Παράθεση:
Originally posted by liakos2
καλησπερα στο φορουμ,λοιπον θα παω κατευθειαν στην ιστορια μου, ειμαι φιλος μπορω να πω κολλητος, με μια κοπελα εδω και 3,5 χρονια.τον πρωτο καιρο την εβλεπα μονο φιλικα, ελα ομως που αυτα αλλαζουν και απο καποιο σημειο και μετα αρχισα να την βλεπω ερωτικα.σε καποια φαση μεσες ακρες της το ειπα, (δεν της την επεσα χυμα στο κυμα), αλλα μου λεει σε βλεπω ως φιλο και δεν θελω να σε χασω. περασε ο καιρος, αυτη εκανε σχεση με ενα παληκαρι για 2,5 χρονια.στο διαστημα που ηταν μαζι την ειχα ξεπερασει πραγματικα,ομως με το που εμαθα οτι χωρισανε αρχισα παλι να την βλεπω ερωτικα!!! σε σημειο να μην μπορω να κοιταξω αλλη κοπελα!!.δυστυχως επειδη δεν νομιζω να συνεχισω για πολυ ετσι, σκεφτομαι να της πω να σταματησουμε να κανουμε παρεα,ομως δεν ξερω πως να το κανω. δηλ να την πιασω να της μιλησω και οτι γινει?να αρχισω να απομακρυνομαι σταδιακα?ή μηπως να εστηνα εναν ψευτικο καυγα ετσι ωστε να τσακωθουμε και μην ξαναμιλησουμε? γιατι πραγματικα μεχρι κι αυτο εχω σκεφτει....να σημειωσω οτι η φιλη μου ειναι αρκετα ομορφη,και οτι η σχεση μας ολα αυτα τα χρονια(ακομα και οταν ειχε σχεση) ειναι αρκετα διαχυτικη, δηλ καθεται στα ποδια μου,αγκαλιτσες αρκετες, περπαταμε χερακι-χερακι στον δρομο, μεχρι και δαγκωματα μου εχει κανει !!, και επισης αρκετες φορες μας νομιζουν οτι ειμαστε ζευγαρι και προσπαθουμε να δικαιολογηθουμε... αυτα, ελπιζω σε καποια συμβουλη
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media