Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

τι να κανω????

Σελίδα : 1

liakos2

# 1 στις 30/9/2011
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

τι να κανω???

καλησπερα στο φορουμ,λοιπον θα παω κατευθειαν στην ιστορια μου, ειμαι φιλος μπορω να πω κολλητος, με μια κοπελα εδω και 3,5 χρονια.τον πρωτο καιρο την εβλεπα μονο φιλικα, ελα ομως που αυτα αλλαζουν και απο καποιο σημειο και μετα αρχισα να την βλεπω ερωτικα.σε καποια φαση μεσες ακρες της το ειπα, (δεν της την επεσα χυμα στο κυμα), αλλα μου λεει σε βλεπω ως φιλο και δεν θελω να σε χασω. περασε ο καιρος, αυτη εκανε σχεση με ενα παληκαρι για 2,5 χρονια.στο διαστημα που ηταν μαζι την ειχα ξεπερασει πραγματικα,ομως με το που εμαθα οτι χωρισανε αρχισα παλι να την βλεπω ερωτικα!!! σε σημειο να μην μπορω να κοιταξω αλλη κοπελα!!.δυστυχως επειδη δεν νομιζω να συνεχισω για πολυ ετσι, σκεφτομαι να της πω να σταματησουμε να κανουμε παρεα,ομως δεν ξερω πως να το κανω. δηλ να την πιασω να της μιλησω και οτι γινει?να αρχισω να απομακρυνομαι σταδιακα?ή μηπως να εστηνα εναν ψευτικο καυγα ετσι ωστε να τσακωθουμε και μην ξαναμιλησουμε? γιατι πραγματικα μεχρι κι αυτο εχω σκεφτει....να σημειωσω οτι η φιλη μου ειναι αρκετα ομορφη,και οτι η σχεση μας ολα αυτα τα χρονια(ακομα και οταν ειχε σχεση) ειναι αρκετα διαχυτικη, δηλ καθεται στα ποδια μου,αγκαλιτσες αρκετες, περπαταμε χερακι-χερακι στον δρομο, μεχρι και δαγκωματα μου εχει κανει !!, και επισης αρκετες φορες μας νομιζουν οτι ειμαστε ζευγαρι και προσπαθουμε να δικαιολογηθουμε... αυτα, ελπιζω σε καποια συμβουλη

Guava

# 2 στις 3/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα μου λύσεις πρώτα μια απορία.

Πώς άντεξες τοσο καιρό στο ρόλο του φιλενάδου?

anakins

# 3 στις 3/10/2011
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 136
Καθεται στα ποδια σου
περπατατε χερακι χερακι
Σε δαγκωνει

Και ειχε και σχεση με αλλον ???????

Εισαι σιγουρος οτι δε σε παιζει κανονικα?
Εισαι σιγουρος οτι θες να την εχεις γκομενα?

Εγω παντως δε ξερω αν θα μπορουσα να την εμπιστευτω ....

Και μαλλον για καληνυχτακια σε ειχε, εχω περασει απο την θεση και γνωριζω τα συμπτωματα.... και ρε φιλε..... εχει σχεση με αλλον, εσενα σε βλεπει μονο φιλικα, και καθεται και σε δαγκωνει, χερακι χερακι, και στα ποδια καθεται...
ΑΜΟΛΑΕΙ ΤΙΜΟΝΙΑ ?? (οπως λεμε και στο χωριο μου)
Αν θέλεις εγγύηση, αγόρασε τοστηερα Κλιντ Ίστγουντ

newyork_

# 4 στις 3/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αλλο ενα κοριτσακι που την καταβρισκει οντας η φαντασιωση του κολλητου της (που φανταζομαι οτι την κοιταει στα ματια σα δαρμενο σκυλι, περιμενοντας ενα κοκκαλακι..)

