Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

KostantinosTT

# 1 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Καλή σας ημέρα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θέλω να μοιραστώ το πρόβλημα μου μαζί σας.

Η εικόνα της σχέσης μου είναι η εξής:
Έχω μια πολύ καλή σχέση εδώ και έξι χρόνια, πριν δύο χρόνια την επισημοποίησα, κάνοντας πρόταση γάμου και δίνοντας λόγο (όχι αρραβώνας). Η κοπέλα είναι εκπληκτική, την λατρεύω, την αγαπάω και περνάω υπέροχα μαζί της, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και περνάμε απίστευτα πολλές ώρες μαζί… μάλιστα τον τελευταίο έναν χρόνο συγκατοικούμε κι όλας (στην περιοχή της). Τα πάντα τέλεια, δεν τσακωνόμαστε, περνάμε καλά με παρέες, φίλους κλπ Επίσης πλένουμε, μαγειρεύουμε, σιδερώνουμε… όλα τα κάνουμε μαζί. Με λίγα λόγια είμαστε τέλεια!!!!

Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: Ο πατέρας της κοπέλας μου χτίζει ένα σπίτι εδώ και 6 χρόνια σε μια πολύ όμορφη περιοχή των βορείων προαστίων, μέσα στην φύση και στην ηρεμία και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το σπίτι τελειώνει. Εγώ όμως έχω τους ενδοιασμούς μου, στο να πάω να μείνω εκεί και ο λόγος είναι απλός… είναι ένα υπερπολυτελές τριώροφο σπίτι όπου στον έναν όροφο θα μείνει η αδερφή της με τον άντρα της (πολύ καλά παιδιά), στον ακριβός από κάτω θα μείνουμε εμείς και στο ισόγειο πλέον θα μείνουν οι γονείς με τον μικρό τους γιο…. Με λίγα λόγια μια όμορφη οικογενειακή πολυκατοικία.

Εγώ από την οικογένεια μου δεν είχα την τύχη να έχω ένα δικό μου σπίτι, διότι οι γονείς μου, λόγω του ότι είμαστε τρία αδέρφια, έφτιαξαν δύο σπίτια και τα έδωσαν στις δύο μεγαλύτερες αδερφές μου. Εγώ όμως έχω το προνόμιο να έχω την οικογενειακή μας επιχείρηση, μικρομεσαία μεν αλλά καλή δόξα τω θεώ και με καλά έσοδα.

Αγαπητοί αναγνώστες του θέματος μου, θέλω την άποψη σας. Εγώ δεν μπορώ να μείνω σε αυτή την οικογενειακή πολυκατοικία διότι είμαι της άποψης, τουλάχιστον για τους γονείς, «από μακριά και αγαπημένοι». Άσχετα με το πόσο παρεμβατικοί είναι, άσχετα με το πόσο καλοί άνθρωποι είναι… άσχετα με όλα αυτά, εγώ απλά δεν μπορώ να μείνω και να τους έχω από κάτω μου! Δεν μπορώ!!! Κάθε μέρα: καλημέρα σας, καληνύχτα σας, ήρθαμε, φεύγουμε, θα προσέχουμε, δεν θα τρέχουμε, να κατέβουμε για φαγητό, να ανεβείτε εσείς…. κλπ

Η κοπέλα μου η οποία έχει στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που της έχω εκφράσει, μου τα μασάει λέγοντάς μου άλλες φορές πως οι γονείς της δεν θα έρθουν να μείνουν στο σπίτι, άλλες φορές πως οι γονείς της θα έρθουν και δεν θα είναι παρεμβατικοί, πως όταν με το καλό κάνουμε ένα παιδί θα χρειαστούμε την βοήθεια τους και όλες τις δικαιολογίες όπου μπορούν να με πείσουν στο να ανέβω και να μείνω σπίτι της.

