έχω ενδιασμούς πλέον.
Δε συμφωνείς;

Λοιπον. Την αληθεια τωρα..

Εσυ μια τετοια κατασταση δηλαδη θα την παλευες?? Αν ο αντρας σου ηταν οπως αυτον που περιγραφει η κοπελα, θα προσπαθουσες να τη σωσεις τη "σχεση"? Την αληθεια ε?

Γιατι δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες... να ξηγιομαστε. Αντε και το καποιες αποδεχονται την απιστια, το να ειναι απων ο συντροφος και να εχει η γυναικα ολα τα βαρυ?? Αυτο που το πας? Αδιαφορια = χειροτερη απο το τριςμεγιστο κερ.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 87 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σε ενα ταξιδι μου στη μεση ανατολη ηρθα σε επαφη με πολλους ντοπιους κατοικους και ρωτουσα εκτος των αλλων να μαθω με ποια λογικη μπορουν να κανουν μεχρι 3 γαμους οι αντρες εκει. Μου εξηγησαν οτι αυτο ειναι καταλοιπο του παρελθοντος οπου μια γυναικα προκειμενου να βρει ασφαλεια οικονομικη και κοινωνικη παντρευοταν για να μπορεσει να επιβιωσει σε δυσκολα χρονια .Οι γυναικες βλεπετε ηταν και ειναι σε κατωτερη θεση στις κοινωνιες αυτες.

Και επειδη οι καιροι ηταν σε καποιες φασεις πολυ δυσκολοι, εδωσαν το δικαιωμα σε καθε αντρα να "βοηθα" εως 3 γυναικες. Αλλα απαραιτητη προΥποθεση ειναι και τις τρεις να τις παρεχει τα ιδια.. σπιτια, λεφτα, ανεσεις.

Ν'αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου... εξήγησε το αυτό στην Κα Τζην που τρελλαίνεται στην ιδέα και μόνο ότι ο καλός της θα την κερατώσει ... το θεωρεί ως ύψιστη μορφή αναξιοπρέπειας ... γιατί ? γιατί έτσι της μάθανε, στην ουσία χέστηκε κι αν ο λεγάμενος ρ΄ιξεί κι ένα βόλι σε άλλο στόχο να ξεχαρμανιάσει ... εκεί δηλ. οι γυναίκες (3 και 4 στην Τουρκία αν δεν κάνω λάθος) δεν είναι αναξιοπρεπείς ? η μήπως δε μας κόφτει τι γίνεται στον άλλο κόσμο ?

Αξιοπρέπεια κι αναξιοπρέπεια είναι έννοιες σχετικές διαμορφωμένες από κοινωνικά αίτια ... κι όχι από ανθρώπινα, της ανθρώπινης ύπαρξης και υπόστασης π.χ. παλιά θεωρούσαμε αναξιοπρέπεια την ομοφυλοφιλία ... τους gay τους κράζαμε άσχημα .. τρέχανε οι άνθρωποι να κρυφτούν. Τώρα το ψιλοδέχτηκε η κοινωνία. Βλέπω τη γυναίκα του Στρος Καν να είναι δίπλα του, έναν άνρθωπο που όπου βρει θηλυκό να του γυαλίσει το κουτουπώνει. Κι αυτή αναξιοπρεπής.

ESPERANTZA

# 88 στις 13/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δε συμφωνείς;

Λοιπον. Την αληθεια τωρα..

Εσυ μια τετοια κατασταση δηλαδη θα την παλευες?? Αν ο αντρας σου ηταν οπως αυτον που περιγραφει η κοπελα, θα προσπαθουσες να τη σωσεις τη "σχεση"? Την αληθεια ε?

Γιατι δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες... να ξηγιομαστε. Αντε και το καποιες αποδεχονται την απιστια, το να ειναι απων ο συντροφος και να εχει η γυναικα ολα τα βαρυ?? Αυτο που το πας? Αδιαφορια = χειροτερη απο το τριςμεγιστο κερ.

Μισό, να τα ξαναδιαβάσω... Και μόλις σου πακετάριζα τα εκλεράκια, Νικο, εσύ τί προτιμάς; Χρυσαετέ κάνεις δίαιτα; Γιατί πάει το ζάχαρο, έπεσε!

# 89 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πως το κατάλαβες ? .. πάντως δεν είμαι και ιδαίτερα φίλος των γλυκών ... τα αφήνω σε σας !

ESPERANTZA

# 90 στις 13/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Πως το κατάλαβες ? .. πάντως δεν είμαι και ιδαίτερα φίλος των γλυκών ... τα αφήνω σε σας !

