Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

# 141 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η να μην βλεπουνε τα ματια τους...

Μα ειμαστε εδω,
στην Ελλαδα που δεν υπαρχουν μπουρκες.
Για εδω ρωτω..
Τελικα να κλεισουμε και τα ματακια γιατι επικοινωνουν με τους εγκεφαλικους νευρωνες ??

ESPERANTZA

# 142 στις 15/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by why72
Επιτρέπεται ό,τι δεν μειώνει, προσβάλει, ενοχλεί τον σύντροφό σου. Το τί ενοχλεί και προσβάλει τον καθένα είναι υποκειμενικό. Γι' αυτό και στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν manual.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και ο τρόπος. Άλλο να κοιτάξεις φευγαλέα, άλλο να κολλήσει το μάτι σου, άλλο να δείξεις έντονο θαυμασμό, άλλο να προχωρήσεις σε διάλογο, άλλο να συγκρίνεις κλπ κλπ

Πού ήσουν εσυ κρυμμένη;

# 143 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nikoskant
Η να μην βλεπουνε τα ματια τους...

Μα ειμαστε εδω,
στην Ελλαδα που δεν υπαρχουν μπουρκες.
Για εδω ρωτω..
Τελικα να κλεισουμε και τα ματακια γιατι επικοινωνουν με τους εγκεφαλικους νευρωνες ??

....οι ανδροκρατουμενες κοινωνιες, πολυγαμων αντρων, απαγορευουν το κοιταγμα.
αρα εσεις οι αντρες για να το κανετε αυτο, κατι θα ξερετε παραπανω σε οτι αφορα τη σχεση κοιταγματος-απιστιας...

AMARYLLIS_30

# 144 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Επιτρέπεται ό,τι δεν μειώνει, προσβάλει, ενοχλεί τον σύντροφό σου. Το τί ενοχλεί και προσβάλει τον καθένα είναι υποκειμενικό. Γι' αυτό και στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν manual.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και ο τρόπος. Άλλο να κοιτάξεις φευγαλέα, άλλο να κολλήσει το μάτι σου, άλλο να δείξεις έντονο θαυμασμό, άλλο να προχωρήσεις σε διάλογο, άλλο να συγκρίνεις κλπ κλπ

Άλλο να συνομιλείς με γυμνές κυρίες σε ιστοσελίδες, άλλο να επικαλείσαι δουλειά και να κατεβάζεις σωρηδών φωτογραφίες και ταινίες και να περνάς μοναχικά βράδια για πάρτη σου και μόνο χωρίς να σκέφτεσαι αν κάποιος άλλος 8α ήθελε να κάνετε κάτι διαφορετικό παρέα...Και αυτό είναι πολύ σκληρό...

Μην υπεραπλουστεύετε το θέμα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.Το κοίταγμα δεν πειράζει, η εμμονή που σας πιάνει δημιουργεί προβλήματα.

ESPERANTZA

# 145 στις 15/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by AMARYLLIS_30

Παράθεση:

Άλλο να συνομιλείς με γυμνές κυρίες σε ιστοσελίδες, άλλο να επικαλείσαι δουλειά και να κατεβάζεις σωρηδών φωτογραφίες και ταινίες και να περνάς μοναχικά βράδια για πάρτη σου και μόνο χωρίς να σκέφτεσαι αν κάποιος άλλος 8α ήθελε να κάνετε κάτι διαφορετικό παρέα...Και αυτό είναι πολύ σκληρό...

Μην υπεραπλουστεύετε το θέμα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.Το κοίταγμα δεν πειράζει, η εμμονή που σας πιάνει δημιουργεί προβλήματα.

Amaryllis που διαφωνείτε οι δυό σας; Δεν έχω καταλάβει. Νόμιζα πως επι της ουσίας τα ίδια υποστηρίζετε.