Επειδή ξέρω πως κάποιοι από εσάς θα μου πείτε να πάω να δοκιμάσω να μείνω στο σπίτι και άμα δεν μπορώ, να φύγω… αξίζει να σας πω, πως το σπίτι δεν έχει κουζίνα, δεν έχει μπάνια (3wc), δεν έχει ντουλάπες, δεν έχει γκαραζόπορτες, δεν έχει συναγερμούς, δεν έχει τα βασικά. Πράγμα που σημαίνει πως όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα βάλω εγώ…. #$%>>>#@@.... Δεν νομίζεται πως είναι μεγάλο το χρηματικό ποσό, για να κάνω δοκιμές?

Τι μου προτείνετε να κάνω? Πως μπορώ να το χειριστώ? Πείτε ακόμα και πως είμαι λάθος..δεν θα με πειράξει καθόλου…. Θέλω απλά την βοήθεια σας.

# 2 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by KostantinosTT
...
Έχω μια πολύ καλή σχέση εδώ και έξι χρόνια, πριν δύο χρόνια την επισημοποίησα, κάνοντας πρόταση γάμου και δίνοντας λόγο (όχι αρραβώνας).

Από την μία γάμος, παιδιά, οικογένειες ... κάτι από σοβαρή σχέση χωρίς όμως ουσιαστική επισημοποίηση.

Και από την άλλη "φίλοι, βόλτες περνάμε καλά με παρέες κλπ..." κάτι από μία απλή σχέση που απλά περνάμε καλά. 6 χρόνια...

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, να πας παρακάτω;

Αν πράγματι θέλετε να πάτε παρακάτω θα πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ταύτιση απόψεων σε κάποια θέματα. Διαφορετικά όταν ξεκινούν οι "πιέσεις" και τα "ουφ" και "ωχ" και οι "σκέψεις" τότε κάτι δεν πάει καλά.

Είσαι σίγουρος ότι θέλετε τα ίδια πράγματα;
Θέλεις π.χ. παιδιά;

inioxos52

# 3 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Φιλε μου, σωστο σε βρισκω αρχικα. Ναι. Με τους γονεις και τα πεθερικα καλυτερα απο μακρυα. Τοσο μακρυα, που να βλεπεστε μια φορα την εβδομαδα, κι αν....

Οσο για τα εξοδα, μην εισαι τοσο τσιπης ρε αδελφε. Ο αλλος εχτισε ολοκληρο τριωροφο και συ κανεις θεμα για 5-10 χιλιαρικα που θα χρειαστει να βαλετε το ζευγος?

Το θεμα κυριως ειναι πως σε πανε φουνταριστο για γαμο. Αυτο το καταλαβες? Το αποδεχεσαι? Εδω ειναι το κυριως πιατο φιλε. Ο ΓΑΜΟΣ.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

sunnyeyes-

# 4 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Αν τα πεθερικα σου ειναι παρεμβατικα και στην Αυστραλια να μεινεις θα εχεις προβλημα.

Τα ορια θα τα βαλεις εσυ.

Τι σε νοιαζει τωρα αν σε κοιτανε απο τις γρυλλιες για το τι ωρα μπαινεις και τι ωρα βγαινεις? Αρκει να μη σου το πουνε και να μη σου κανουν ελεγχο.

Αφου φιλε μου εχεις ετοιμο σπιτι και οπως τα λες, ειναι σε ενα πανεμορφο μερος, να τους φιλησεις το χερι τους, να πεις ευχαριστω, γιατι δεν εχουν πολλοι τη τυχη σου.

Ωστοσο, μπορεις να δουλεψεις σκληρα να βγαλεις χοντρα φραγκα, να χτισεις σπιτι οπου εσυ γουσταρεις.. και να φυγεις.

Αλλά συγνωμη, θα πας το κοριτσι τους στο ενοικιο!! γιατι δηλωνεις φοβικος!! θα ειναι πολυ ασχημη πραξη. Ευχαριστω λενε και οχι να τους διωξεις απο τον κοπο τους.

Δεν με λες!! ξερεις πως χτιζονται τα σπιτια? ή γάιδαρο μου χαριζανε και τον κοιτουσα στα δοντια?

Αχαριστουλης με φαινεσαι ... δεν ειν' καλοοοο..

