Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Εγω παλι δε ξερω αν θελω κ μπορω να το ρισκαρω...
Αν και το σκεφτομαι πολυ πως θα τα ζητησω απο τον πατερα μου.
Δεν μπορω να τον βλεπω να ζοριζεται και να του ζηταω και παραπανω.
Πολλοι μου ειπαν αυτο. Ενας κοινος γνωστος μαλιστα μου ειπε οτι του ηρθε απλα ενα χαρτι οτι χρωστα στο ΟΑΣΘ.
Θα δω...θα το σεκφτω...Και αν μπορω....
Παράθεση:
Originally posted by nikoskant
Παράθεση:
Πολλοι μου ειπαν αυτο. Ενας κοινος γνωστος μαλιστα μου ειπε οτι του ηρθε απλα ενα χαρτι οτι χρωστα στο ΟΑΣΘ.
Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις περισσοτερο..
και μην αγχωνεσε και για τουτο.
Αν ερθει το χαρτι τοτε βλεπεις.
Μηπως καποιος απο το κοινωνικο κρατος να μας πει..
γιατι πληρωνει ακομη εισητηριο ο ανεργος ,
που τρεχει να βρει μεροκαματο ???
Ο φοιτητης ακομη και το μισο
για να σπουδασει μακρυα απο το σπιτι του..?
Γιατι δεν εχω θεση οταν πληρωνω?
Γιατι ειναι υπεραριθμο (παρανομως) ?
Γιατι πρεπει να καθυστερησω στην εργασια λογω αργοπορειας ?
Ας μην πουμε αλλα...
και ΝΑΙ με καλυψεςΠαράθεση:
Originally posted by HighLow
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Για σιγά ρε παιδιά ... αυτή είναι η ενδεδειγμένη νοοτροπία ? αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε ? πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να μην πάς να πληρώσεις το πρόστιμό σου ! Αφού μάλιστα πρόκειται για 24 μόλις ευρώ. Αν πληρώναμε όλοι αυτά που πρέπει δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος για τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και για εκεί που θα φτάσουμε. Όσα πληρώνουν αυτοί που πληρώνουν τόσο περισσότερα θα κονομίσουν οι τράπεζικοί οργανισμοί που μας "δανείζουν". Τίποτα από αυτά που πληρώνουμε δεν θα επιστρέψουν στους πολίτες αυτής της χώρας ούτε ως παιδεία, ούτε ως υγεία, ούτε ως φοροαπαλλαγή, ούτε ως επένδυση που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας... όλα τα έσοδα πηγαίνουν στις αποπληρωμές των δανείων. Ό,τι πληρώνουμε τα παίρνουν οι τράπεζες. Αυτή τη στιγμή συντελείται μια πρωτοφανής ανακατονομή του πλούτου, από το λαό της Ελλάδας (και της Ευρώπης σε μικρότερο βαθμό) προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε;
Παράθεση:
Καλησπερα!!!
Εχω να κανω μια ερωτηση και θα παρακαλουσα να απαντησει οποιος ξερει
Στις 19/09 με πιασε ενας ελεγκτης ( πφφ) χωρις εισητηριο στο λεωφορειο. Οχι μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα, ετρεξα να προλαβω το αστικο και δεν ειχα ουτε εισητηριο πανω μου ουτε κερματα...εκτος του οτι και οι ελαχιστοι επιβατες του λεωφορειου δεν ειχαν να μου χαλασουν και γενικα με κοιτουσαν λες και ειμαι πρεζακι π ζηταω λεφτα (ελεος.).
Να μην τα πολυλεω, μπηκαν οι κυριοι και μου κοψαν κλησουλα. Τη 1η στη ζωη μου, να τη χαιρομαι...
48Ε (επειδη δεν ειχα μαζι μου το πασο),και με την επιδειξη του στα κεντρικα γραφεια θα πληρωσω 24Ε-λενε.
Και εχω να κανω μια ερωτηση...
Αγαπητοι συμφορουμιτες..εγω δεν εχω να μου περισσευουν ουτε 48Ε ουτε 24Ε. Μαλιστα σκεφτομαι να μην παω να το πληρωσω.
