Παράθεση:
inioxos52
Sunny, μεσα στα νευρα σου αδικεις τον εαυτο σου με οσα γραφεις. Το παιδι, θαπρεπε να εχει προνοησει ναχει εισιτηριο. Δεν ειχε. Μπορουσε να κοψει μεσα στο λεωφορειο. Δεν εκοψε. Μπορουσε να κατεβει στην επομενη σταση να χαλασει, η να αγορασει εισιτηριο. Δεν τοκανε. Την πατησε λοιπον, διοτι απο την στιγμη που δεν εκανε αυτα που επρεπε, θεωρειται λαθρεπιβατης, και εφοσον πιαστει τιμωρειται. Παρκινγκ μας εφτιαξαν αγαπητη μου, αλλα δεν παμε γιατι δεν γουσταρουμε να πληρωσουμε. Ετσι τα αφηνουμε στον δρομο με κινδυνο να φαμε την κλησουλα μας. Σταση λεωφορειου δεν σου εφεραν στην πορτα σου, γιατι δεν ειναι δυνατον σε καθε πορτα ναχει σταση οπως καταλαβαινεις. Οταν λοιπον παρανομει κανεις, θα την πληρωσει κιολας την μαγκια. Μιλαω μονο για τα θεματα στα οποια αναφερεσαι, και δεν επεκτεινομαι. Σαυτα λοιπον που αναφερεσαι, δεν εχεις δικιο και τζαμπα φωναζεις.
Παράθεση:
Xrusaetos
Κι εγώ προσπαθώ να σε καταλάβω και δεν μπορώ ... θεωρείς ότι ο ελεγκτής θα έπρεπε αν είχε ψιλά να της αλλάξει το 5ευρω και να της κόψει κι ένα εισιτήριο (δηλ. αν το εισιτήριο έχει 1 ευρω να της δώσει ένα εισιτήριο και 4 ευρώ ρέστα ? έτσι για να το κάνουμε λιανά δηλαδή)
Παράθεση:
Originally posted by Breaker
Παράθεση:
Originally posted by redpassion69
...αλλά δεν μπορώ να πώ ότι τα νέα παιδιά
είναι άχρηστα η άμορφωτα η τεμπέλικα η φταίνε για την σημερινή οικονομική κατάσταση
της χώρας ..
έτσι για να ξεκαθαρίζουμε ...
Να πω εγώ που έχω ομάδα με νέους ανθρώπους και τους ζω καθημερινά;
Άσε καλύτερα να μην πω ...
Παράθεση:
...η φταίνε για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας ...
Η παιδεία όμως μίας χώρας αφορά το σύνολο του πληθυσμού.
Και η γενικότερη κατάσταση μίας χώρας έχει άμεση σχέση με την παιδεία των κατοίκων της, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Και στην γενικότερη κατάσταση καλώς ή κακώς συμπεριλαμβάνεται και η μακροοικονομία, με όλα όσα περικλείει ο όρος της.
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Νότυ εκπαίδευση δεν έχουμε!
Την παιδεία στην παρέχει και το σπίτι, η οικογένεια!
Το σχολείο πρέπει να σου παρέχει κάποιες α γνώσεις! Από εκεί και πέρα δεν κατηγορώ κανέναν δάσκαλο και κανέναν καθηγητή για το πως θα εξελιχθεί ένα παιδί, κατηγορώ τους γονείς και την οικογένεια του!
Παράθεση:
Η περίπτωση της Νότυς ....είναι αφηρημένη ....και δεν
είχε προνοήσει τα αυτονόητα ....και αν είμουν ο μπαμπάς της
θα την άφηνα να πληρώσει από το χαρτζιλίκι της ....
Το ίδιο θα μπορούσα να δικαιολογήσω την κόρη μου γιατί
ήταν μικρή και έκανε λαλακια .....