(συ ειπες να στα πουμε οπως νομιζουμε δεν φταιω εγω)
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

morgoth

# 5 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.461
μαλλον δε το αντεχει το πετσι σου αυτό.

το να πας σωγαμπρος. αλλιως δε θα το σκεφτοσουν.

εαν η γυναικα σου ειναι προσκολλημενη στη μαμα και στο μπαμπα θα χεις δυσκολιες πολλες. δε θα μπορει να τους περιορίσει. και οι πολλες καλοσυνες ειναι υποπτες... οπως και οι δικαιολογιες για να σε πεισουν..

σκεψου αν θες καταρχας να τη παντρευτεις και να κανεις οικογενεια. απο κει και περα ειναι πολυ σημαντικο να μεινετε καπου που θα νιωθετε καλα εξισου και οι δυο. σιγουρα το να βλεπεις τα πεθερικα σου καθε μερα δεν ειναι και οτι καλυτερο, ήδη αυτο το πραγμα σε αγχωνει. τωρα που μενουν?? σε νοικι ή σε δικο τους? το μοτο μακρια και αγαπημενοι δεν εχει βγει τυχαια.

αν σε αγαπαει πραγματικα θα σε ακολουθησει παντου. αυτο να το ξερεις. ΚΑι στη τελική εσυ εισαι το αρσενικο της οικογενειας. αν νιωσεις ευνουχισμενος τα πραγματα θα στραβωσουν.

perfetta

# 6 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω φίλε μου ξέρω οτι υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν που να μείνουν, ή δανείζονται για την υπολοιπη ζωή τους, να φτιαξουν ένα σπιτάκι.
Κι εσυ το 'χεις ετοιμο... και δε το θελεις.
Τι να πω;

perfetta

# 7 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Το θεμα κυριως ειναι πως σε πανε φουνταριστο για γαμο. Αυτο το καταλαβες? Το αποδεχεσαι? Εδω ειναι το κυριως πιατο φιλε. Ο ΓΑΜΟΣ.

Ε, βεβαια και θα την παντρευτει μια μερα.. Γι' αυτό ειναι ο λόγος.. το δαχτυλιδι.. και γενικά η επισημοποιηση!

morgoth

# 8 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Αν τα πεθερικα σου ειναι παρεμβατικα και στην Αυστραλια να μεινεις θα εχεις προβλημα.

Τι σε νοιαζει τωρα αν σε κοιτανε απο τις γρυλλιες για το τι ωρα μπαινεις και τι ωρα βγαινεις? Αρκει να μη σου το πουνε και να μη σου κανουν ελεγχο.

Αφου φιλε μου εχεις ετοιμο σπιτι και οπως τα λες, ειναι σε ενα πανεμορφο μερος, να τους φιλησεις το χερι τους, να πεις ευχαριστω, γιατι δεν εχουν πολλοι τη τυχη σου.

Ωστοσο, μπορεις να δουλεψεις σκληρα να βγαλεις χοντρα φραγκα, να χτισεις σπιτι οπου εσυ γουσταρεις.. και να φυγεις.

Αλλά συγνωμη, θα πας το κοριτσι τους στο ενοικιο!! γιατι δηλωνεις φοβικος!! θα ειναι πολυ ασχημη πραξη. Ευχαριστω λενε και οχι να τους διωξεις απο τον κοπο τους.

Δεν με λες!! ξερεις πως χτιζονται τα σπιτια? ή γάιδαρο μου χαριζανε και τον κοιτουσα στα δοντια?

τα όρια τα βαζουν τα παιδια. οχι οι νυφες γαμπροι.. ο γαμπρος ειναι ξενος. και στη πρωτη στραβη θα φαει σουτ απο το σπιτι. και απο γαμπρουλςη θα γινει το μ..πανο που πληγωσε τη κορουλα..

σε αυτο το ευχαριστώ πονταρουν οι περισσοτεροι πεθεροι για να χουν κοντα τα παιδια τους. και να ναι μια ζωη εξαρτημενοι.. ακου να του φιλησει το χερι...