Ούτε εγώ είμαι, αλλά να μην κεράσω;

# 91 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
χαχα το θέλεις πολυ ? να μη σε κακοκαρδίσω τότε...

ESPERANTZA

# 92 στις 13/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Παράθεση:

Παράθεση:
κ που ξερεις εσυ ρε χρυσαετε την οικονομικη κατασταση της κυριας ωστε προεξοφλεις φτωχεια, πεινα κ ανεχεια σε περιπτωση διαζυγιου?

Συγνώμη Jean, αλλά θα συνιστούσα να μην πυροβολήσεις τη θέση του Χρυσαετου έντονα, γιατί η θεματοθέτρια πρέπει οπωσδήποτε να την κατανοήσει με τον τρόπο που μόνο μια γυναίκα στη δική της θέση μπορεί. Ο άντρας δεν είναι τσέπη, μην το θέτεις έτσι, είναι άδικο προς αυτά που είπε ο xrysaetos.
Ρένια, μπορείς να αλλάξεις το σκηνικό. Δε στο λέω σαν προτροπή, το εννοώ οτι μπορεις, τουλάχιστον πάλεψε να τον ξεκολλήσεις και αν δεν γίνεται ε, τότε είναι αρρώστια. Τότε είναι που έρχονται τα τελεσίγραφα όχι τώρα. Και όταν λέω πάλεψε, ε, δεν εννοώ συζήτησε, μάλλον εννοώ μη το συζητάς αλλά δράσε. Οι άντρες δεν συζητούν όπως οι γυναίκες οπότε μην ελπίζεις να βγάλεις άκρη από λόγια.

E πες της και καμια συμβουλη!!

Μονολεκτικα τι να καταλαβει η γυναικα.

Δωσε καμια συνταγουλα να βοηθησεις!

Εγω θελω παστα παρεπιπτοντως, σοκολατινα ποντικακι!

ή ενα μπαμπα !!ή ενα εκλερ!!μμμ μιαμ μιαμ..

Καρφί!
Αμ δεν μπορώ.
Τέλος πάντων, κατ'όπιν σοβαρής συνεδρίας με τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, κατέληξα στα εξής:

Ρένια, ξέρεις που είναι το πιο τρομακτικό από όλα;
Ότι αυτά που σου λέει τα πιστεύει.
Ναι, ξύπνησε μια μέρα ξαφνικά και είδε πως δεν του αρέσει η ζωή του. Συνεδρίασε με το μίζερο εγωϊστικό μυαλουδάκι του και αποφάσισε πως έχει μια γυναίκα που δεν νοιάζεται γι'αυτόν, που δεν τον θέλει σεξουαλικά, που δεν καταλαβαίνει και κατά συνέπεια δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του.
Ακόμα τώρα ξεκινάει τα πειράματα. Οι τύπισσες στο fb μπορεί να είναι και προϊον κάποιου παιχνιδιού που παίζει. Εσένα θέλει να τσαντίσει. Νομίζει πως έτσι σε "γράφει" όπως πιστεύει οτι τον γράφεις εσύ. Σε λίγο θα υποστηρίξει πως την ώρα που εσύ βάζεις ηλεκτρική, αν ήθελες θα ήσουν πιο θηλυκιά (γατούλα με γόβα στιλέτο ενα πράγμα).
Το ότι αράζει και δεν βοηθά στο σπίτι εσύ το δημιούργησες. Εσύ, εγώ, όλες οι "κυρίες" που νομίζουμε πως αν τα δώσουμε όλα θα εκτιμηθούμε. (Το γενικεύω για να μην παρεξηγηθείς).
Τον θέλεις παιδάκι μου τον άντρα σου; Σου αρέσει; Τον ποθείς;
Ε, λοιπόν φτιάξε κι εσυ fb γιατί θέλεις να δεις τα πράγματα όπως τα βλέπεις, πού ξέρεις καρδιά μου πές του, μπορεί να μου αρέσει και να σε καταλάβω καλύτερα.
Και όταν έρθει το Σάββατο, μην κάνεις δουλειές.
Άφησε σε κάποιον τα παιδιά και πάρτον για τρελλίτσες, για βόλτα. Κάνε κι εσύ τις τρέλλες σου. Στην τελική, πες το στα ίσα. Ότι κάνεις θα κάνω.
Κι όταν γυρίσετε από τη βόλτα και πεινάσει, πες του "μωρό μου δεν φτιάχνεις μια σαλατίτσα;"
Ρουτίνιασε, εντάξει το καταλάβαμε. Ψάχνεις εσύ τώρα δικαίωση;
Σου έχω νέα.
Δεν θα βρεις.
Όχι με σοβαρές συζητήσεις, όχι κάνοντας ό,τι ήδη κάνεις.
Φάση είναι, και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πιο σοβαρή από ότι νομίζεις, οπότε ΔΡΑΣΕ...
Εκτός, αν δεν τον θέλεις, οπότε πάσο. Δεν χρειάζεται να αναλώσεις ενέργεια.
Η racina έχει δίκιο. Το ψέμα πονάει πιο πολύ από το κέρατο.
Βρες το ψέμα αν υπάρχει και γύρισέ του το πίσω, μια και καλή.
Γιατί για κέρατο, (σεξ) δεν το βλέπω ακόμα.
Ξέρω θα πέσετε να με φάτε τώρα..

