Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

sunnyeyes-

# 101 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Racina

ο ιδιοκτητης

Και αν δεν εχει να το τελειωσει? Να τον βρισουμε κιολας τον κακουργο που δινει ατελειωτο σπιτι?

"διακρινω μια φοβια σε πολλους να ξεκαθαρισουν τα οικονομικα θεματα με το συντροφο τους και να κανουν συζητησεις τυπου "προγαμιαιο συμβολαιο".

φοβουνται μηπως χαλασει η σχεση απο την κουβεντα και μονο."

Προγαμιαιο συμβολαιο.. ?

Χμ.. συμβολαια να κανουμε. Οσα θες καλε μου.
Και ελα να σε πω.. τωρα που θα φερεις να υπογραψουμε τα συμβολαια, φερε κατευθεια να υπογραψουμε το διαζυγιο. Τι? Δεν εχουμε παντρευτει ακομα? Ααα ακομα καλυτερα!!!

(απαντηση σανυς) Ρασινα εγω ειμαι κατα του γαμου ουτως ή αλλως. Απλα φανταζομαι οι αλλοι που πιστευουν στο θεσμο θα πρεπει να ειναι ρομαντικοι για να κανουν τετοια κινηση. Θα αγαπιουντε θα νιωθουν σιγουροι για την επιλογη τους. Ειναι αντιφατικο με τη πραξη αυτη.. πως να το πω. Δηλαδη απο τη μια κανεις ενα συμβολαιο αιωνιας συμβιωσης και απο την αλλη κανεις ενα αλλο συμβολαιο για να μην ειναι αιωνια? Θα λολαθουμε τελειως..

Πολλα συμβολαια ρε Ρασινα. Γαμο κανουν οι ανθρωποι.. οχι επιχειρηση.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

giannii

# 102 στις 19/9/2011
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Εγω ΜΟΝΟ μιζερια βλεπω στο θεμα.

Τα λεφτα.. τα περισιουκα.. το πεθερο.. τα ετσι και τα γιουβετσι.

Το γεγονος οτι ειναι δυο ανθρωποι που αποφασισανε να παντρευτουνε θελω να πιστευω χωρις να βαλουν ημερομηνια ληξης δεν το ειδα..

Θα χασει 20,000 και σιγα τα ωα.. Εδω θα αλλαξει ολη του η ζωη τα ψωροευρα θα σκεφτεται.

Μερικα πραγματα στη ζωη μας ειναι χωρις αξια.. ειναι μη μετρησιμα σε υλικο επιπεδο.

Γιατι θελω να πιστευω πως τουλαχιστον οσοι κανουν το βημα και πανε στην εκκλησια... επειδη νιωθουν δυνατα συναισθηματα, επειδη επειδη πολλα.. ΔΕΝ σκεφτονται το χωρισμο. Θελω να πιστευω δηλαδη.

Εκτος αν εισαι ο Ωνασης.

Γραφει καπου εδω το θεμα τετοια επωνυμα?

Δεν το δεχομαι ρε παιδια.. μη παντρευεστε καθολου δηλαδη αν σκεφτεστε συμφεροντολογικα.. για το ονομα του βουδα.

Μια φορα στη ζωη μας μας δινεται η μπιπ ευκαιρια να νιωθουμε εμπιστοσυνη σε εναν ανθρωπο και ερχονται παλι τα χρηματα και γμ@@@νε ολη τη κατασταση.
[/quote
ετσι....

morgoth

# 103 στις 19/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
[img]http://eroessa.pblogs.gr/files/132519-pink_cloud.jpg[/img]

# 104 στις 19/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλο θα ειναι (χωρις ιχνος υποτιμησης),
να μιλησουν οσοι εχουν εγγαμη ζωη,ενοικιο και παιδικο σταθμο να τους κρατα τα παιδια...
οτι δηλαδη θα εχει ο φιλος μας.

υγ,τα 20000 θα τα δωσει οπως και να εχει στον ιδιοκτητη,
ας μεινουν στα παιδια του τουλαχιστον.

το μπειμπι σιτινγκ και οι παιδικοι στις μερες μας ειναι και αυτοι...

Για να νοικιαστει το νεο σπιτι του πεθερου χρειαζονται υλικα...