το να φτιαξεις 3οροφο σπιτι για να χεις τις κορες σου κοντα δειχνει λαθος νοοτροπια. ας τους παρει απο ενα διαμερισμα. δε θα του κοστισει περισσοτερο..

επειδή εχω παρα πολλα παραδειγματα απο τετοιου είδους συγκατοικησεις αν ήταν φιλος μου θα του λεγα μακρια.

morgoth

# 9 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by perfetta
Εγω φίλε μου ξέρω οτι υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν που να μείνουν, ή δανείζονται για την υπολοιπη ζωή τους, να φτιαξουν ένα σπιτάκι.
Κι εσυ το 'χεις ετοιμο... και δε το θελεις.
Τι να πω;

με το σπιτι θα χει ετοιμη και οικογενεια. μπατζανακη πεθερικα...

σόγειο αγάπη μου,
σου δώσανε για προίκα,
΄πο κάτω από τση μάνας σου,
και το μπελά μου βρήκα.

Racina

# 10 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
Βασικα για τα εξοδα εγω καταλαβα οχι οτι δεν θελει να βαλει λεφτα στο σπιτι αλλα οτι δεν θελει να τα βαλει και να παει δοκιμαστικα γιατι μαλλον φοβαται οτι δεν θα του αρεσει και θα πανε χαμενα..... Αν ηταν ετοιμο το σπιτι θα το τολμουσε για λιγο να δει πως θα παει η συγκατοικηση.

Λες και τα προβληματα φαινονται εξαρχης.....

Εγω φιλε μου λαμβανω ξεκαθαρα το μηνυμα απο εσενα οτι δεν θελεις και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αν το διαπραγματευτεις.
Γιατι αν πας μετα απο επιμονη τριτων θα τους ριχνεις μετα την ευθυνη για οτι ταλαιπωρια περνας.

Ξεκαθαρισε μεσα σου αν το προβλημα σου ειναι μονο η συγκατοικηση με τα πεθερικα και οχι κατι αλλο που εχει να κανει με το θεμα γαμος, οπως σωστα εγραψε κ ο ηνιοχος

Αν ολα οκ με το θεμα γαμος και ολα οκ με την καλη σου τοτε ειναι η σειρα της ...........
να σκεφτει αν ειναι ολα οκ μεσα της με το θεμα γαμος και αν προτιμα εσενα απο το σπιτι του μπαμπα.
Δεν μπορει να ειναι ολα τοσο τελεια μεταξυ σας και να κολλατε εκει.

Να ξερεις παντως οτι ο γαμος ειναι κατι σαν συμφωνια, συμβολαιο, δεν ειναι μονο ερωτας και αγαπη.

Μηπως δεν εισαι ετοιμος?

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

fwtia_sto_limani

# 11 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.655
Ούτε με τα πεθερικά ούτε καν με τους δικούς σου γονείς!

Ένα ζευγάρι πρέπει να έχει το χώρο του και την ανεξαρτησία του!

Κι εμένα ο δικός μου πατέρας τα ίδια σχέδια έχει..τριώροφο..στον δεύτερο ο αδερφός μου, στον πρώτο εγώ και κάτω αυτός με τη γυναίκα του και το μικρό μου αδερφάκι...ο πιο μεγάλος μου αδερφός (είμαστε και πολλά ζωή να'χουμε) τη γλίτωσε! πρόλαβε κι έφτιαξε δικό του σπίτι 20 χιλιόμετρα μακριά!

...και να σκεφτείς πως με τον πατέρα μου δεν έχω προβλήματα. Είναι πολύ διακριτικός, δεν ενοχλεί ποτέ, δεν ανακατεύεται ποτέ σε πράγματα που δε θέλω και κάνουμε και καλή παρέα αρκετά συχνά, κι εγώ κι ο άνδρας μου, μαζί του...πίνουμε τα ποτάκια μας, κάνουμε τον χαβαλέ μας, μιλάμε..