AMARYLLIS_30

# 146 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Με τον ΝίκοΚαντ που μίλησε για ηθική διαφωνώ,
υπονοεί ότι οι γυναίκες δεν ανέχονται οι άντρες τους να κοιτάζουν άλλες γυναίκες...Μα καλά στο κοίταγμα έχουμε μείνει νομίζετε;

Πώς 8α αισθανόσουν Νίκο αν η γυναίκα σου συνομολούσε με έναν προικισμένο γυμνό σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για πλάκα;
Αν η γυναίκα σου είχε στα bookmarks της εκατοντάδες γυμνά αγοράκια κάτω των 20 ετών;Δεν θα σε πρόσβαλλε;Θα μιλούσες για ηθική ΔΙΚΗ ΣΟΥ τότε;

ESPERANTZA

# 147 στις 15/9/2011
author

Παράθεση:
Με τον ΝίκοΚαντ που μίλησε για ηθική διαφωνώ,
υπονοεί ότι οι γυναίκες δεν ανέχονται οι άντρες τους να κοιτάζουν άλλες γυναίκες...Μα καλά στο κοίταγμα έχουμε μείνει νομίζετε;

Πώς 8α αισθανόσουν Νίκο αν η γυναίκα σου συνομολούσε με έναν προικισμένο γυμνό σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για πλάκα;
Αν η γυναίκα σου είχε στα bookmarks της εκατοντάδες γυμνά αγοράκια κάτω των 20 ετών;Δεν θα σε πρόσβαλλε;Θα μιλούσες για ηθική ΔΙΚΗ ΣΟΥ τότε;

Χαχαχα! Δεν τον έπιασες μάλλον. Θέλει να ξεκινήσει θρίλερ βρε κουτό.

# 148 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αμαρυλις ο νικοςκαντ εχει αλλο μοντελο γαμου, τον ανοιχτο γαμο....
εχει αναπτυξει κ αυτος καπου τη θεωρια του

AMARYLLIS_30

# 149 στις 15/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χαχαχα! Δεν τον έπιασες μάλλον. Θέλει να ξεκινήσει θρίλερ βρε κουτό.

Κι εγώ έχω όρεξη για ματς...

giannii

# 150 στις 15/9/2011
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
....οι ανδροκρατουμενες κοινωνιες, πολυγαμων αντρων, απαγορευουν το κοιταγμα.
αρα εσεις οι αντρες για να το κανετε αυτο, κατι θα ξερετε παραπανω σε οτι αφορα τη σχεση κοιταγματος-απιστιας...

με το κοιταγμα ,αν ειναι καλο το συνολο, δημιουργειται η επιθυμια.με ολα τα επακολουθα.Μην επιθυμισεις την γυναικα του πλησιον σου. αν δεν την δεις αποκλειεται να την επιθυμησεις

renia1973

# 151 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 50 / Σε διάσταση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
Και ειπα εχθες να το ψαξω πιο πολυ , να δω τι εχει στην ψυχη του , τι παραπονο εχει απο εμενα!! Τι το θελα? αυτο που μου ειπε ηταν εξω απο τα ορια της λογικης!!! του λεω γιατι το κανεις ? γιατι πρεπει να τα βλεπω ολα αυτα? και ακουω το θεικο " αν ηταν αλλη γυναικα στη θεση σου ξερεις τι θα κανε?΄' και απανταω εγω " θα σου σπαγε το καφαλι ισως?" οχι απανταει ο καλος μου " θα εκανε οτι και αυτες " ποιος ηρθε???? μια σκοτοδινη την επαθα η γυναικα !!!!!! δηλ του λεω θες να σου κανω οτι κανουν αυτες??? οταν με γνωρισες πριν 10 χρονια σου συστηθικα σαν στριπτιζερ ???? και τοτε μου ηρθε στο μυαλο το ποστ της κοπελας που ελεγε οτι θελουν να βαλουμε ενα στυλο μεσα στο σπιτι να ειμαστε με ζαρτιερες και τα ποδια ανοιχτα !!!!!!!!
Το πως κρατηθηκα και δεν του ηρθε στο κεφαλι οτι ειχα μπροστα μου εγω το ξερω !!!!!!
Και του ειπα λαθος γυναικα πατρευτικες γι αυτο σου διχνω την εξοδο να πας να την βρεις αυτη που θελεις και να περνας καλα !!!!!!!
Τι θα γινει απο εδω και περα δεν ξερω !!!
Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν εχω σκοπο να αφησω πλεον να με δουλευει μπροστα στα ματια μου και να με πληγωνει ετσι !!!!!!