και στο φιναλε εαν υπογραψουμε συμβολαιο που ειναι καθαρα λογικη,
δεν υπαρχει καμμια κουβεντα για αγαπουλες και αηδιουλες..

Κωνσταντινε θα παρεις θεση????

morgoth

# 105 στις 19/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
οσο και να το τεντωνουμε, ο κωνσταντινος ειπε δε μπορω να ζησω πανω κατω με πεθερικά. ειναι πολυ σημαντικο θελω και αφορα τη ζωη του και τη καθημερινοτητα του. και αν ημουν η συντροφος του κωνσταντινου δε θα θελα να τον βαλω σε τετοια διαδικασια με το ζορι. Εφοσον τον αγαπω και σεβομαι τις επιθυμιες του.

ESPERANTZA

# 106 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
οσο και να το τεντωνουμε, ο κωνσταντινος ειπε δε μπορω να ζησω πανω κατω με πεθερικά. ειναι πολυ σημαντικο θελω και αφορα τη ζωη του και τη καθημερινοτητα του. και αν ημουν η συντροφος του κωνσταντινου δε θα θελα να τον βαλω σε τετοια διαδικασια με το ζορι. Εφοσον τον αγαπω και σεβομαι τις επιθυμιες του.

Ωραία, άντε να το λύσει η κοπελιά το θέμα.
Σκέψου όμως, πως για να χτιστεί αυτό το σπίτι, αυτό το κορίτσι και τα αδέρφια της στερήθηκαν, στερήθηκαν πολλά. Και αυτό που τους κρατούσε οικογενειακώς (πριν εμφανιστούν καν οι έτεροι έρωτες) ήταν το οικογενειακό όραμα-όνειρο, η οικογενειακή τους Ιθάκη.
Ποιόν να στηρίξει το κορίτσι; Μάλλον θα ήταν καλύτερα γι'αυτήν να μην πάρει το μέρος κανενος. Να αφήσει τον Κωνσταντίνο να αντιμετωπίσει τα πεθερικά του σαν άντρας που ξέρει τί θέλει (αν αποφασίσει κι αυτός τί θέλει).
Πάντως αυτό που είπε ο Νίκος είναι ολόσωστο. 20.000 θα του φύγουν σε ξένο σπίτι και παιδικό σταθμό στα 3 πρώτα χρόνια κιόλας.
Οκ. αφού θέλει μαθηματικά, πάρτε μαθηματικά.
Πολύ ακριβό μπαλκόνι πάντως.

sunnyeyes-

# 107 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:

Και εγω αν ημουν συντροφος του θα του ελεγα να βαλει το μυαλο στη κεφαλή του, γιατι πολυ ακριβη εχει τη καλημερα του.
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

Racina

# 108 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760

Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Σκέψου όμως, πως για να χτιστεί αυτό το σπίτι, αυτό το κορίτσι και τα αδέρφια της στερήθηκαν, στερήθηκαν πολλά. Και αυτό που τους κρατούσε οικογενειακώς (πριν εμφανιστούν καν οι έτεροι έρωτες) ήταν το οικογενειακό όραμα-όνειρο, η οικογενειακή τους Ιθάκη.

[img]http://sxeseis.gr/shocked-smiley-17115.gif[/img]
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

ESPERANTZA

# 109 στις 19/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by Racina

Παράθεση:

Racina, πρόσεχε καλέ, θα μπει καμιά μύγα...

[img]http://sxeseis.gr/shocked-smiley-17115.gif[/img]

morgoth

# 110 στις 19/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
ειλικρινα θλιβομαι οταν διαβαζω τετοιες αποψεις.

ουσιαστικα εσπεραντζα λες πως το σπιτι το φτιαξε ο πεθερος για να μη χωριστει ποτε απο τα παιδια του. για να μη χωριστουν τα μελη της οικογενειας του απο αυτόν.. και περιμένεις απο εναν ξενο ανθρωπο να συμμεριστει αυτο τπ πραγμα?