Εχω ακουσει διαφορες θεωριες...
ΑΠο το οτι 10πλασιαζεται το ποσο και κινουνται νομικα μεχρι το οτι απλα σου στελνουν μια υπευνθυνιση οτι χρωστας στο ΔΗμοσιο και τελος.
Τελικα τι θα γινει αν δε πληρωσω;
(και του ειπα του παπαρα, αν εχει να μου χαλασει να βγαλω ευχαριστως εισητηριο...Παπαρας).
Για πειτε![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Splatc7
και ΝΑΙ με καλυψεςΠαράθεση:
Originally posted by HighLow
Παράθεση:
Για σιγά ρε παιδιά ... αυτή είναι η ενδεδειγμένη νοοτροπία ? αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε ? πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να μην πάς να πληρώσεις το πρόστιμό σου ! Αφού μάλιστα πρόκειται για 24 μόλις ευρώ. Αν πληρώναμε όλοι αυτά που πρέπει δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος για τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και για εκεί που θα φτάσουμε. Όσα πληρώνουν αυτοί που πληρώνουν τόσο περισσότερα θα κονομίσουν οι τράπεζικοί οργανισμοί που μας "δανείζουν". Τίποτα από αυτά που πληρώνουμε δεν θα επιστρέψουν στους πολίτες αυτής της χώρας ούτε ως παιδεία, ούτε ως υγεία, ούτε ως φοροαπαλλαγή, ούτε ως επένδυση που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας... όλα τα έσοδα πηγαίνουν στις αποπληρωμές των δανείων. Ό,τι πληρώνουμε τα παίρνουν οι τράπεζες. Αυτή τη στιγμή συντελείται μια πρωτοφανής ανακατονομή του πλούτου, από το λαό της Ελλάδας (και της Ευρώπης σε μικρότερο βαθμό) προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε;
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μηπως καποιος απο το κοινωνικο κρατος να μας πει..
γιατι πληρωνει ακομη εισητηριο ο ανεργος ,
που τρεχει να βρει μεροκαματο ???
Ο φοιτητης ακομη και το μισο
για να σπουδασει μακρυα απο το σπιτι του..?
Γιατι δεν εχω θεση οταν πληρωνω?
Γιατι ειναι υπεραριθμο (παρανομως) ?
Γιατι πρεπει να καθυστερησω στην εργασια λογω αργοπορειας ?
Ας μην πουμε αλλα...
Πολύ καλά τα λες ... μήπως όμως αναρωτηθεί και για σένα κάποιος τι έργο προσφέρεις και τι απολαμβάνεις στην Ελλάδα που ζεις ?
Παράθεση:
Παράθεση:
...
Παράθεση:
Originally posted by nonaa
Παράθεση:
Παράθεση:
...
θα ξαναεπιμηνω και θα επαναλεβω ξανα
αν ερθει το χαρτι θα ειναι αργα τοτε ειναι που θα πρεπει να το πληρωσει
αυτη θα ειναι η πρωτη ειδοποιηση ..
η δευτερη θα ειναι απο την εφορεια γιατι το χαρτι αυτο θα παει εκτως απο την νοτυ και στη εφορεια
για να στο σβησει η εφορεια αποκλειετε γιατι ειναι απο αλλον οργανισμο και πρεπει εκεινος να προβει στην συγκεκριμενη πραξη και να ενημερωσει την εφορεια ....οταν στο βεβαιωση η εφορεια θα χει παρει του κοσμου τις προσαφξησεις και θα πρεπει να πας δικαστηκα ... το δικαστηριο θα σε υποχρεωσει να πληρωσεις γιατι το θεμα ηταν οτι δεν ειχες εισητηριο....
τωρα ο ελεγκτης δεν ειναι δικαστικος να βγαλει πορισμα μεσα σε ενα λεοφορειο αν ειχες δικιο ή αδικο και μαλιστα ενοποιον κοινου....
ναουτενακι μου δεν στα γραφω τυχαια.....
