Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

# 141 στις 20/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Κωσταντίνε με τα πεθερικά σου θα τα βγάλεις πέρα ...
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ???

Τον βλέπεις να προσπαθεί;

Που το βλέπεις ? μετά το αρχικό ποστ δεν είδα να λέει τίποτε ....

αυτός θα παντρευτεί, θα πάει στο σπίτι του πεθερού, θα φάει όλη την ξυνίλα στη μάπα, θα χωρίσει κι εσείς ακόμα θα αναλύετε ...

maria_antouanetta_33

# 142 στις 20/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κοντά στα ξερά..καίγονται και τα χλωρά..

sunnyeyes-

# 143 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by maria_antouanetta_33

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA

Παράθεση:

Παράθεση:
Δηλαδή ρεντ..εγώ που έχω σπίτι έτοιμο..θα παίρνω ενοίκιο από το γαμπρό;(άμα με το καλό έρθει ποτέ)
Τι τζάμπα θα τον βάλω στο σπίτι;

Ενα πενηνταρικο το πρωι στο κομοδινο για χαρτζιλικι μονο, εσαει..

Αυτο να το γραψεις στο συμβολαιο

Κι αυτό, μόνο για το νοίκι...

Εννοειτε.. το βραδυ θα πεφτει αλλο πενηνταρικο παλι στο κομοδινο..

Να το ξερεις Αντυ.. οι αντρες γουσταρουν περισσοτερο οταν πλερωνουν

Ναι το έχουμε καταλάβει..

Πάντως ο χρόνος πίσω δε γυρίζει.. και κλαίμε που τον χάσαμε άσκοπα για μερικούς.. αλλά και τα λεφτά τα κλαις αν τσοντάρεις ήλιε μου.. μην το παίζουμε και τόσο ανώτεροι!

Θυμάμαι πέρυσι το γάμο του γνωστού.. η νύφη υπερπαραγωγή.. σαν πριγκιπέσσα.. Η δε πεθερά, φίλη μου, ότι θέλει η νύφη θα το έχει! Μόνο το νυφικό είχε 2 χιλιαρικάκια.. όλος ο γάμος 40 με 50 χιλιαρικάκια!
Και μου λέει η φίλη, το παιδί μου να είναι καλά, και χαλάλι τα λεφτά!
Αμ δεν είναι έτσι όμως . Τα κλαις και τα λεφτά. Γιατί αγωνίζεσαι να τα βγάλεις.

Aυτα τα λεφτα θα τα εκλαιγα ουτως ή αλλως. ειτε υπηρχε χωρισμος ειτε οχι.

"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

redpassion69

# 144 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016

Συγκατοίκηση με πεθερικά..

Παράθεση:
sunnyeyes-
Ρεντ δεν αμφιβαλλω πως ολα γινονται σε αυτη τη ζωη και προσωπικα εχω συγκατοικησει......

Aκριβώς εκεί είναι η διαφορά .......το αποτέλεσμα θα έπρεπε να σου

είχε βάλει μυαλό ......
Με εκτίμηση

redpassion69

sunnyeyes-

# 145 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925

Παράθεση:
Originally posted by redpassion69

Παράθεση:
sunnyeyes-
Ρεντ δεν αμφιβαλλω πως ολα γινονται σε αυτη τη ζωη και προσωπικα εχω συγκατοικησει......

Aκριβώς εκεί είναι η διαφορά .......το αποτέλεσμα θα έπρεπε να σου

είχε βάλει μυαλό ......
Με εκτίμηση

redpassion69

Διαφωνω.. εξαλλου εκ του αποτελεσματος μιλαω.

"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

kikalis

# 146 στις 22/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4

Παράθεση:
Originally posted by KostantinosTT
Καλή σας ημέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θέλω να μοιραστώ το πρόβλημα μου μαζί σας.

Η εικόνα της σχέσης μου είναι η εξής:
Έχω μια πολύ καλή σχέση εδώ και έξι χρόνια, πριν δύο χρόνια την επισημοποίησα, κάνοντας πρόταση γάμου και δίνοντας λόγο (όχι αρραβώνας). Η κοπέλα είναι εκπληκτική, την λατρεύω, την αγαπάω και περνάω υπέροχα μαζί της, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και περνάμε απίστευτα πολλές ώρες μαζί… μάλιστα τον τελευταίο έναν χρόνο συγκατοικούμε κι όλας (στην περιοχή της). Τα πάντα τέλεια, δεν τσακωνόμαστε, περνάμε καλά με παρέες, φίλους κλπ Επίσης πλένουμε, μαγειρεύουμε, σιδερώνουμε… όλα τα κάνουμε μαζί. Με λίγα λόγια είμαστε τέλεια!!!!

Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: Ο πατέρας της κοπέλας μου χτίζει ένα σπίτι εδώ και 6 χρόνια σε μια πολύ όμορφη περιοχή των βορείων προαστίων, μέσα στην φύση και στην ηρεμία και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το σπίτι τελειώνει. Εγώ όμως έχω τους ενδοιασμούς μου, στο να πάω να μείνω εκεί και ο λόγος είναι απλός… είναι ένα υπερπολυτελές τριώροφο σπίτι όπου στον έναν όροφο θα μείνει η αδερφή της με τον άντρα της (πολύ καλά παιδιά), στον ακριβός από κάτω θα μείνουμε εμείς και στο ισόγειο πλέον θα μείνουν οι γονείς με τον μικρό τους γιο…. Με λίγα λόγια μια όμορφη οικογενειακή πολυκατοικία.

Εγώ από την οικογένεια μου δεν είχα την τύχη να έχω ένα δικό μου σπίτι, διότι οι γονείς μου, λόγω του ότι είμαστε τρία αδέρφια, έφτιαξαν δύο σπίτια και τα έδωσαν στις δύο μεγαλύτερες αδερφές μου. Εγώ όμως έχω το προνόμιο να έχω την οικογενειακή μας επιχείρηση, μικρομεσαία μεν αλλά καλή δόξα τω θεώ και με καλά έσοδα.

Αγαπητοί αναγνώστες του θέματος μου, θέλω την άποψη σας. Εγώ δεν μπορώ να μείνω σε αυτή την οικογενειακή πολυκατοικία διότι είμαι της άποψης, τουλάχιστον για τους γονείς, «από μακριά και αγαπημένοι». Άσχετα με το πόσο παρεμβατικοί είναι, άσχετα με το πόσο καλοί άνθρωποι είναι… άσχετα με όλα αυτά, εγώ απλά δεν μπορώ να μείνω και να τους έχω από κάτω μου! Δεν μπορώ!!! Κάθε μέρα: καλημέρα σας, καληνύχτα σας, ήρθαμε, φεύγουμε, θα προσέχουμε, δεν θα τρέχουμε, να κατέβουμε για φαγητό, να ανεβείτε εσείς…. κλπ

Η κοπέλα μου η οποία έχει στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που της έχω εκφράσει, μου τα μασάει λέγοντάς μου άλλες φορές πως οι γονείς της δεν θα έρθουν να μείνουν στο σπίτι, άλλες φορές πως οι γονείς της θα έρθουν και δεν θα είναι παρεμβατικοί, πως όταν με το καλό κάνουμε ένα παιδί θα χρειαστούμε την βοήθεια τους και όλες τις δικαιολογίες όπου μπορούν να με πείσουν στο να ανέβω και να μείνω σπίτι της.

Επειδή ξέρω πως κάποιοι από εσάς θα μου πείτε να πάω να δοκιμάσω να μείνω στο σπίτι και άμα δεν μπορώ, να φύγω… αξίζει να σας πω, πως το σπίτι δεν έχει κουζίνα, δεν έχει μπάνια (3wc), δεν έχει ντουλάπες, δεν έχει γκαραζόπορτες, δεν έχει συναγερμούς, δεν έχει τα βασικά. Πράγμα που σημαίνει πως όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα βάλω εγώ…. #$%>>>#@@.... Δεν νομίζεται πως είναι μεγάλο το χρηματικό ποσό, για να κάνω δοκιμές?

Τι μου προτείνετε να κάνω? Πως μπορώ να το χειριστώ? Πείτε ακόμα και πως είμαι λάθος..δεν θα με πειράξει καθόλου…. Θέλω απλά την βοήθεια σας.

Έίμαι κι εγώ αυτής της άποψης. Κατ'αρχήν απο αρκετούς γνωστούς και συγγενείς που γνωρίζω να ζούν έτσι στην ίδια πολυκατοικία με πεθερικά ή γενικώς οικογένειά τους, ποτέ δε ζούν αρμονικά. Καταρχή και τις καλύτερες σχέσεις να έχεις μαζί τους δε θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη δημιουργηθεί κάποιο θέμα κάποια στιγμή, κάποιοπαράπονο, παρεξήγηση λόγω θάρρους σύν ότι φαντάζομαι έτσι όπως περιγράφεις τη φάση ότι είσαι και το στύλ του ανθρώπου που θές την οικογένειά σου και την ησυχία σου. Προσωπικά πάντα πιστεύω ότι όσο και να το συζητήσεις με τη κοπέλα σου δε πρόκειται να βγάλεις άκρη απλά θα πικρένεστε μόνο. εγώ άμα ήμουν στη θέση σου θα το παρουσίαζα σε στύλ οτι να ναι καλά οι γονείς σου που μας παραχωρούν διαμέρισμα αλλά εγώ σαν άντρας ανεξάρτητος δε μπορώ να το δεχθώ και προτειμώ να κάνουμε κίνηση μόνοι μας (π.χ κάποιο δανειο ή ενοίκιο μόνοι σας)για να μάθουμε να στηριζόμαστε στα πόδια μας κλπ. κλπ.. δε ξέρω άν με κατάλαβες, ίσως θα έπρεπε να της το παρουσιάσεις έτσι.
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost