Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

# 101 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
...... ειδες ποτε στην αρχαια ελλαδα (ενα πολιτισμο μη ιμπεριαλιστικο)

Εδω ενισταμαι Ισμηνη!!!

(Στα υπολοιπα συμφωνω και χειροκροτω κι ας προκαλεσω την αντιδραση της Βλεμμα...)

ναι, εχεις δικιο. δικο μου λαθος...τα ελληνιστικα χρονια εξαιρουνται. ο αλεξανδρος ηταν ιμπεριαλιστης.
αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν υιοθετησαν οι ελληνες αυτη την συνηθεια των ασιατων.

Racina

# 102 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:

αλλα δε σου τα ειπανε οι πασακες καλα στην ανατολη ρασινα μου γιατι ειναι κ ανιστορητοι κ αμορφωτοι-εκτος ολων των αλλων. τις πολλες νομιμες συζυγους τις ειχαν ολοι οι πολεμοφιλοι αρχαιοι λαοι, διοτι αποδεκατιζονταν στις μαχες κ ειχαν αναγκη απο αμεση αποκατασταση πληθυσμου....για να μη ξεμενουν απο στρατο. ειδες ποτε στην αρχαια ελλαδα (ενα πολιτισμο μη ιμπεριαλιστικο) να ειναι νομιμη η πολυγαμια?

Σε αυτό που έγραψα θα επιμείνω... Το Ισλάμ επέτρεψε την πολυγαμία μετά απο πολέμους, σε δυσκολους καιρους που σκοτωνοταν πολλοί αντρες αφηνοντας χηρες και ορφανα χωρις να μπορουν να επιβιωσουν και να συντηρηθουν. Γιαυτο επετρεψαν σε ηδη παντρεμενους αντρες να παιρνουν και αλλες γυναικες υπο την προστασια τους.
Και το ανεφερα το μουσουλμανικο απλα και μονο για να τεκμηριωσω την κοινωνικη διασταση του γαμου και οχι για να το προβαλλω ως προτυπο ή ως επιχειρημα υπερασπισης προς τους τσιλιμπουρδιζοντες συζυγους. Εξαλλου αυτοι δεν χρειαζονται επιχειρηματα ειναι πιο καλοι στις πραξεις και οχι στα λογια.
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 103 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
συμφωνουμε σε ενα σημειο λοιπον ρασινα: οτι οι πολιτισμοι αυτοι επετρεψαν κ ενιοτε επεβαλαν την πολυγαμια για πρακτικους-κοινωνικους λογους (αποκατασταση πληθυσμου) μη λαμβανοντας υποψην το ψιχολογικο η συναισθηματικο κομματι των ανθρωπων ως οντοτητες.

σε μια κοινωνια οπως η σημερινη, οπου δεν υπαρχει προβλημα αποκαταστασης πληθυσμου-αντιθετως ειναι επιτακτικη αναγκη ο ελεγχος του- η πολυγαμια ξεγυμνωνεται απο κοινωνικες επιταγες κ ο πολυγαμος δινει λογο μονο στα πληγωμενα αισθηματα της ανθωπινης υποστασης, μιας κ δεν υπαρχουν κοινωνικοι η πρακτικοι λογοι για την υπαρξη του.

# 104 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Σε αυτό που έγραψα θα επιμείνω... Το Ισλάμ επέτρεψε την πολυγαμία μετά απο πολέμους, σε δυσκολους καιρους που σκοτωνοταν πολλοί αντρες αφηνοντας χηρες και ορφανα χωρις να μπορουν να επιβιωσουν και να συντηρηθουν. Γιαυτο επετρεψαν σε ηδη παντρεμενους αντρες να παιρνουν και αλλες γυναικες υπο την προστασια τους.

Και προφανώς γουσταρανε το όλο σκηνικο και το συνεχιζουν μεχρι σημερα, έτσι?

Ασε με μωρέ με αυτους γιατι τους εχω ζήσει στο πετσι μου και τους έχω σιχαθει.

Δεν υπάρχουν μεγαλυτεροι υποκριτες απο τους μουσουλμανους, ειναι γελοίοι οι άνθρωποι.