το ίδιο και μενα ....καθώς
έγραψα πλήρωσα τις βλακείες μου
με το αυτοκίνητο μου από το μισθό μου .....για να μου
γίνει μάθημα ....να μην το βάζω εκεί που απαγορεύεται για την δική μου
εξηπηρέτηση .....(έλα καλέ σιγά μισό λεπτό το τοποθετήσα παρανόμα ...τι έγινε ....!!!!!
Ολα αυτά δεν μας κάνουν εμάς τους 3 διαφορετικούς άνθρωπους κακούς η παράνομους
αλλά δεν μπορεί να μας δικαιολογήσει κάποιος τις πράξεις μας επειδή μας συμπαθεί .
Παράθεση:
inioxos52
Sunny, μεσα στα νευρα σου αδικεις τον εαυτο σου με οσα γραφεις. Το παιδι, θαπρεπε να εχει προνοησει ναχει εισιτηριο. Δεν ειχε. Μπορουσε να κοψει μεσα στο λεωφορειο. Δεν εκοψε. Μπορουσε να κατεβει στην επομενη σταση να χαλασει, η να αγορασει εισιτηριο. Δεν τοκανε. Την πατησε λοιπον, διοτι απο την στιγμη που δεν εκανε αυτα που επρεπε, θεωρειται λαθρεπιβατης, και εφοσον πιαστει τιμωρειται. Παρκινγκ μας εφτιαξαν αγαπητη μου, αλλα δεν παμε γιατι δεν γουσταρουμε να πληρωσουμε. Ετσι τα αφηνουμε στον δρομο με κινδυνο να φαμε την κλησουλα μας. Σταση λεωφορειου δεν σου εφεραν στην πορτα σου, γιατι δεν ειναι δυνατον σε καθε πορτα ναχει σταση οπως καταλαβαινεις. Οταν λοιπον παρανομει κανεις, θα την πληρωσει κιολας την μαγκια. Μιλαω μονο για τα θεματα στα οποια αναφερεσαι, και δεν επεκτεινομαι. Σαυτα λοιπον που αναφερεσαι, δεν εχεις δικιο και τζαμπα φωναζεις.
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω σε αυτό επειδή ο ινιοχος είναι
ποιό μεγάλος απο μένα ........................και άλλης γενιάς .
Αν όμως διαφωνήσω μαζί του σε αυτό η σε κάτι άλλο δεν θα έχω ως
αφετηρία την ηλικία του .
Παράθεση:
Xrusaetos
Κι εγώ προσπαθώ να σε καταλάβω και δεν μπορώ ... θεωρείς ότι ο ελεγκτής θα έπρεπε αν είχε ψιλά να της αλλάξει το 5ευρω και να της κόψει κι ένα εισιτήριο (δηλ. αν το εισιτήριο έχει 1 ευρω να της δώσει ένα εισιτήριο και 4 ευρώ ρέστα ? έτσι για να το κάνουμε λιανά δηλαδή)
ούτε σε αυτό γιατί το είπε ο χρυσαετός που είναι της δική μας γενιά .............
Και θέλω να καταλήξω ότι όταν διαφωνούμε ίσως δεν είναι φαινόμενο μόνο
διαφορετικής γενιάς ...
Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι ,έρχομαστε απο διαφορετικές καταβολές ο καθένας.
Ο καθένας έχει της απόψεις του ,τον τρόπο του την προσωπικότητά του .
(φαντάσου να δείς τι γίνεται σε μια οικογένεια σαν την δική μου που ο καθένας
έχει και διαφορετική ηλικία και προσωπικότητα......!!!!!)
Την διαφωνία δεν πρέπει να την χρησιμοποιούμε μόνο για να επιβληθούμε η να
αμυνθούμε .
Προσωπικά έχω σαν γνώμονα την ακοή και εδώ το διάβασμα για να καταλάβω(όσο μπορώ)
την θέση του άλλου.
Με εκτίμηση
redpassion69
![]()
Παράθεση:
Στο 2 θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω ....
Στην οικονομική κατάσταση της χώρας ποιά είναι η μακροοικονομία .....
...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media