Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μα 70% των Ελληνίδων ΚΑΙ χωρίς σχέση ΚΑΙ χωρίς σεξ; Είναι δυνατόν;
Αν δεν πει στα χέρια μου το πλήρες κείμενο της έρευνας, η μεθοδολογία κτλ. κτλ. ... δεν πείθομαι!
Ti σοκαριστικο...70% των γυναικων αυτοικανοποιουνται οταν δεν εχουν συντροφο...
Δε θα το σκεφτομουν ποτε
ΥΓ. Καλα παιδια υπηρχαν και υπαρχουν για αυτες που βλεπουν καλυτερα...
Μου αρέσει +
Don't forget to fall in love with yourself first...
6 ΣΤΙΣ 10 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει "τον έρωτα" υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίησης!Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής...Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβανμέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.
Τι και αν αυτοικανοποιουνται;
Τι και αν δεν εχουν συντροφο;
Τι και αν ειναι πολυγαμικες;
Γνωστα δεν ειναι αυτα
¨η μηπως νομιζατε οτι οι γυναικες δεν περνανε καλα κ μονες; (μπουαχαχα)
Οτι πολλες φορες δεν εχουν σχεση και αρα δεν κανουν σεξ...
Οτι καποιες ειναι πλγαμικες και με τη μονογαμια χωρισμενες εδω κ καιρο
Μου αρέσει +
Don't forget to fall in love with yourself first...
ναι,απο παιδακι,την λατρευω.μαρεσει το στυλ της,τα καρβελικα τραγουδια της μα πανω απολα η αλητισα ψυχη ....
τωρα η βανδη με ξενερωνει.μου βγαζει κατι φτιαχτο.
ισως δεν ειναι καρμικο με αυτην.
πρεπει να ειναι κανενας τοξοτης αυτη,που δεν τους πολυ συναντω....
μια ο κλουνη μια η βισση...........εχουμε αντιθετες αποψεις στους διασημους ,μαλλον στις φυσιογνωμιες αλλα σε οτι γραφεις εδω μεσα τουλαχιστον συμφωνω,κατι ειναι και αυτο
Μου αρέσει +
Τα συγκρατημένα πάθη κάνουν συνηθισμένους ανθρώπους
Για βισση κλουνυ δεν ξερω, εγω το μητσο δεν τον συναντησα ακομα...κι ειμαι κοντα στα πενηντα...δεν εχω ελπιδα; καλα βρε δεν πειραζει...θα ζησουμε κι εμεις...
Μου αρέσει +
# 31στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by better_in_time
ολο αυτο το 70% προτεινω να το δωσουμε στον τασο......
εσεις τι λετε?
Και να θελες δε μπορεις να μου το δωσεις. Ειναι τοσο απλησιαστες οι γυναικες που απο μονες τους ειναι 70% αγαμητες λογω του οτι ειναι απλησιαστες και επισης αυτο εχει σαν αποτελεσμα το 90% των αντρων να ειναι αγαμητοι. (αφου καποιοι λιγοι αντρες εχουν πανω απο μια γκομενες και το υπολοιπο 90% καμια γκομενα).
Αρα ολη η κοινωνια ειναι αγαμητη 90% αντρων και 70% γυναικων, και αυτο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη οι γυναικες ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ απο τη ΦΥΣΗ τους.
# 32στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
.............αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
εχει μια ταση προς εξαφανιση.
Κατ αρχην στην εποχη μας , δεν υπαρχουν καλα η κακα παιδια.
Αν ομως για χαρη του θεματος, θες να δωσουμε αυτον τον διαχωρισμο, εχω ενα ΝΕΟ να σου πω, αλλα θα μεινει μεταξυ μας:
Οι γυναικες δεν θελουν ΟΥΤΕ τα κακα, ΟΥΤΕ τα καλα παιδια.
Οι γυναικες θελουν τα ΓΝΩΣΤΑ παιδια.
Καλη σας μερα!
# 33στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μπραβο μας
μεσα σε 50 χρονια εχουμε στειλει αδιαβαστους τους αντρες τυπου "εγω ειμαι οτι καλυτερο σου εχει συμβει"
δεν τους βλεπω να συχναζουν πουθενα πια.
ξενερωσαμε και αν φαμε αρνηση παμε παρακατω,δεν καθομαστε πια να τηλεφωναμε στις φιλες και να κλαιμε για τα κακα παιδια που χασαμε,πλεον κλαιμε μονο για τα καλα αν τα χασουμε.
ναι καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν,δεν ειπα οτι τους εξοντωσαμε,υπαρχουν ακομα και οι κοπελες που τρεφουν ακομα αυτον τον τυπο αντρα.
αλλα ρε κοπελες η αληθεια μου,πεστε με εσεις οι αντρες ψιλο φεμινιστρια,παρατειρω πως αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
ωραια , τους ψαρωσαμε αλλα φοβησαμε και τους αλλους.