Racina

# 105 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

Παράθεση:
συμφωνουμε σε ενα σημειο λοιπον ρασινα: οτι οι πολιτισμοι αυτοι επετρεψαν κ ενιοτε επεβαλαν την πολυγαμια για πρακτικους-κοινωνικους λογους (αποκατασταση πληθυσμου) μη λαμβανοντας υποψην το ψιχολογικο η συναισθηματικο κομματι των ανθρωπων ως οντοτητες.

σε μια κοινωνια οπως η σημερινη, οπου δεν υπαρχει προβλημα αποκαταστασης πληθυσμου-αντιθετως ειναι επιτακτικη αναγκη ο ελεγχος του- η πολυγαμια ξεγυμνωνεται απο κοινωνικες επιταγες κ ο πολυγαμος δινει λογο μονο στα πληγωμενα αισθηματα της ανθωπινης υποστασης, μιας κ δεν υπαρχουν κοινωνικοι η πρακτικοι λογοι για την υπαρξη του.

σε μια κοινωνια οπως η σημερινη ο πολυγαμος δεν εχει καμια θεση.
και προβλεπω σιγα σιγα και τον ..μονογαμο να μην εχει θεση .

Πιστευω τα συμφωνητικα ελευθερης συμβιωσης αποτελουν αφετηρια αλλαγων που θα ολοκληρωθουν σε βαθος πολλων χρονων..
xaivani
Και προφανώς γουσταρανε το όλο σκηνικο και το συνεχιζουν μεχρι σημερα, έτσι?

αρχισαν να ξυπνανε οι γυναικες και εκει και να μην το ανεχονται
Αλλα ναι, το σκηνικο σημερα το συνεχιζουν κατι εμετικοι, φραγκατοι που νομιζουν οτι ειναι καποιοι
Σοβαρα μιλωντας τωρα.. θα συμφωνησω.. η υποκρισια ειναι λεξη που χαρακτηριζει εξαιρετικα τους μουσουλμανους.
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 106 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Πιστευω τα συμφωνητικα ελευθερης συμβιωσης αποτελουν αφετηρια αλλαγων που θα ολοκληρωθουν σε βαθος πολλων χρονων..

δε βρισκω καμμια διαφορα του συμφωνητικου συμβιωσης με τον (πολιτικο) γαμο.
η μονη διαφορα ειναι η απουσια φραμπαλαδων, πεπλων, ρυζιου, κορναρισματος του δανεικου αυτοκινητου κ λοιπων καραγκιοζιλικιων, κατα την ωρα της υπογραφης.

# 107 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Σοβαρα μιλωντας τωρα.. θα συμφωνησω.. η υποκρισια ειναι λεξη που χαρακτηριζει εξαιρετικα τους μουσουλμανους.

να συμπληρωσω οτι η υποκρισια ειναι μια λεξη που χαρακτηριζει ολους τους φανατικους μιας θρησκειας...της οποιασδηποτε θρησκειας.
θυμαστε τους φανατικους της ιερας εξετασης?
το καλο ειναι οτι τα λεγομενα χριστιανικα κρατη, συνηλθαν με το περασμα των αιωνων, ενω εκει στο ισλαμ παραμενουν ολοι στο σταδιο "χρειαζομαι επειγοντως λοβοτομη".

renia1973

# 108 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 50 / Σε διάσταση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Απαντήσεις: 10
Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολους που μου απαντησατε !! Ανακουφηστικα που τουλαχιστον δεν ειμαι η παραλογη του πραγματος αλλα οτι εχω δικιο που νιωθω ετσι .
Μετα απο κουβεντα που καναμε βρηκε λυση στο προβλημα μας .... ναι την καλυτερη .... κλεινει τον υπολογιστη πριν κοιμηθει ....
Ποσο γελια ειναι η κατασταση .....
Για γελια και για κλαμματα .....
Εχετε δικιο σε πολλα δεν πιστευω οτι μ αγαπα πλεον γιατι αν μ αγαπουσε δεν θα με πληγωνε ειναι απλα βολεμενος !!!!
Το θεμα ειναι μου αρκει αυτο ? ΟΧΙ
Η αποφαση ειναι δικη μου και μονο και ξερω ποια ειναι αυτη και αυτο θα κανω οσο πιο συντομα γινετε για να μην καταληξω στα αντικαταθληπτικα !!!
Αρνουμαι πλεον να ζω μιση ζωη και να ζω με εναν αθρωπο που δεν μ αγαπαει για να λεγομαι παντρεμενη και να νιωθω οικονομικη συγουρια !!!!!