...αλλά, αλλά....δεν παύει να'ναι ο πατέρας μου!
Θέλω να τσακωθώ, να κάνω σεξ, να γυρίσω το πρωί μεθυσμένη, να γελάσω όσο δυνατά θέλω, να ξενυχτήσω στη βεράντα, να...., να......, χωρίς να ξέρουν οι δικοί μου ή οι δικοί του την κάθε μας κίνηση.

Προσωπικά, πάντως, έχω δηλώσει και στους ίδιους πως δε θα μείνουμε εκεί γιατί δε θα είμαστε άνετα και όσο κι αν λίγο τους στενοχωρεί, το σέβονται και το καταλαβαίνουν απόλυτα.

Μίλησε στην κοπέλα σου και βρείτε μαζί μια λύση....αλλά μην κάνεις κάτι το οποίο από τώρα σε ενοχλεί και σίγουρα θα σε φέρει σε αδιέξοδο στο μέλλον.
Στο σπίτι σας πρέπει να είστε και να νιώθετε άνετα.
...τσίκι τσίκι φτου...

sunnyeyes-

# 12 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by morgoth

Παράθεση:

τα όρια τα βαζουν τα παιδια. οχι οι νυφες γαμπροι.. ο γαμπρος ειναι ξενος. και στη πρωτη στραβη θα φαει σουτ απο το σπιτι. και απο γαμπρουλςη θα γινει το μ..πανο που πληγωσε τη κορουλα..

σε αυτο το ευχαριστώ πονταρουν οι περισσοτεροι πεθεροι για να χουν κοντα τα παιδια τους. και να ναι μια ζωη εξαρτημενοι.. ακου να του φιλησει το χερι...

το να φτιαξεις 3οροφο σπιτι για να χεις τις κορες σου κοντα δειχνει λαθος νοοτροπια. ας τους παρει απο ενα διαμερισμα. δε θα του κοστισει περισσοτερο..

επειδή εχω παρα πολλα παραδειγματα απο τετοιου είδους συγκατοικησεις αν ήταν φιλος μου θα του λεγα μακρια.

Μοργκοθ σεβομαι τις εμπειριες σου, αλλά δεν μπορουμε να τσουβαλιαζουμε πριν δουμε.

Δηλαδη επειδη ακουγεται σημαινει οτι μονο αυτο συμβαινει?? Ειναι λαθος τροπος αυτος.
Αν ειχε αποδειξεις απο πριν οτι οι ανθρωποι θελουν να τον καβαλικεψουν, αυτο ειναι αλλο. Αλλά μια χαρα τα περιγραφει και απλα φανταζεται τι μπορει να του συμβει.

Ε μα συγνωμη, με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να κανουμε τιποτα στη ζωη μας.

Αν ! (αν!) γινουν τα πραγματα αφορητα, τοτε δεν το συζητω.. τοτε ας μετακομισει και ας ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!! να μη χασει και τα λεφτα που θα βαλει μεσα και θα εχει και ενα εξτρα εισοδημα (που πρεπει να τους πει ευχαριστω για αυτο).
Ολα αυτα ομως ΑΝ... και αν η γιαγια μου ηταν πριγκηπισσα εγω θα ημουν τωρα στις μαλβιδες.
Και φυσικα πρεπει να πει ευχαριστω..

Και μην εισαι τοσο καχυποπτος με τη ζωη, γιατι ο φοβος ελκει.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

morgoth

# 13 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
ακου τις κοπελιές..

μη το διαπραγμευτεις εφοσον δε το νιωθεις.. αλλοι στην αρχη δεν ειχαν προβλημα και εφαγαν το κεφαλι τους, ποσο μαλλον εσύ, που ήδη εχεις ενδοιασμους.

morgoth

# 14 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Μοργκοθ σεβομαι τις εμπειριες σου, αλλά δεν μπορουμε να τσουβαλιαζουμε πριν δουμε.

Δηλαδη επειδη ακουγεται σημαινει οτι μονο αυτο συμβαινει?? Ειναι λαθος τροπος αυτος.
Αν ειχε αποδειξεις απο πριν οτι οι ανθρωποι θελουν να τον καβαλικεψουν, αυτο ειναι αλλο. Αλλά μια χαρα τα περιγραφει και απλα φανταζεται τι μπορει να του συμβει.