οταν παντρευομαστε οικογενεια ειναι ο συντροφος μας και τα παιδια μας. τους γονεις τους σεβομαστε και τους αγαπαμε αλλά είναι εξω απο το σώμα της δικιας μας οικογενειας. θα τους τιμησουμε, θα ζητησουμε και βοηθεια και ΑΜΑ θελουν θα μας τη δωσουν. Ομοιως και μεις θα προσφερουμε τη βοηθεια μας όταν μας ζητηθει αλλά να ζήσουμε όλοι μαζι την οικογενειακή θαλπωρή του πεθερού με τις κορούλες του.. πάει πολύ. αυτό ειναι μοντέλο οικογενειας που η συντριπτική πλειοψηφια των αντρών δε το αντέχει και χωρίζει είτε αδιαφορει (που για μενα ειναι χειρότερο) για τη γυναικά του και ενιοτε και τα παιδια του. είναι μια χρυση φυλακή.

# 111 στις 19/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Μάλλον θα ήταν καλύτερα γι'αυτήν να μην πάρει το μέρος κανενος. Να αφήσει τον Κωνσταντίνο να αντιμετωπίσει τα πεθερικά του σαν άντρας που ξέρει τί θέλει (αν αποφασίσει κι αυτός τί θέλει).

Παρακαλώ; Πως είπατε;
Αυτή θα κάνει τον Κινέζο και θα βάλει τον άσχετο μέσα στα σόγια της, να βγάλει το φίδι από την τρύπα;

Υπάρχει λογική σε αυτό; χμμμ....

Να γνωρίσω δηλαδής εγώ κάποια και να τη βάλω να τα βρει με τους γονείς μου, επειδή αυτή ίσως να μην θέλει να μείνει στο ιδιόκτητο σπίτι μου;
Και εγώ θα είμαι στο κήπο και θα ποτίζω...

Καλή φάση... Τελικά αρχίζει και μου αρέσει το σενάριο....

ESPERANTZA

# 112 στις 19/9/2011
author

Παράθεση:

ουσιαστικα εσπεραντζα λες πως το σπιτι το φτιαξε ο πεθερος για να μη χωριστει ποτε απο τα παιδια του. για να μη χωριστουν τα μελη της οικογενειας του απο αυτόν.. και περιμένεις απο εναν ξενο ανθρωπο να συμμεριστει αυτο τπ πραγμα?

οταν παντρευομαστε οικογενεια ειναι ο συντροφος μας και τα παιδια μας. τους γονεις τους σεβομαστε και τους αγαπαμε αλλά είναι εξω απο το σώμα της δικιας μας οικογενειας. θα τους τιμησουμε, θα ζητησουμε και βοηθεια και ΑΜΑ θελουν θα μας τη δωσουν. Ομοιως και μεις θα προσφερουμε τη βοηθεια μας όταν μας ζητηθει αλλά να ζήσουμε όλοι μαζι την οικογενειακή θαλπωρή του πεθερού με τις κορούλες του.. πάει πολύ. αυτό ειναι μοντέλο οικογενειας που η συντριπτική πλειοψηφια των αντρών δε το αντέχει και χωρίζει είτε αδιαφορει (που για μενα ειναι χειρότερο) για τη γυναικά του και ενιοτε και τα παιδια του. είναι μια χρυση φυλακή.

Καταλαβαίνω τη θλίψη σου, όμως η πραγματικότητα σε ξεπερνά. Τυχαίο που πάντα το ζευγάρι είναι πιο κοντά, να μην πω κ@λ@ς και μπικίνι με τους γονείς της νύφης και όχι του γαμπρού;
Οι περισσότεροι πατέρες κορασίδων θεωρούν δεδομένο πως μετά το γάμο αποκτούν γιό έτοιμο. Ψέματα; Και ο γιός τί πρέπει να κάνει; Ως γιός όχι ως γαμπρός. Σκέψου του λίγο, αλλά ξεκόλλα από το τί θεωρείς εσύ σωστό. Σκέψου τί ισχύει για να καταλάβεις τί σκέφτεται ο πατέρας.

ESPERANTZA

# 113 στις 19/9/2011
author

Παράθεση:
Originally posted by Breaker

Παράθεση:
Μάλλον θα ήταν καλύτερα γι'αυτήν να μην πάρει το μέρος κανενος. Να αφήσει τον Κωνσταντίνο να αντιμετωπίσει τα πεθερικά του σαν άντρας που ξέρει τί θέλει (αν αποφασίσει κι αυτός τί θέλει).

Παρακαλώ; Πως είπατε;
Αυτή θα κάνει τον Κινέζο και θα βάλει τον άσχετο μέσα στα σόγια της, να βγάλει το φίδι από την τρύπα;

Υπάρχει λογική σε αυτό; χμμμ....

Να γνωρίσω δηλαδής εγώ κάποια και να τη βάλω να τα βρει με τους γονείς μου, επειδή αυτή ίσως να μην θέλει να μείνει στο ιδιόκτητο σπίτι μου;
Και εγώ θα είμαι στο κήπο και θα ποτίζω...

Καλή φάση... Τελικά αρχίζει και μου αρέσει το σενάριο....

Α! Μου το'χουν κάνει. Στην αρχή ήμουν η κακιά, έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό,και μετά από χρόνια, έγινα η "καλύτερη". Δε βγάζεις άκρη, το σωστό να λέγεται.

morgoth

# 114 στις 19/9/2011
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:

Παράθεση:

Καταλαβαίνω τη θλίψη σου, όμως η πραγματικότητα σε ξεπερνά. Τυχαίο που πάντα το ζευγάρι είναι πιο κοντά, να μην πω κ@λ@ς και μπικίνι με τους γονείς της νύφης και όχι του γαμπρού;
Οι περισσότεροι πατέρες κορασίδων θεωρούν δεδομένο πως μετά το γάμο αποκτούν γιό έτοιμο. Ψέματα; Και ο γιός τί πρέπει να κάνει; Ως γιός όχι ως γαμπρός. Σκέψου του λίγο, αλλά ξεκόλλα από το τί θεωρείς εσύ σωστό. Σκέψου τί ισχύει για να καταλάβεις τί σκέφτεται ο πατέρας.

το τι θελει ο πεθερος το ξερω. το βλεπω καθημερινα. δε σημαινει ομως οτι πρπεει να το δεχτω εφσον δε με εκφραζει. πατερα εχω. δε θελω δευτερο, ποσο μαλλον οταν αυτος θελει να με κανει μελος στην οικογενεια του και να μου αφαιρεσει το οξυγονο. προσεξε δε λεω οτι το κανει με δολο, αλλά αυτο το μοντελο τελικά θα με πνιξει...
Αυτο και αν γινεςται κατα κορον. δεν γνωριζω αρσενικο που να μην εχει προβλημα με αυτο το μοντελο συμβιωσης.

ESPERANTZA

# 115 στις 19/9/2011
author

Παράθεση:

το τι θελει ο πεθερος το ξερω. το βλεπω καθημερινα. δε σημαινει ομως οτι πρπεει να το δεχτω εφσον δε με εκφραζει. πατερα εχω. δε θελω δευτερο, ποσο μαλλον οταν αυτος θελει να με κανει μελος στην οικογενεια του και να μου αφαιρεσει το οξυγονο. προσεξε δε λεω οτι το κανει με δολο, αλλά αυτο το μοντελο τελικά θα με πνιξει...
Αυτο και αν γινεςται κατα κορον. δεν γνωριζω αρσενικο που να μην εχει προβλημα με αυτο το μοντελο συμβιωσης.

Εγώ ξέρω, τουλάχιστον 3. Κι όταν "έφυγε" ο πατέρας, χάσανε πατέρα κι όχι πεθερό. Συμβαίνει ξέρεις, και είναι όμορφο.

maria_antouanetta_33

# 116 στις 20/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Έχουμε σπίτι να σπιτώσουμε το γαμπρό, δεν μας αρέσει.(του αρέσει)
Δεν έχουμε σπίτι , μας τρώνε δάνεια , νοίκια , και λοιπά έξοδα.. πάλι δεν μας αρέσει.(του αρέσει)

Ε τι στο καλό θέλουμε πια?

Η σχέση του Κωνσταντίνου είναι οκ.Δεν θέλει να μπαστακωθεί στον πεθερό για τους χ λόγους. Το να βάλει την κοπελιά να διαλέξει όμως? Και να διαλέξει σε τι? Στο σωστό ? Στο συναισθηματικό? Στο λογικό? Σε τι?

Κι αν αύριο μεθαύριο στην οικογενειακή του επιχείριση μαλώσει με τους δικούς του..γιατί κακά τα ψέμματα..γίνεται καθημερινά.. τότε Κωστάκη?

