Καλησπερα,Μπεττερ. Η επανασταση στην Ελλαδα ξεκινησε μετα την πτωση της χουντας, αρα ειναι μια "ωριμη" κυρια γυρω στα 35.Περασε απο διαφορες φασεις(καλες,μετριες,υπερβολικες,κακες,ξενοφερτες) και τωρα,συμφωνα με την ερευνα το 70% κανει "σκληρη χειρονακτικη δουλεια". Το τελευταιο ισως να δινει απαντηση για την μειωση των γεννησεων? Η επανασταση εγεινε κ ευτυχως που εγινε! Τα κακα κ καλα παιδια υπηρχαν κ θα υπαρχουν. Διαλεγεις κ παιρνεις,κ με λιγη τυχη κ μυαλο μπορει κανεις(και ανδρας κ γυναικα) να περασει καλα.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!Παράθεση:
Originally posted by better_in_time
μπραβο μας
μεσα σε 50 χρονια εχουμε στειλει αδιαβαστους τους αντρες τυπου "εγω ειμαι οτι καλυτερο σου εχει συμβει"
δεν τους βλεπω να συχναζουν πουθενα πια.
ξενερωσαμε και αν φαμε αρνηση παμε παρακατω,δεν καθομαστε πια να τηλεφωναμε στις φιλες και να κλαιμε για τα κακα παιδια που χασαμε,πλεον κλαιμε μονο για τα καλα αν τα χασουμε.
ναι καποιοι σιγουρα θα υπαρχουν,δεν ειπα οτι τους εξοντωσαμε,υπαρχουν ακομα και οι κοπελες που τρεφουν ακομα αυτον τον τυπο αντρα.
αλλα ρε κοπελες η αληθεια μου,πεστε με εσεις οι αντρες ψιλο φεμινιστρια,παρατειρω πως αυτος ο τυπος αντρα(και μονο αυτος ο τυπος αντρα για να μην παρεξηγηθω οτι τα βαζω και με τα καλα παιδια)
εχει μια ταση προς εξαφανιση.
ωραια , τους ψαρωσαμε αλλα φοβησαμε και τους αλλους.
βλεπω ομως αυτο , δεν εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε πια με ενα μακακα,παλια ομως το καναμε,εφτυνε αυτος,πισω εμεις.
οι αλλοι πως θα καταλαβουν τωρα οτι δεν ηταν για αυτους ολη αυτη η 50χρονη επανασταση????
παντος χαιρομαι πολυ να βλεπω κατι τυπους που καποτε περπατουσαν και μοιραζαν τηλεφωνακια του στυλ θα με παρει σιγουρα,και τωρα ζουν στην αμφιβολια αν θα ξαναγαμησουν ποτε τους.
οπως ειπε και ενας μεγαλος φιλοσοφος.
αλαξετε τους αντρες και επομενο ειναι οτι θα αλλαξουν και οι γυναικες.
μαλλον το αντιθετο εγινε.
ασε που το ψιλοπαρακαναμε.
ας δειχνετε λοιπον σωστα μηνυματα σε αυτους που πρεπει,και πεταξετε τον θυμο που ειχατε για αυτους,τα καλα παιδια υπαρχουν και ειναι η σειρα τους να νικησουν,αν και εσεις οι ιδιες γινεται πιο θερμες και πιο κουλ....
(αφορμη μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα και ελεγε οτι το 70 τις 100 των γυναικων αυτοικανοποιουντε μονες τους γιατι δεν εχουν συντροφο)
Παράθεση:
Από το μέλος ROCK-54 - 03/10/11 05:43
... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ...Παράθεση:
εγω αγαπητε μου αυτο θα κρατησω απο εσενα.
οχι πως στα υπολοιπα λες βλακιες.αντιθετως.
αλλα αυτο θα το κρατησω να εισαι σιγουρος,και θα το θυμαμαι καθε φορα που κατι δεν παει καλα,μου δινεις δυναμη και ευχαριστω......
εισαι απο τις πιο γλυκες παρουσιες εδω![]()
Παράθεση:
... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ...Παράθεση:
αλλα αυτο θα το κρατησω να εισαι σιγουρος,και θα το θυμαμαι καθε φορα που κατι δεν παει καλα,μου δινεις δυναμη και ευχαριστω......
Παράθεση:
Παράθεση:
... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΙΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ...Χαιρομαι πολυ που "ανεβηκες στο τραινο".Ειναι γρηγορο,καθαρο,"διαχρονικο" κ ασφαλες. Το εισιτηριο ειναι λιγο ακριβο,αλλα προσφερει ενα συναρπαστικο ταξιδι!Παράθεση:
Παραμενω ισως ο μονος που ενδιαφερομαι για την εκβαση του δειπνου.
Μην με κρατας σε αγωνια!!!!!
Εγινε?
Δεν εγινε?
Ειχε τα προσδοκομενα αποτελεσματα?
Τελικα ποιο το μενου?
Πως το πηρε ο φιλος σου?(νομιζω πως εισαι ψηλοτσιμπιμενη μαζι του)
ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Παράθεση:
απο ρουχα επελεξα ενα απλο μαυρο κλασικο φορεμα μεχρι το γονατο,και τα μαλια μου τα επιασα μια ψηλη αλογουρα.
