Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προστιμο ΟΑΣΘ

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

# 21 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by kospet73

...

Ανεδαφικό παραλήρημα ... τι να σχολιάσω πρώτα .. ο μάγκας (ο ελεγκτής) που κάνει απλά τη δουλιά του ... το ότι προθυμοποιήθηκε να πληρώσει όταν την έπιασε .. δηλ. κανείς να μην κόβει κι όταν μπει ο ελεγκτής όλοι να προθυμοποιούμαστε να κόψουμε εκείνη τη στιγμή ...

ξαναδιάβασε αυτά που είπε ο ροκ54 μπας και μπορέσουμε να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα (τα παιδιά μας δηλαδη που δεν το βλέπω μιας και ακολουθούν τα ίδια πρότυπα..)

methismeno_troufaki

# 22 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by nonaa
τρουφακι

και τωρα θα σκεφτει η ναουτενια

και καλα μαρη τρουφα εγω πρεπει να κανω την αρχη.....

Να σου πω πιστεύω πως ναι! Η Ναουτένια και κάθε Ναουτένια της ηλικίας μας και της γενιάς μας θα πρέπει να κάνουμε την αρχή αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σ'αυτή τη ρημαδοχώρα! Αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναπαράγουμε την ίδια άρρωστη κατάσταση!

Πρέπει να δημιουργηθεί ένας υγιής και καθαρός πυρήνας, νέων ατόμων αλλά και μεγαλύτερων, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να μην υπάρξει ξανά αυτή η σαπίλα στην πολιτική και στο κράτος!
Σε χάσαμε εσένα καλέ από τα θήλεα!!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

naughtyM

# 23 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Παναθεμα στε! Με μπερδεψατε

Επειδη αυτη τη 'νοοτροπια' που αναφερθηκε πιο πανω, δεν την εχω...το πιο πιθανο αυτη τη βδομαδα να παω.
Οταν λεω οτι δεν εχω...ενοω οτι δεν ΕΧΩ!
Ναι Χρυσαετε μου, δεν εχω 24 Ε. Γιατι βλεπεις ψαχνω δουλεια πανω απο 10 μηνες, ο πατερας μου δουλευει μονος και η δουλεια ειναι γτπ.
ΑΝ τα πληρωσω θα ειναι επειδη θα του ζητησω αυτα τα επιπλεον 24Ε και νιωθω παρα πλ ασχημα γνωριζοντας την οικονομικη κατασταση ως εχει...
Ναι δεν ειμαι τζαμπατζου. Δεν ζητησα καν απο τον παπαρα να μου κοψει εισητηριο. Του ζητησα να μου χαλασει ενα 5Ε, εστω σε δυο 2Ευρα και ενα μονο. Θα εβαζα το μονο!
ΑΛλα εκεινος...τπτ. Ηθελε να παρει το μπονους του βλεπεις...
Γιατι για οποιον γραφουν, παιρνουν και το κατι τις τους...

Γι αυτο τα πηρα. ΓΙ αυτο δεν θελω να πληρωσω. Αλλα κυριως επειδη δεν εχω.
Τι να κανεις...Ελλαδα ειμαστε...
Don't forget to fall in love with yourself first...

naughtyM

# 24 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki

Παράθεση:
τρουφακι

Να σου πω πιστεύω πως ναι! Η Ναουτένια και κάθε Ναουτένια της ηλικίας μας και της γενιάς μας θα πρέπει να κάνουμε την αρχή αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σ'αυτή τη ρημαδοχώρα! Αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναπαράγουμε την ίδια άρρωστη κατάσταση!

Πρέπει να δημιουργηθεί ένας υγιής και καθαρός πυρήνας, νέων ατόμων αλλά και μεγαλύτερων, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να μην υπάρξει ξανά αυτή η σαπίλα στην πολιτική και στο κράτος!

Πως να την κανω τη ρημαδοαρχη αγαπημενη μου τρουφα οταν δεν εχω ευρω στη τσεπη; Οταν δεν εχω δουλεια; Οταν ψαχνω σαν τρελη και δεν υπαρχει φως στο τουνελ;
Πως να 'πολεμησουμε' καλη μου, χωρις οπλα; Με το μυαλο;
Ε οχι...δεν ειμαστε και τηλεπαθητικοι...

