Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

morgoth

# 21 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Racina
και οπως γραφτηκε και πιο πανω..

πολλοι γονεις κανουν τριοροφα και τετραοροφα για τα παιδια τους λογικο δεν μπορουν να χτισουν 3 σπιτια σε 3 μεριες την πολης.
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα παιδια ειναι υποχρεωτικο να μενουν εκει.

Το νοικιαζεις και με τα λεφτα νοικιαζεις ενα αλλο ή πληρωνεις δανειο αγορας.
Ειναι συνηθες να συμβαινει αυτο

Παντως και εμενα η ιδεα της οικογενειακης οικοδομης μου παιρνει το οξυγονο και μονο ως σκεψη.......

ακριβως. λυσεις υπαρχουν..

sunnyeyes-

# 22 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
Να πω κατι ακομα!??

Πολλα παιδια σκεφτονται ετσι οταν ξεκινανε, αλλά βρε παιδια, στη πορεια οι γονεις ειναι οχι μονο χρησιμοι αλλά απαραιτητοι!..

Μπορει ο καθενας τωρα που ζει τον ερωτα του να σκεφτεται πως "α τι ωραια!! θα συνεχισω την εργενικη μου ζωη και θα κανω ενα καρο τρελες οποτε δεν θελω να με βλεπουν οι γονεις" αλλά στη πραξη, οταν ερθουν τα παιδια.. λαχταρανε τους γονεις τη βοηθεια τους και μαλιστα ΑΝ οι γονεις δεν βοηθησουν, τους ριχνουν και μια μουτζα στα κρυφα.

Ε αποφασιστε τελικα! ΤΟΥΣ θελετε ή δεν τους θελετε?? Θελετε να βοηθανε, αλλά να μη μιλανε! θελετε να σας δινουν χρηματα, αλλά να μην το λενε... ε χ@στε μας..

Σορρυ για τη παρεμβαση.. φευγω

Παω για μαμ επιτελους!!
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

# 23 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Oσο για τα εξοδα, μην εισαι τοσο τσιπης ρε αδελφε. Ο αλλος εχτισε ολοκληρο τριωροφο και συ κανεις θεμα για 5-10 χιλιαρικα που θα χρειαστει να βαλετε το ζευγος?

Τα λεφτά δεν τα βάζει το ζεύγος. Τα βάζει ο θεματοθέτης.

Από την άλλη διαβάζω τριόροφα, χιλιάρικα πάνε και έρχονται, τι είναι 5000euro, τι είναι 10000euro, μην είναι τσίπης, φράγκα μυρίζω...

Αυτά μυρίζει και ο Γιωργάκης ...
Μάλλον ο πεθερός ψάχνει να βρει κάποιον να πληρώσει την επόμενη ΔΕΗ...και την αποπεράτωση του σπιτιού...

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του θεματοθέτη δεν θα έδινα φράγκο για το σπίτι.
Όπως άλλωστε και καμιά γυναίκα δεν θα έδινε φράγκο για το δικό μου σπίτι (επιβεβαιωμένο πολλάκις).Φράγκα μόνο για καμιά οικοσυσκευή, έπιπλα, διακόσμηση κλπ...

Αφού ο "πεθερός" θέλει τριώροφα για τη κόρη του ας της το φτιάξει. Άλλωστε δικό της είναι και θα είναι. Όχι του θεματοθέτη.

Και αν θέλει η κοπέλα στο φινάλε ας το νοικιάσει και ας πάνε να μείνουν αλλού μακρυά από τα "σόγια" και τους "περίεργους"...

Αλήθεια η κοπελιά εργάζεται ή εργάζεται μόνο ο πεθερός;

Αν εργάζεται ανεξάρτητη αυτή, ανεξάρτητος ο θεματοθέτης, ας πάνε να μείνουν κάπου αλλού οι δυο τους και ας νοικιάσουν το πεθερόσπιτο.