Αλλο ενα αγορακι που σερνεται πισω απο φαντασμενα γκομενακια τα οποια θελουν την "αυλη τους" (και που, φυσικα, το αγορακι δεν πληρει τις προδιαγραφες του εν λογω κοριτσιου, ειδαλλως θα τον ειχε βαλει κατω!..)

Η γνωμη μου, αραιωνε οσο πιο γρηγορα μπορεις. Σωσε οτι εμεινε απο αξιοπρεπεια και φυγε αμεσως...

# 5 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by liakos2
καλησπερα στο φορουμ,λοιπον θα παω κατευθειαν στην ιστορια μου, ειμαι φιλος μπορω να πω κολλητος, με μια κοπελα εδω και 3,5 χρονια.τον πρωτο καιρο την εβλεπα μονο φιλικα, ελα ομως που αυτα αλλαζουν και απο καποιο σημειο και μετα αρχισα να την βλεπω ερωτικα.σε καποια φαση μεσες ακρες της το ειπα, (δεν της την επεσα χυμα στο κυμα), αλλα μου λεει σε βλεπω ως φιλο και δεν θελω να σε χασω. περασε ο καιρος, αυτη εκανε σχεση με ενα παληκαρι για 2,5 χρονια.στο διαστημα που ηταν μαζι την ειχα ξεπερασει πραγματικα,ομως με το που εμαθα οτι χωρισανε αρχισα παλι να την βλεπω ερωτικα!!! σε σημειο να μην μπορω να κοιταξω αλλη κοπελα!!.δυστυχως επειδη δεν νομιζω να συνεχισω για πολυ ετσι, σκεφτομαι να της πω να σταματησουμε να κανουμε παρεα,ομως δεν ξερω πως να το κανω. δηλ να την πιασω να της μιλησω και οτι γινει?να αρχισω να απομακρυνομαι σταδιακα?ή μηπως να εστηνα εναν ψευτικο καυγα ετσι ωστε να τσακωθουμε και μην ξαναμιλησουμε? γιατι πραγματικα μεχρι κι αυτο εχω σκεφτει....να σημειωσω οτι η φιλη μου ειναι αρκετα ομορφη,και οτι η σχεση μας ολα αυτα τα χρονια(ακομα και οταν ειχε σχεση) ειναι αρκετα διαχυτικη, δηλ καθεται στα ποδια μου,αγκαλιτσες αρκετες, περπαταμε χερακι-χερακι στον δρομο, μεχρι και δαγκωματα μου εχει κανει !!, και επισης αρκετες φορες μας νομιζουν οτι ειμαστε ζευγαρι και προσπαθουμε να δικαιολογηθουμε... αυτα, ελπιζω σε καποια συμβουλη

Ουτε καβγά να στησεις ουτε να της μιλήσεις, ουτε τίποτα.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ! Δεν υπάρχει φιλία μεταξυ άντρα και γυναικας, ειδικα στις ηλικίες σας.

Να είσαι σίγουρος οτι λακαμα σε ανεβαζει λακαμα σε κατεβαζει,...η κολλητη σου.

Συνεπώς, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠ ΩΜΟΥ, ΚΑΙ... ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ:

ΕΕΕΝΑ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝΑ!

ΕΕΕΝΑ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝΑ!

ΕΠ! Τί κάνεις? Είπε κανεις ΑΛΤ?

Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε, μέχρι να φτάσεις Αλβανία, θα ματώσουν οι πατούσες σου, μέχρι να την ξεχάσεις!
(Άιντε, στραβόγιαννο .... )

liakos2

# 6 στις 3/10/2011
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 14
φιλε που εχεις την απορια πως αντεχω τοσο καιρο, εαν εισαι ερωτευμενος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, μπορεις να κοιτας αλλες κοπελες ακομα και ομορφοτερες να ειναι ??? οσο και αν θες να κοιταξεις αλλου, απλα δυστυχως δεν μπορεις...

και εσυ φιλε που λες για το θεμα της εμπιστοσυνης,οντως ειναι ενα ζητημα κατα ποσο μπορω να την εμπιστευτω
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.