ESPERANTZA

# 109 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by renia1973
Θελω πραγματικα να σας ευχαριστησω ολους που μου απαντησατε !! Ανακουφηστικα που τουλαχιστον δεν ειμαι η παραλογη του πραγματος αλλα οτι εχω δικιο που νιωθω ετσι .
Μετα απο κουβεντα που καναμε βρηκε λυση στο προβλημα μας .... ναι την καλυτερη .... κλεινει τον υπολογιστη πριν κοιμηθει ....
Εχετε δικιο σε πολλα δεν πιστευω οτι μ αγαπα πλεον γιατι αν μ αγαπουσε δεν θα με πληγωνε ειναι απλα βολεμενος !!!!
Η αποφαση ειναι δικη μου και μονο και ξερω ποια ειναι αυτη και αυτο θα κανω οσο πιο συντομα γινετε για να μην καταληξω στα αντικαταθληπτικα !!!
Αρνουμαι πλεον να ζω μιση ζωη και να ζω με εναν αθρωπο που δεν μ αγαπαει για να λεγομαι παντρεμενη και να νιωθω οικονομικη συγουρια !!!!!

Τελικά, το'ριξες στην κουβεντούλα έ; Το επόμενο είναι να κλειδωθεί ο υπολογιστής. Όσο για τα αντικαταθλιπτικά, δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσεις, δεν σου χρειάζονται.
Αν θες να ζήσεις ολόκληρη ζωή, πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν είσαι ολόκληρος άνθρωπος!
Και μάλιστα τώρα, που στάμπαρες στο μυαλό σου πως ο άντρας σου δε σε αγαπάει.
Οκ, καλή συνέχεια...

AMARYLLIS_30

# 110 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κοίταξε, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά το πρόβλημά σας είναι πολύ κοινό στα παντρεμένα ζευγάρια στην εποχή μας.Αυτή η ξαφνική ενασχόληση με τους υπολογιστές από ανθρώπους που δεν γνώριζαν και δεν είχαν την σωστή κρίση σχετικά με το πως να διαχειριστούν την συμμετοχή τους στα social networks είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να την πατήσουν εκθέτοντας προσωπικά δεδομένα και ερχόμενοι σε επαφή με ανθρώπους που είχαν διαφορετικούς σκοπούς...Έτσι λοιπόν κυρίως οι άντρες παρασύρονται από οπτικά ερε8ίσματα και άλλοι ενδίδουν άλλοι όχι (αν τους προλάβει η γυναίκα τους), αλλά και οι γυναίκες είναι επιρρεπείς στο chat και τις ρομαντικές δήθεν γνωριμίες, μην το αρνούμαστε αυτό...
Όπως και να'χει η συνείδησή μας έχει χαλαρώσει, αυτοί οι κώδικες ηθικολογίας σχετικά με το τι είναι σωστό και τι όχι είναι πλεον γραφικότητες, αφού το κάνει ο διπλανός δεν είναι κακό γιατί να μην το κάνω κι εγώ;
Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου περισσότερο και λιγότερο με αυτά που κάνει ο άντρας σου.Προσπάθησε να φανταστείς πώς 8α ήταν η ζωή σου αν δεν είσασταν μαζί και άρχισε να λειτουργείς έτσι, βγες έξω μόνη, φρόντισε την εμφάνισή σου και ξόδεψε χρήματα εγωιστικά για τον εαυτό σου για να αισθανθείς καλύτερα, μην υπολογίσεις τίποτα, άκουσέ με, για λίγο ζήσε όπως 8α ζούσες αν ήσουν μόνη...Βρες κάποιον να φροντίσει τα παιδιά και μην ανησυχείς, οι γυναίκες ποτέ δεν παραμελούν τα παιδιά τους, θα τους δίνεις όσο χρόνο χρειάζονται και όχι όλο τον χρόνο σου...
Μην γκρινιάζεις στον άντρα σου, άστον, θα καταλάβει όταν θα ανοίγεις την πόρτα και θα του λες, δεν θα αργήσω, τόσο καιρό που ήσουν απασχολημένος τί διαφορά είχε που ήμουν μέσα;Η όλη υπόθεση δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν είσαι έτοιμη να χωρίσεις, είναι δύσκολο, πρέπει πρώτα να βρεις τον εαυτό σου.Όταν εκείνος καταλάβει με πράξεις ότι κι εσύ διεκδικείς την αυτονομία σου τότε μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αν υπάρχουν βάσεις και αν πραγματικά υπάρχει διάθεση να συνυπάρχετε και όχι ο καθένας να είναι για πάρτη του σε αυτόν τον γάμο...
Καλή τύχη, θέλει δύναμη και αποφασιστικότητα, και πρέπει να σκεφτείς ότι αν θέλεις να σώσεις τον γάμο σου δεν πρέπει να παραχωρήσεις τίποτα από την αξιοπρέπειά σου για να περνάει ο άλλος καλά...Αν του το επιτρέψεις τώρα σε λίγο καιρό θα ζητήσει και άλλα και άλλα...