Απλό.

pigassos71

# 24 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Αν η σχέση σου είναι τόσο τέλεια και θες να την κρατήσεις μείνε μακριά από τους γονείς σας. Αν η κοπέλα σου ασκήσει βέτο, τότε δυστυχώς η σχέση σας δεν είναι τόσο τέλεια όσο νομίζεις και θα το δεις αργότερα. Αν σου δώσει τελεσίγραφο (στο σπίτι των γονιών μου ή χωρίζουμε), να επιλέξεις το δεύτερο.

Αν σ' αγαπάει πραγματικά και σέβεται το ίδιο τη σχέση όσο εσύ, θα σε ακολουθήσει όπου και αν είσαι.

Αυτή η μορφή προίκας που δίνουν οι γονείς για να κρατάν τα παιδιά κοντά τους, είναι συνηθισμένος εκβιασμός και δυστυχώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πολλοί υποκύπτουν, βλαστημώντας βέβαια την ώρα και τη στιγμή που υπέκυψαν, αργότερα.
Αν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την κόρη τους, ας το νοικιάσετε και χρησιμοποιείστε το ενοίκιο για να μείνετε κάπου αλλού ή να αγοράσετε ένα δικό σας βοηθώντας τη δόση του δικού σας δανείου.
Διαφορετικά, τα 10 χιλιάρικα ή περισσότερα που θα έβαζες για αυτό το σπίτι, σου χαρίζουν ένα ενοίκιο τουλάχιστον 2 ετών.

Μένοντας κάπου σχετικά κοντά, μια χαρά μπορούν να σε εξυπηρετήσουν στο θέμα των παιδιών.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα της συγκατοίκησης (γιατί να μη γελιόμαστε, συγκατοίκηση θα είναι με τους γονείς από κάτω), δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από όσα είπαν οι προλαλήσαντες και εσύ ο ίδιος.

Τα "πλεονεκτήματα" αυτού του σπιτιού, είναι μηδαμινά μπροστά σε αυτά που θα χάσεις.

Οπότε ή η σχέση σου είναι όντως τόσο τέλεια γι αυτό προστάτεψέ την μένοντας μακριά ή δοκίμασέ την αλλά μην απογοητευτείς όταν θα δεις ότι δεν ήταν τόσο τέλεια.
Βέβαια, αν το σπίτι έχει μπάρμπεκιου και ο πεθερός σου ψήνει καλά ξέχνα όλα τα παραπάνω.

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

morgoth

# 25 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Να πω κατι ακομα!??

Πολλα παιδια σκεφτονται ετσι οταν ξεκινανε, αλλά βρε παιδια, στη πορεια οι γονεις ειναι οχι μονο χρησιμοι αλλά απαραιτητοι!..

Μπορει ο καθενας τωρα που ζει τον ερωτα του να σκεφτεται πως "α τι ωραια!! θα συνεχισω την εργενικη μου ζωη και θα κανω ενα καρο τρελες οποτε δεν θελω να με βλεπουν οι γονεις" αλλά στη πραξη, οταν ερθουν τα παιδια.. λαχταρανε τους γονεις τη βοηθεια τους και μαλιστα ΑΝ οι γονεις δεν βοηθησουν, τους ριχνουν και μια μουτζα στα κρυφα.

Ε αποφασιστε τελικα! ΤΟΥΣ θελετε ή δεν τους θελετε?? Θελετε να βοηθανε, αλλά να μη μιλανε! θελετε να σας δινουν χρηματα, αλλά να μην το λενε... ε χ@στε μας..

Σορρυ για τη παρεμβαση.. φευγω

Παω για μαμ επιτελους!!

οι γονεις μπορουν να βοηθανε ακομα και οταν μενουν σε αλλη περιοχη..

και στο κατω κατω της γραφης γιατι να βλέπω τα μουτρα της πεθερας μου καθημερινά?? η γυναικα μου θα θελε να βλέπει τη μανα μου καθε μερα??