AMARYLLIS_30

# 152 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κι όμως, αυτό που σου είπε, να κάνεις δηλαδή τα ίδια είναι η λύση στο πρόβλημα σας και λειτουργεί θεαματικά.Εγώ στο έγραψα στο πρώτο μου ποστ, πρέπει να αλλάξεις εσύ αν θέλεις να αλλάξει η κατάσταση, όχι να μεταλλαχτείς σε πορνοστάρ αλλά να ανανεωθείς λίγο, να αρχίσεις να τον προκαλείς με τον τρόπο σου, και να βρεις ασχολίες έτσι ώστε να μην αφήνεις αυτήν την κατάσταση να σου δηλητηριάζει όλο το σύστημα.Άκουσέ με...

Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν πως αντιλαμβάνονται οι γυναίκες αυτήν την κατάσταση.Νομίζουν ότι δεν είναι απιστία και ότι επιτρέπεται.Οι γυναίκες το εκλαμβάνουν ως απόρριψη και είναι πολύ σκληρό γι αυτές, όχι για λόγους ηθικής, για πρακτικούς λόγους, είναι τραγικό ο άντρας σου να είναι απασχολημένος τα βράδια μόνος του και να σου έρχεται έτοιμος στο κρεβάτι για να κοιμηθεί...

Πέρα από αυτά, ήρθε καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, βρες χόμπυ, συνέχισε σπουδές αν μπορείς, βρες ξανά τις φίλες σου.Πάει ο καιρός που ήσουν για τα μάτια του μόνο, σου το έδωσε να το καταλάβεις έμπρακτα.Μην ανησυχείς για τα παιδιά.Τα παιδιά θα είναι καλύτερα με μια δυνατή, ικανοποιημένη μητέρα γεμάτη αυτοπεποίθηση και όχι μια μητέρα στερημένη και μέσα στο παράπονο και τη γκρίνια.Γκρίνια;Αυτοκτονία...Μην του ξαναμιλήσεις γι αυτό το θέμα, αν αισθανθεί ότι σε χάνει θα το κόψει από μόνος του.Βοήθησέ τον λίγο όμως διακριτικά, προκάλεσέ τον κι εσύ...Γυναίκες είμαστε τα καταφέρνουμε...
Το έχω ψάξει πολύ και σου λέω γίνονται θαύματα...
Καλή τύχη και μη μασάς.Μερικοί απλά δεν καταλαβαίνουν ότι όταν παντρεύονται πρέπει να αφήνουν τα κουβαδάκια στην αποθήκη...

# 153 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Μπορεί να μη του συστήθηκες ως στριπτιζερ, αλλά σίγουρα οι "ορέξεις" σου και το παιχνίδι σαγήνευσης ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι είναι τώρα. Όλες μας το κάνουμε αυτό. Ξεχνάμε μετά από λίγο ότι οι άντρες μας θέλουν... κυρίες στο σαλόνι και τατάνες στο κρεβάτι. Δύσκολο? άδικο? με όλα αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας και στις πλάτες μας? αλλά ... έτσι είναι και δεν αλλάζει.

Εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Αν πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο σου χτυπάει κουδούνι, άλλαξε εσύ. Αν πάλι πιστεύεις ότι είναι θέμα χρόνου να περάσει στις πράξεις με άλλες.... τότε ...δείξτου την πόρτα.

# 154 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
κ στριπτιζεζ να γινεις κ πιπουλα να βαλεις κ παρτουζες να κανεις μπροστα του, ο κυριος αργα η γρηγορα θα ξαναβαρεθει.γιατι αναζηταει το διαφορετικο. εσενα σε χορτασε. βαλε στυλο μεσα στο σπιτι κ αρχισε να κουνιεσαι. τον ιδιο κωλο θα βλεπει αυτος.

αυτο που σου ειπε ειναι δικαιολογια. εχει βαρεθει κ θελει φρεσκα.