# 111 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by renia1973

Το να πεις δεν με αγαπαει ειναι δυσκολη φραση,
ισως το δεν ειμαστε ερωτευμενοι ταιριαζει καλυτερα.

Μην κανεις βιαστικες κινησεις που θα σε οδηγησουν σε ακομη δυσκιλοτερα μονοπατια..αν δεν εισαι σιγουρη για αυτες.

καλη τυχη.

# 112 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Πιστευω τα συμφωνητικα ελευθερης συμβιωσης αποτελουν αφετηρια αλλαγων που θα ολοκληρωθουν σε βαθος πολλων χρονων.

Υπαρχουν και κοινωνικοι και πρακτικοι λογοι υπαρξης της πολυγαμίας,
εκει οφειλεται και το γεγονος της δυσκολιας του ξεριζωματος της,

και οσο ανοητο και αν ακουγεται εχει χρησιμοποιηθει και θα συνεχισει να καλυπτει (κοινωνικες και πρακτικες αναγκες ) ανδρων και γυναικων.

Επισης σαφως και υπαρχει αναγκη αποκαταστασης του πληθυσμου,
αν και δεν υπαρχει τροπος συντηρισης του πλεον.

Τα συμφωνητικα ελευθερης συμβιωσης λοιπον θα αλλαξουν ολο το βιολογικο-συναισθηματικο-εγωκεντρικο ρολογακι μας...

Για να δουμε....

Racina

# 113 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
ρενια μια χαρα σε βρισκω και ψυχραμη και ξερεις τι σου γινεται, δε σε φοβαμαι θα βρεις την καλυτερη λυση

jean η βασικη διαφορα που θεωρω οτι εχει το συμφωνητικο με τον γαμο ειναι οτι το δευτερο διαλυεται πολυ πιο ευκολα και ως εκ τουτου σου δημιουργει αλλη ψυχολογια.
Για το φανατισμο συμφωνω

nikokant πιστευω οτι τα βιολογικα μας εντστικτα ως ενα βαθμο επηρεαζονται και απο κοινωνικες παραμετρους και το φυσιολογικο εχει να κανει οχι μονο με τα γονιδια μου αλλα και με αυτο που μου εμαθαν οτι ειναι φυσιολογικο.

Για εμας δεν βλεπω σωτηρια αλλα οι μελλοντικοι ανθρωποι αν γεννηθουν σε αλλες κοινωνικες δομες δεν ξερω κατα ποσο θα συμφωνουν με οσα γραφονται εδω περι γαμων και απιστιας

# 114 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
ρενια μια χαρα σε βρισκω και ψυχραμη και ξερεις τι σου γινεται, δε σε φοβαμαι θα βρεις την καλυτερη λυση

jean η βασικη διαφορα που θεωρω οτι εχει το συμφωνητικο με τον γαμο ειναι οτι το δευτερο διαλυεται πολυ πιο ευκολα και ως εκ τουτου σου δημιουργει αλλη ψυχολογια.
Για το φανατισμο συμφωνω

nikokant πιστευω οτι τα βιολογικα μας εντστικτα ως ενα βαθμο επηρεαζονται και απο κοινωνικες παραμετρους και το φυσιολογικο εχει να κανει οχι μονο με τα γονιδια μου αλλα και με αυτο που μου εμαθαν οτι ειναι φυσιολογικο.