και τελος ενα κοκκιναδι στο χρωμα του ροδακινου
Παράθεση:
Το δειπνο ηταν τελειο.
μπορει να μην εγιναν ολα ετσι οπως τα ονειρευτικα,αλλα εβλεπα στα ματια του πως εκτιμησε το γεγονος οτι τον καλεσα και του αφιερωσα μια βραδυα εντελως δικη του.
του φτιαξα οτι πιο απλο μπορουσε(πιστευω τα απλα κανουν την διαφορα αν τα μαγειρεψεις καλα) αλλα ταυτοχρονα συνδιασμενα ολα μαζι που ετσι μονο απλα δεν λεγονταν.
εφτιαξα μια σαλατα κρητης(κρητικο ντακος) μια φρεσκα ποικοιλια κρεατικων,ενα πολυ απαλο ροζε κρασι(αυτο το πηρα απο την καβα του μπαμπα) μελιτζανες με φετα και ντοματα,κους κους(με πλιγουρι και ντοματα μαιντανο και αγγουρι ψιλοκομμενα) και μια μελιτζανοσαλατα με καρυδια και γιαουρτι.
για γλυκο πηρα ταρτα απο ζαχαροπλαστειο.
και ενα πουρο που τελικα του αρεσε περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπ,επειδη ηταν κατι το διαφορετικο.
ο παλιος ειναι αλλιως ηνιοχε ευγε
ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν με τις ιδεες τους.
το τραπεζομαντιλο και γενικα ολα ηταν σε αποχρωσεις ασπρου και μπεζ.
και βεβαιως εβαλα ενα αρωματικο κερι μπαχαρικων που εδωσε πιο ζεστη ατμοσφαιρα,για να καλοσωρισουμε το φθινοπωρο.
απο ρουχα επελεξα ενα απλο μαυρο κλασικο φορεμα μεχρι το γονατο,και τα μαλια μου τα επιασα μια ψηλη αλογουρα.
ηταν απλα υπεροχο.
ευχαριστω παιδια,την επομενη φορα επιβαλλετε να βοηθησω εγω.
![]()
Παράθεση:
Το δειπνο ηταν τελειο.
μπορει να μην εγιναν ολα ετσι οπως τα ονειρευτικα,αλλα εβλεπα στα ματια του πως εκτιμησε το γεγονος οτι τον καλεσα και του αφιερωσα μια βραδυα εντελως δικη του.
του φτιαξα οτι πιο απλο μπορουσε(πιστευω τα απλα κανουν την διαφορα αν τα μαγειρεψεις καλα) αλλα ταυτοχρονα συνδιασμενα ολα μαζι που ετσι μονο απλα δεν λεγονταν.
εφτιαξα μια σαλατα κρητης(κρητικο ντακος) μια φρεσκα ποικοιλια κρεατικων,ενα πολυ απαλο ροζε κρασι(αυτο το πηρα απο την καβα του μπαμπα) μελιτζανες με φετα και ντοματα,κους κους(με πλιγουρι και ντοματα μαιντανο και αγγουρι ψιλοκομμενα) και μια μελιτζανοσαλατα με καρυδια και γιαουρτι.
για γλυκο πηρα ταρτα απο ζαχαροπλαστειο.
και ενα πουρο που τελικα του αρεσε περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπ,επειδη ηταν κατι το διαφορετικο.
ο παλιος ειναι αλλιως ηνιοχε ευγε
ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν με τις ιδεες τους.
το τραπεζομαντιλο και γενικα ολα ηταν σε αποχρωσεις ασπρου και μπεζ.
και βεβαιως εβαλα ενα αρωματικο κερι μπαχαρικων που εδωσε πιο ζεστη ατμοσφαιρα,για να καλοσωρισουμε το φθινοπωρο.
ηταν απλα υπεροχο.
ευχαριστω παιδια,την επομενη φορα επιβαλλετε να βοηθησω εγω.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by dindon
ερχετε και η δικη μου η σειρα τωρα... αρχιζω να ψαχνω...
Παράθεση:
Originally posted by tp_1978
Παράθεση:
Τι; Παντρευεσαι;;
Θα μας καλεσεις στο γαμο σου;;;![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Τι; Παντρευεσαι;;
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Παράθεση:
Παράθεση:
Τι; Παντρευεσαι;;
ΝΤΙΝ... στις μπουμπουνιερες να τον βαλεις!
Παράθεση:
γιατι, για να μην ερθει κανεις?
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελικα ποοοσο αγαπητος ειμαι στον κοσμο![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
.. μαρη ασχετη....
τις μπουμπουνιερες στο τελος τις δινουνε!!
θα χει μπει ο κοζμος!
για να τον προωθησουμε σε καμμια ξαδερφη!
Τασε.. για σενα δουλευω!![]()
Παράθεση:
το αγαπω το σοι μου..........δεν το εχω για πεταμα!
Παράθεση:
Παράθεση:
το αγαπω το σοι μου..........δεν το εχω για πεταμα!
.. το ξεχείλωσες...!!!
ε μην εισαι τοσο γαιδουρα!
άιντε!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media