τα πραγματα δεν ειναι τοσο αθωα οσο φαινονται.. Η εξαρτηση γεννά υποχρεωση και η υποχρεωση κλεβει το οξυγονο του ζευγαριου μερα με τη μερα.

douce-indecis

# 26 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 141
το θεμα εχει και τα καλα του και τα κακα του...εννοω οτι απ'τη μια θα εχεις ενα καλο σπιτι μαζι με την κοπελα σου με την οποια περνατε καλα τοσα χρονια και απ'την αλλα θα εχεις πανω απ'το κεφαλι σου τα πεθερικα
αν σου ειναι υπερβολικα δυσκολο να ζεις σε μια τετοια κατασταση καλυτερα μην το κενεις δεν εισαι υποχρεωμενος να ζεισεις με ολη την οικογενεια.
δεν μπορουσε να σας χτισει ενα σπιτι ξεχωριστα απο κεινους?γιανα ειναι ολα ΟΚ
τεσπα επειδη δεν γουσταρεις να μεινεις εκει δεν σημαινει πως δεν τους εκτιμας κιολας αυτο οφειλεις να το εξηγησεις στην φιλη σου γιανα μην υπαρξουν παρεξηγησεις...εδω που τα λεμε δεν ειναι οτι πιο ωραιο να μενει κανεις με τα πεθερικα του απο μακ,ρια και αγαπημενοι οπως ειπες και εσυ :>

DoReMaKi

# 27 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνώ με morgoth μέχρι εκεί που δεν πάει.

(άντε, και με τον Πήγασο )

Το "καλύτερα μακριά και αγαπημένοι" ειπώθηκε αρχικά για τους γονείς και παρόμοιες καταστάσεις
και αργότερα χρησιμοποιήθηκε γενικότερα.

Την πεθερά μου την αγαπάω, τη λατρεύω, δεν υπάρχει καμία σαν κι αυτή,
αλλά και τον ουρανό με τ' άστρα να μου χάριζε στο ίδιο κτίριο δεν έμενα.
Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για την ίδια μου τη μάνα,
που παρόλο που είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος στον κόσμο, την κράτησα στα 600 χλμ. μακριά

Αν σε έναν ενδεχόμενο τσακωμό, γυρίσει η μητέρα/πεθερά και με ρωτήσει όταν με δει
"Μα τι έγινε, τσακωθήκατε χθες; Σας άκουσα που φωνάζατε", (δηλαδή το πιο αναμενόμενο πράγμα που θα κάνει αν μένει από κάτω)
είναι κάτι που εμένα προσωπικά θα με κάνει να τα μαζέψω εκείνη την ώρα και να ψάχνω άλλο σπίτι.

Επιλέγοντας έναν άνθρωπο για να ζήσεις μαζί του, πάνω απ' όλους μπαίνουν τα δικά σας "θέλω".
Αν αυτά δε γίνονται σεβαστά και υπερισχύουν τα "θέλω" των γονιών, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Πώς σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια έτσι;

Πάρε τη γυναίκα σου και μείνετε αλλού.
Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να περνάς μαζί του πραγματικά όμορφα,
που μη ρισκάρεις με τίποτα να το χάσεις.
Αν είστε αγαπημένοι και κυρίως δεμένοι, θα βρείτε τη λύση σε όλα.

ESPERANTZA

# 28 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.895
Απλά, εντίμως, αναρωτήσου τί θα ήθελες να κάνει και πώς θα ήθελες να χειριστεί το θέμα η γυναίκα σου αν ήσουν εσύ εκείνος του οποίου οι γονεις έκαναν το σκ@τό τους παξιμάδι για να φτιάξουν έναν παράδεισο ( όπως εκείνοι πίστευαν και για να βοηθήσουν το παιδί τους);
Αναρωτήσου, και κάνε το ίδιο. Μην το πάρεις πίσω όμως ποτέ,στην τιμή σου.