Για εμας δεν βλεπω σωτηρια αλλα οι μελλοντικοι ανθρωποι αν γεννηθουν σε αλλες κοινωνικες δομες δεν ξερω κατα ποσο θα συμφωνουν με οσα γραφονται εδω περι γαμων και απιστιας

δεν ξερω το πως...
μα σχεδον σε ολα τα γραφομενα σου...

ενω διαφωνω αρκετα...
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ στις τελευταιες παραγραφους.

# 115 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant

Υπαρχουν και κοινωνικοι και πρακτικοι λογοι υπαρξης της πολυγαμίας,
εκει οφειλεται και το γεγονος της δυσκολιας του ξεριζωματος της,

για ανεφερε μερικους κοινωνικοπρακτικους λογους αναγακιοτητας της πολυγαμιας...

Παράθεση:
Επισης σαφως και υπαρχει αναγκη αποκαταστασης του πληθυσμου,
αν και δεν υπαρχει τροπος συντηρισης του πλεον.

αυτο που λες ειναι η πληρης αντιφαση. ποια η αναγκη να αποκαταστησουμε κατι που δε μπορουμε να συντηρησουμε? ανικανοτητα συντηρησης=καταστροφη του κ παλι.
εδω γινονται ολοκληρες καμπανιες για ενημερωση κ ελεγχο των γεννησεων σε ολοκληρες ηπειρους που πολλαπλασιαζονται χωρις να εχουν κανα να φανε-καλα για εργασια δε το συζητω.
για ποια αποκατασταση πληθυσμου μιλας?

Παράθεση:
Τα συμφωνητικα ελευθερης συμβιωσης λοιπον θα αλλαξουν ολο το βιολογικο-συναισθηματικο-εγωκεντρικο ρολογακι μας...

οχι βεβαια. τιποτα δε θα αλλαξουν.
ουτε διαφερουν πουθενα απο το γαμο, εφοσον εμπεριεχουν το στοιχειο της υπογραφης(=δεσμευση)
ειναι απλως μια ρυθμιστικη διευθετηση της πολιτειας, για να ξεμπερδευει με τους ομοφυλοφιλους και να σταματησουν να φωναζουν στις πλατειες με τα πλακατ-σαντουιτς κρεμασμενα στο λαιμο.
ευκολα καταλαβαινουμε οτι αν η εκκλησια υποχωρουσε περι του θεματος "αδερφες κ παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια", το συμφωνητικο, θα ηταν γαμος δοξα κ τιμη!

# 116 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

απαξ κ μπουν οι υπογραφες κ χαρτοσημα, το δικηγορο δε τον γλιτωνεις για τη διαλυση. ειλικρινα δε βλεπω καμμια διαφορα με το γαμο
ισως μονο στο οτι θα ληγει πιο συντομα ισως? ενω το διαζυγιο παιρνει κανα χρονο?

Racina

# 117 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
ναι βρε βγαινει πολυ συντομα, νομιζω πας στο συμβολαιογραφο, κανεις χαρτι οτι απαλασσεσαι και απλως το κοινοποιεις στον αλλο και that's it.

Racina

# 118 στις 14/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
nikokant

στην αρχη εισαι αρνητικα προκατειλλημενος μαζι μου γιαυτο δεν συμφωνεις σε τιποτα αλλα στην πορεια οσο διαβαζεις τα γραφομενα μου το ξεχνας.. και επειδη ωρες ωρες γραφω και κατεβατα, μπορει οταν φτανεις στο τελος του κειμενου να μην θυμασαι ουτε καν ποιος ειναι ο συγγραφεας

ειναι σε καλο δρομο η σχεση μας παντως..........

# 119 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by XAIVANI
...Το οικονομικο δεν ειναι επιχειρημα, δεν ζουμε στο 1930 που οι γυναικες ηταν κλεισμενες σπιτι, οι περισσοτερες ειναι οικονομικα ανεξαρτητες, δεν εχουν κανεναν κερατά αναγκη για χορηγίες.