αυτοι που εχουν και μπορουν και κουνανε δακτυλακι! Εμεις θα το κανουμε;
ΥΓ. Το βλεπω αλλου να πηγαινει το θεμα
Κανας ελεγκτης παιδια εδω να με διαφωτισει;

methismeno_troufaki

# 25 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM

Επειδη αυτη τη 'νοοτροπια' που αναφερθηκε πιο πανω, δεν την εχω...το πιο πιθανο αυτη τη βδομαδα να παω.
Ναι Χρυσαετε μου, δεν εχω 24 Ε. Γιατι βλεπεις ψαχνω δουλεια πανω απο 10 μηνες, ο πατερας μου δουλευει μονος και η δουλεια ειναι γτπ.
ΑΝ τα πληρωσω θα ειναι επειδη θα του ζητησω αυτα τα επιπλεον 24Ε και νιωθω παρα πλ ασχημα γνωριζοντας την οικονομικη κατασταση ως εχει...
Ναι δεν ειμαι τζαμπατζου. Δεν ζητησα καν απο τον παπαρα να μου κοψει εισητηριο. Του ζητησα να μου χαλασει ενα 5Ε, εστω σε δυο 2Ευρα και ενα μονο. Θα εβαζα το μονο!

Μαρή δεν την έχεις τη νοοτροπία το ξέρω, αλλά βρήκα ευκαιρία να το πω! "Τα λέω στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά" ένα πράγμα!

Που θα το έλεγα αλλού? Στα θέμα του τπ?

Πάντως προσπάθησε να τα βρεις γιατί αύριο μεθαύριο θα θέλεις να πάρεις καμία βεβαίωση από την εφορεία ότι δεν χρωστάς κι ενώ θα έχεις στο μυαλό σου ότι είσαι εντάξει θα βρεθείς να χρωστάς κανένα 1000αρικο και θα τρέχεις!

# 26 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

δεν έχεις δίκιο με τη λογική σου νοτυ και διαφωνώ κάθετα με τη λογική και αυτών που παίρνουν το μέρος σου... δεν έχεις λεφτά μην πάρεις το λεωφορείο. Οι φοιτητές εξάλλου πληρώνουν μισό, θα πρέπει να πηγαίνουν τσάμπα ? Με την ίδια λογική πάρε και μια πατάτα όπως σου είπα από το μανάβικο. Ο παπάρας που λες (που είναι ένας εργαζόμενος με χαμηλό μισθό) δεν έχει αρμοδιότητα να χαρίζει εισιτήρια κατά την κρίση του ... στο κάτω κάτω κάποιος θα μπορούσε να τον καταγγείλει για τέτοια συμπεριφορά και να χάσει τη δουλιά του. Επίσης μπορείς να έχεις προαγοράσει κάποια εισιτήρια για ώρα ανάγκης .. αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα σημασία έχει να νοιώθουμε ότι έχουμε δίκιο ...

methismeno_troufaki

# 27 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:

Πως να την κανω τη ρημαδοαρχη αγαπημενη μου τρουφα οταν δεν εχω ευρω στη τσεπη; Οταν δεν εχω δουλεια; Οταν ψαχνω σαν τρελη και δεν υπαρχει φως στο τουνελ;

Αυτοί που έχουν δεν είναι υγιής πυρήνας μαρή! Η σαπίλα είναι που μας κατάντησε να ψάχνουμε για μια δουλειά και να μην βρίσκουμε κι όταν βρίσκουμε να μας δίνουν 500€, να μας τρέχουν όλοι μέρα, να λέμε ευχαριστώ που την έχουμε και να παρακαλάμε να μας κρατήσουν, αυτοί που κατάντησαν τα πτυχία/διπλώματα μας κολόχαρτα, αυτοί είναι που δεν τους ένοιαξαν οι κόποι μας και τα έξοδα των γονιών μας για να μας σπουδάσουν!

Αυτοί που τα έχουν θα έπαιρναν ένα τηλέφωνο στον διευθυντή και με το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" θα τους το έσβηναν και θα έκαναν και παρατήρηση στον ελεγχτή που έκοψε το πρόστιμο!