παρε το χαρτι που σου εδωσε εκεινος ο ανθρωπος και που πανω εχει σημιωσει τα στοιχεια σου και αντε να καθαρισεις το ονομα σου να μην το βαρηνει τιποτα,μην αφηνεις ουτε για αστειο εκρεμοτητα που αφορα το ονομα σου...
οταν μιλησεις με τους ανθρωους εκει και δεν εισαι πικροχολη, γιατι εσυ δεν ειχες εισητηριο,ασχετα τους λογους, αν μπορουν που νομιζω πως μπορουν θα στο σβησουν...
ακουμε και μην ζητας να βρεις τον μπελα σου....
καταλαβαινουν οι ανθρωποι τον τζαμπατζι και τον ανθρωπο που τυχαινει να μην μπορει και στους ιδιους μπορει να εχει τυχει
μην με σκας ...που θα το σκεφτεις κιολας
ξεχνα τα χρηματα πηγαινε να δεις τι θα γινει με το θεμα σου..
αντε κοριτσακι μου
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
...
η δευτερη θα ειναι απο την εφορεια γιατι το χαρτι αυτο θα παει εκτως απο την νοτυ και στη εφορεια
για να στο σβησει η εφορεια αποκλειετε γιατι ειναι απο αλλον οργανισμο και πρεπει εκεινος να προβει στην συγκεκριμενη πραξη και να ενημερωσει την εφορεια ....οταν στο βεβαιωση η εφορεια θα χει παρει του κοσμου τις προσαφξησεις και θα πρεπει να πας δικαστηκα ... το δικαστηριο θα σε υποχρεωσει να πληρωσεις γιατι το θεμα ηταν οτι δεν ειχες εισητηριο....
τωρα ο ελεγκτης δεν ειναι δικαστικος να βγαλει πορισμα μεσα σε ενα λεοφορειο αν ειχες δικιο ή αδικο και μαλιστα ενοποιον κοινου....
παρε το χαρτι που σου εδωσε εκεινος ο ανθρωπος και που πανω εχει σημιωσει τα στοιχεια σου και αντε να καθαρισεις το ονομα σου να μην το βαρηνει τιποτα,μην αφηνεις ουτε για αστειο εκρεμοτητα που αφορα το ονομα σου...
οταν μιλησεις με τους ανθρωους εκει και δεν εισαι πικροχολη, γιατι εσυ δεν ειχες εισητηριο,ασχετα τους λογους, αν μπορουν που νομιζω πως μπορουν θα στο σβησουν...
καταλαβαινουν οι ανθρωποι τον τζαμπατζι και τον ανθρωπο που τυχαινει να μην μπορει και στους ιδιους μπορει να εχει τυχει
αντε κοριτσακι μου
Απαντω λογο της παραθεσης σας.
Στο θεμα της φιλης εχω απαντησει στο πρωτο-πρωτο μου μηνυμα.
Η ουσια ομως αγαπητη φιλη ,
ξεπερναει το προστιμο του οασθ..
Χρονια τωρα μας μεγαλωσαν και εμεις συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε τα παιδια μας με το ... "αντε κοριτσακι μου"..
Αντε στην εφορεια ,
αντε στην πολεοδομεια ,
αντε στην Δεη ,
αντε στα φακελακια ,
αντε στον γνωστο που θα μας σβησει το προστιμο ,
αντε στον γνωστο (που ενω στους υπολοιπους θα ειναι αυτος που κανει την δουλεια του- ο καημενος),σε εμας θα ξεπερασει τον νομο..βρε !!!
Αντε...αντε...αντε...
και τα αποτελεσματα τα ζουμε και τα απολαμβανουμε..
"τζαμπατζης" χωρις ιχνος αξιοπρεπειας οποιος δεν εχει να πληρωσει ΟΥΤΕ το εισητηριο..
ΓΙΑΤΙ..?
γιατι το εργοστασιο εκλεισε πηγαινοντας στα βαλκανια και παιρνωντας ολα τα δανεια που καποιος γνωστος του στην κυβερνηση ειπε...
ΑΝΤΕ μωρε παρε 1 ΔΙΣ...
ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ.
οπως ειπα στο πρωτο μου μηνυμα φιλη μου ,
εσυ θα κανεις αυτο που απλα θελεις και μην ακους εμας .
