Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

pws na tou to pw ?

Σελίδα : 1

GiwtakiZik

# 1 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Εκάλη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

πως να του το πω ?

exw gnwrisei ena paidi meso apo ton aderfo ths kolhhs mou .. koimh8hkame mazi epidi den eixe allo xwro to spiti ths ..den kaname kati alla emena mou aresh fovera kai den to 3erei ... mhlame shnexeia sto facebook mou petaei spontes alla den 3erw an me vlepei erwtika h filika .. exw trela8h dn exw papsh na ton skaftwme apo thn mera pou ton gnwrisa... einai polu kalo paidi kai omorfos einai kai polu ntropalos mou eipan kai xamhlwn tonwn ... ti na kanwwwwwwwww ????????? help ......... parakalw ..

Racina

# 2 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
αφου μιλατε συνεχεια το πιο πιθανο ειναι να θελει
συνεχισε να μιλας μαζι του...
ενα υπονοουμενο "αθωο" εσυ, ενα αλλο αυτος καπου θα προχωρησει το θεμα

αν ειναι πολυ ντροπαλος και πρεπει να κανεις αγωνα για να του τα βγαλεις.. δεν ξερω....
εξαρταται απο τις αντοχες σου.
εγω θα ξενερωνα να δινω ολοκληρη μαχη για να μου δειξει ο αλλος οτι με γουσταρει

Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.

Lora9

# 3 στις 19/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by GiwtakiZik
exw gnwrisei ena paidi meso apo ton aderfo ths kolhhs mou .. koimh8hkame mazi epidi den eixe allo xwro to spiti ths ..den kaname kati alla emena mou aresh fovera kai den to 3erei ... mhlame shnexeia sto facebook mou petaei spontes alla den 3erw an me vlepei erwtika h filika .. exw trela8h dn exw papsh na ton skaftwme apo thn mera pou ton gnwrisa... einai polu kalo paidi kai omorfos einai kai polu ntropalos mou eipan kai xamhlwn tonwn ... ti na kanwwwwwwwww ????????? help ......... parakalw ..

Μίλα του εσύ, γίνε πιο τολμηρή με την καλή έννοια, και να βγαίνετε για να γνωρίσει ο ένας τον άλλον.
Από το Facebook είναι απλά μια κουβέντα και μόνο.

# 4 στις 19/9/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τι να κανεις....
Να τελειωσεις με το λυκειο και να τα πας πολυ καλα στις εξετασεις,
δεν ειναι η χρονια του ερωτα για εσενα αυτη !!!!

Για τον ερωτα σου τωρα....
καταρχην δεν ξερεις εαν ειναι καλο παιδι ...
αρα κραταμε μονο το ομορφο προς το παρων.
Κατα δευτερον ειναι σιγουρο οτι και αυτος θελει να κανετε κατι,
δεν δειχνουν τα αγορια τοσο ενδιαφερον χωρις να μην εχουν στο μυαλο τους το σεξουαλικο (πρωτα) ,το ερωτικο (δευτερο),το παιχνιδι της κυριακης (τριτο).

υγ.Να γραφεις ελληνικα παρακαλω.

dindon

# 5 στις 19/9/2011
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 8.663
αααα

μου ηρθε ιδεα...
να του στηλεις το εχω ενα μυστικο της αειμνηστης Αλικης.....
ε?
"Why is it something so good Just can't function no more? Love ... love will tear us apart again..."

lizaki_dance

# 6 στις 22/9/2011
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 20
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΑΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΙΛΙΚΑ Η ΕΡΩΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ!!ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.