Αν ! (αν!) γινουν τα πραγματα αφορητα, τοτε δεν το συζητω.. τοτε ας μετακομισει και ας ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!! να μη χασει και τα λεφτα που θα βαλει μεσα και θα εχει και ενα εξτρα εισοδημα (που πρεπει να τους πει ευχαριστω για αυτο).
Ολα αυτα ομως ΑΝ... και αν η γιαγια μου ηταν πριγκηπισσα εγω θα ημουν τωρα στις μαλβιδες.

αν εχει και κανα δυο κουτσουβελα νομιζεις θα ναι ευκολο να φυγει η γυναικα του απο το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ??
Καποια πραγματα θελουν διευθετηση απο την αρχή.
Ασε που ακομα απο τα λεγομενα του φαινονται καποια πραγματα... Τα ηξοις αφιξοις της συντροφουμ οι δικαιολογιες για να τον πεισουν...

sunnyeyes-

# 15 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
ακου τις κοπελιές..

Και εγω κοπελια ειμαι αλλά λεω αλλα!

morgoth

# 16 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:

Παράθεση:
ακου τις κοπελιές..

εισαι και καλουλα και δε βλεπεις τις μπανανοφλουδες.

sunnyeyes-

# 17 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

αν εχει και κανα δυο κουτσουβελα νομιζεις θα ναι ευκολο να φυγει η γυναικα του απο το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ??
Καποια πραγματα θελουν διευθετηση απο την αρχή.
Ασε που ακομα απο τα λεγομενα του φαινονται καποια πραγματα... Τα ηξοις αφιξοις της συντροφουμ οι δικαιολογιες για να τον πεισουν...

Βρε μοργκοθ, να ειχε ο ανθρωπος χρημα να ρεει απο πισω, να παει οπου θελει αφου το αντεχει το βαλαντιο του. Αλλά εδω σου λεει οτι ζοριζεται και μονο στη σκεψη να επενδυσει δεκα φραγκα.

Δηλαδη ειναι καλυτερα να ζουν στενοτατα οικονομικα παρα να δοκιμασει? Και αμα τελικα του αρεσει? Που το ξερεις? Μπορει εν τελει να εχουν μια πολυ ομορφη σχεση και να προσεχουν και τα παιδια τους οι γονεις της και να εχουν το χρονο να πηγαινουν οπου θελουν τα βραδυα.. και διακοπες κτλ. Γιατι πρεπει να ειναι δηλαδη αρνητικο αυτο? Κατσε να δοκιμασει αφου πεφτουν και οι αφραγκιες στη μεση..

Αν ειχε ουρα τα ευρω, ας εκανε οτι ηθελε. Μαλλον δεν θα μας ρωτουσε.

morgoth

# 18 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
παντως ξαναδιαβαζοντας το ποστ του φιλου, λεει εμφατικά ΔΕ ΜΠΟΡΩ (δε θελω δηλαδη)..

ειναι πολυ σημαντική η τοποθετηση του..

Racina

# 19 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
και οπως γραφτηκε και πιο πανω..

πολλοι γονεις κανουν τριοροφα και τετραοροφα για τα παιδια τους λογικο δεν μπορουν να χτισουν 3 σπιτια σε 3 μεριες την πολης.
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα παιδια ειναι υποχρεωτικο να μενουν εκει.

Το νοικιαζεις και με τα λεφτα νοικιαζεις ενα αλλο ή πληρωνεις δανειο αγορας.
Ειναι συνηθες να συμβαινει αυτο

Παντως και εμενα η ιδεα της οικογενειακης οικοδομης μου παιρνει το οξυγονο και μονο ως σκεψη.......
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

sunnyeyes-

# 20 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
ακου τις κοπελιές..

εισαι και καλουλα και δε βλεπεις τις μπανανοφλουδες.

Καλα ειμαι γνωστη μπανανοπατουσα. οποτε αποχωρω..

Κωστα σε αφηνω ελευθερο να αποφασισεις να πας αλλου
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.