εγω δε λεω..δοκιμασε αυτο σου λενε οι συνδικτυες...παρε μασκες, μαστιγια κ στολες....ενα βραδυ..δυο βραδυα...δεκα βραδυα....θα τελειωσει το exitment κ σε αυτο....μετα θα εισαι σε αναζητηση αλλης στολης. σου εγγυωμαι οτι στο ιδιο σημειο θα φτασετε παλι μετα απο κανα χρονο.

γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.
το ζευγαρι που εχει επικοινωνια κ αλληλοσεβασμο συζηταει περι σεξουαλικης ανανεωσης.
του κυριου του εχει τελειωσει το ερωτικο μαζι σου. επισης του κυριου του λειπουν βασικες ιδιοτητες συζυγου.

ο τροπος που στο ειπε, σε εμπνεει εσενα να καταβαλεις το effort του να ανανεωθεις σεξουαλικα? δε στο ζηταει με αγαπη κ ενδιαφερον για το γαμο σας. στο λεει σα νταβατζης. σε βαζει σε ενα τρυπακι να ανταγωνιστεις αυτες που βλεπει εκει με επαθλο τον π***τσο του...

κ σου λεει κιολας "εγω ετσι ειμαι, αμα σ'αρεσει"...χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον για τις δικες σου σεξουλικες δυνατοτητες. οι καυλες του πανω απο ολα.
το τι θα κανεις κ αν θα επενδυσεις χρονο κ ενεργεια ειναι δικο σου θεμα απο κει κ περα...αλλα θα ειναι κ η ευθυνη δικη σου. αυτος σου δειχνει τι ειναι. μη πεις στο μελλον "α το γαιδουρι!"....

Racina

# 155 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
κ στριπτιζεζ να γινεις κ πιπουλα να βαλεις κ παρτουζες να κανεις μπροστα του, ο κυριος αργα η γρηγορα θα ξαναβαρεθει.γιατι αναζηταει το διαφορετικο. εσενα σε χορτασε. βαλε στυλο μεσα στο σπιτι κ αρχισε να κουνιεσαι. τον ιδιο κωλο θα βλεπει αυτος.

αυτο που σου ειπε ειναι δικαιολογια. εχει βαρεθει κ θελει φρεσκα.

εγω δε λεω..δοκιμασε αυτο σου λενε οι συνδικτυες...παρε μασκες, μαστιγια κ στολες....ενα βραδυ..δυο βραδυα...δεκα βραδυα....θα τελειωσει το exitment κ σε αυτο....μετα θα εισαι σε αναζητηση αλλης στολης. σου εγγυωμαι οτι στο ιδιο σημειο θα φτασετε παλι μετα απο κανα χρονο.

γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.
το ζευγαρι που εχει επικοινωνια κ αλληλοσεβασμο συζηταει περι σεξουαλικης ανανεωσης.
του κυριου του εχει τελειωσει το ερωτικο μαζι σου. επισης του κυριου του λειπουν βασικες ιδιοτητες συζυγου.

ο τροπος που στο ειπε, σε εμπνεει εσενα να καταβαλεις το effort του να ανανεωθεις σεξουαλικα? δε στο ζηταει με αγαπη κ ενδιαφερον για το γαμο σας. στο λεει σα νταβατζης. σε βαζει σε ενα τρυπακι να ανταγωνιστεις αυτες που βλεπει εκει με επαθλο τον π***τσο του...

κ σου λεει κιολας "εγω ετσι ειμαι, αμα σ'αρεσει"...
το τι θα κανεις κ αν θα επενδυσεις χρονο κ ενεργεια ειναι δικο σου θεμα απο κει κ περα...αλλα θα ειναι κ η ευθυνη δικη σου. αυτος σου δειχνει τι ειναι.

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

# 156 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κυριες μου καλημερα.

καταρχην Αμαρυλλις να σου πω οτι αποψεις γραφουμε και δεν υπαρχει κανενας
λογος για αγωνες κατς .
Φυσικα εχεις δικαιο που επικεντρωνεις την συζητηση στο θεμα.
Σε οσα λοιπον γραφεις για το θεμα με βρισκεις να συμφωνω.

