Παράθεση:
Originally posted by why72
Επιτρέπεται ό,τι δεν μειώνει, προσβάλει, ενοχλεί τον σύντροφό σου. Το τί ενοχλεί και προσβάλει τον καθένα είναι υποκειμενικό. Γι' αυτό και στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν manual.
Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και ο τρόπος. Άλλο να κοιτάξεις φευγαλέα, άλλο να κολλήσει το μάτι σου, άλλο να δείξεις έντονο θαυμασμό, άλλο να προχωρήσεις σε διάλογο, άλλο να συγκρίνεις κλπ κλπ
Παράθεση:
Originally posted by nikoskant
Η να μην βλεπουνε τα ματια τους...
Μα ειμαστε εδω,
στην Ελλαδα που δεν υπαρχουν μπουρκες.
Για εδω ρωτω..
Τελικα να κλεισουμε και τα ματακια γιατι επικοινωνουν με τους εγκεφαλικους νευρωνες ??
Παράθεση:
Επιτρέπεται ό,τι δεν μειώνει, προσβάλει, ενοχλεί τον σύντροφό σου. Το τί ενοχλεί και προσβάλει τον καθένα είναι υποκειμενικό. Γι' αυτό και στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν manual.
Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και ο τρόπος. Άλλο να κοιτάξεις φευγαλέα, άλλο να κολλήσει το μάτι σου, άλλο να δείξεις έντονο θαυμασμό, άλλο να προχωρήσεις σε διάλογο, άλλο να συγκρίνεις κλπ κλπ
Παράθεση:
Originally posted by AMARYLLIS_30
Παράθεση:
Άλλο να συνομιλείς με γυμνές κυρίες σε ιστοσελίδες, άλλο να επικαλείσαι δουλειά και να κατεβάζεις σωρηδών φωτογραφίες και ταινίες και να περνάς μοναχικά βράδια για πάρτη σου και μόνο χωρίς να σκέφτεσαι αν κάποιος άλλος 8α ήθελε να κάνετε κάτι διαφορετικό παρέα...Και αυτό είναι πολύ σκληρό...
Μην υπεραπλουστεύετε το θέμα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.Το κοίταγμα δεν πειράζει, η εμμονή που σας πιάνει δημιουργεί προβλήματα.
Παράθεση:
Με τον ΝίκοΚαντ που μίλησε για ηθική διαφωνώ,
υπονοεί ότι οι γυναίκες δεν ανέχονται οι άντρες τους να κοιτάζουν άλλες γυναίκες...Μα καλά στο κοίταγμα έχουμε μείνει νομίζετε;
Πώς 8α αισθανόσουν Νίκο αν η γυναίκα σου συνομολούσε με έναν προικισμένο γυμνό σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για πλάκα;
Αν η γυναίκα σου είχε στα bookmarks της εκατοντάδες γυμνά αγοράκια κάτω των 20 ετών;Δεν θα σε πρόσβαλλε;Θα μιλούσες για ηθική ΔΙΚΗ ΣΟΥ τότε;
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
....οι ανδροκρατουμενες κοινωνιες, πολυγαμων αντρων, απαγορευουν το κοιταγμα.
αρα εσεις οι αντρες για να το κανετε αυτο, κατι θα ξερετε παραπανω σε οτι αφορα τη σχεση κοιταγματος-απιστιας...
Παράθεση:
Παράθεση:
κ στριπτιζεζ να γινεις κ πιπουλα να βαλεις κ παρτουζες να κανεις μπροστα του, ο κυριος αργα η γρηγορα θα ξαναβαρεθει.γιατι αναζηταει το διαφορετικο. εσενα σε χορτασε. βαλε στυλο μεσα στο σπιτι κ αρχισε να κουνιεσαι. τον ιδιο κωλο θα βλεπει αυτος.
αυτο που σου ειπε ειναι δικαιολογια. εχει βαρεθει κ θελει φρεσκα.
εγω δε λεω..δοκιμασε αυτο σου λενε οι συνδικτυες...παρε μασκες, μαστιγια κ στολες....ενα βραδυ..δυο βραδυα...δεκα βραδυα....θα τελειωσει το exitment κ σε αυτο....μετα θα εισαι σε αναζητηση αλλης στολης. σου εγγυωμαι οτι στο ιδιο σημειο θα φτασετε παλι μετα απο κανα χρονο.
γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.
το ζευγαρι που εχει επικοινωνια κ αλληλοσεβασμο συζηταει περι σεξουαλικης ανανεωσης.
του κυριου του εχει τελειωσει το ερωτικο μαζι σου. επισης του κυριου του λειπουν βασικες ιδιοτητες συζυγου.