Και καλά που πάει πρίμα η οικογενειακή σου επιχείρηση,εκείνη που ακόμα ο πατέρας σου οδηγεί.Εσύ είσαι ικανός και άξιος να τα βάλεις μετο παγκόσμιο κατεστημένο, βάζεις το χέρι σου στη φωτιά πως θα μπορείς να πληρώνεις το ενοίκιο στην περίπτωση που νοικιάσεις σπίτι; Αν πεις αβασάνιστα ναι, τότε δεν έχω να σου πω τίποτεάλλο πια.
Σαφώς είναι καλύτερα το μακρυα και αγαπημένοι. Χωρίς να ακυρώνουμε ανθρώπους. Στην τελική ανάλυση τη γυναίκα σου γέννησαν και το παιδί τους προστατεύουν. Εσύ δηλστο δικό σου παιδί τί θα ήθελες να προσφέρεις;
Kai για τους προλαλήσαντες (εκτος sunny), 3 διαφορετικά σπίτια, σημαίνει και 3 διαφορετικά οικόπεδα βρε κουβαρντάδες. Και που ξέρανε οι άνθρωποι πως το παιδί τους θα βρει γαμβρό εγωϊστή αγνώμων και υπεράνω;
Mην πας εκεί. Χώρισε ή νοίκιασε. Μην ανησυχείς, δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στη σχέση των ανθρώπων στη ζεστασιάκαι στην αρμονία. Μόνο το μακρυά και αγαπημένοι έχει σημασία. Εξάλλου, αφού απο τώρα βρήκες κάτι να ξυνίσεις,σελιγα χρόνια μετά τογάμοθα τη χωρίσεις ούτως ή άλλως και κείνη θα πάει σπίτι της. Αρκεί να μην της το έχεις πουλήσει πριν.

pigassos71

# 29 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-

Παω για μαμ επιτελους!!

Το γιουβετσάκι στο ανέβασε σε τάπερ η μαμά ή το έφτιαξε στην κουζίνα σου με τα κλειδιά της;

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

# 30 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το σπιτι φιλε μου σας ανηκει,
οποτε τα εξοδα θα γινουν.

Να θυμασε πως οταν γινει ο γαμος θα υπαρχει η αναγκη των γονεων σας,
συνεπως θα ειναι καλα να μενετε κοντα τους.

Επισης δεν ειναι απαραιτητα κακο να πηγαινει για καφεδακι στην μητερα και την αδερφη της η γυναικα σου.

Γνωμη μου ειναι να μεινετε εκει και απο την στιγμη που δεν εχεις τοσα χρονια προβλημα,
ολα θα πανε καλα.

ESPERANTZA

# 31 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Απλά, εντίμως, αναρωτήσου τί θα ήθελες να κάνει και πώς θα ήθελες να χειριστεί το θέμα η γυναίκα σου αν ήσουν εσύ εκείνος του οποίου οι γονεις έκαναν το σκ@τό τους παξιμάδι για να φτιάξουν έναν παράδεισο ( όπως εκείνοι πίστευαν και για να βοηθήσουν το παιδί τους);
Αναρωτήσου, και κάνε το ίδιο. Μην το πάρεις πίσω όμως ποτέ,στην τιμή σου.

Και καλά που πάει πρίμα η οικογενειακή σου επιχείρηση,εκείνη που ακόμα ο πατέρας σου οδηγεί.Εσύ είσαι ικανός και άξιος να τα βάλεις μετο παγκόσμιο κατεστημένο, βάζεις το χέρι σου στη φωτιά πως θα μπορείς να πληρώνεις το ενοίκιο στην περίπτωση που νοικιάσεις σπίτι; Αν πεις αβασάνιστα ναι, τότε δεν έχω να σου πω τίποτεάλλο πια.
Σαφώς είναι καλύτερα το μακρυα και αγαπημένοι. Χωρίς να ακυρώνουμε ανθρώπους. Στην τελική ανάλυση τη γυναίκα σου γέννησαν και το παιδί τους προστατεύουν. Εσύ δηλστο δικό σου παιδί τί θα ήθελες να προσφέρεις;
Kai για τους προλαλήσαντες (εκτος sunny), 3 διαφορετικά σπίτια, σημαίνει και 3 διαφορετικά οικόπεδα βρε κουβαρντάδες. Και που ξέρανε οι άνθρωποι πως το παιδί τους θα βρει γαμβρό εγωϊστή αγνώμων και υπεράνω;
Mην πας εκεί. Χώρισε ή νοίκιασε. Μην ανησυχείς, δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στη σχέση των ανθρώπων στη ζεστασιάκαι στην αρμονία. Μόνο το μακρυά και αγαπημένοι έχει σημασία. Εξάλλου, αφού απο τώρα βρήκες κάτι να ξυνίσεις,σελιγα χρόνια μετά τογάμοθα τη χωρίσεις ούτως ή άλλως και κείνη θα πάει σπίτι της. Αρκεί να μην της το έχεις πουλήσει πριν.