βλεπω ομως αυτο , δεν εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε πια με ενα μακακα,παλια ομως το καναμε,εφτυνε αυτος,πισω εμεις.
οι αλλοι πως θα καταλαβουν τωρα οτι δεν ηταν για αυτους ολη αυτη η 50χρονη επανασταση????
παντος χαιρομαι πολυ να βλεπω κατι τυπους που καποτε περπατουσαν και μοιραζαν τηλεφωνακια του στυλ θα με παρει σιγουρα,και τωρα ζουν στην αμφιβολια αν θα ξαναγαμησουν ποτε τους.
οπως ειπε και ενας μεγαλος φιλοσοφος.
αλαξετε τους αντρες και επομενο ειναι οτι θα αλλαξουν και οι γυναικες.
μαλλον το αντιθετο εγινε.
ασε που το ψιλοπαρακαναμε.
ας δειχνετε λοιπον σωστα μηνυματα σε αυτους που πρεπει,και πεταξετε τον θυμο που ειχατε για αυτους,τα καλα παιδια υπαρχουν και ειναι η σειρα τους να νικησουν,αν και εσεις οι ιδιες γινεται πιο θερμες και πιο κουλ....
(αφορμη μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα και ελεγε οτι το 70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο)
Καλημερα ,
θα μου επιτρεψεις να αντιστρεψω το κειμενο σου και να χρησιμοποιησω ,
την αρχικη και την τελικη του φραση.
"70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο"
ε ναι ρε χενς μου,αλλα αποτι φαινεται αλλαξανε τα πλανα μας δεν λεω οτι τα κακα παιδια εχουν χαθει,αλλα καμια δεν θα σκασει κιολας επειδη της κανει τον δυσκολο ο αλλος πια,εχουμε πολλες επιλογες,ας μην κρυβομαστε,εχουμε περισσοτερες,οτι θελουμε οποτε το θελουμε....
αν ειναι 1 στις 3 πολυγαμικες,και το 70 τις 100 αυτοικανοποιητε.
τελικα η γυναικα εχει περισσοτερο ορμες απο οτι ο αντρας.
ποσο σκεφτομαστε το σεξ τελικα
και να μην μας φαινετε ?
καλα λενε,τα κρυφα ποταμια ειμαστε.......
Απ' ό,τι είδα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας άκουσα και εγώ...
Σίγουρα έχουμε πλέον πολλές επιλογές και μόνες υπάρχουν μόνο κατ' επιλογήν!
Εννοείται ότι ΚΑΙ εμείς σκεφτόμαστε το σεξ, απλά εμείς δεν έχουμε εξωτερικά γεννητικά όργανα για να φαίνεται ο ερεθισμός!
Η αυτοϊκανοποίηση πάντως είναι υπαρκτή και μέσα στις σχέσεις (δεν έχουν μόνο οι άντρες δηλαδή αυτήν την τάση) και δε σημαίνει απαραίτητα ότι η γυναίκα δεν ικανοποιείται από το σύντροφό της! Στις περιπτώσεις πάντως που αυτή δεν ικανοποιείται, είναι όλο και περισσότερες αυτές που βρίσκουν αυτή τη λύση...
Τα ζευγάρια που δεν έχουν προβλήματα στο κρεβάτι και οι ακομπλεξάριστοι, δεν έχουν πρόβλημα με την αυτοϊκανοποίηση του/της συντρόφου τους, το γνωρίζουν ήδη!
Παράθεση: Originally posted by hns1602
Βέβαια, τα αληθινά καλά παιδιά, δεν μπορούν να φερθούν άσχημα... και καλά κάνουν... αυτούς θέλουμε και αυτούς λατρεύουμε...
καλόοοοο!
Να συμπληρώσω τότε... αφού φάμε τα μούτρα μας με κανένα κακό παιδί... μαθαίνουμε και εκτιμούμε τα καλά παιδιά... ευχαριστήθηκες τώρα;
Παράθεση: Originally posted by XAIVANI
Ε καλά, πολυγαμική Ελληνιδα σημαινει ..."ο πρώτος απο τα 18 μέχρι τα 25 μου", "ο δεύτερος απο τα 26 μεχρι τα 30" , "και ο τρίτος το κορόιδο που με παντρευτηκε!"
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το θέμα δεν μπηκε στην κατηγορία Χιουμορ!
Εσύ αμφιβάλλεις δηλαδή ότι η Ελληνίδα πλέον πηγαίνει με αρκετούς άντρες, χωρίς να δεσμεύεται ή ότι το κέρατο ζει και βασιλεύει (για όσες κερατώνουν); Πριν από ένα χρόνο περίπου, είχα ακούσει έρευνα που έλεγε ότι το 63,5% (αν θυμάμαι καλά) των Ελληνίδων είναι άπιστες, ενώ οι άντρες κερατώνουν σε ποσοστό 51%!