Παστούλα κανείς;;;;;;

Mystik_Male

# 93 στις 13/9/2011
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599
Σε κάποιο άλλο, παράλληλο σύμπαν, θα συμφωνούσα ότι δεν είναι η ιδανική λύση το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού".
Όμως, σε αυτό το σύμπαν που βρισκόμαστε, έχουμε καταλήξει να είμαστε εγωιστές, ατομιστές, παρτάκηδες.
Ζούμε [δυστυχώς] ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Όταν κάποιος παντρεύεται, παντρεύεται από έρωτα και με σκοπό να ανοίξει ένα σπιτικό και όχι να το... κλείσει πριν ακόμα το ανοίξει...!

Αν στο κεφάλι του το πρώτο και το τελευταίο πράγμα είναι κάποιοι ΚώΛοΙ στο Facebook και όχι οι υποχρεώσεις του σπιτιού,η σύντροφος και η οικογένεια που μπήκε στη διαδικασία να δημιουργήσει μαζί της, τότε έπρεπε εξαρχής να είχε επιλέξει άλλο τρόπο ζωής.

Αν κάποιες θέλετε να παρέχετε υπηρεσίες οικιακής βοηθού, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε αφιλοκερδώς, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ή περνώντας την πόρτα του Δημαρχείου...!
Μπορείτε κάλλιστα να αμοίβεστε, και να έχετε και περιθώριο επιλογής εργοδότη...

Όπως και να το κάνουμε όμως, επειδή στο παραμύθι της ζωής έχει πεθάνει η Κοκκινοσκουφίτσα, η Χιονάτη, και η Σταχτοπούτα και ζουν και βασιλεύουν οι κακοί λύκοι με μεγάλες μύτες σαν του Πινόκιο από τα ψέματα και τις δικαιολογίες που αραδιάζουν, κι επειδή εμείς [είτε το θέλουμε είτε όχι] ζούμε μαζί τους, για να επιβιώσουμε και να συνυπάρχουμε πρέπει να γίνουμε σκληροί και αποφασιστικοί.
Σαν κι αυτούς...

Πώς το λένε να δείτε...
"When In Rome, do as the Romans"...

Δύο είναι τα συμπεράσματα:
-Ότι δεν μπορούμε να το παίζουμε μυξοπαρθένες μέσα σε Οίκο Ανοχής...
Είμαστε και θα είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών και των πράξεών μας.

και

ότι οι μΑλΑκΙσΜέΝοΙ χαρακτήρες, θα είναι πάντα προνομιούχοι σε όλους τους τομείς της ζωής, γιατί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να δράσουν και γιατί εμείς δεν τους αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει επειδή τους λυπόμαστε.
Κι αυτό το εκμεταλλεύονται προς όφελός τους.
Δεν τους δίνουμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους.
Κι έτσι, αυτόματα, γινόμαστε τα κορόιδα και τα "θύματά" τους.

Ας πετάξουμε λοιπόν αυτόν το μΑλΑκΟμαγνήτη από πάνω μας...
Ας αλλάξουμε συμπεριφορά ώστε να μην τους έλκουμε, αλλά να τους απωθούμε...
Ας γίνουμε σκληροί με τους σκληρούς και ευαίσθητοι με αυτούς που θα μας αποδείξουν ότι αξίζουν τις ευαισθησίες μας και τους καλούς μας τρόπους...

# 94 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ξυνίστηκα τώρα ... έχει μείνει κανένα γλυκό ?

# 95 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

Αυτον της απιστιας...