Επίσης,τί θα έλεγες εσύ στη γυναίκα σου αν σου ζητούσε να φύγεις από την οικογενειακή επιχείρηση επειδή δεν ανεχόταν να γνωρίζουν τα πεθερικά της τα οικονομικά σας ή τα οικονομικα / επενδυτικά σας σχέδια;
Νομίζεις πραγματικά, εσύ που ξέρεις από οικογενειακή επιχείρηση πως θα είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος; Ή οι δικοί σου γονείς είναι ανυστερόβουλοι ενώ οι δικοί της όχι; Mήπως να έβλεπες τα πράγματα πιο απλά και τις προθέσεις των ανθρώπων σας πιο ανθρώπινα;

KOLORS

# 32 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Τατζικιστάν
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 2.737
Είναι τοσο δυσκολο δηλαδη να οριζει ένα ζευγαρι την ζωη του ειτε μενει κοντα
ειτε μακρια από τους γονεις τους?
Τι είναι αυτό που σας κανει να πιστευετε ότι αυτοι που δεν μπορουν να βαλουν ορια στους γονεις τους όταν αυτοι μενουν κοντα τους , θα μπορουν να το κανουν αμα μενουν μακρια και προτεινετε να πανε να ζησουν αλλου?
Δηλαδη μια παρεμβατικη μαμα ή πεθερα αμα μενει στον κατω οροφο θα επισκεπτεται συνεχεια το διαμερισμα των παιδιων,
Ενώ αμα μενουν αυτά μακρια δεν θα παιρνει ένα ταξακι και δεν θα παει να θρονιαζεται στο σπιτι τους?
Δηλαδη πιστευετε ότι θα επιτρεπουν την παρεμβαση αμα μενουν κοντα και δεν θα την επιτρεπουν όταν μενουν μακρια?

Με το μπαρδον δηλαδη, αλλα δεν φταινε οι γονεις που είναι παρεμβατικοι.
Τα παιδια τους φταινε που τους αφηνουν να είναι και δεν τους βαζουν στην θεση τους.
Κι οσο τα παιδια δεν αποκτουν ενηλικη σκεψη παρα αγονται και φερονται από εφηβικους παρορμητισμους και ανασφαλειες, οσο μακρια κι αν πανε να ζησουν,
Τα ιδια προβληματα θα εχουν.

Racina

# 33 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
Μην ανησυχείς, δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στη σχέση των ανθρώπων στη ζεστασιάκαι στην αρμονία.

μα εκει δινει σημασια γιαυτο δεν θελει να παει.....

Παράθεση:
Εξάλλου, αφού απο τώρα βρήκες κάτι να ξυνίσεις,σελιγα χρόνια μετά τογάμοθα τη χωρίσεις ούτως ή άλλως και κείνη θα πάει σπίτι της. Αρκεί να μην της το έχεις πουλήσει πριν.

τι να πουλησει ο ανθρωπος ? της συζυγου θα ειναι το σπιτι

σου λεει κατι η λεξη σωγαμπρος?
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

KOLORS

# 34 στις 16/9/2011
author
Τατζικιστάν

Παράθεση:

τι καιρο κανει εκει στην δεκαετια του 50?