Και επειδή άκουσα και το άλλο το χαζό.. να νοικιάσει το σπίτι του πεθερού και να μένει αλλού..από εμπερία προσωπική.. εντελώς ανώριμο και βλακώδες.

papa-kitty

# 117 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400
για να ξεαγχωθεις (η να αγχωθεις,αναλογα την απαντηση) ενα σου λεω: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ?

γιατι αν ειναι μονο το αγχος που θασαι σωγαμπρος σιγα τα λαχανα! βιλα σας χτιζει ή τριωροφη οικοδομη, οπως θελεις πες το.

οσο για το ποσα λεφτα θα βαλεις ειναι οντως ενα σοβαρο θεμα. μαλλον θελουν να δεθεις κ εσυ με το οικοπεδο δινοντας κοπο κ ιδρωτα σαυτο γιανα το εκτιομησεισ. σωστη κ εξυπνη κινηση του πεθερου αλλα παγιδα για σενα.

οποτε συμπερασμα? αν νομιζεις οτι υπαρχει καλυτερη λυση κανε την αλλα καλυτερη για ολους οχι μονο για σενα (ολους: εσυ, η γυναικα, τα παιδια αργοτερα...)

redpassion69

# 118 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.016

Συγκατοίκηση με πεθερικά...

Ηθελα να ήξερα πόσες κυρίες από σας ......

αν ο καλός σας είχε σπίτι (οπουδήποτε να μην πάρουμε σαν πχ τον θεματοθέτη που θα φάει στην μάπα και την συγκατοίκηση ).....

και σας έλεγε

<ξέρεις καλή μου έχουμε μια θαυμάσια σχέση αλλά έχω και ένα σπίτι ,
αλλά δεν έχει

πόρτες
παράθυρα
κουζίνα
μπάνια
ντουλάπες .....
.........με βοήθησαν και οι δικοί μου αλλά δεν μπορώ να το
τελειώσω .....μήπως να έβαζες εσύ καμιά 30.000ευρώπουλα να το
τελείωνες και να παντρευόμασταν κιόλας .......>

Θα τα δίνατε όλες εεεε

Με εκτίμηση

redpassion69

sunnyeyes-

# 119 στις 20/9/2011
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο

Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
Ηθελα να ήξερα πόσες κυρίες από σας ......

αν ο καλός σας είχε σπίτι (οπουδήποτε να μην πάρουμε σαν πχ τον θεματοθέτη που θα φάει στην μάπα και την συγκατοίκηση ).....

και σας έλεγε

<ξέρεις καλή μου έχουμε μια θαυμάσια σχέση αλλά έχω και ένα σπίτι ,
αλλά δεν έχει

πόρτες
παράθυρα
κουζίνα
μπάνια
ντουλάπες .....
.........με βοήθησαν και οι δικοί μου αλλά δεν μπορώ να το
τελειώσω .....μήπως να έβαζες εσύ καμιά 30.000ευρώπουλα να το
τελείωνες και να παντρευόμασταν κιόλας .......>

Θα τα δίνατε όλες εεεε

Με εκτίμηση

redpassion69

Εγω θα τα εδινα..

Το προβλημα δεν ειναι τα λεφτα που θα δωσεις, το προβλημα θα ειναι να χωρισεις ενω εχεις παιδια σκυλια φατα... Τα λεφτα θα σκεφτομαι που εβαλα στο μπανιο? Χαλαλι του αν μου τυχει μπιπ.

Και καλυτερα να μην ειχε τιποτα το σπιτι να εμπαινε και το γουστο μου μεσα. Ρε συ ρεντ, τα λεφτα βρισκονται, οι ανθρωποι δεν βρισκονται και ο νεαρος ειναι πολυ χαρουμενος για τις επιλογες του. Γιατι λοιπον να τα γκρεμιζει ολα, για τα λεφτα?

maria_antouanetta_33

# 120 στις 20/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δηλαδή ρεντ..εγώ που έχω σπίτι έτοιμο..θα παίρνω ενοίκιο από το γαμπρό;(άμα με το καλό έρθει ποτέ)
Τι τζάμπα θα τον βάλω στο σπίτι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.