Άσε που αυτοί του τα έχουν, έχουν και τα τζιπάκια και τις μερσεντεζ κλπ! Σιγά μην έπαιρναν το λεωφορείο!

naughtyM

# 28 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos

Παράθεση:

δεν έχεις δίκιο με τη λογική σου νοτυ και διαφωνώ κάθετα με τη λογική και αυτών που παίρνουν το μέρος σου... δεν έχεις λεφτά μην πάρεις το λεωφορείο. Οι φοιτητές εξάλλου πληρώνουν μισό, θα πρέπει να πηγαίνουν τσάμπα ? Με την ίδια λογική πάρε και μια πατάτα όπως σου είπα από το μανάβικο. Ο παπάρας που λες (που είναι ένας εργαζόμενος με χαμηλό μισθό) δεν έχει αρμοδιότητα να χαρίζει εισιτήρια κατά την κρίση του ... στο κάτω κάτω κάποιος θα μπορούσε να τον καταγγείλει για τέτοια συμπεριφορά και να χάσει τη δουλιά του. Επίσης μπορείς να έχεις προαγοράσει κάποια εισιτήρια για ώρα ανάγκης .. αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα σημασία έχει να νοιώθουμε ότι έχουμε δίκιο ...

Σωστα...θα πηγαινω με τα ποδια.
Εγραψα βεβαια πως εγινε το σκηνικο και γιατι δεν μπορουσα να κοψω εισητηριο αλλα αυτο και αν ειναι ψιλα γραμματα.
Σωστα...δεν μπορει να συμβει σε κανεναν. Πρεπει να εισαι τζαμπατζης. Και ναι, σωστα, εχω αδικο.
Λεπτομερειες...

naughtyM

# 29 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Αυτοί που έχουν δεν είναι υγιής πυρήνας μαρή! Η σαπίλα είναι που μας κατάντησε να ψάχνουμε για μια δουλειά και να μην βρίσκουμε κι όταν βρίσκουμε να μας δίνουν 500€, να μας τρέχουν όλοι μέρα, να λέμε ευχαριστώ που την έχουμε και να παρακαλάμε να μας κρατήσουν, αυτοί που κατάντησαν τα πτυχία/διπλώματα μας κολόχαρτα, αυτοί είναι που δεν τους ένοιαξαν οι κόποι μας και τα έξοδα των γονιών μας για να μας σπουδάσουν!

Αυτοί που τα έχουν θα έπαιρναν ένα τηλέφωνο στον διευθυντή και με το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" θα τους το έσβηναν και θα έκαναν και παρατήρηση στον ελεγχτή που έκοψε το πρόστιμο!

Άσε που αυτοί του τα έχουν, έχουν και τα τζιπάκια και τις μερσεντεζ κλπ! Σιγά μην έπαιρναν το λεωφορείο!

Ετσι επερπε να πω κ εγω..."ξερεις ποια ειμαι εγω ρε!?"
Χιουμορακι για να μη συγχιστω

methismeno_troufaki

# 30 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:

Χρυσαετέ αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές, ελεγκτής και Ναουτένια, έχουν κάποιο δίκιο!

Η Ναουτένια επειδή την ξέρω και προσωπικά δεν είναι από τα άτομα που δεν προνοούν ή που θα έμπαινε σε ένα λεωφορείο έχοντας στο μυαλό της να μην πληρώσει! Έτυχε να μην έχει ψιλά και έτυχε εκείνη τη φορά να της κάνουν έλεγχο!

Θέλεις να το πεις ατυχία? Πες το έτσι!

Πάντως δεν είναι από τα άτομα που λες και λέω στα προηγούμενα post μου!

Συνέβη αυτό και τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πληρώσει για να μην έχει άλλα προβλήματα! Γιατί πλέον τα πρόστιμα βεβαιώνονται αμέσως, λόγω της κατάστασης που είναι η χώρα!

# 31 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
...

Αν ήσουν ελεγκτής θα κοίταζες κάτω από ποιές συνθήκες ο επιβάτης δεν έχει εισιτήριο η αν εν γένει είναι καλός άνθρωπος και τούκατσε μια στραβή ? Πως θα έκανες εσύ τη δουλιά σου ώστε να νοιώθεις ότι είσαι καλή επαγγελματίας ?

kospet73

# 32 στις 4/10/2011
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Φθιώτιδας / Λιβανάτες
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 1.456

Παράθεση:

Δεν έχεις αυτό το ευτελές (για άλλους) ποσό των 24 €?
Ε τότε να πας να δανιστείς αγαπητή μου.

Πρώτα και πάνω απ'όλα η τίμια και δίκαιη πληρωμή (για κάποιους) ενός άτιμου κι άδικου (για τις συνθήκες υπό τις οποίες επιβλήθηκε) προστίμου.....

Κι όχι. Δεν κάνεις καλά την δουλειά σου επιβάλοντας αέρα-πατέρα πρόστιμα. Πρώτα ρωτάς τριγύρω να δεις τι έγινε, πως έγινε και γιατί και μετά αποφασίζεις αν πρέπει να επιβάλεις πρόστιμο ή όχι.

Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα αν ήμουν ελεγκτής. Θα ρωτούσα τους υπόλοιπους επιβάτες αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως μου τα περιγράφει η κοπελιά (ότι ζήτησε απο επιβάτες να της χαλάσουν το πεντάευρο, άρα ενδιαφέρθηκε να πληρώσει) και μετά θα έκρινα αν πρέπει να της επιβάλω πρόστιμο.

Λίγη ανθρωπιά, ειδικά στην εποχή που ζούμε δεν βλάπτει νομίζω.....

Μ'αρέσουν οι αριστερές πόρτες. Εκείνες που αναγράφουν "Passport control". Ταιριάζουν με την κοσμοθεωρεία μου. Παντα αριστερα!!!

# 33 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
τρουφακι

τα νεα παιδια ειναι αυτο ακριβως που αναφερεις ,εχουν αυτοι την υγειης νοοτροπια ,αυτο το βλεπω και μεσα απο την δουλεια μου

και ειναι παρηγορο

τωρα για το ναουτενακι που λιγο πολυ εχω καταλαβει τι παιδι ειναι ξερω πως αν ειχε πανω της εκεινη την ωρα θα πληρωνε το προστημο

μονο και μονο για να μην σκεφτει καποιος οτι ειναι τσαμπατσου ,οπως λεει

οχι οτι δεν θα ηθελε να ειναι....
.αλλα δεν της επιτρεπουν τα ψηλοντακουνα να πέσει χαμηλα
απ τα θηλεα δεν με χασατε τρουφακι μου ,οποτε μπορω μπαινω, να δω αν ειστε ολες καλα

αλλα συνηθως ειμαι εκτως τοπου και χρονου και παλι τα ασχετα μου θα σας γραψω ή που θα γραφω μονη μου γιατι την ωρα που εχω το χρονο να σας διαβαζω ,εσεις και πολυ καλα κανετε,κοιμαστε

ομως σας εχω στο νου μου όλες σας

naughtyM

# 34 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Εκτος των αλλων...ας πω οτι αυτοι που πανε και τα πληρωνουν τελικα ειναι αυτοι που παντα βγαζουν εισητηριο και ετυχαν στην περιπτωση.
ΕΝω αυτοι που ποτε δεν πληρωνουν τα προστιμα ειναι οι τζαμπατζηδες.
Ενταξει, αυτο θα με κανει να νιωσω ακομα καλυτερα...

Οχι οτι με νοιαζει τι κανει ο αλλος. Προσωπικα αδιαφορω. ΑΠλα με ενοχλει που ενω θα μπορουσε να γινει μια αλφα εξυπηρετηση δεν εγινε.
Ας μεινω σπιτι μου ολη μερα για μια βδομαδα να τους τα δωσω,
Η να τα ζητησω απο τον πατερα μου; Σωστα...θα μπορουσαν να πανε αλλου βεβαια...αλλα λεπτομερειες...
Υγεια ρε παιδια.

naughtyM

# 35 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
τρουφακι

τα νεα παιδια ειναι αυτο ακριβως που αναφερεις ,εχουν αυτοι την υγειης νοοτροπια ,αυτο το βλεπω και μεσα απο την δουλεια μου

και ειναι παρηγορο

τωρα για το ναουτενακι που λιγο πολυ εχω καταλαβει τι παιδι ειναι ξερω πως αν ειχε πανω της εκεινη την ωρα θα πληρωνε το προστημο

μονο και μονο για να μην σκεφτει καποιος οτι ειναι τσαμπατσου ,οπως λεει

απ τα θηλεα δεν με χασατε τρουφακι μου ,οποτε μπορω μπαινω, να δω αν ειστε ολες καλα

αλλα συνηθως ειμαι εκτως τοπου και χρονου και παλι τα ασχετα μου θα σας γραψω ή που θα γραφω μονη μου γιατι την ωρα που εχω το χρονο να σας διαβαζω ,εσεις και πολυ καλα κανετε,κοιμαστε

τα ψηλοτακουνα ειναι προβλημα, οπως και να το κανεις!