Η επικοινωνια σε ολους τους τομεις των ζευγαριων,
κατα την γνωμη μου ειναι το σημαντικοτερο θεμα (και η σεξουαλικη επικοινωνια φυσικα).
Οταν εισαι με καποιον ανθρωπο οφειλεις να τον σεβεσαι σαν οντοτητα,
και αυτος εσενα.
Εαν κατι δεν ειναι αποδεκτο αναμεσα στους δυο,τοτε θα πρεπει να εξεταστει η βαρυτητα αυτου και εαν δεν υπαρχει λυση ,
ισως και ο χωρισμος.

Δυο λογακια βεβαια θα τα πω,
μια και αναφερθηκε το ονομα μου
(Αν και το εκανα αρκετες φορες,ισως δεν εχω την νοητικη εκεινη δυναμη
να μπορω να γινομαι κατανοητος. ).

Οταν καποιος (κατα την γνωμη μου),
γραφει μια αποψη σε καποιο θεμα,
μπορει να εχει βιωματικη εμπειρια,
μπορει η εμπειρια του να ειναι απο συζητησεις με ανθρωπους που ζουν μεσα στο θεμα,
μπορει ακομη και να διαφωνει.

Για παραδειγμα εαν υπαρξει θεμα για την ομοφυλοφυλια,
πολλοι θα γραψουν υπερ των ανθρωπων αυτων,χωρις να ειναι οι ιδιοι και ενω η κοινωνια δεν τους αποδεχτηκε ακομη (ετσι λεει...μα απο την κατακραυγη περασαμε στην ειρωνια).

Για την κουβεντα λοιπον που εγινε-και ζητω συγνωμη απο την φιλη του θεματος,πο ξεφυγαμε-δεν μπορει κανεις ,επειδη δεν του αρεσει μια πραγματικοτητα της κοινωνιας,
η απιστια,η πολυγαμηκοτητα,η σεξουαλικη "ατασταλεια",
να κλεινει τα ματια,και να βγαζει ολους αυτους ασθενεις,επειδη δεν τον βοηθουν οι ενεργειες τους να ολοκληρωσει τα σχεδια του.

Σε προσωπικο επιπεδο εαν ηθελα να διατυπωσω ενα θεμα,δεν θα το εκανα στο φορουμ (και συγνωμη),
γιατι δεν εχω πειστει οτι μπορει καποιος να βοηθηθει ουσιαστικα απο εμας εδω,
παρακληση ομως να σεβομαστε αυτον που το κανει (κατι που και παλι δεν το βλεπω).
Ποτε δεν αναφερθηκα στην προσωπικη μου ζωη,στο γαμο μου και φυσικα στις σεξουαλικες μου θεσεις,
δεν θα το κανω και τωρα.
Ολα λοιπον αυτα που γραφονται τοσο απλα...
απο την στιγμη που τα διαψευδω,παιρνουν την μορφη συκοφαντιας (χωρις εξηγηση βεβαια).

Δεν θα μπω στην διαδικασια να μιλησω ,
για σκεψεις που θα θιξουν φιλους και φιλες,
οι οποιες απορρεουν πολυ ευκολα απο τις γνωμες τους στα θεματα,
και που σκιαγραφουν πολλα στοιχεια της ψυχουλας τους μα και της ζωης τους.

Αυτες ειναι συζητησεις που κατα την γνωμη μου,
γινονται μεταξυ ανθρωπων και οχι αναμεσα σε οθονες

Την ηλεκτρονικη ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΕΣΠΕΡΑΝΤΖΑ,
αν και διαφωνουμε σε καποια (κατα την γνωμη μου)θεματακια,
την εκτιμω για την παρουσια της,και την ευχαριστω για την παρουσια της εδω.

Την Τζενη επισης την ευχαριστω για την εμπειρια που αποκομιζω(με τα δικα μου συμπερασματα),
απο τις αντιδρασεις της στα θεματακια

Με την ευχη να μην χρειαστει να ξαναπαντησω αναμεσα σε θεμα,με ασχετο για αυτο θεμα ....
και την εκτιμηση μου.