ο τροπος που στο ειπε, σε εμπνεει εσενα να καταβαλεις το effort του να ανανεωθεις σεξουαλικα? δε στο ζηταει με αγαπη κ ενδιαφερον για το γαμο σας. στο λεει σα νταβατζης. σε βαζει σε ενα τρυπακι να ανταγωνιστεις αυτες που βλεπει εκει με επαθλο τον π***τσο του...
κ σου λεει κιολας "εγω ετσι ειμαι, αμα σ'αρεσει"...
το τι θα κανεις κ αν θα επενδυσεις χρονο κ ενεργεια ειναι δικο σου θεμα απο κει κ περα...αλλα θα ειναι κ η ευθυνη δικη σου. αυτος σου δειχνει τι ειναι.
Παράθεση:
κ στριπτιζεζ να γινεις κ πιπουλα να βαλεις κ παρτουζες να κανεις μπροστα του, ο κυριος αργα η γρηγορα θα ξαναβαρεθει.γιατι αναζηταει το διαφορετικο. εσενα σε χορτασε. βαλε στυλο μεσα στο σπιτι κ αρχισε να κουνιεσαι. τον ιδιο κωλο θα βλεπει αυτος.
Παράθεση:
Originally posted by giannii
απο την στιγμη που ψαχνεται να ξερεις καποια στιγμη θα ενδωσει. ειναι ζητημα χρονου.σιγουρα θα υπαρχουν καποια κενα στη σχεση σας.προσπαθησε να τα καλυψεις. στην αρχη σου κανει καποια παραπονα, αν δεν δωσεις την πρεπουσα σημασια.θα το εχει σαν αλλοθι για απιστια,
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Η ώριμη στάση είναι να κάνεις τη χαζή (επιμένω) να στέκεσαι βέβαια στο ύψος σου, να φροντίζεις τα παιδιά σου αλλά και τον εαυτό σου, να διεκδικείς ότι μπορείς από αυτόν και να του παραστέκεσαι ακόμα και σε αυτό. Στο κάτω κάτω κwλους κοιτάει κάτι που είναι έως και φυσιολογικό, δε παίζει μπαρμπούτι ούτε ανοίγει κλειδαριές ... εσείς οι γυναίκες είσαστε μανούλες στο να γεφυρώνετε χάσματα, να "λιαίνετε γωνίες" και να προσεγγίζετε ανθρώπους .. δέστο το ότι περνάει τη φάση του και θα κάνει τον κύκλο του. Μη γίνεσαι εισαγγελέας. Μη τα κάνεις χειρότερα (για σένα)
Παράθεση:
why μου, δε διαβασες ολο το κειμενο μου...
ειπα
"γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.
το ζευγαρι που εχει επικοινωνια κ αλληλοσεβασμο συζηταει περι σεξουαλικης ανανεωσης.
του κυριου του εχει τελειωσει το ερωτικο μαζι σου. επισης του κυριου του λειπουν βασικες ιδιοτητες συζυγου.
ο τροπος που στο ειπε, σε εμπνεει εσενα να καταβαλεις το effort του να ανανεωθεις σεξουαλικα? δε στο ζηταει με αγαπη κ ενδιαφερον για το γαμο σας. στο λεει σα νταβατζης. σε βαζει σε ενα τρυπακι να ανταγωνιστεις αυτες που βλεπει εκει με επαθλο τον π***τσο του...
φυσικα κ στο γαμο φροντιζουμε τη σεξουαλικη ανανεωση. αλλα να ειναι ΓΑΜΟΣ why μου....γαμος. σωστος. με αλληλοσεβασμο και επικοινωνια.
εσενα σου φαινεται αυτος ο αντρας να διαθετει τιποτα απο αυτα τα 2?
σου φαινεται αυτος ο αντρας να νοιαζεται για το γαμο του?
δηλαδη ειναι μονο στο χερι της γυναικας η σεξουαλικη ανανεωση?
την επιασε να της πει ομορφα κ με αγαπη "ακου να δεις γυναικα...εγω εχω καυλες γιατι ειμαι κ πολυ αντρας κ εσυ εχεις παρει 10 κιλα κ εχεις να βαψεις τα μαλλια σου 3 μηνες! επισης εγω θελω κωλο κ εσυ ουτε καν αφηνεις να δοκιμασουμε. τι θα γινει?"....
θελω να πω με αυτο, οτι το οποιοδηποτε προβλημα στο γαμο λυνεται αν θελουν να το λυσουν οι συντροφοι.
αν ομως η λυση που βρηκε ο κυριος ειναι το ιντερνετ κ οι γκομενες...τοτε τι μπορει να κανει η γυναικα? κ με τι ψυχη να παλεψει?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media