Το φλερτ πρέπει να χέι τον τροπο του,τα χύμα στο κύμα ποτε δε τα πήγαινα.ευτυχως ανήκω στην παλιά καλη κατηγορία των αντρών...Παράθεση:
Originally posted by better_in_time
μπραβο μας
μεσα σε 50 χρονια εχουμε στειλει αδιαβαστους τους αντρες τυπου "εγω ειμαι οτι καλυτερο σου εχει συμβει"
δεν τους βλεπω να συχναζουν πουθενα πια.
ξενερωσαμε και αν φαμε αρνηση παμε παρακατω,δεν καθομαστε πια να τηλεφωναμε στις φιλες και να κλαιμε για τα κακα παιδια που χασαμε,πλεον κλαιμε μονο για τα καλα αν τα χασουμε.
ναι καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν,δεν ειπα οτι τους εξοντωσαμε,υπαρχουν ακομα και οι κοπελες που τρεφουν ακομα αυτον τον τυπο αντρα.
αλλα ρε κοπελες η αληθεια μου,πεστε με εσεις οι αντρες ψιλο φεμινιστρια,παρατειρω πως αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
εχει μια ταση προς εξαφανιση.
ωραια , τους ψαρωσαμε αλλα φοβησαμε και τους αλλους.
βλεπω ομως αυτο , δεν εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε πια με ενα μακακα,παλια ομως το καναμε,εφτυνε αυτος,πισω εμεις.
οι αλλοι πως θα καταλαβουν τωρα οτι δεν ηταν για αυτους ολη αυτη η 50χρονη επανασταση????
παντος χαιρομαι πολυ να βλεπω κατι τυπους που καποτε περπατουσαν και μοιραζαν τηλεφωνακια του στυλ θα με παρει σιγουρα,και τωρα ζουν στην αμφιβολια αν θα ξαναγαμησουν ποτε τους.
οπως ειπε και ενας μεγαλος φιλοσοφος.
αλαξετε τους αντρες και επομενο ειναι οτι θα αλλαξουν και οι γυναικες.
μαλλον το αντιθετο εγινε.
ασε που το ψιλοπαρακαναμε.
ας δειχνετε λοιπον σωστα μηνυματα σε αυτους που πρεπει,και πεταξετε τον θυμο που ειχατε για αυτους,τα καλα παιδια υπαρχουν και ειναι η σειρα τους να νικησουν,αν και εσεις οι ιδιες γινεται πιο θερμες και πιο κουλ....
(αφορμη μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα και ελεγε οτι το 70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο)
Παράθεση:
μπραβο μας
μεσα σε 50 χρονια εχουμε στειλει αδιαβαστους τους αντρες τυπου "εγω ειμαι οτι καλυτερο σου εχει συμβει"
δεν τους βλεπω να συχναζουν πουθενα πια.
ξενερωσαμε και αν φαμε αρνηση παμε παρακατω,δεν καθομαστε πια να τηλεφωναμε στις φιλες και να κλαιμε για τα κακα παιδια που χασαμε,πλεον κλαιμε μονο για τα καλα αν τα χασουμε.
ναι καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν,δεν ειπα οτι τους εξοντωσαμε,υπαρχουν ακομα και οι κοπελες που τρεφουν ακομα αυτον τον τυπο αντρα.
αλλα ρε κοπελες η αληθεια μου,πεστε με εσεις οι αντρες ψιλο φεμινιστρια,παρατειρω πως αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
εχει μια ταση προς εξαφανιση.
ωραια , τους ψαρωσαμε αλλα φοβησαμε και τους αλλους.
βλεπω ομως αυτο , δεν εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε πια με ενα μακακα,παλια ομως το καναμε,εφτυνε αυτος,πισω εμεις.
οι αλλοι πως θα καταλαβουν τωρα οτι δεν ηταν για αυτους ολη αυτη η 50χρονη επανασταση????
παντος χαιρομαι πολυ να βλεπω κατι τυπους που καποτε περπατουσαν και μοιραζαν τηλεφωνακια του στυλ θα με παρει σιγουρα,και τωρα ζουν στην αμφιβολια αν θα ξαναγαμησουν ποτε τους.
οπως ειπε και ενας μεγαλος φιλοσοφος.
αλαξετε τους αντρες και επομενο ειναι οτι θα αλλαξουν και οι γυναικες.
μαλλον το αντιθετο εγινε.
ασε που το ψιλοπαρακαναμε.
ας δειχνετε λοιπον σωστα μηνυματα σε αυτους που πρεπει,και πεταξετε τον θυμο που ειχατε για αυτους,τα καλα παιδια υπαρχουν και ειναι η σειρα τους να νικησουν,αν και εσεις οι ιδιες γινεται πιο θερμες και πιο κουλ....
(αφορμη μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα και ελεγε οτι το 70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο)
Παράθεση:
αλλοι μας αποθουν και αλλοι μας ελκυουν οσο δεν μπορεις να φανταστεις τπ.απλα εσυ μαλλον εισαι στην κατηγορια την πρωτη.κανε κατι να το αλλαξεις γιατι τα χρονια φευγουν και δεν θα ζησεις τιποτα.
συμφωνω απολυτα!!!!!υπαρχουν ειναι εκει εξω.εμεις νομιζουμε οτι εχουμε εναν αγγελο και ποιος ξερει τι εχουμε πραγματικα...Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι δεν υπάρχουν πια κακά παιδιά;Δε νομίζω... εκεί έξω είναι... φορώντας το μανδύα του καλού παιδιού!
Τα καλά παιδιά φοριούνται όλο το χρόνο και είναι πάντα της μόδας...τα κακά είναι οι "ατυχείς" (λέμε τώρα
) στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας...
Μπέτερ... εμείς είμαστε αυτές που διαμορφώνουμε τη συμπεριφορά των αντρών... η δική μας άρνηση ή δεκτικότητα είναι που τους κάνει να συμπεριφέρονται ως καλά ή κακά παιδιά...
Βέβαια, τα αληθινά καλά παιδιά, δεν μπορούν να φερθούν άσχημα... και καλά κάνουν... αυτούς θέλουμε και αυτούς λατρεύουμε...
Υ.Γ. Εγώ άκουσα στο ραδιόφωνο για μία άλλη έρευνα που λέει ότι η 1 στις 3 Ελληνίδες είναι πολυγαμική! Θεωρώ πολύ μεγάλο το ποσοστό για τη χώρα μας!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media