# 157 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Τότε σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις όλα είναι μάταια???? Εφόσον παντρευτήκαμε και κάναμε παιδιά, δέσαμε το γαίδαρό μας και δεν προσπαθούμε για τη σχέση μας? Ό,τι και να κάνουμε αυτοί θα ξενοτουτ? Καταδικασμένες οι μονογαμικές σχέσεις εξ' αρχής? Άρα ή δεν παντρευόμαστε ποτέ, ή μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας με πολλές και πολλούς γιατί ούτως ή αλλιώς εκεί θα καταλήξει?

Ρε παιδιά με τρομάζει αυτή η σκέψη. Έχω δει μονογαμικά ζευγάρια να ζουν ευτυχισμένα. Αυτοί τί ήταν άλιεν?????

# 158 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
why μου, δε διαβασες ολο το κειμενο μου...

ειπα

"γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.

φυσικα κ στο γαμο φροντιζουμε τη σεξουαλικη ανανεωση. αλλα να ειναι ΓΑΜΟΣ why μου....γαμος. σωστος. με αλληλοσεβασμο και επικοινωνια.
εσενα σου φαινεται αυτος ο αντρας να διαθετει τιποτα απο αυτα τα 2?
σου φαινεται αυτος ο αντρας να νοιαζεται για το γαμο του?
δηλαδη ειναι μονο στο χερι της γυναικας η σεξουαλικη ανανεωση?
την επιασε να της πει ομορφα κ με αγαπη "ακου να δεις γυναικα...εγω εχω καυλες γιατι ειμαι κ πολυ αντρας κ εσυ εχεις παρει 10 κιλα κ εχεις να βαψεις τα μαλλια σου 3 μηνες! επισης εγω θελω κωλο κ εσυ ουτε καν αφηνεις να δοκιμασουμε. τι θα γινει?"....

θελω να πω με αυτο, οτι το οποιοδηποτε προβλημα στο γαμο λυνεται αν θελουν να το λυσουν οι συντροφοι.
αν ομως η λυση που βρηκε ο κυριος ειναι το ιντερνετ κ οι γκομενες...τοτε τι μπορει να κανει η γυναικα? κ με τι ψυχη να παλεψει?

hns1602

# 159 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Originally posted by giannii
απο την στιγμη που ψαχνεται να ξερεις καποια στιγμη θα ενδωσει. ειναι ζητημα χρονου.σιγουρα θα υπαρχουν καποια κενα στη σχεση σας.προσπαθησε να τα καλυψεις. στην αρχη σου κανει καποια παραπονα, αν δεν δωσεις την πρεπουσα σημασια.θα το εχει σαν αλλοθι για απιστια,

Έτσι ακριβώς!

Από τη στιγμή που τις έχει ως φίλες του στο fb, δεν έχει συμβεί αυτό τυχαία, ψάχνεται και θέλει επικοινωνία! Αν δε σε έχει κερατώσει ήδη, σίγουρα θα το σκέφτεται πολύ σοβαρά...

Από τα γραφόμενά σου, κατάλαβα ότι το σπίτι γι' αυτόν είναι ξενοδοχείο... σκέψου πολύ καλά τι θα κάνεις... ένας ανεπαρκής πατέρας και μία σχέση σε αδιέξοδο δεν κρύβονται... τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα...

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Η ώριμη στάση είναι να κάνεις τη χαζή (επιμένω) να στέκεσαι βέβαια στο ύψος σου, να φροντίζεις τα παιδιά σου αλλά και τον εαυτό σου, να διεκδικείς ότι μπορείς από αυτόν και να του παραστέκεσαι ακόμα και σε αυτό. Στο κάτω κάτω κwλους κοιτάει κάτι που είναι έως και φυσιολογικό, δε παίζει μπαρμπούτι ούτε ανοίγει κλειδαριές ... εσείς οι γυναίκες είσαστε μανούλες στο να γεφυρώνετε χάσματα, να "λιαίνετε γωνίες" και να προσεγγίζετε ανθρώπους .. δέστο το ότι περνάει τη φάση του και θα κάνει τον κύκλο του. Μη γίνεσαι εισαγγελέας. Μη τα κάνεις χειρότερα (για σένα)

Όσες το έκαναν αυτό, απλά καθυστέρησαν το αναμενόμενο... χώρισαν μετά την ενηλικίωση των παιδιών τους και ένιωθαν ότι ήταν πλέον αργά για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους... μετάνιωσαν που δεν το έκαναν νωρίτερα...