καλη διασκεδαση.. http://youtu.be/tM23z4ehoWE
Παράθεση:
Originally posted by meJoky
η μεγάλη διαφορά της δικής μου γενιάς (και των προηγούμενων) με τις
νεότερες είναι ότι εμείς ούτε που σκεφτόμασταν να μην πληρώσουμε !!
ήταν ντροπή ...
οι νεώτεροι το θεωρούν μαγκιά, εξυπνάδα, καπατσοσύνη, πόλεμο στο
κατεστημένο και όλες τις άλλες ατέλειωτες μλκίες ...
Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
...
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
...
αντε κοριτσακι μου
Απαντω λογο της παραθεσης σας.
Στο θεμα της φιλης εχω απαντησει στο πρωτο-πρωτο μου μηνυμα.
Η ουσια ομως αγαπητη φιλη ,
ξεπερναει το προστιμο του οασθ..
Χρονια τωρα μας μεγαλωσαν και εμεις συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε τα παιδια μας με το ... "αντε κοριτσακι μου"..
Αντε στην εφορεια ,
αντε στην πολεοδομεια ,
αντε στην Δεη ,
αντε στα φακελακια ,
αντε στον γνωστο που θα μας σβησει το προστιμο ,
αντε στον γνωστο (που ενω στους υπολοιπους θα ειναι αυτος που κανει την δουλεια του- ο καημενος),σε εμας θα ξεπερασει τον νομο..βρε !!!
Αντε...αντε...αντε...
και τα αποτελεσματα τα ζουμε και τα απολαμβανουμε..
"τζαμπατζης" χωρις ιχνος αξιοπρεπειας οποιος δεν εχει να πληρωσει ΟΥΤΕ το εισητηριο..
ΓΙΑΤΙ..?
γιατι το εργοστασιο εκλεισε πηγαινοντας στα βαλκανια και παιρνωντας ολα τα δανεια που καποιος γνωστος του στην κυβερνηση ειπε...
ΑΝΤΕ μωρε παρε 1 ΔΙΣ...
ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ.
οπως ειπα στο πρωτο μου μηνυμα φιλη μου ,
εσυ θα κανεις αυτο που απλα θελεις και μην ακους εμας .
καλη διασκεδαση.. http://youtu.be/tM23z4ehoWE
κατ αρχην ειπατ πως ενας γνωστο σας βρησκονταν στην ιδια θεση κτ.λ.κ.τ.λ.
καθησυχαζετε το κοριτσι ..και εμμεσος πλην σαφως της λετε μην κανει καποια κινηση γιατι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
παρ ολα αυτα απαντατε σε μενα και λετε ολα ετουτα του σβησηματος του προστιμου ....του τζαμπατζη ,μην τα επαναλαβω δεν υπαρχει και λογος
θα πρεπε να ξερετε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι απο το νομο εχουν το περιθωριο και την ελευθερια αν θελετε να μπορουν να αξιολογησουν αν καποιο περιστατικο χρειζει ιδικης ή ποιο ελαστικης ή ποιο σκληρης ας πουμε αντιμετωπισης,αλλωστε αν δεν το ξερετε ολη αυτη η ζημια που αναφερατε στη ελλαδα,πανω σε αυτη την ελευθερια στηριχτηκε...
το τι εγραψα στην ναουτενια το παρερμηνευσατε εντελως....
δεν σας αδικω ομως, γιατι το γραψιμο μου ειναι λιγο παραξενο
το πηγαινε κοριτσακι μου σημαινει ..πηγαινε να καθαρισεις το ονομα σου,μην σκεφτεσαι το ποσό και μην αφηνεις εκρεμοτητες τετοιες,
και βεβαια θα μ ακουσεις απο την στιγμη που δεν ξερεις...αλλιως τι ρωτας?
καλα κανατε και το επισημανατε γιατι η νοτυ ειναι μικρη και καινουργια τώρα βγαινει στα δυσκολα ,μπορει να μην καταλαβει καλα.... μην την στειλω για αλλο και μας ξημερωσει τιποτ αλλο...
ειναι και οξυθυμη.....
αναφερωμαι στην νοτυ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media