Σε ποια χώρα ζεις;
Σου ήρθε η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης;
Εμένα πάντως ήρθε...

Το οικονομικό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι γυναίκες αλλά και οι άντρες πλέον.

Άλλο πράγμα είμαι "οικονομικά ανεξάρτητος ως άνθρωπος"
και άλλο πράγμα "θέλω να συνεχίσω να έχω την ίδια οικονομική ανεξαρτησία ή και καλύτερη όταν είμαι με έναν άλλο άνθρωπο" ειδικά όταν στο μυαλό πάνε και έρχονται οι κλασσικές λεξούλες γάμος, οικογένεια, παιδιά, μωρά, συμβόλαια συμβίωσης, συνεργασίας, ασφάλεια κλπ...κλπ...

Εδώ ισχύει το δεύτερο σενάριο.
Και αυτό το σενάριο, πλέον αφορά και τους άντρες.

# 120 στις 14/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Breaker

Σε ποια χώρα ζεις;
Σου ήρθε η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης;
Εμένα πάντως ήρθε...

Το οικονομικό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι γυναίκες αλλά και οι άντρες πλέον.

Άλλο πράγμα είμαι "οικονομικά ανεξάρτητος ως άνθρωπος"
και άλλο πράγμα "θέλω να συνεχίσω να έχω την ίδια οικονομική ανεξαρτησία ή και καλύτερη όταν είμαι με έναν άλλο άνθρωπο" ειδικά όταν στο μυαλό πάνε και έρχονται οι κλασσικές λεξούλες γάμος, οικογένεια, παιδιά, μωρά, συμβόλαια συμβίωσης, συνεργασίας, ασφάλεια κλπ...κλπ...

Εδώ ισχύει το δεύτερο σενάριο.
Και αυτό το σενάριο, πλέον αφορά και τους άντρες.

Δεν μιλάω τι θα γίνει οταν πτωχευσουμε βρε Breaker, οταν γίνει αυτο δεν θα μιλάμε καν για γάμους, συμβιώσεις και σχέσεις, θα σπρωχνομαστε ποιος θα πρωτομπει στο καράβι για Αυστραλία , δεν ειπαμε?
Συγκρινω την Ελλάδα των τελευταίων ετών με την Ελλάδα του 30, εχουν αλλάξει τα πράγματα, οι περισσοτερες γυναίκες δουλεύουν πια και ειναι οικονομικά ανεξάρτητες, ψάχνουν άντρες για σχέση, για παρέα, για σεξ, δεν ψάχνουν άντρα για να τους φέρει ....ρύζι στο σπιτι οπως κάνανε παλια.

Ολες οι φίλες μου και οι συγγενεις μου δουλεύουν, έχουν τον μισθό τους, δεν περιμενουν κάποιον άντρα-χορηγό για να τους δώσει χαρτζιλικι να πανε κομμωτηριο.

Οποιος ειναι οικονομικα ανεξάρτητος σήμερα δεν νομιζω οτι παντρευεται για να γίνει ακομα πειρσσοτερο ...ανεξαρτητος.
Ποιο πολυ τη μοναξιά φοβαται, είτε άντρας ειναι, ειτε γυναικα.

Και μην κοιτάς μονο τα έσοδα , να κοιτάς και τα έξοδα. Μπορει τα έσοδα σε ενα γάμο να διπλασιάζονται (δηλαδη ο ενας μισθος εγινε δύο) αλλά τα έξοδα πολλαπλασιάζονται φίλε μου.

Εγώ ειμαι σιγουρος οτι αν παντρευτω θα τα βγαζω πέρα πολύ πιο δυσκολα απ'ότι τα βγαζω σημερα ως εργενης, που με ενα γιαουρτάκι και ενα τοστάκι ειμαι μια χαρά, και μπορώ άνετα να μην βγω για 2 μήνες απο το σπιτι.
Ενω με τη συντροφο δεν γινεται να τρως γιαουρτια καθε μερα, γιατι μετα μπαινει η μιζερια στη μεση, ουτε μπορειτε να ειστε κλεισμενοι στο σπιτι για 2 μηνες.
Που να κάνεις και παιδια δηλαδη... θα θες άλλους 2 μισθους για να τα βγαζεις πέρα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.