Ran_Tan_Plan

# 35 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Φιλε μου, σωστο σε βρισκω αρχικα. Ναι. Με τους γονεις και τα πεθερικα καλυτερα απο μακρυα. Τοσο μακρυα, που να βλεπεστε μια φορα την εβδομαδα, κι αν....

Οσο για τα εξοδα, μην εισαι τοσο τσιπης ρε αδελφε. Ο αλλος εχτισε ολοκληρο τριωροφο και συ κανεις θεμα για 5-10 χιλιαρικα που θα χρειαστει να βαλετε το ζευγος?

Το θεμα κυριως ειναι πως σε πανε φουνταριστο για γαμο. Αυτο το καταλαβες? Το αποδεχεσαι? Εδω ειναι το κυριως πιατο φιλε. Ο ΓΑΜΟΣ.

Φοβαται τωρα με την κριση μηπως και πεσουν οι δουλειες του βουλκανιζατερ και ζοριστει.
Δικιο εχει ο ανθρωπος....

Ασε που θα τον τρωνε κι οι βενζινες να πηγαινοερχεται καθε μερα Βαρυμπομπη- Βοτανικο.

Ας της πει να τους νοικιασει ο πεθερος κανα σπιτι στον Κολωνο να΄ναι και κοντα στο λαστιχαδικο αλλοιως να παει στον μπαμπα της η Βιργινια.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Ran_Tan_Plan

# 36 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Απαντήσεις: 9.705

Παράθεση:
Originally posted by KOLORS
Με το μπαρδον δηλαδη, αλλα δεν φταινε οι γονεις που είναι παρεμβατικοι.
Τα παιδια τους φταινε που τους αφηνουν να είναι και δεν τους βαζουν στην θεση τους.

Δηλαδη Θεοδοση εγω φταιω που εχω τον 666 την Ανδρομαχη ΜΕΣΑ στο σπιτι μου?

Μπραβο ρε!
Ωραιος φιλος εισαι!
Αντι να μου συμπαρασταθεις και να με συνδραμεις να την ξεφορτωθω μου τη λες κι απο πανω!!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

Racina

# 37 στις 16/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
Originally posted by KOLORS

Παράθεση:

τι καιρο κανει εκει στην δεκαετια του 50?

hellooooooooooo το σπιτι ειναι του πεθερου εννοω, (σωγαμπρος= κατοικει στο σπιτι των πεθερικων με τα πεθερικα)

αντε να γινει της κορης το σπιτι

του θεματοθετη δεν προκειται να γινει (δεν πιστευω να θελει να στο γραψει ο πεθερος κωνσταντινε και αδικα να γραφουμε τοση ωρα?
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

KOLORS

# 38 στις 16/9/2011
author
Τατζικιστάν

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Ας της πει να τους νοικιασει ο πεθερος κανα σπιτι στον Κολωνο να΄ναι και κοντα στο λαστιχαδικο αλλοιως να παει στον μπαμπα της η Βιργινια.

τι λες βρε ??

ξερει που πηγαν οι αντικειμενικες στον κολωνο??

θα τους σκισει ο χοντρος στην εκτακτη εισφορα ετσι και τους μυριστει..

pigassos71

# 39 στις 16/9/2011
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
εγώ απ' όσο γνωρίζω, όλοι οι γονείς είναι έτσι.

Οπότε ο αγνώμων, εγωιστής και υπεράνω γαμβρός καλά θα κάνει να πάρει τη βαλιτσούλα του
το ένα του παπούτσι (γιατί εκεί θα του βάλει τα πόδια) και να πάει να μείνει με τα πεθερικά του

http://www.youtube.com/watch?v=yU5fP4iygfM

DoReMaKi

# 40 στις 16/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Ερώτηση: Θα είναι καλοπληρωτής τουλάχιστον;
Υ.Γ. Πάντως εγώ που το πατρικό μου είναι στον Κολωνό και μου το έδωσαν,
ούτε που το σκέφτηκα για μία στιγμή να πάω να μείνω κι ας χρεώθηκα μέχρι τα μπούνια.

κι ας μην υπήρχε γαμβρός τότε

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.