Λογω οικονομικης κρισης μειωθηκαν τα διαζυγια γιατι αφενος παρεχει μια σχετικη οικονομικη ελαφρυνση ο γαμος (μοιραζονται ενοικιο, παγια εξοδα κλπ) αφετερου οι δικηγοροι κοστιζουν.
Αρα η οικονομικη κριση οντως εκανε καλο στον τομεα των διαζυγιων
Αλλα στον τομεα της απιστιας με ποιό τρόπο εκανε καλο?

Εξοδο στα κρυφα και 4 ποτακια...

Ξεναδοχειο (κατα προτιμηση καλο-για να κανουμε εντυπωση)...

Δωρακι σε γενεθλεια,γιορτη,πασχα,νεον ετος...

Βιαγκρα για να δειξουμε οι καλυτεροι ολων....

καρτουλες για τα κινητα (τα συμβολαια ελεγχονται)

καποια...οικονομικη δυσκολια της (γιατι δεν την πληρωσαν...)

και παλι απτην αρχη....

Οποτε ενας υπολογιστης και σπιτογατος !!!
Βεβαια στην παραπανω αναφορα σου,
που βρισκεις το ψεμα χειροτερο απο το σεξ,
δεν διαφωνω μα ειναι ενεφυκτο να γινει αποδεκτη η αληθεια...
Εκτος εαν και παλι αρχισουμε τα...
ας μην παντρευοσουν

Εσπεραντζα ενα μπαμπα και σε μενα μα...
φροντισε να ειναι φρεσκος...
μπαμπα ζητησα οχι ...παππου !!!!!

# 96 στις 13/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Ν'αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου... εξήγησε το αυτό στην Κα Τζην που τρελλαίνεται στην ιδέα και μόνο ότι ο καλός της θα την κερατώσει ... το θεωρεί ως ύψιστη μορφή αναξιοπρέπειας ... γιατί ? γιατί έτσι της μάθανε, στην ουσία χέστηκε κι αν ο λεγάμενος ρ΄ιξεί κι ένα βόλι σε άλλο στόχο να ξεχαρμανιάσει ... εκεί δηλ. οι γυναίκες (3 και 4 στην Τουρκία αν δεν κάνω λάθος) δεν είναι αναξιοπρεπείς ? η μήπως δε μας κόφτει τι γίνεται στον άλλο κόσμο ?

Αξιοπρέπεια κι αναξιοπρέπεια είναι έννοιες σχετικές διαμορφωμένες από κοινωνικά αίτια ... κι όχι από ανθρώπινα, της ανθρώπινης ύπαρξης και υπόστασης π.χ. παλιά θεωρούσαμε αναξιοπρέπεια την ομοφυλοφιλία ... τους gay τους κράζαμε άσχημα .. τρέχανε οι άνθρωποι να κρυφτούν. Τώρα το ψιλοδέχτηκε η κοινωνία. Βλέπω τη γυναίκα του Στρος Καν να είναι δίπλα του, έναν άνρθωπο που όπου βρει θηλυκό να του γυαλίσει το κουτουπώνει. Κι αυτή αναξιοπρεπής.

Ωραία τα λες φίλε μου, προοδευτικά όλα αυτά, δε λέω.

Πάμε στην δύσκολη ερώτηση τώρα.

Ας αλλάξουμε λίγο τους ρόλους, και ας υποθέσουμε οτι κάποια στιγμή της δικιάς σου γυναίκας της την βαράει και επιθυμει άλλους στόχους, να ξεχαρμανιάσει βρε αδελφε, να πηδιέται με τον έναν και τον άλλον, οπου βλέπει αρσενικο να το αφήνει να την κουτουπώνει. Να γυρνας εσυ ψόφιος απο την δουλειά και εκεινη να σου δείχνει τα τεκνά που γνωρισε στο ...facebook

Αλήθεια, πώς θα αισθανοσουν φίλε μου? Λίγο "μαλάkας" να υποθέσω? Λίγο θυματάκι? Λίγο κοροιδάκι? Κερατάς με τα όλα του?

Θα αισθανοσουν πολύ αξιοπρεπής άντρας με άλλα λόγια? Και θα έκανες τον κινέζο, θα την άφηνες να το συνεχιζει επειδη η Ελλάδα ειναι υπο πτώχευση, και γιατι στην ουσια ...χέστηκες για ότι και να κάνει η γυναίκα ΣΟΥ με τον φουρναρη. τον υδραυλικο και τον μανάβη?

Δεν νομιζω, μια χαρά παιδι φαίνεσαι, είμαι σίγουρος οτι αν τα εκανε αυτα θα την είχες στείλει σπιτάκι της χωρις δευτερη κουβέντα.