Επιπλέον, όσο πιο μικρή είναι μία γυναίκα, τόσο πιο απελευθερωμένη είναι! Εμείς (αρκετές από εμάς) μεγαλώσαμε με τη νοοτροπία της παρθένας (άσχετα αν την απορρίψαμε μεγαλώνοντας), οι σημερινές γυναίκες έχουν πολύ πιο απελευθερωμένες μητέρες... έχουν άλλα παραδείγματα και δεν έχουν ενοχές αν κάνουν κάτι που πριν από αρκετά χρόνια θεωρείτο κατακριτέο...
Μου αρέσει +
I want a perfect body... I want a perfect soul...
# 36στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by hns1602
Επιπλέον, όσο πιο μικρή είναι μία γυναίκα, τόσο πιο απελευθερωμένη είναι! Εμείς (αρκετές από εμάς) μεγαλώσαμε με τη νοοτροπία της παρθένας (άσχετα αν την απορρίψαμε μεγαλώνοντας), οι σημερινές γυναίκες έχουν πολύ πιο απελευθερωμένες μητέρες... έχουν άλλα παραδείγματα και δεν έχουν ενοχές αν κάνουν κάτι που πριν από αρκετά χρόνια θεωρείτο κατακριτέο...
Ναι διοτι οι μικρες γεννιες των κατω των 20 ετων εχουν απελευθερωθει πλεον.
Οι παλαιοτερες γεννιες, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ η επομενη γεννια απο τη δικη μας ηταν η πιο συντηρητικη γεννια που εχει περασει ποτε απο την Ελλαδα. Μιλαμε για την γεννια των σημερινων 26αρηδων μεχρι 32ρηδων.
Εκει οι γυναικες δεν πλησιαζοντουσαν, και συνεχιζουν να ειναι μηξοπαρθενες.
μπραβο μας
μεσα σε 50 χρονια εχουμε στειλει αδιαβαστους τους αντρες τυπου "εγω ειμαι οτι καλυτερο σου εχει συμβει"
δεν τους βλεπω να συχναζουν πουθενα πια.
ξενερωσαμε και αν φαμε αρνηση παμε παρακατω,δεν καθομαστε πια να τηλεφωναμε στις φιλες και να κλαιμε για τα κακα παιδια που χασαμε,πλεον κλαιμε μονο για τα καλα αν τα χασουμε.
ναι καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν,δεν ειπα οτι τους εξοντωσαμε,υπαρχουν ακομα και οι κοπελες που τρεφουν ακομα αυτον τον τυπο αντρα.
αλλα ρε κοπελες η αληθεια μου,πεστε με εσεις οι αντρες ψιλο φεμινιστρια,παρατειρω πως αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
ωραια , τους ψαρωσαμε αλλα φοβησαμε και τους αλλους.
βλεπω ομως αυτο , δεν εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε πια με ενα μακακα,παλια ομως το καναμε,εφτυνε αυτος,πισω εμεις.
οι αλλοι πως θα καταλαβουν τωρα οτι δεν ηταν για αυτους ολη αυτη η 50χρονη επανασταση????
παντος χαιρομαι πολυ να βλεπω κατι τυπους που καποτε περπατουσαν και μοιραζαν τηλεφωνακια του στυλ θα με παρει σιγουρα,και τωρα ζουν στην αμφιβολια αν θα ξαναγαμησουν ποτε τους.
οπως ειπε και ενας μεγαλος φιλοσοφος.
αλαξετε τους αντρες και επομενο ειναι οτι θα αλλαξουν και οι γυναικες.
μαλλον το αντιθετο εγινε.
ασε που το ψιλοπαρακαναμε.
ας δειχνετε λοιπον σωστα μηνυματα σε αυτους που πρεπει,και πεταξετε τον θυμο που ειχατε για αυτους,τα καλα παιδια υπαρχουν και ειναι η σειρα τους να νικησουν,αν και εσεις οι ιδιες γινεται πιο θερμες και πιο κουλ....
(αφορμη μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα και ελεγε οτι το 70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο)
για αλλη μια φορα, κατηγορουνται οι γυναικες....
Μου αρέσει +
Guava
# 38στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by Ran_Tan_Plan
Σοβαρη ερευνα αν κρινω απο αυτο το "αυτοικανοποιουντε μονες τους" !!!
Ας μαθει πρωτα ο ...ερευνητης να μιλαει ελληνικα και μετα ας ασχοληθει και με την ερευνα!
Μην το παρεξηγείς...
...το κοριτσάκι...
το ψιλοπαρακάνει που και που...
Μου αρέσει +
Guava
# 39στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...σταματησει να θεωρει αυτο το θεμα χιουμοριστικο.
δεν ειναι καθολου....
Ό,τι πεις...
ούτε χιουμοριστικό,
ούτε επιβεβαιώνει τον τπ...
Μου αρέσει +
Guava
# 40στην 1/10/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
6 ΣΤΙΣ 10 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!Εν έτει 2011, η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, με αποτέλεσμα να βρίσκει "τον έρωτα" υπό την μορφή της αυτοϊκανοποίησης!Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής...Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβανμέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.
στα social media