Τελικά, τι είναι καλύτερο, να περάσεις μια ζωή (σχεδόν) δίπλα σε έναν άνθρωπο που σε θλίβει ή να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, με ό,τι συνέπειες αυτό συνεπάγεται;

Σίγουρα το χρήμα, είναι ισχυρότατο κίνητρο για να κρατηθεί ένας γάμος... και οι τελειωμένοι γάμοι συντηρούνται από αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ το κίνητρο...

Η θεματοθέτρια ξέρει καλύτερα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, αλλά πολύ σημαντικό είναι να σκεφτεί και τι ακριβώς θέλει... δύσκολη απόφαση...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

# 160 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
why μου, δε διαβασες ολο το κειμενο μου...

ειπα

"γιατι η σχεση σας δεν εχει ουσια. ο τροπος που σου μιλαει ειναι απαραδεκτος.

φυσικα κ στο γαμο φροντιζουμε τη σεξουαλικη ανανεωση. αλλα να ειναι ΓΑΜΟΣ why μου....γαμος. σωστος. με αλληλοσεβασμο και επικοινωνια.
εσενα σου φαινεται αυτος ο αντρας να διαθετει τιποτα απο αυτα τα 2?
σου φαινεται αυτος ο αντρας να νοιαζεται για το γαμο του?
δηλαδη ειναι μονο στο χερι της γυναικας η σεξουαλικη ανανεωση?
την επιασε να της πει ομορφα κ με αγαπη "ακου να δεις γυναικα...εγω εχω καυλες γιατι ειμαι κ πολυ αντρας κ εσυ εχεις παρει 10 κιλα κ εχεις να βαψεις τα μαλλια σου 3 μηνες! επισης εγω θελω κωλο κ εσυ ουτε καν αφηνεις να δοκιμασουμε. τι θα γινει?"....

θελω να πω με αυτο, οτι το οποιοδηποτε προβλημα στο γαμο λυνεται αν θελουν να το λυσουν οι συντροφοι.
αν ομως η λυση που βρηκε ο κυριος ειναι το ιντερνετ κ οι γκομενες...τοτε τι μπορει να κανει η γυναικα? κ με τι ψυχη να παλεψει?

Έτσι όπως τα λές και διάβασα τώρα, έχεις δίκιο, (μάλλον χρειαζόμουν ανάλυση :lol αλλά ας μη ξεχνάμε ότι διαβάζουμε τη μία μόνο πλευρά. Δεν ξέρουμε σε καμία περίπτωση πως συμπεριφέρεται και η θεματοθέτρια στο γάμο. Σωστά? Γι' αυτό την παρακινώ πρώτα να κάνει ό,τι περνάει απο το χέρι της για να αλλάξει κάποια πράγματα και να μη βγάζει (βγάζουμε) συμπεράσματα με ελαφρά τη καρδία. Ακριβώς jean μου, αυτό λέω κι εγώ, ότι μιλάμε για γάμο και όχι για μία απλή σχεσούλα.

Μπορεί να είναι πουτ@νι!ρης (συγνώμη για το λεξιλόγιο μου, αλλά πως αλλιως να το πω?) μπορεί και όχι. Μπορεί να έχει αγανακτήσει κι εκείνος με τη συμπεριφορά της συζύγου και να μιλάει έτσι. Το ξέρουμε? όχι δεν το ξέρουμε. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Είμαι πλέον επιφυλακτική στο να "δικάζω" τον έναν. Πάντα φταίνε δύο. Believe me.
Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι ο τρόπος του είναι απαράδεκτος. Δε λέγονται έτσι αυτά τα πράγματα, είτε έχει δίκιο είτε άδικο.
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.