Η Ρένια, και η κάθε Ρένια, γιατι να ανεχτει τέτοιες συμπεριφορες ρε Χρυσαετέ? Επειδη ειναι γυναικα? Το οικονομικο δεν ειναι επιχειρημα, δεν ζουμε στο 1930 που οι γυναικες ηταν κλεισμενες σπιτι, οι περισσοτερες ειναι οικονομικα ανεξαρτητες, δεν εχουν κανεναν κερατά αναγκη για χορηγίες.

Καλο ειναι να βαζουμε τον εαυτο μας καθε φορα στη θέση του θεματοθετη πριν απαντησουμε.

Μήπως έχεις την εντυπωση οτι μονο οι άντρες εχουν δικαιωμα στην απιστία ενω για τις γυναικες αυτο ειναι κάτι που δεν θα περναγε ποτέ απο το μυαλο τους να κάνουν? Αν το πιοστευεις αυτο ...κουνια που σε κουναγε φιλαράκι.

Racina

# 97 στις 13/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
nikoskant

ααα ναι ναι... δεν θα διαφωνησω, είναι η μια όψη του νομισματος. Προσθεσε και τις βενζινες -αν υπαρχει και καποια υπολογισιμη αποσταση. πλεον ειναι ασυμφορη η μετακινηση

Αλλα απο την αλλη , η κριση ειναι και μια καλη ευκαιρια για επαφη με τη φυση(δασακι αντι για ξενοδοχειο) γυμναστικη (αυτοκινητο αντι για ξενοδοχειο), για επαφη με την τεχνολογια (φεις , σκαιπ, μσν και εμαιλ αντι για κινητο)...
ε οσο για τα δωρακια... λιγα λεφτα για μια στο τοσο θα τα δωσουμε...

Και αφου δεν προβλεπεται βραδινη εξοδος λογω κρισης δεν ριχνω ενα.... με τον/την συναδελφο πριν παω σπιτι ετσι για να χαλαρωσω λιγο?

# 98 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ποια ειναι τα προοδευτικα που λεει ο χρυσαετος ρε χαιβανι? μας δουλευις τωρα? εδω αυτος μας φερνει προτυπο την πολυγαμια των οθωμανικων κρατων...ως κοινωνικη επιταγη.
αλλα δε σου τα ειπανε οι πασακες καλα στην ανατολη ρασινα μου γιατι ειναι κ ανιστορητοι κ αμορφωτοι-εκτος ολων των αλλων. τις πολλες νομιμες συζυγους τις ειχαν ολοι οι πολεμοφιλοι αρχαιοι λαοι, διοτι αποδεκατιζονταν στις μαχες κ ειχαν αναγκη απο αμεση αποκατασταση πληθυσμου....για να μη ξεμενουν απο στρατο. ειδες ποτε στην αρχαια ελλαδα (ενα πολιτισμο μη ιμπεριαλιστικο) να ειναι νομιμη η πολυγαμια?

αντε θα μας τρελλανεις ρε χρυσαετε...

ξερεις το 2011 πασχουμε απο πληθυσμιακη εκρηξη, οποτε η πολυγαμια ειναι το τελευταιο που μας χρειαζεται.

κ εν πασει περιπτωση, ναι τη γυναικα του στρος καν τη θεωρω μεγαλο σιχαμα γιατι δεχεται να γινεται ρομπα παγκοσμιως μονο κ μονο για να τραβαει λεφτα απο ενα κωλογερο.

και ναι το θεωρω αναξιοπρεπες....ολους τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ τους θεωρω αναξιοπρεπεις! συγχωρα με που εχω υψηλα ιδανικα...

ορκιστηκες κατι υποτιθεται στο γαμο σου. αν δε γουσταρεις δεσμευσεις η εισαι αδυναμος να τηρεις τις υποσχεσεις σου..επαναλαμβανω...ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ.
απλο ειναι!

# 99 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

ποια ειναι τα προοδευτικα που λεει ο χρυσαετος ρε χαιβανι? μας δουλευις τωρα? εδω αυτος μας φερνει προτυπο την πολυγαμια των οθωμανικων κρατων...ως κοινωνικη επιταγη.

Εχεις δίκιο, γραψε λάθος.

Ran_Tan_Plan

# 100 στις 14/9/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
...... ειδες ποτε στην αρχαια ελλαδα (ενα πολιτισμο μη ιμπεριαλιστικο)

Εδω ενισταμαι Ισμηνη!!!

(Στα υπολοιπα συμφωνω και χειροκροτω κι ας προκαλεσω την αντιδραση της Βλεμμα...)
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.