# 36 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kospet73

Παράθεση:

Λίγη ανθρωπιά, ειδικά στην εποχή που ζούμε δεν βλάπτει νομίζω.....

ναουτενια μου να πας στα γραφεια της εταιρεια τους και να τους πεις αυτα

αν μπορουν θα σε βοηθησουν

ζητησε τα απο τον πατερα σου τα χρηματα

σε ολους θα μπορουσε να συμβει αυτο που συνεβει σε σενα και οπως ακριβως σου προεκυψε...

μην αγχωνεσαι....

methismeno_troufaki

# 37 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Παράθεση:
Αν ήσουν ελεγκτής θα κοίταζες κάτω από ποιές συνθήκες ο επιβάτης δεν έχει εισιτήριο η αν εν γένει είναι καλός άνθρωπος και τούκατσε μια στραβή ? Πως θα έκανες εσύ τη δουλιά σου ώστε να νοιώθεις ότι είσαι καλή επαγγελματίας ?

Όχι δεν θα τα κοίταζα και θα έκανα ότι κι αυτός! Θα έβαζα το πρόστιμο!
Στο κάτω κάτω δεν θα μπορούσα να ξέρω αν ισχύει ότι μου λέει ο άλλος!

Αυτό λέω έτσι κι αλλιώς! Ότι ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του!

Αλλά και η Ναουτένια το βλέπει από τη δική της την πλευρά, ότι ενώ ζήτησε να της χαλάσουν δεν το έκανε κανένας κι ότι ενώ είχε τα χρήματα δεν μπόρεσε να κόψει το εισιτήριο!

Στο κάτω κάτω αν σκεφτόταν να ανέβει στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο δεν θα την ένοιαζε και τώρα να πάει να πληρώσει!

# 38 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
τρουφακι

τα ψηλοτακουνα ειναι προβλημα, οπως και να το κανεις!

ειναι και γι αυτες που τα φορουν και γι αυτους που τα κοιτουν και για τα ξυλινα πατωματα και για αυτον που θα σου κανει τα νευρα τσανταλια

# 39 στις 4/10/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητη συμπατριωτησα ,
σε 4 χρονια τελειωνει η συμβαση του οασθ ,
και θα πρεπει να ανοιξουν τα βλεφαρα τους επιτελους ,
και να μην ξανακανουν αναλογη παλι με ιδιωτες (τουλαχιστον να εισπρατει ο Δημος).
Η αστυνομια , οι σεκιουρητοι κλπ ολοι στα ποδια των ιδιωτων - μετοχων !!!!

Καποιος ειπε κανουν την δουλεια τους ,
αραγε θα εκαναν το ιδιο στον φιλο η συγγενη τους...

Δικο μου ατομο ειχε τα ιδια πριν 2 ετη ,
δεν θα σε συμβουλεψω τι να κανεις..
παρα να σου πω πως εως τωρα,δεν εχει κλησι για τιποτα.
Ισως οπως λενε καποιοι ερθει προστιμο ,
μα το φετινο εκκαθαριστικο ειναι 0.
Δεν ξερω εαν υπαρχει γραμμενο καπου αλλου...

naughtyM

# 40 στις 4/10/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Εγω παλι δε ξερω αν θελω κ μπορω να το ρισκαρω...
Αν και το σκεφτομαι πολυ πως θα τα ζητησω απο τον πατερα μου.
Δεν μπορω να τον βλεπω να ζοριζεται και να του ζηταω και παραπανω.

Πολλοι μου ειπαν αυτο. Ενας κοινος γνωστος μαλιστα μου ειπε οτι του ηρθε απλα ενα χαρτι οτι χρωστα στο ΟΑΣΘ.
Θα δω...θα το σεκφτω...Και αν μπορω....
Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.